Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar sanırım biz bu sene transferde rekor kıracagız hem de her anlamda ....Niye mi ?
    1)Gökdeniz gitti Hüseyin % 99 gitti ..nerden baksanız 13 milyon Euro toplarız eh bu rekor sanırım ..Kötü Erdinç de kazara 2 milyon Euro vs satarsak Ruslara çok keyifli olur ....Yattara konusuna gelince eger ROMA gerçekten almak isterse ( İtalya da geriye dönüşü olmayan oyuncu ne yapar allah bilir ) kesin alır ama bence ROMA yattara gibi adam almaz ...İtalya da orta saha da eli belinde duran oyunu seyreden adamı madara yapıp ertesi gün kapının önüne koyarlar ..Hem öyle her AVRUPA KUPASI maçında saçma saçma kırmızı kart gören adamı ilah yapmazlar ...Daha memleketine gidip normal vaktinde gelmemiş adama hoşgeldin demezler ...yani sonuçta ROMA eger gösteri takımı kurmadıysa yattarayı almaz almak isterse de alır ve en çok da yattara bagırır beni bırakın diye ....Şahsi görüşüm Fatih ve Gökdenizin gitmesi kadar asla üzülmem hatta iyi para olursa sevinirim bile ....Fatih ve Gökdeniz satılmalı idi ve dogru yapıldı ama Stephanov çok ucuza satıldı yani şöyle ucuza Trabzonsporun kasasına az para girdi yoksa fena değildi neyseeeeeee.....

2)Bu sene yerli yabancı transferinde 15 16 yı buluruz )))) abidik gubudik spordan alınan oyuncularla beraber....15 oyuncu alınsa bu şekilde 8 i iyi çıksa büyük başarı olur ...

Yorum

• Cale derken Yattara derken yeni transfer şuydu buydu derken laf yine dönüp dolaşıp Hüseyin'e geldi

Yorum

• İlk olarak batuhan249 tarafından gönderildi
        husyinde kazmanin sapi oluyo bu durumda galiba
        Futbolunu her açıdan eleştirelim ama hakaret etmeyelim lütfen. Bizler kadar Trabzonsporlu birisi kendisi...

Yorum

• İlk olarak interLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dogrusu soylemek gerekirse ikiside gazma, yanliz o yuzden diyom ki Huseyinin yanina selcuku koyun bak adam nasil oynuyor. Bu benim sahsi fikrim.
          abi niye hüseyin'in yanına selçuk'u koyuyoruz yahu daha iyisi varken. colman'ı koyalım, ayman'ı koyalım.. hüseyin 3. alternatif olsun bence. gitsin demiyorum ama biraz da o hasan'lık yapsın bize. yıllarca hasan yaptı, oynamayı hak ettiği halde.
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Marin Tomasov

Hırvatistan'ın en iyi genç yeteneklerinden biri...Sihirli bir sol ayağı var ve bana birçok yönüyle Rapaiç'i hatırlatıyor...Kurnaz,becerikli ve ne yapacağını tahmin edemeyeceğiniz bir oyuncudur.Şut çekmeyi sever ama aynı zamanda takım arkadaşlarını da oyuna dahil eder.Hırvatistan'da bu sezon yapılan ve ulusal seviyedeki bütün takımların büyük yıldızlarının yer aldığı turnuvada en iyi oyuncu seçildi, ki bu gerçekten büyük bir başarıydı...Henüz 20 yaşında ve hala küçük bir kulüpte top oynuyor ama Euro 2008 kadrosuna da alınmadı...Werder Bremen,Fiorentina,Ajax gibi kulüpler onunla ilgileniyorlar ama bence önümüzdeki sezon Hajduk'ta top koşturacak...

Senijad Ibričić

Klasik bir hücuma dönük ortasaha oyuncusudur.Gole yakın olmayı sever ve müthiş bir oyun önsezisi vardır...Bosna Milli Takımının değişmez elemanlarındandır (Elemelerde size karşı oynadığına da inanıyorum)Özet olarak Hırvatistan'daki en iyi genç ortasaha oyuncularından biridir...(burada ne demek istediğini anladığımdan emin değilim daha iyi bilen yardımcı olur) İsmi geçen genç ve potansiyeli yüksek oyuncular arasında en donanımlı olan diyebiliriz onun için...

