2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
Dakikaya ve skora bakın birde adam daha genç olur böyle şeyler. Fatih'in hakeme attığı tokatı unutmayın o sene kral olduhttp://www.youtube.com/watch?v=oONOARzzrNc
Zagreb taraftarları, bu linki vermişler:
Cale'ın bazen saçma sapan hareketler yaptığından bahsediyorlar. Bu videoda da Cale, adama ceza alanı dışında çift dalıyor, ama adam sıyrılıyor. Cale kalkıp bir daha çift dalıyor ceza alanı içinde, bu sefer penaltı oluyor.
Yorum
-
« Fenerbahçe Transferde Adım Adım İlerliyor !
Benfica Zico’yu İstiyor ! »
Baki Mercimek Trabzon Yolunda !
BEŞİKTAŞ’IN gözden çıkardığı Baki Mercimek bordo-mavililerin gündemine girdi. Özellikle Tigana döneminde yıldızı parlayan ve Fransız hocanın vazgeçilmezlerinden olan Baki Mercimek’in de Trabzonspor’a sıcak baktığı öğrenildi.
Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren savunma oyuncusu Baki’nin Trabzonspor’la para konuşmayacağını, kendisinin Oflu olduğunu ve seve seve Bordo-Mavili formayı giyeceğini söyledi.
ÖZELLİKLE hava toplarındaki hakimiyeti ve agresif oyunuyla tanınan Baki, kendisini bir çok kulübün istediğini ancak o Türkiye’nin 4 büyük takımından biri olan Trabzonspor’u seçtiğini söyledi. Trabzonspor’a ayrı bir sempatisi olduğunu ifade eden Baki Mercimek “Trabzonspor, camiasıyla ve taraftarıyla çok köklü bir kulüp. Ben hedeflerime bundan sonra bordo mavili forma altında ulaşmak istiyorum.” dedi.ELTON XAVİER GOMEZ......
LÜTFEN HERKES BU OYUNCU İÇİN TRABZONSPOR KLUBUNE E-MAİL ATSIN.TANIMAM ETMEM DIYENLER;http://www.atunnel.com/index.php/010...72656p61746564
LÜTFEN!!!!.....Yorum
-
Yorum
-
« Fenerbahçe Transferde Adım Adım İlerliyor !
BEŞİKTAŞ’IN gözden çıkardığı Baki Mercimek bordo-mavililerin gündemine girdi. Özellikle Tigana döneminde yıldızı parlayan ve Fransız hocanın vazgeçilmezlerinden olan Baki Mercimek’in de Trabzonspor’a sıcak baktığı öğrenildi.
Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren savunma oyuncusu Baki’nin Trabzonspor’la para konuşmayacağını, kendisinin Oflu olduğunu ve seve seve Bordo-Mavili formayı giyeceğini söyledi.
ÖZELLİKLE hava toplarındaki hakimiyeti ve agresif oyunuyla tanınan Baki, kendisini bir çok kulübün istediğini ancak o Türkiye’nin 4 büyük takımından biri olan Trabzonspor’u seçtiğini söyledi. Trabzonspor’a ayrı bir sempatisi olduğunu ifade eden Baki Mercimek “Trabzonspor, camiasıyla ve taraftarıyla çok köklü bir kulüp. Ben hedeflerime bundan sonra bordo mavili forma altında ulaşmak istiyorum.” dedi.
tobe tobe daha neelrYorum
-
Nerden çıktı bu Baki haberi ya külliyen yalandır inşallah ne işi var o adamın bizdeKADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl KısakürekYorum
-
Calenin İlk acıklamaları

After he sign 4 year contract today morning, Dinamo left back Hrvoje Čale will continue his career in turkish club - Trabzonspor!
In Wednesday morning at Maksimir rooms was highest Trazbonspor delegation, lead by president Sadri Sener, vice president and sports director of famous turkish club who belongs to "big four" of turkish football.
For some period of time Turks scouted Dinamo player, Hrvoje Čale, and delight with his performances came today at Zagreb with bid.
After he sign 4 year contract, Hrvoje showed satsifaction and thanks his mother club (Dinamo).
- "I am greatful to Dinamo which made and established as player. Thanks to Dinamo supporters, and now its time for new challanges. I hope I will return to Dinmo one day because Maksimir is my home" - said Čale.
arkadaşlar yarım yamalak ingilizceyle çevirmeye çalışayım.bu arada siteye daha demin üye oldum ve bu ilk mesajım
Cale bu sabah 4 yıllık sözleşme imzalayarak kariyerini artık TRABZONSPOR 'da devam ettirecek.
Çarşamba sabahı maksimir odasında Trabzonspor yöneticileri ve başkanı sadri şener, ki o türkiyedeki 4 büyük kulüpten birinin başkanı.
Türklerin bugün bu oyuncu konusunda zagreble karşılıklı olarak memnun şekilde ayrıldılar.
Cale 4 yıllık kontrattan sonra memnuniyetini dile getirdi ve dinamo kulübüne teşekkür etti.
Dinamo kulübüne beni yetiştirdiği için minnettarım dedi.Son olarak dinamo zagreb taraftarlarına teşekkür ederek, bir gün tekrar bu kulübe geri dönmeyi umut ediyorum , maksimir benim evim...Yorum
-
Ulan su bizim yönetim nasil hemen oyunculari istiyorlar yaw« Fenerbahçe Transferde Adım Adım İlerliyor !
ÖZELLİKLE hava toplarındaki hakimiyeti ve agresif oyunuyla tanınan Baki, kendisini bir çok kulübün istediğini ancak o Türkiye’nin 4 büyük takımından biri olan Trabzonspor’u seçtiğini söyledi. Trabzonspor’a ayrı bir sempatisi olduğunu ifade eden Baki Mercimek “Trabzonspor, camiasıyla ve taraftarıyla çok köklü bir kulüp. Ben hedeflerime bundan sonra bordo mavili forma altında ulaşmak istiyorum.” dedi.
demin dardanelsporlan görüsmüyorlarmidi ne hemen yahu
ben onu trabzonda görmek istemiyorum cünkü biz istanbulun cöpünü toplamiyoruz
Yorum
-
toparlayacak olursak
Stoper(yunan la ilgileniyoruz)
Libero(Colman olacak büyük bir ihtimal
sol açık(?)
2 Forvet(Rukavina ve ?)
gelecek yabancıların mevkileri bunlar heralde
yerli Selçuk-Giray-Eren(zor deniliyor)olursa taş gibi bir takımımız olur
diğer genç transferlerimizde alternatif olur
bakarsın aslını al aşağı eder.YAVUZ SULTAN SELİMYorum
-
Yorum
-
Wikipedia'dan baktım;
24 yaşında,Brezilyalı forvet.1,88 boyunda 2005-2007 arası D.Zagrb'te oynamış.Şimdi serbest yazıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=fC5B866wEP8 buda videosu.....ŞOV BAŞLIYOR....Yorum
-
Şu Baki haberlerini koymayın şuraya midem bulanıyo...« Fenerbahçe Transferde Adım Adım İlerliyor !
öyak...
BU Baki'nin adamları sakatlamaktan, çalım yemekten başka bişe yaptığı yok.
Ayrıca Yattara'nın bütün videolarında var, çıldırıyorum ya
..Tam sazan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum