İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebulunur bulunmaz demedimr helede misirin forveti amr zky di galiba adi cok begendim afriakda onu
Fernandao ile Alex,Ersun hocanın Manisaya almak istediği 2 isimdi.Ziyan ile alakası yok yani.
Dedim ya,isimlere çok fazla takılmaya gerek yok diye.Bunlar olabilir,bu tarz futbolcular olabilir.Bulunur.Paşa paşa gelir,paşa paşa oynarlar.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
Ağız tadıyla ve grurla takımızı izleyeğimiz günleri iple çekiyorum. İnş. iyi transferler yaparlar. Zaten takımın ilerde ne olacağını yapılan transferler belli eder. Örnek geçen yıllarda nerde bir küme düşmüş veya düşmeye aday takımın topçularını artı istanbul klublerinden kovvulanları aldılar sonuç ortadaydı. Sadri şenerin böyle hatalar yapmayacağını düşünüyorum.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
bu arada fernandaoo'nun çok iyi forvet olduğunu da eklemek lazım.adam oyunun her yerinde var ve gol vuruşları oldukça iyi.yani aldığı topları ayağında ezmez ya da göğüs kontrolünü topu 20 metre uzağa düşürmeden gerçekleştirebilir ve arkadaşlarına servis yapabilir.bilmem anlatabildim mi??Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlexi dünyamı tanıyordu veya kezman çok üst düzey bir futbolcumu. Biz real madrid değilizki isim yapmış nam yapmış futbolcuları alalım. Buluruz kaliteli genç yabancıları alırız takır takır oynatırız. Örnek Stephanov dünyanın gözü bu oyuncudaydı porto aldı. Örnek smek juventus küme düşürülmeseydi belkide alırdı. Bizde ronaldinho bu takıma gelir demiyoruz.
Kezman PSV, Chelsea, ve Atletico Madrid'de oynamis topcu.
Yorum
-
Şener Gitti!Tarih: 30.03.2008 09:07:48 (216 okuma)Fransa’da Mevlüt Erding, Almanya’da ise Ceyhun Gülselam’ın işini bitirecek.
Geri Dönüşü Yok
Transferde daha önce izlenip beğenilen oyuncuların gerek kendileriyle gerekse de kulüpleriyle görüşmek üzere başkan Sadri Şener dün sabah Fransa’ya gitti. 4 yabancı oyuncu almayı planlayan başkan Sadri Şener, Fransa’da ilk planda Sochaux’in formasını giyinen Mevlüt Erding ile masaya oturacak. Şener’in elindeki listede Ceyhun Gülselam, Furkan, Aykut ve Tunay isimleri de var. Ceyhun ve Mevlüt Belarus’a karşı A milli takımın formasını giyinmişti.
Ortaya Lucas Biglia
Yabancı transferinde özellikle genç oyuncuları listesine yazan başkan Sadri Şener Belçika’nın Anderlecht kulübünün formasını giyinen 22 yaşındaki Arjantinli Lucas Biglia için yarın Belçika’ya geçecek. Bu oyuncudan daha önce Trabzonspor adına görüşme yapılmış söz alınmıştı. Başkan Şener Belçika kulübeyle ekonomik sorunları çözmeye çalışacak. Şener’in listesinde yine Belçika’dan S.Liege’nin formasını giyinen Milan Javanoviç’te var
kaynak:taka
Yorum
-
Yorum