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi niye hüseyin'in yanına selçuk'u koyuyoruz yahu daha iyisi varken. colman'ı koyalım, ayman'ı koyalım.. hüseyin 3. alternatif olsun bence. gitsin demiyorum ama biraz da o hasan'lık yapsın bize. yıllarca hasan yaptı, oynamayı hak ettiği halde.
              Ben ornek verdim, kimi koymak istersen koy, ama adam koy.
              "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Altınordulu Bayram'a teklif yağıyor...
                Mehmet ÇELEN / İZMİR (DHA)

ALTINORDU'nun başarılı defans oyuncusu Bayram Çetin'e Kayserispor'dan sonra Trabzon, Konya ve Gençlerbirliği de resmen talip oldu.

31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek 23 yaşındaki futbolcu Kayserispor'la ön protokol imzalarken, Trabzon'da Keçiörengücü ile oynanan final maçında sergilediği futbolla Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Konyaspor'un da dikkatini çekti. Kayseri'ye gitmeye hazırlanırken, Trabzonsporlu yöneticilerin, "Uçak biletini gönderelim hemen gel imza at. Ersun Yanal seni çok beğendi. Bu fırsatı kaçırma" çağrısı karşısında kafası karışan Bayram fren yaptı. Kayseri'ye gitmek için aldığı uçak biletini iptal eden genç futbolcu, "Trabzonlu yöneticiler Kayserispor'la görüşüp transfer için izin isteyecek. Kayseri aradan çekilirse, Trabzon'a gideceğim" diye konuştu.
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• şu colman, giray, selçuk da bitsede rahatlasak bi. ya bi de koskoca yönetimde şu engin baytar'ı gören bir tane adam yok mu? çok iyi adam ya, ne zamandır söylüyorum, mutlaka alınmalı.
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

Ben ornek verdim, kimi koymak istersen koy, ama adam koy.
                    ne koyacağız başka? hüseyin'den bahsediyorduk, sende dedin ki selçuk la hüseyin'i oynat bakalım o zaman noluyor diye bende daha iyisi olabilir dedim, şimdi diyorsunki ne koyarsan koy.. çelişki dizboyu
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

ne koyacağız başka? hüseyin'den bahsediyorduk, sende dedin ki selçuk la hüseyin'i oynat bakalım o zaman noluyor diye bende daha iyisi olabilir dedim, şimdi diyorsunki ne koyarsan koy.. çelişki dizboyu
                      Ne koyarsan koy ama adam koy, yani hangi futbolcuyu koyarsan koy yeterki iyi olsun Patrick Viera gibi, Hucum blogu ile defans blogu arasinda kopru kuran bir futbolcu.

Yorum

Ne koyarsan koy ama adam koy, yani hangi futbolcuyu koyarsan koy yeterki iyi olsun Patrick Viera gibi, Hucum blogu ile defans blogu arasinda kopru kuran bir futbolcu.
                        viera gibi adamı nerde bulacaksın? selçuk - colman çok iyi olur diye düşünüyorum da hazır sadri şener azize'yi de ayarlamışken neden hala bitiremiyoruz şu selçuk transferini? bu arada azize bu kadar medenimiydi yahu, transferden felan vazgeçmeler .. sadri şener oley...
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

viera gibi adamı nerde bulacaksın? selçuk - colman çok iyi olur diye düşünüyorum da hazır sadri şener azize'yi de ayarlamışken neden hala bitiremiyoruz şu selçuk transferini? bu arada azize bu kadar medenimiydi yahu, transferden felan vazgeçmeler .. sadri şener oley...
                          Sadece orta sahaya takviye yapmayiz insallah. Bize sirti kaleye donuk bir forvet lazim. Holosko gibi.

Yorum

• İlk olarak Ozzgur tarafından gönderildi
                            Kayseri hayatta bırakmaz bize o adamı.Şeytan gibi onlar
                            aynen ya adamlar statlarını beleş yapıyorlar premier ligden topçu alıyorlar

tam diyorum mehmet topuzu kaybettiler hop ertesi gün imza attırıyorlar

topçu transer edeceğimize onlardan yönetici mi transfer etsekki

gerçi süleyman hurmada bizim eski menejerdi dimi hey gidi günler
                            Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
                            Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• pardon da holosko sırtı kaleye dönük mü oynuyor? benim bildiğim sırtı kaleye dönük oynayan, semih, mehmet yıldız, nonda felan..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

pardon da holosko sırtı kaleye dönük mü oynuyor? benim bildiğim sırtı kaleye dönük oynayan, semih, mehmet yıldız, nonda felan..
                                Sirti kaleye donuk forvet (Holosko) nedemek ; Capraz kosularda defansin dengesini bozmak dimi. Bir forvet bunu yaparsa eger diger bitirici forvet (Marcio Nobre) buldugu bos alandan yararlanarak golu atmaya calisir. Senin saydin oyuncular target striker yani pivot santrafor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X