Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS büyük takim ise tabi ki öyle ozaman YILDIZ da gelecek Yildiz Adayi da alacaksin !?!?!?!

Dünya Yildizi gelecek hali yok ama MARCELINHO gibi adam gelipde sen sol kanata oyantirsan tabi ki gider "marcelinho gitmek istemedi-yönetim satmistir"!!!!!

FABIANO Eller begenilmedi ama Atletico Madrid ispanyanin 4.büyük takimi ve banko oynuyor ama biz begenmedik cok ilginc demeki bizim takim süper !!!

Musampa(Manchester C.-Bordaux-Ajax-Malaga-Atletico Madrid)<--- bunlar dünyanin en iyi ligi ama bizde adam 1 amc ilk 11 de oyantildi demeki bizim lig cok iyi ki musampa kalitesiz...

aklima gelenler bunlarda dünya yildizi olmasada cok önemli futbolculardir !!!!
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu dediklerinin olması için bütçe gerekli. en başta burdan kaybediyoruz bidefa. alacağın o 3 4 yıldıza kaç para vermeyi ve hangi bütçeden vermeyi planlıyorsun.
      son iki yilda gelen pararlari (transfer paralarini) hesaplasan heralde bi ronaldinho alma imkani cikar
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Alexi dünyamı tanıyordu veya kezman çok üst düzey bir futbolcumu. Biz real madrid değilizki isim yapmış nam yapmış futbolcuları alalım. Buluruz kaliteli genç yabancıları alırız takır takır oynatırız. Örnek Stephanov dünyanın gözü bu oyuncudaydı porto aldı. Örnek smek juventus küme düşürülmeseydi belkide alırdı. Bizde ronaldinho bu takıma gelir demiyoruz.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• su nürnbergdeki Bosnali cocuk Misimovici alabilsek 10 numara sorunumuz uzun vaade ile kapanir....adam bugün oliver kahn bi caktiki varya müthis gol..

Yorum

• GolaMTuRi
            Ayrica profesyonel dusunen her futbolcu maddi anlamda tatmin oldugu anda her takima gider,hele ki degerinden cok fazla(fenerin son yillarda yaptigi gibi)para verirsen kosa kosa gelir.

haklılık payı var. ama o bütçe bizde yok. transfer sezonu sadece antepspor büyükşehir belediyesporla yarışmıyoruz. almayı düşündüğümüz yıldızlara bizden çokdaha fazla para verebilecek yığınla takım var. hemde avrupada.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sadece böyle adamlari alirsan sonlari da sota gibi, stepanov gibi olur. gencler türkiyeyi bir basamak olarak görüyorlar. bir iki sene iyi oynayip avrupaya giderim diye geliyorlar.
              kimse bunlar alinmasin demiyor. 3-4 tane genc yildiz adayi alirsin ama bunlarin yanina da 3-4 tane saglam adam almak gerekiyor ki basari gelsin.
              yoksa her sene 4 tane yildiz adayi alip bir sene sonra satarsan aynen suanki duruma gelir takim.
              Yahu varsın sonları aynı olsun !

Bize sonlarının ne zararı oldu ? Step aptalca bi politika sonucu gitmedi mi ? ! Ziyan olmasa idi daha oynamayacak mıydı ? Şota kaç sene oynadı ! Gol kralı oldu ! Ben burda futbolcular açısından enteresan bir SON göremiyorum !

Benim gördüğüm , Antrenör APTALLIKLARI ! Yönetim BECERİKSİZLİK ve BASİRETSİZLİKLERİ !

2 yıl bu adamlar takımında oynamayacak mı ? 3 yıl sözleşme yaptın mı ,yaşı da müsaitse oynamak zorunda ki kendini de göstersin.Yoksa dünyada eski oynadığı kulüpte,örneğin malezya da 3 ayda kendini gösteripte Chelsea'ye giden birisi var mı ?

Yap kadronu,Olsun bir szymek,olsun step,olsun musampa,olsun örnek şota olsun,Barış olsun,Yeni bir Tekke'n olsun,böyle bir ekibi kur ! Ama aynı jenerasyonda kur ! İkisini şimdi,ikisini 3 sene sonra değil ! Getir de başlarına ADAM GİBİ bir antrenör ! 3 yıl içinde şampiyon olmazsan,yine masa başında kaybettin demektir ! Bu da yine olursa zaten kulübün anahtarını as,nereye gidersen git !

