2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Hüseyin Kurt
    • 17.09.2004
    • 4913
    • İnsan Kaynakları
    • İstanbul

İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi
    Ben bu senaryolari hatirlar gibiyim meshurrrrrrrrrrrrrrrr Alex ve Fernando isi , nedense simdide ayni yok chermiti ile anlasildi ama djhafallah bekleniyor , yok avrupanin baska kluplerindende teklif var oyuzden sikintiya girdi , bigun geliyor Baskanin kardes araya girdi tunuslu baskani ikna etmis simdi söz chermitideymis yaaa bee adamlar madem net bisey yok ortada hergun nediye bu haberleri corba gibi sulandira sulandira önümüze sürüyorsunuz , ben anlamiyorum ki .... Transfer böyle yapilmaz , biz sabir tasimiyiz ! Gidersin kimsenin haberi olmadan arastirmani yaparsin önsözlesmeyi yaparsin sonra bir haber cikar gazetede ertesi gun imza attirirsin ....
    dediğin gibi bizim yönetim kendi kendini yakıyor.önce ismi veriyor sonra olmayınca kıvırmaya çalışıyor.git görüş eğer anlaştıysan ver ismini.yok anlaşmadan ortaya isim atıyorsan bu ne acemilik.transferde delikanlılık olmuyor maalesef.gazetelere çıkıp isim verip şunu şunu alıcaz demek olmuyor.çünkü olmayınca ne diyeceğini şaşırıyorsun.
    bi arkadaşımın bi lafı vardı;
    yapacaksın,yaptım diyeceksin.yok yamacaktımda yok öyleydi yok böyleydi değil.
    YAPACAKSIN,YAPTIM DİYECEKSİN BU KADAR!!!
    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• KUTADGU

İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi
      dediğin gibi bizim yönetim kendi kendini yakıyor.önce ismi veriyor sonra olmayınca kıvırmaya çalışıyor.git görüş eğer anlaştıysan ver ismini.yok anlaşmadan ortaya isim atıyorsan bu ne acemilik.transferde delikanlılık olmuyor maalesef.gazetelere çıkıp isim verip şunu şunu alıcaz demek olmuyor.çünkü olmayınca ne diyeceğini şaşırıyorsun.
      bi arkadaşımın bi lafı vardı;
      yapacaksın,yaptım diyeceksin.yok yamacaktımda yok öyleydi yok böyleydi değil.
      YAPACAKSIN,YAPTIM DİYECEKSİN BU KADAR!!!
      Böyle olmadığını kanıtlayacak bir durum var mı?
      Yönetimin ağzından çıkan isimler sadece Mehdi ve Chermiti...
      Ben şahsen başka bir isim duymadım yabancı transferinde..

Yorum

• Ali Yerlikaya

BU sene bizim icin tranfer sezonu biraz erken basladi ama insallah gecenb tranfer sezonlari gibi hüsranla bitmez. Bu yönetim biraz ümit veriyor ama güvenimizi kazanmak icin iyi tranferler yapmasi sart. Zaten Ersun Yanal in onayi alan her tranfere ben güvenirim tutar tutmaz o ayri bi konu o isede Yönetim bakar oyuncularin istek ve arzularini onlar karsilamasi lazim.

Suana dek ismi gecen bütün youncular bence tatmin edici.(Cruz haric)
        Tahminime göre bi ay cikmadan en az 3-4 tane imza atilir, insallah yanilmam ve gercekten kaliteli oyunculari takima kazndirirlar cok ihtiyacimiz oldugu asikar.

Yorum

• Travelair
          • 09.01.2005
          • 36195
          • İstanbul

Acaba Jentzsch'e müzemiz gezdirildi mi? Tarihimiz vizyonumuz misyonumuz daha iyi anlatılabilir mi?

