Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kral bizimdi, bizim kalmalı..

senin falan değil zenit verdi 7milyon euro aldı zenitin ister elinde tutar ister fenere verir,ne alaka ya bi futbolcuya bağlı kaldınız bukadar,napalım giderse ölelimi.

ben satmısım 7 milyon euromu almısım simdi kalkıp 7 milyon euro verip almak ahmaklıktan başka birsey değildir,he sözleşmesi elinde olursa gelsin ama,bonservsiyle almak ciddi diyorum bizim için ahmaklık olur
    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• neden bu sayfada Fatihi konuşuyoruz anlamadım bize en iyi şekilde hizmet etmiş gitmiş bir futbolcumuz ve başka takımda oynamasıda çok normal.Biz artık kendi takımımızdaki futbolculara bakalım.
      Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
      Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak semih albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sanırım ben destekleyemem giderse... yapamam arkadaş elimde değil... ama köstek de olmam susar otururum
        Desteklemeye bilirsin ama Fatih'in Trabzonspor'a yaptıklarını da unutmaman gerek senin de dedin gibi köstek olmaman gerek .. Bize yakısan budur..
        TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• kraL jimastikçilere giderse ne yazıkki biter benim için.. bunu söylemek çok acı ama budur yani.. ben onu hep Trabzonspor formasıyla hatırlamak istiyorum..
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• KÖSTEKDE OLURUM DESTEKLEMEMDE.fatih tekke iyi bir futbolcu ve iyi ir trabzonspor taraftarıdır profesyonel olarak düşünmemesi gerekir eğer onda trabzonsporun amatör ruhu varsa avrupaya gider türkiyenin sıradan bir takımına gitmez
            İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• gene aynı manşetler...
              ya küfür sölüyecem bana günah bana zarar...
              beddua edecem geri seker bu cenabetlerden
              Allahım sen bunları doğru yola çevir...
              [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                senin falan değil zenit verdi 7milyon euro aldı zenitin ister elinde tutar ister fenere verir,ne alaka ya bi futbolcuya bağlı kaldınız bukadar,napalım giderse ölelimi.

ben satmısım 7 milyon euromu almısım simdi kalkıp 7 milyon euro verip almak ahmaklıktan başka birsey değildir,he sözleşmesi elinde olursa gelsin ama,bonservsiyle almak ciddi diyorum bizim için ahmaklık olur
                ben kalkıp Tekke' yi geri alalım demiyorum ama gelmesin kardeşim Türkiye'de başka takımada.. takım mı yok koskoca Fatih Tekke'ye..?

benim dediklerim tamamen duygusal, tabiki isteyen istediğine verir, alır ama gönül el vermiyo işte..
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• (Türkiye'ye gelmemek istememin Fenerbahçe'yle hiçbir ilgisi yok. Türkiye'de Fenerbahçe dahil hiç bir takımda oynamak istemiyorum.) tekkeni röprtajından arkadaşlar.giderse kendisi bilir
                  MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• İlk olarak SERDAR-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    KÖSTEKDE OLURUM DESTEKLEMEMDE.fatih tekke iyi bir futbolcu ve iyi ir trabzonspor taraftarıdır profesyonel olarak düşünmemesi gerekir eğer onda trabzonsporun amatör ruhu varsa avrupaya gider türkiyenin sıradan bir takımına gitmez

Sen o zaman Futboldan anlamıyosun kardeşim anladınmı sen taraftar değilsin ..

Alala ala sen satmışsın gitmiş adam paranı koymussun cebine bize ne kime giderse gitsin....
                    TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• İlk olarak cripto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne OLuyoruz Arkadaşlar Fatih Bjk ye giderse gözümde biter,silinir gider vs. Yapmayın arkadaşlar Fatih TEKKE profesyonel futbolcu istedi takıma gider.

KaLdıkı öncelikle gelmesi gereken takım İllaki bizim takımımız TRABZON spor dur ama bunun için de yöneticilerimizin bişeyler yapması gerek oturup izlenirse Bjk ye de gider Fb ye de gider... Yine aynı sekilde bu futbolcuyu bizim klübümüz satmadımı.? evet bizim kulubümüz sattı..Daha neyin peşindeyiz.. fatih TEKKE her zaman bizim baş tacımız Kralımızdır .. İster Bjk ye ister x bir takıma gitsin Profenesyellikte bunlar olur Örneği: Emre BÖLEZOĞLU ne diyolardı Emre için GS nin formasından baska forma giymez diyolardı ne oldu.? Giydi Fenerbahcenin formasını..

Sonuç : Biz TRABZON spor'un taraftarları olarak her zaman Fatih TEKKE ( KRALIMIZ'ın ) arkasındayız nerde Futbol oynarsa oynasın... Her zaman destekleriz.. Çünkü Trabzon spor'un taraftarına yakısan budur.. İllaki üzüleceğiz Fatih Bjk ye X takıma gitti diye ama silip atamayız benim düşüncem budur hepinizide bu düşünceye davet ediyorum...Teşekkürler.
                      walla fatih profesyonel futbolcu olmuş olabilir... ama çogumuz profesyonel taraftar degiliz. trabzondan yana tarafız.

Yorum

• İlk olarak cripto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen o zaman Futboldan anlamıyosun kardeşim anladınmı sen taraftar değilsin ..

Alala ala sen satmışsın gitmiş adam paranı koymussun cebine bize ne kime giderse gitsin....
                        biz taraftarız abi, Profosyonellikle işimiz olmaz.. kime giderse gitsin diye bişey yok, asıl öyle düşünüyosan sende bi problem var bence.. Fatih'i seviyoruz, bunun devam etmesini istiyoruz, bundan doğal ne olabilirki? profosyonel olsak Trabzonspor'lu olmazdık zaten, taraftarlık gönül vermek değilmidir zaten..
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Eger gercekden bir Trabzonsporluysa ve Jübilesini Trabzon'da yapnak istiyorsa EZIKLERE GIDEMEZ!

Bu bu kadar Basit!
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• yine böldün bizi fatih tekke
                            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• ya bırakın adam futbol oynasın zaten topu topu göreceği 4 sezonu var silgi gibi taraftar topluluğuyuz herkesi siliyoruz

Yorum

• Bence bjk kulübüyle anlaşırsa gider
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X