Yapılmayacak bir şey değil ! Sadece futbolcu izleme komitesi ve yönetim becerisi ile olacaktır !
              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu dediklerinin olması için bütçe gerekli. en başta burdan kaybediyoruz bidefa. alacağın o 3 4 yıldıza kaç para vermeyi ve hangi bütçeden vermeyi planlıyorsun.
                iste büyük takim olmanin yolu da burdan geciyor. büyük takimiz diye gecinip gidiyoruz, 20 küsür senedir sampiyon olamiyoruz. tarihimizde 6 sampiyonluk var, hala onun kredisini yemeye calisiyoruz.
                büyük takim olmamiz icin önce bütcemizin olmasi gerekiyor. gerekirse borca girilir. bu takim iyi oynadikdan sonra tribünler her macta dolar. sampiyonlar ligine bir katil, sirf ordan gelecek parayla bile yildiz alir veya borc ödersin. bu is uzun is, fener ilk katildigi senelerde rekor kirmisti, hic puan alamayan ve en az gol atan takim olarak yanlis hatirlamiyorsam
                adamlar parayi topladi, futbolcular da tecrübe kazandi. bu arada da avrupa ismini tanidi.
                para yok deyip sirf türkiyeden oyuncu alamaya kalkarsan anca 5-6 ligi oynarsin bu ligde.

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu varsın sonları aynı olsun !

Bize sonlarının ne zararı oldu ? Step aptalca bi politika sonucu gitmedi mi ? ! Ziyan olmasa idi daha oynamayacak mıydı ? Şota kaç sene oynadı ! Gol kralı oldu ! Ben burda futbolcular açısından enteresan bir SON göremiyorum !

Benim gördüğüm , Antrenör APTALLIKLARI ! Yönetim BECERİKSİZLİK ve BASİRETSİZLİKLERİ !

2 yıl bu adamlar takımında oynamayacak mı ? 3 yıl sözleşme yaptın mı ,yaşı da müsaitse oynamak zorunda ki kendini de göstersin.Yoksa dünyada eski oynadığı kulüpte,örneğin malezya da 3 ayda kendini gösteripte Chelsea'ye giden birisi var mı ?

Yap kadronu,Olsun bir szymek,olsun step,olsun musampa,olsun örnek şota olsun,Barış olsun,Yeni bir Tekke'n olsun,böyle bir ekibi kur ! Ama aynı jenerasyonda kur ! İkisini şimdi,ikisini 3 sene sonra değil ! Getir de başlarına ADAM GİBİ bir antrenör ! 3 yıl içinde şampiyon olmazsan,yine masa başında kaybettin demektir ! Bu da yine olursa zaten kulübün anahtarını as,nereye gidersen git !

Yapılmayacak bir şey değil ! Sadece futbolcu izleme komitesi ve yönetim becerisi ile olacaktır !

ben son olarak zaten futbolculari kastetmemistim, bizim acimizdan baktim olaya kardes. oyuncular iyi oldukdan sonra takimda kötü oldukdan sonra o oyuncuyu zorla bile tutamazsin.
                  sözlesmeyi yapmasina yapiyorsunda oyuncu oynamak istemedikden sonra sözlesme 5 sene olsa ne yazar.
                  marcelinho belki yerinde oynatilmadi veya bircok nedeni olmus olabilir. bana göre bu takimda oynamak istemedi. oynadigi maclari bi seyredin, adam öyle top oynadi ki bizde, sanki altyapidan yetisen top bile durduramayan birisi gibi. adam geldigine pisman oldu ve gitti.
                  En son vatandas61 tarafından düzenlendi; 30.03.2008, 04:42.

Yorum

• Yahu yapılmayacak birşey değil ! Ki biz yaptık bunu ! Yine yaparız ! Ne kadromuz vardı düşünün bir ! O takım şampiyon olmayacaktı da kim olacaktı ?
                    Ne eksikti peki ?
                    Masa başı ! ve antrenör !

Şimdiye dönersem,elimizde harika bir fırsat var.Çoğu insanın birlik olduğu bir yönetim ve hoca ! Elindeki hoca , Türkiyede " yeniden yapılanması gereken " bir takımı en iyi TAKIM ! yapacak adam !
                    Başındaki başkan,efsanelerden birisi !

Yap çalışmanı işte ! Git bul bir Szymek daha ! Git bul bir STEP ! Git bul bir Musampa ! Git bul bir ŞOTA !Ver Ersuna 2 yıl ! Toplam maliyetleri ne bunarın ?! Taş çatlasın 12 milyon !

