Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 6161onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    işte üye olurken adm gibi herkes üye olamıyor yada üye olduktan sonra banlırsa bidaha zor giriyor bşka bir tc kimlik nosu lazm kalearkası net görürsün
    TC Kimlik No olmayanlar nasi Üye olacak.Benim cünki yok.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• yönetim transfere ara verdi bizde başlığa biraz ara verelim en iyisi fantastik isimler hakaretler sataşmalar vs..
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi
        Umut benim için şampiyon olacak bir takımın forveti değil ve kazma yakıştırmam tam Umuta göre...
        şampiyonluk beklemiyoruz bu sene zaten.. takım olmayı, top oynamayı bekliyoruz..

istesenizde istemesenizde Umut bu sene bu kadroda olucak..
        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4-3-1-2 dunyada tutulan bı sıstem degıl artık bunu en yı mılan yapmıstı zmanında artık oda kullanmıo kanatlar calısması lazım 4-4-2 en ıyısı bence bıde burakla umut yetersız kalır bence yabancı bı forvet sart oraya
          zaten olsun dememistim... sadece olabilecek kadroyu kurdum... ama 4-4-2 süper olur. sag kanat demeye gerek yok: yattara... ama acil sol kanat lazim. yattara kadar demiyorum, ama sol kanadi cok iyi kullanabilen bir adam lazim...

ozaman iste sagli sollu ortali gelirsek, forvete hüseyini bile koyarsan kral olur

Yorum

• Top kontrolü,adam geçmesi olmayan top saklayıp takımı ön bölgede tutamayan bir forvet kazma değil de nedir...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Manisaya verilen topçulardan bilgisi olan varmı, o haber dğorumu ve verilenler kiralıkmı verildi...

Yorum

• Aksu Bilal'e uçuyor
                Trabzonspor'un mali saymanı Mahmut Aksu cumartesi günü Bilal için Almanya'ya uçuyor. Herta Berlin'in 19 yaşındaki futbolcusunun transferini bitirmeye çalışan Aksu anlaşma sağladığı taktirde bu futbolcuyu Trabzonspor'a kazandıracak.

U19 milli takımının da formasını giyen Bilal Çubukçu için Herta Berlin kulübü 400 bin euro bonservis bedeli belirledi Mali Sayman Aksu Alman kulübü Herta Berlin yetkilileri ile yapacağı görüşmede Trabzonspor'un teklifini kabul ettirmesi halinde Bilal'e Almanya'da imza attıracak

Bu haber toplam 1488 defa okunmuştur

spor 61

Yorum

• Bundan sonraki transferimiz çok sağlam bir sol açık olmalı.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• ------------ Onur -----------
                    Ceyhun - Egemen - Giray - Cale
                    ------ Selcuk -- Colman ------
                    Yattara - Umut Bulut - Transfer = Chikhaoui
                    ------------ Burak ------------

en iyisi bu bulut forvet arkasi bir oyuncu gol hazirliyor
                    burak da son vuruscu

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bundan sonraki transferimiz çok sağlam bir sol açık olmalı.
                      Yabancı forvet lazım değilmi be başkan...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Manisaya verilen topçulardan bilgisi olan varmı, o haber dğorumu ve verilenler kiralıkmı verildi...
                        NTVSpor'da altyazı olarak geçti ama bonservisten ya da kiralıktan bahsetmedi..
                        Ufukhan, Murat Ocak, Cem Demir ve Emrah Kol idi galiba.. Üstüne para da verilecek miş.. Bu durumda hepsinin bonservisi ile gittiğini sanmıyorum..
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Volcano tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz Trabzonsporuz bize etoda gelir,Aimarda gelir...
                          Bunu içtenlikle söylüyorum...Hayal kurmayın diyen adamlarıda kınıyorum yazık yaaa...Hala ne olduğunuzun farkında dğilsiniz...Düne kadar figo gelmiyomuydu???Marcelinhoyu almadık mı?? paraya bakar sadece ama bize eto lazım değil....o başka bişe..
                          Biz Trabzonspor'uz çok büyük klubüz..aşığız bu klube ama bu klube ne eto gelir ne de aimar...ne olduğumuzun çok iyi farkındayız valla...yaş çok ilerlememiş olunca sadece paraya bakmıyor bence......

Yorum

• Valla bizde biraz çok oluyoruz ama 4'ünede üzülürüm.(Emtah KOL kim tanımıyorum ama)İnşallah kiralıktır...

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              NTVSpor'da altyazı olarak geçti ama bonservisten ya da kiralıktan bahsetmedi..
                              Ufukhan, Murat Ocak, Cem Demir ve Emrah Kol idi galiba.. Üstüne para da verilecek miş.. Bu durumda hepsinin bonservisi ile gittiğini sanmıyorum..

ergin keleş dururken emrah kolun gönderilmesi bana göre manidardır

ergin keleşin üst düzeyde torpili olduğunu ciddi ciddi düşünmeye başladım
                              Bordomavi.net

Yorum

• ---------Onur--------
                                Musa - Egemen - Giray

Yorum

Yükleniyor...
                                X