Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emiroğlu özetlemiş. ve son cümlesi ile noktayı koymuş

Bu kesinlikle " nufüs kağıdında Trabzonlu yazsın , yeter ! " zihniyetini savunmak değildir.Anlamak isteyen zaten ne demek istediğimi anlar !
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu isler adim adim gercekles miyor mu? Stepanovu, elleri tutsaydik defansin gobegi cok saglam olmazmiydi?? Fatih Tekke, Gokdeniz, Yattara, Symkowiak gibi oyuncularin oldugu bir kadro tek basina bile cok isler yapar. Hepsinin iyi performansinin oldugunu dusunsek Marcelinho...? Bu oyuncular geldilermi Trabzona? Geldiler... Hepsi ayni ana denk gelseydi iyi bir TD Ve yonetimle sampiyon olmamiz hic te Hayal degil... Sonra sampiyon olmus bir klup ve Sampiyonlar ligine hak kazanan bir klup olarak daha yeni stepanovlar symkowiak lar bulup takima monte edip sampiyonlar liginde basariyi yakalayabilirsen??? Ki saydigim kadroyla hayalci oldugumu sanmiyorum... Carlos gelmez mi? Ki oyle isler yapabilsek carlosa ihtiyac bile duymayiz.
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu isler adim adim gercekles miyor mu? Stepanovu, elleri tutsaydik defansin gobegi cok saglam olmazmiydi?? Fatih Tekke, Gokdeniz, Yattara, Symkowiak gibi oyuncularin oldugu bir kadro tek basina bile cok isler yapar. Hepsinin iyi performansinin oldugunu dusunsek Marcelinho...? Bu oyuncular geldilermi Trabzona? Geldiler... Hepsi ayni ana denk gelseydi iyi bir TD Ve yonetimle sampiyon olmamiz hic te Hayal degil... Sonra sampiyon olmus bir klup ve Sampiyonlar ligine hak kazanan bir klup olarak daha yeni stepanovlar symkowiak lar bulup takima monte edip sampiyonlar liginde basariyi yakalayabilirsen??? Ki saydigim kadroyla hayalci oldugumu sanmiyorum... Carlos gelmez mi? Ki oyle isler yapabilsek carlosa ihtiyac bile duymayiz.
        Aynı şeyden bahsediyoruz renktaş.
        Carlosa ihtiyaç duymayız tabi ki doğru politika ile...
        Lakin Step gibi bir adam varken,kimse burada Ferdinand'ı istemedi.İstemezdi de.Ya da Szymek varken,ve iyiyken,ben forumda Lampard olsa iyi olurdu lafını duymadım.

Dediğim gibi , aynı şeyleri anlatıyoruz aslında.

Kısacası yapmamız gereken,başarıya aç(çokta değil !) ama kumaşı son derece kaliteli bir ekibi,aynı zamanda birleştirmek.Szymek ününde,ya da Sobolewski (transferde adı geçtiği için söylüyorum) ününde,hem kaliteli,hem 25-28 yaşlarında,futbolu bilen bir lider bulmak.
        En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 30.03.2008, 04:07.
        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Ama siz gelmez diyorsunuz, ben gelir diyorum... ama gelecegi zamanlarda da bizim istemeyecegimizi diyorum ..
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ama siz gelmez diyorsunuz, ben gelir diyorum... ama gelecegi zamanlarda da bizim istemeyecegimizi diyorum ..
            Sadece bu konuda ayrılıyorsak,bırakalım o kadar da fikir ayrılığı olsun canım

Mesela forumumuzda bir FARABİ var ki , akıllara zarar...Sor ona kursun bize ilaç olacak ekibi.
            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• yahu karakuzu Trabzonsporlu kimliğini kenara bırakarak düşünbi
              keşke bu dediklerin olsa. ama olmaaz.

