İlk olarak 6161onur tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildiUmut benim için şampiyon olacak bir takımın forveti değil ve kazma yakıştırmam tam Umuta göre...
istesenizde istemesenizde Umut bu sene bu kadroda olucak..Hadi eyvallah..
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4-3-1-2 dunyada tutulan bı sıstem degıl artık bunu en yı mılan yapmıstı zmanında artık oda kullanmıo kanatlar calısması lazım 4-4-2 en ıyısı bence bıde burakla umut yetersız kalır bence yabancı bı forvet sart oraya
ozaman iste sagli sollu ortali gelirsek, forvete hüseyini bile koyarsan kral olur
Yorum
-
Aksu Bilal'e uçuyor
Trabzonspor'un mali saymanı Mahmut Aksu cumartesi günü Bilal için Almanya'ya uçuyor. Herta Berlin'in 19 yaşındaki futbolcusunun transferini bitirmeye çalışan Aksu anlaşma sağladığı taktirde bu futbolcuyu Trabzonspor'a kazandıracak.
U19 milli takımının da formasını giyen Bilal Çubukçu için Herta Berlin kulübü 400 bin euro bonservis bedeli belirledi Mali Sayman Aksu Alman kulübü Herta Berlin yetkilileri ile yapacağı görüşmede Trabzonspor'un teklifini kabul ettirmesi halinde Bilal'e Almanya'da imza attıracak
Bu haber toplam 1488 defa okunmuştur
spor 61
Yorum
-
------------ Onur -----------
Ceyhun - Egemen - Giray - Cale
------ Selcuk -- Colman ------
Yattara - Umut Bulut - Transfer = Chikhaoui
------------ Burak ------------
en iyisi bu bulut forvet arkasi bir oyuncu gol hazirliyor
burak da son vuruscu
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonraki transferimiz çok sağlam bir sol açık olmalı.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisaya verilen topçulardan bilgisi olan varmı, o haber dğorumu ve verilenler kiralıkmı verildi...
Ufukhan, Murat Ocak, Cem Demir ve Emrah Kol idi galiba.. Üstüne para da verilecek miş.. Bu durumda hepsinin bonservisi ile gittiğini sanmıyorum..
Yorum
-
İlk olarak Volcano tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Trabzonsporuz bize etoda gelir,Aimarda gelir...
Bunu içtenlikle söylüyorum...Hayal kurmayın diyen adamlarıda kınıyorum yazık yaaa...Hala ne olduğunuzun farkında dğilsiniz...Düne kadar figo gelmiyomuydu???Marcelinhoyu almadık mı?? paraya bakar sadece ama bize eto lazım değil....o başka bişe..
Yorum
-
İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNTVSpor'da altyazı olarak geçti ama bonservisten ya da kiralıktan bahsetmedi..
Ufukhan, Murat Ocak, Cem Demir ve Emrah Kol idi galiba.. Üstüne para da verilecek miş.. Bu durumda hepsinin bonservisi ile gittiğini sanmıyorum..
ergin keleş dururken emrah kolun gönderilmesi bana göre manidardır
ergin keleşin üst düzeyde torpili olduğunu ciddi ciddi düşünmeye başladımBordomavi.net
Yorum
Yorum