arkadaşlar siz hiç kayeserisporun forumuna girdinizmi.Adamlar Gökhandan sonra yönetime demediğini bırakmamışlar.Topuzu verip böyle bir risk alabilirlermi sizce?
Girdim. Sadece 10 tane kombine bilet sattıkları yazıyodu sitede. topuzu alırsak o 10 biletide geri alma ihtimalleri var
Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok.JOHN BENJAMINTOSCHAK
ne olacak biz Mehmet Topuz'u alırız onlar da Zafer Yelen'i alır 2 takımda kazançlı çıkar.Tolunay Kafkas zaten Ts istiyo deyince seve seve izin verir.Ayrıca Erdinç'i de veririz onlara Erdinç içindeki Kayseri aşkıyla yanıp tutuşuyor Jabi de hediyemiz olsun
zafer yelen işinden sonra ben yönetimin iyi bir hücuma dönük orta saha oyuncusu alacağını tahmin ediyorum. ama bu topuz mu olur yabancımı olur onu bilemiyorum
Topuz zorluda görülmüşBir tane abimiz tüyo verdi birkaç sayfa öncede o tartışılıyor.İyi ya 1 aydır tık yoktu forumda iyi oldu.Sezon başına kadar Topuz aşağı Topuz yukarı zaman geçer
ne olacak biz Mehmet Topuz'u alırız onlar da Zafer Yelen'i alır 2 takımda kazançlı çıkar.Tolunay Kafkas zaten Ts istiyo deyince seve seve izin verir.Ayrıca Erdinç'i de veririz onlara Erdinç içindeki Kayseri aşkıyla yanıp tutuşuyor Jabi de hediyemiz olsun
kafaya tekme atan hasan ücüncü yü bonusu olarak veririz.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
erdinç içindeki para aşkıyla yanıp tutuşuyor..bizden aldığı parayı vermezler ona,o da paracıkları uğruna paf'la çalışır durur..
Zaten şu kayserinin erdinçe niçin talip olmadığını anlayabilmiş değilim.
Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok.JOHN BENJAMINTOSCHAK
benim bildiğim gökhan ünalı da satmayacaklardı
bu işler hiç belli olmuyor.
sen hakkaten alınmasını istemez misin
ben istemem.önceden alınsaydı tamam bayıla bayıla isterdim.bence tam bir takım oyuncusu.ama bu saatten sonra gelmesini istemem.bize 10 numara sol açık veya kaleci gelsin gelecekse...
Yorum