Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• noluo ula
    topuz mopuz...

adrenalin ayarımla oynamayın.

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaten şu kayserinin erdinçe niçin talip olmadığını anlayabilmiş değilim.
      Erdinç'i izlemişlerse sanırım nedeni budur.

Yorum

• Bi topuz birde iyi bir kaleci alındımı değmeyin benim keyfime ayrıca bu transfer olursa resmiyet kazandığında forum kesin onlıne rekoru kırar...

Yorum

• İlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bi topuz birde iyi bir kaleci alındımı değmeyin benim keyfime ayrıca bu transfer olursa resmiyet kazandığında forum kesin onlıne rekoru kırar...
          bu dediklerini alalım lig oyananmasın kupayı bizse versinler bosuna 34 hafta beklemeyelim
          !

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben istemem.önceden alınsaydı tamam bayıla bayıla isterdim.bence tam bir takım oyuncusu.ama bu saatten sonra gelmesini istemem.bize 10 numara sol açık veya kaleci gelsin gelecekse...
            tamam işte takım oyuncusu.zaten ersun yanalın sisteminde 10 numara tarzı oyuncu yoktur.bütün oyunu bir futbolcu üzerine kurmayı sevmeyen bir teknik adamdır ersun yanal.
            Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Alıntı:
              iril tarafından yazılan
              Girdim. Sadece 10 tane kombine bilet sattıkları yazıyodu sitede. topuzu alırsak o 10 biletide geri alma ihtimalleri var

onlar mehmetı bıze versın ben 20 kombıne alırım ne olacak

Bak şimdi işgillendim nedense. Mehdiye benim için 10 tane kombine bilet alıp trabzondaki birilerine hediye etmesi için para vermiştim. Kombineleri yanlışlıkla kayseriden almış olmasın.
              Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• 9)mehmet topuz'un kalp rahatsızlıgı var derler
                7n bitirdin bizi

Yorum

• 40 defa deyince gerçek olurmuşş. topuz, topuz, topuz...

Yorum

• Kayseri 2.ligdeyken Samet Aybaba M.topuz'u istemişti Mehmet Topuz'un ismini ilk Samet Aybaba çıkarmıştır.Hatta Türkiye kupasında 3-1 yenmiştik Kayseri'yi o zaman M.topuz stoper oynuyordu ve o maçtan sonra da ilgilenmiştik nedense alamadık.
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen cok komik bi adamsın. bence o gözlerle baskalarının gözlerine pekte laf atmaya kalkma
                      komik olan sensin bence emin ol hipermetrop niyop renk korru ne olursam oluyım senden iyi gorurum

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kayseri 2.ligdeyken Samet Aybaba M.topuz'u istemişti Mehmet Topuz'un ismini ilk Samet Aybaba çıkarmıştır.Hatta Türkiye kupasında 3-1 yenmiştik Kayseri'yi o zaman M.topuz stoper oynuyordu ve o maçtan sonra da ilgilenmiştik nedense alamadık.
                        ben o maçı canlı izlemiştim takımın golünüde mehmet topuz atmıştı yol tarafındakı kaleye o zaman benimde dikkatimi çekmişti

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim gözlerim daha çok "anlamsız" mesajlarda sorun çıkartıyor o yüzden içiniz rahat olsun.

Hüseyin'siz Trabzonspor düşünülmez diyen birisiyle maçları izleme konusuna hiç giremeyeceğim kusura bakma.
                          evet sonuna kadar huseyinsiz trabzon dusunulemez karstılarına da saygım var ama bnce dusunulemez

Yorum

• İlk olarak Murat TÜRKAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            40 defa deyince gerçek olurmuşş. topuz, topuz, topuz...
                            öyle olsa 20 tane yıldıray 50 tanede Aimar almış olurduk şimdi.
                            Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet sonuna kadar huseyinsiz trabzon dusunulemez karstılarına da saygım var ama bnce dusunulemez
                              hüseyinsiz mac izlenmez kalp krizi gecirmek isteyenler icin...ama saglikli yasamak isteyenler icin hic uygun degildir hüseyinin TS da olmasi
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Murat TÜRKAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                40 defa deyince gerçek olurmuşş. topuz, topuz, topuz...
                                eksik dedin hocam ... dilek işi yattı
                                7n bitirdin bizi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X