ben istemem.önceden alınsaydı tamam bayıla bayıla isterdim.bence tam bir takım oyuncusu.ama bu saatten sonra gelmesini istemem.bize 10 numara sol açık veya kaleci gelsin gelecekse...
tamam işte takım oyuncusu.zaten ersun yanalın sisteminde 10 numara tarzı oyuncu yoktur.bütün oyunu bir futbolcu üzerine kurmayı sevmeyen bir teknik adamdır ersun yanal.
Alıntı: iril tarafından yazılan Girdim. Sadece 10 tane kombine bilet sattıkları yazıyodu sitede. topuzu alırsak o 10 biletide geri alma ihtimalleri var
onlar mehmetı bıze versın ben 20 kombıne alırım ne olacak
Bak şimdi işgillendim nedense. Mehdiye benim için 10 tane kombine bilet alıp trabzondaki birilerine hediye etmesi için para vermiştim. Kombineleri yanlışlıkla kayseriden almış olmasın.
Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok.JOHN BENJAMINTOSCHAK
Kayseri 2.ligdeyken Samet Aybaba M.topuz'u istemişti Mehmet Topuz'un ismini ilk Samet Aybaba çıkarmıştır.Hatta Türkiye kupasında 3-1 yenmiştik Kayseri'yi o zaman M.topuz stoper oynuyordu ve o maçtan sonra da ilgilenmiştik nedense alamadık.
Kayseri 2.ligdeyken Samet Aybaba M.topuz'u istemişti Mehmet Topuz'un ismini ilk Samet Aybaba çıkarmıştır.Hatta Türkiye kupasında 3-1 yenmiştik Kayseri'yi o zaman M.topuz stoper oynuyordu ve o maçtan sonra da ilgilenmiştik nedense alamadık.
ben o maçı canlı izlemiştim takımın golünüde mehmet topuz atmıştı yol tarafındakı kaleye o zaman benimde dikkatimi çekmişti
Yorum