Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam eren olmaz,başkası olur...Bul işte yok mu ?
    Daha önce dedim ya , farabi olsa da söylese şimdi şak diye,şu şu var...
    bulunur bulunmaz demedimr helede misirin forveti amr zky di galiba adi cok begendim afriakda onu
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bu fernandaoyla alexi bize ziya doğan önermemişti diymi. Zaten o defter kapandı gibi Sadri şenerin hiç zannetmiyorum bu iki isimle ilgilendiğini.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bulunur bulunmaz demedimr helede misirin forveti amr zky di galiba adi cok begendim afriakda onu
        Al işte...En basit örneği.

Fernandao ile Alex,Ersun hocanın Manisaya almak istediği 2 isimdi.Ziyan ile alakası yok yani.

Dedim ya,isimlere çok fazla takılmaya gerek yok diye.Bunlar olabilir,bu tarz futbolcular olabilir.Bulunur.Paşa paşa gelir,paşa paşa oynarlar.
        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Ağız tadıyla ve grurla takımızı izleyeğimiz günleri iple çekiyorum. İnş. iyi transferler yaparlar. Zaten takımın ilerde ne olacağını yapılan transferler belli eder. Örnek geçen yıllarda nerde bir küme düşmüş veya düşmeye aday takımın topçularını artı istanbul klublerinden kovvulanları aldılar sonuç ortadaydı. Sadri şenerin böyle hatalar yapmayacağını düşünüyorum.

Yorum

• bu arada fernandaoo'nun çok iyi forvet olduğunu da eklemek lazım.adam oyunun her yerinde var ve gol vuruşları oldukça iyi.yani aldığı topları ayağında ezmez ya da göğüs kontrolünü topu 20 metre uzağa düşürmeden gerçekleştirebilir ve arkadaşlarına servis yapabilir.bilmem anlatabildim mi??
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Bizim fatih tekke stilinde bir futbolcu daha güçlü ve fizikli. İş yapar ama sanırım gündemimizde yok adam. Daha öncede dediğim gibi yönetim inş. sol gösterip sağ vurur. Belkide ersun hoca hala istiyodur bu topçuları medyaya yansıtmıyolardır.

Yorum

• ikiside çok zor ama mevlüt veya eren'den birini mutlaka almalıyız

Yorum

• İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alexi dünyamı tanıyordu veya kezman çok üst düzey bir futbolcumu. Biz real madrid değilizki isim yapmış nam yapmış futbolcuları alalım. Buluruz kaliteli genç yabancıları alırız takır takır oynatırız. Örnek Stephanov dünyanın gözü bu oyuncudaydı porto aldı. Örnek smek juventus küme düşürülmeseydi belkide alırdı. Bizde ronaldinho bu takıma gelir demiyoruz.
                  Alex 2005 yilinda Copa America'yi kazanan takimin kaptaniydi.

Kezman PSV, Chelsea, ve Atletico Madrid'de oynamis topcu.

Yorum

• Şener Gitti!Tarih: 30.03.2008 09:07:48 (216 okuma) Fransa’da Mevlüt Erding, Almanya’da ise Ceyhun Gülselam’ın işini bitirecek.
                    Geri Dönüşü Yok

Transferde daha önce izlenip beğenilen oyuncuların gerek kendileriyle gerekse de kulüpleriyle görüşmek üzere başkan Sadri Şener dün sabah Fransa’ya gitti. 4 yabancı oyuncu almayı planlayan başkan Sadri Şener, Fransa’da ilk planda Sochaux’in formasını giyinen Mevlüt Erding ile masaya oturacak. Şener’in elindeki listede Ceyhun Gülselam, Furkan, Aykut ve Tunay isimleri de var. Ceyhun ve Mevlüt Belarus’a karşı A milli takımın formasını giyinmişti.

Ortaya Lucas Biglia

Yabancı transferinde özellikle genç oyuncuları listesine yazan başkan Sadri Şener Belçika’nın Anderlecht kulübünün formasını giyinen 22 yaşındaki Arjantinli Lucas Biglia için yarın Belçika’ya geçecek. Bu oyuncudan daha önce Trabzonspor adına görüşme yapılmış söz alınmıştı. Başkan Şener Belçika kulübeyle ekonomik sorunları çözmeye çalışacak. Şener’in listesinde yine Belçika’dan S.Liege’nin formasını giyinen Milan Javanoviç’te var

kaynak:taka

Yorum

• ya bu lucas biglia da nereden çıktı
                      önüne gelen medya oyuncu sallıyor
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• Luca Biglia haberi uydurma gibi duruyor ..

Yorum

• 12 tane adam alacaz diyor başkan şuan gündemde olan adamların sayısı zaten 12-13 tane hepsini alabileceğini düşünmüyorum 12 tane adam alınırsa en az 6-7 tanesını tanımadığımız kişiler oluşturacak gibi geliyor bana

Yorum

• Biglia mı
                            Hayali bile güzel
                            Gago,Banega,Biglia Aynı jenerasyonun altın çocukları.

Yorum

• bugün baya uydurma haberlerin çıkacağını düşünüyorum
                              ~Twitter ~

Yorum

• lucas biglia yı alabileceğimizi sanmıyorum
                                22 yaşında olmasına rağmen her maçta forma giymiş tabiki anderlecht ten önce
                                hele arjantinli ise bu yaşta ise kolay kolay bırakmazlar.
                                ~Twitter ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X