kendinden düşün yaa. 22 - 23 yaşındasın top la dans edecek yeteneklerin var. gözde bi futbolcusun. gelirmisin Trabzona. istanbula gitmezsin. Trabzonun verebileceği parada belli zaten. böyle yıldız adamları almamız imkansız. Trabzonspordan önce böyle adamları kollayan yüzlerce takım var avrupada.
              sadece stepanov örneği yeterli . bize geldiğinde tanınmıyordu. biraz palazlandı porto kaptı aldı.
              bu nedenle ekonomimize uygun Trabzon yaşantısına uyum sağlayacak ismi olmayan yetenekli adamları bulmalıyız diyoruz.

diğer güzel bi örnek Yattara örneği. Yattara sıradışı olmasaydı banane kardeşim Trabzondan benim çocuğum okula gidecek burda gideceği okul yok benim illakide gitmem gerek dese kim dur diyebilecek ona. o istisna bi futbolcu Sürmeneli
              başka bi adamı böyle kolay tutamayız burda.
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• bu takim her seene sampiyonlar liginde oynasin, ara sira da tur atlasin bu takima carlos da gelir ronaldo da.
                istanbula 10 milyona gelirse sen trabzona 12 milyona getirirsin, adami doyurdukdan sonra adam her yere gelir.
                eskiden fenere de kimse gelmiyordu, carlos zico oldugu icin geldi bana göre. para olayi da var tabi.
                takimin basinda brezilyali bir ekol varsa, takimdada brezilyada adini heryere duyurmus bi carlos varsa bu takima herkes gelmek ister. isterse bu takim trabzon olsun.

bize gelmek isteyen yabanci önce bakiyor.
                1- gecen sene sezonu kacinci bitirmisiz
                2- takimda hangi tanidik isimler oynuyor
                3- trabzon nasil bir yer
                4- evliyse: trabzonda yabanci dilde okul var mi?
                bekarsa: trabzonda ne gibi eglenilecek yerler var?
                5- avrupa kupalarina katilacak mi bu takim
                6- simdiye kadar ki basarilari

yildiz isim istiyorsan bu alti soruya adama aninda cevap verebileceksin.

Yorum

• ee tamam , genç bi yıldızın gelmesi için bi neden kalmıyor diyoruz işte.
                  ayrıca fenein 10 lira verdiği adama Trabzonspor olarak daha fazla verebileceğimize gerçekten inanıyormusun? yada vereceğimizi?
                  hadi carlos gelmek istiyorum TS ye dedi. TS sence o adama 4 milyon dolar vermeyi göze alır mı? sadece yıllık parası. böyle adamların bonservis paralarıda ona göredir...
                  En son Burçak tarafından düzenlendi; 30.03.2008, 04:25.
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Tutturdunuz bir gelmez gelmez diyip duruyorsunuz. Şu an bir tek yattaranın olmasından dolayımı bunları söylüyorsunuz anlamak mümkün değil. Zamanında gelmedimi Vugrineci, Campbellı, macelinhosu, Stephanovu, sotası ve niceleri. Niye gelmiycek niye oynamıyacakmış para kazanmaya gelmiyomu, top oynamaya gelmiyormu bunlar. Doğdun yer değil doyduğun yer misali parasını verdikten sonra hepsi gelir. Bundan önceki yönetim ve teknik heyetlerin beceriksizliği, işi bilmezliği yüzünden takımda yabancı kalmadı diye hemen karamsarlaşmayın. Ayrıca trabzonda o dönem sadece yabancılar değil yerlilerde barınamadı örnek ömer rıza. Şu an başka takımlarda oynayan olsun futlobu bırakmış topçular olsun hala tarbzondan övgüyle bahseden bir sürü yabancı var. Onun için bu gelmez olayını geçin, nuri albayrak döneminin karamsarlığıyla istanbul basınının beyin yıkamasıyla mahalle takımına döneriz. Silkelenin burası Trabzonspor hemşolar.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Hemşo tamam ama saydığın isimlere baksana bir.Bunlara zaten gelmez diyen yok ki !
                      Vugrineç i kim ne kadar biliyordu dünya futbolunda ? Step i ? Şotayı ?
                      Campbell ve marcelinho geldi.Akibetleri belli oldu zaten...