Kadro kurduracaksınız bu saatte yahu
                    En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 30.03.2008, 04:42.
                    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• konu nereye geldi ya
                      Para yok deyip illaki Türkiyeden alalım diyen kimse olmadıki .
                      yakın coğrafyalardan futbolcu alırsak daha ucuza uyum sorununu kolay atlatacak futbolculara sahip oluruz diyorduk.
                      avrupadan nam yapmış adamları alıp kaprislerini kaldırabilecek bikulüp değiliz. fenerbahçe semih gibi bi adamı yedek tutup kezmanı kaprisleri yüzünden oynatıyor. çünkü dünyanın parasını vermişler adama. oynatsan bi dert oynatmasan bi dert.
                      bize kimsenin adını uduymadığı yıldız adayları lazım. onları bulmalıyız. ha maddi gücün yetiyosa tabiki heryerden futbolcu alınabilir. ama maddi gücümüzün olmadığını ve böyle futbolcuları alıp borç yapabilecek riski alamayacağımızı herkes biliyor.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ersun bizi şampiyon yapsında ben 5 yılda beklerim yeterki takım zirvede oynasın hep, trabzonspor denilince istanbul basınının 3 5 papazı şimdiki gibi tesadüfü kazandılar takım değil büyük değil demesinler. Trabzona deplasmana gelen takımların bacakları titresin yeter.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Fernandao + Alex = 6 milyon euro idi en son...(Pazarlık ile düşecektir ! )
                          Selçuk = 2 milyon Euro
                          Ceyhun Gülselam =1 milyon euroya yakın isteniyor...Bilmeyen arkadaşlar için,Stoper
                          Eren(Erhan mıydı?) Derdiyok =2 milyon euro (olsa) Bilmeyen arkadaşlar için Basel forveti

Sonunda da kadromuz
                          ------Tolga,Onur,Jeff,başkası,istemiyorum bile yahu ------

Tayfun(serkan)---Çağdaş---Ceyhun---Moawad

Yattara------Ayman(Hüseyin)-------Barış

----------------Selçuk----------
                          ---------Alex--------------------

----------Fernandao---------------

Antrenör : Ersun Yanal

Olsa..

Yedeklerinde , Umut , E.Derdiyok,Hüseyin,Serkan olsa...

geri düştüğümüzde , Umut ya da E.Derdiyok oyuna girse...Ya da skor garanti olduğunda,Serkan,Hüseyin yada Ayman oyuna girse(hangisi yedekse)...Ya da kendi evimizde oynadığımız maçlarda Fernandao + E.Derdiyok ya da Umut olarak çift forvet çıksak...

Sadece 1 yaz transfer sezonunda,11 milyon euro ya,bu takımın Süper ! Lig'de başarısız olması için engel nedir ? Sadece 1 ara transfer sezonunun sonunda Şampiyon olmaması için engel nedir !

Daha önce yazmışım bile ! Al işte,sadece 1 transfer sezonunda ki değişiklik !

Yorum

• ben yildiz beklemiyorum zaten bu takima, ama avrupada da basarili olmak istiyorsak, en azindan milli takimlarda oynayan iyi futbolcular almamiz gerekiyor.
                            bu yönetimden ümitliyim insallah iyi is cikaracaklar. bundan kötüsü zaten ikinci lig. hazir avrupa kupasina da katilmiyoruz bol bol zamanlari olacak kadroyu kurup uyum sorununu cözmeye.

bu alex ve fernandao ya bende taktim, hic olmazsa su iki futbolcuyu alsak bizim takima.

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fernandao + Alex = 6 milyon euro idi en son...(Pazarlık ile düşecektir ! )
                              Selçuk = 2 milyon Euro
                              Ceyhun Gülselam =1 milyon euroya yakın isteniyor...Bilmeyen arkadaşlar için,Stoper
                              Eren(Erhan mıydı?) Derdiyok =2 milyon euro (olsa) Bilmeyen arkadaşlar için Basel forveti

Sonunda da kadromuz
                              ------Tolga,Onur,Jeff,başkası,istemiyorum bile yahu ------

Tayfun(serkan)---Çağdaş---Ceyhun---Moawad

Yattara------Ayman(Hüseyin)-------Barış

----------------Selçuk----------
                              ---------Alex--------------------

----------Fernandao---------------

Antrenör : Ersun Yanal

Olsa..

Yedeklerinde , Umut , E.Derdiyok,Hüseyin,Serkan olsa...

geri düştüğümüzde , Umut ya da E.Derdiyok oyuna girse...Ya da skor garanti olduğunda,Serkan,Hüseyin yada Ayman oyuna girse(hangisi yedekse)...Ya da kendi evimizde oynadığımız maçlarda Fernandao + E.Derdiyok ya da Umut olarak çift forvet çıksak...

Sadece 1 yaz transfer sezonunda,11 milyon euro ya,bu takımın Süper ! Lig'de başarısız olması için engel nedir ? Sadece 1 ara transfer sezonunun sonunda Şampiyon olmaması için engel nedir !

Daha önce yazmışım bile ! Al işte,sadece 1 transfer sezonunda ki değişiklik !

eren i 2 milyon a alamazsin
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Hocam eren olmaz,başkası olur...Bul işte yok mu ?
                                Daha önce dedim ya , farabi olsa da söylese şimdi şak diye,şu şu var...İsimlere çok takılmayalım.Ben bile bu kadroyu kurabiliyorum.Hiçte alınmayacak,gelmeyecek adamlar değil.

Yorum

Yükleniyor...
                                X