Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    valla onlar 1 günde 8 kombine sattilar...taraftar baskisi olmaz merak etme
    sakın bunun nedeni Gökhan olmasın

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar siz hiç kayeserisporun forumuna girdinizmi.Adamlar Gökhandan sonra yönetime demediğini bırakmamışlar.Topuzu verip böyle bir risk alabilirlermi sizce?
      Girdim. Sadece 10 tane kombine bilet sattıkları yazıyodu sitede. topuzu alırsak o 10 biletide geri alma ihtimalleri var
      Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet macları izledigin bu gozlerse okuma sorunu normaldirr katılıyorum
        Benim gözlerim daha çok "anlamsız" mesajlarda sorun çıkartıyor o yüzden içiniz rahat olsun.

Hüseyin'siz Trabzonspor düşünülmez diyen birisiyle maçları izleme konusuna hiç giremeyeceğim kusura bakma.

Yorum

• Ne Topuz'u arkadaşlar akşam akşam. Nerden çıktı ki? Haber falan mı var bi yerde ilgilendiğimize dair.?
          "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sakın bunun nedeni Gökhan olmasın
            evet gökhan'ı niye fenere geyseye becekeye satmadılarda Trabzonspor'a sattılar diye küsmüş olabilirler..
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• ne olacak biz Mehmet Topuz'u alırız onlar da Zafer Yelen'i alır 2 takımda kazançlı çıkar.Tolunay Kafkas zaten Ts istiyo deyince seve seve izin verir.Ayrıca Erdinç'i de veririz onlara Erdinç içindeki Kayseri aşkıyla yanıp tutuşuyor Jabi de hediyemiz olsun
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• zafer yelen işinden sonra ben yönetimin iyi bir hücuma dönük orta saha oyuncusu alacağını tahmin ediyorum. ama bu topuz mu olur yabancımı olur onu bilemiyorum
                BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi Yıldıray'ıda al...
                  Para kalsa sulanacaktımda kasada para kalmadı,neyse bu kadroda şampiyonluğa ilerliyor sorun yok

Artık Yıldıray'ı sezon bitince gelecek paralarla birşekilde alırız

Bu arada Mehmet Topuz gelirse,İstanbul'lular ne kusur bulacaklar adamda bakalım

Yorum

• Topuz zorluda görülmüşBir tane abimiz tüyo verdi birkaç sayfa öncede o tartışılıyor.İyi ya 1 aydır tık yoktu forumda iyi oldu.Sezon başına kadar Topuz aşağı Topuz yukarı zaman geçer

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne olacak biz Mehmet Topuz'u alırız onlar da Zafer Yelen'i alır 2 takımda kazançlı çıkar.Tolunay Kafkas zaten Ts istiyo deyince seve seve izin verir.Ayrıca Erdinç'i de veririz onlara Erdinç içindeki Kayseri aşkıyla yanıp tutuşuyor Jabi de hediyemiz olsun
                      kafaya tekme atan hasan ücüncü yü bonusu olarak veririz.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

ne olacak biz Mehmet Topuz'u alırız onlar da Zafer Yelen'i alır 2 takımda kazançlı çıkar.Tolunay Kafkas zaten Ts istiyo deyince seve seve izin verir.Ayrıca Erdinç'i de veririz onlara Erdinç içindeki Kayseri aşkıyla yanıp tutuşuyor Jabi de hediyemiz olsun
                        erdinç içindeki para aşkıyla yanıp tutuşuyor..bizden aldığı parayı vermezler ona,o da paracıkları uğruna paf'la çalışır durur..
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Girdim. Sadece 10 tane kombine bilet sattıkları yazıyodu sitede. topuzu alırsak o 10 biletide geri alma ihtimalleri var
                          onlar mehmetı bıze versın ben 20 kombıne alırım ne olacak
                          !

Yorum

Zaten şu kayserinin erdinçe niçin talip olmadığını anlayabilmiş değilim.
                            Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim bildiğim gökhan ünalı da satmayacaklardı
                              bu işler hiç belli olmuyor.
                              sen hakkaten alınmasını istemez misin
                              ben istemem.önceden alınsaydı tamam bayıla bayıla isterdim.bence tam bir takım oyuncusu.ama bu saatten sonra gelmesini istemem.bize 10 numara sol açık veya kaleci gelsin gelecekse...
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak 61_onur_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet gökhan'ı niye fenere geyseye becekeye satmadılarda Trabzonspor'a sattılar diye küsmüş olabilirler..
                                katılıyorum benim de tanıdığım birkaç tane kayserili arkadaş var yarı kayserili yarı istanbul takımlı.
                                Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X