Zaten bizim demek istediğimiz o ki , yeni şotaları,yeni stepleri,yeni,vugrineçleri bulalım !

Şehire ırın mırın edemeyecek gerçek kumaşları,gerçek kaliteleri bulalım.

Gerekirse bizi basamak olarak görsünler.

Ama bunu,eş zamanlı olarak yapalım.Bu ekibi aynı zamanda kuralım.

Yorum

• iyice inada bindirdiniz işi ya. ben ünlü bi futbolcu olsam gelmem kardeşim Trabzona . istanbulada gelmem. gider İngiltere liginde oynarım. bunun nesini anlamıyorsunuz ???
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Asiri idealist olmamak sartiyla vasatin uzerinde hicbir "yildiz" futbolcu -ama dunya standartlarinda olacak tabi- Trabzonspor'da oynamaz.

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hemşo tamam ama saydığın isimlere baksana bir.Bunlara zaten gelmez diyen yok ki !
                            Vugrineç i kim ne kadar biliyordu dünya futbolunda ? Step i ? Şotayı ?
                            Campbell ve marcelinho geldi.Akibetleri belli oldu zaten...

Zaten bizim demek istediğimiz o ki , yeni şotaları,yeni stepleri,yeni,vugrineçleri bulalım !

Şehire ırın mırın edemeyecek gerçek kumaşları,gerçek kaliteleri bulalım.

Gerekirse bizi basamak olarak görsünler.

Ama bunu,eş zamanlı olarak yapalım.Bu ekibi aynı zamanda kuralım.
                            sadece böyle adamlari alirsan sonlari da sota gibi, stepanov gibi olur. gencler türkiyeyi bir basamak olarak görüyorlar. bir iki sene iyi oynayip avrupaya giderim diye geliyorlar.
                            kimse bunlar alinmasin demiyor. 3-4 tane genc yildiz adayi alirsin ama bunlarin yanina da 3-4 tane saglam adam almak gerekiyor ki basari gelsin.
                            yoksa her sene 4 tane yildiz adayi alip bir sene sonra satarsan aynen suanki duruma gelir takim.

Yorum

• bu dediklerinin olması için bütçe gerekli. en başta burdan kaybediyoruz bidefa. alacağın o 3 4 yıldıza kaç para vermeyi ve hangi bütçeden vermeyi planlıyorsun.
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ee tamam , genç bi yıldızın gelmesi için bi neden kalmıyor diyoruz işte.
                                ayrıca fenein 10 lira verdiği adama Trabzonspor olarak daha fazla verebileceğimize gerçekten inanıyormusun? yada vereceğimizi?
                                hadi carlos gelmek istiyorum TS ye dedi. TS sence o adama 4 milyon dolar vermeyi göze alır mı? sadece yıllık parası. bonservisini söylemiyorum.
                                Valla hocam genc bir yildizin daha dogrusu senin deyiminle topla dans edebilecek bir yildizin degil trabzona turkiye'ye gelme olasiligida yok.
                                Ayrica profesyonel dusunen her futbolcu maddi anlamda tatmin oldugu anda her takima gider,hele ki degerinden cok fazla(fenerin son yillarda yaptigi gibi)para verirsen kosa kosa gelir.Aslinda ligimiz avrupada,dunyada biraz taninmis olsa futbolcu transferleri cok daha kolaylasir..
                                Valla bu transfer sezonunda bu forumda sik sik adi gecen turk futbolculari alinsin ve unlu olmayan cok kaliteli adamlar getirilsin.Aurelio,yattara,vugrinec,sota,symek gibi adamlari bulmak zor bir olay degil,yeter ki bu transfer isini ciddiye alsinlar,iyi arastirsinlar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X