Sahi ne zamandır müzemizin yaşlı bir binada olduğundan bahsedilip devlet büyüklerinden yardım isteniyor. Herhalde o bina kupalarımızın üstüne yıkıldığında akıl başa gelecek
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Misafir

yha ne olur su anas sharbınıden haberı olan yokmu

Yorum

• Hekimoğlu
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 19.07.2005
              • 8161
              • Trabzon

eleştirmeyi ne kadar seviyoruz.daha transfer sezonu başlamadı tekrarlıyorum daha transfer sezonu başlamadı.destek olun biraz.inandığınız gazetelere bakın bir yahu.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Uluhan
                Trabzonspor Kongre Üyesi

• 01.06.2004
                • 1262
                • İnşaat Müh.
                • Kuzey Amerika

Dedigin gibi spekulasyonlara prim vermeye gerek yok. Bunlar sadece gazetelerin gundeme getirdigi isimler, haber yapmak zorundalar gerci uydurma haber yapmak durumunda da degiller ama. Yonetim ve hocamiz tabii ki bircok kisiyi izleyecek buna sevinmemiz lazim. Oyle kasetten izleyip adam alacak, yada menajerlere bolca para yedirmeyecekler daha ne istiyoruz. Ben zevk ve ilgiyle takip ediyorum durumu, transfer sezonu acilmadan bir cok isim netlesmis hatta imzalanmis olur bence. Ne cabuk unuttuk transferin son saatlerine kadar bilgisayar basinda haber bekledigimiz gunleri, rahat olun.
                Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• Sefaenes
                  • 27.11.2004
                  • 14740
                  • Elektronik
                  • Almanya

ya Trabzondaki medya benim internette okuduklarim fotomac dan hic varki yok bence malesef hala zarar veriyorlar misal medyatrabzon ikide bir yönetimi kötülemeye calisiyor yada ben öyle algiliyorum. Insallah Transferler erkenden yapilir ve bitirilir
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Misafir

yha yokmu su sharbınıden haberı olan

Yorum

• Samet Yildirim
                      • 07.09.2006
                      • 24137
                      • ogrenci
                      • Almanya

Kaleci, Stoper, Sol bek, Ön libero, Oyun kurucu, Sol Acik, Santrafor gelmesine gelecekde ama bazi arkadasdlar sag bekde istemis neden istenildigini anlamadim bu takima en son mevki olarak sag bek gerekli ve sag acik...yani sag bek icin ancak genc yetenkli oyuncu alinabilinir ilersi icin...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Mehmet_Mercanlı
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 14.11.2005
                        • 5687
                        • İKTİSAT
                        • Avrupa Diğer

Bu takimin 4-5 oyuncu haric komple degismesi sart bu cok büyük bi kumar olcak ama bunu yapmak zorundayiz yoksa artik siradan bi takim haline gelicez.

yani en az 10-12 tane banko oyniyack oyuncu, 4-5 tanede vaaad eden genç oyuncu almalıyız

6+2=8 yabancı 4-5 yerlı 4-5 genç(gurbetcı) bıraz fazla gibi görüne bilir ama bunu yapmalıyız

Transfer olsun diye yapılan transfer bizi yerimizde saydırır
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Mehmet_Mercanlı
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 14.11.2005
                          • 5687
                          • İKTİSAT
                          • Avrupa Diğer

İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi
                          Kaleci, Stoper, Sol bek, Ön libero, Oyun kurucu, Sol Acik, Santrafor gelmesine gelecekde ama bazi arkadasdlar sag bekde istemis neden istenildigini anlamadim bu takima en son mevki olarak sag bek gerekli ve sag acik...yani sag bek icin ancak genc yetenkli oyuncu alinabilinir ilersi icin...
                          bunu bende defalarca söyledim takımda kalmasını ıstediğimz 4-5 kişi var onlarda
                          serkan-tayfun bulardan yanı senn dediğin gibi alınacaksadaaaa gençlerden birine sansverilmeli paf
                          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Night61
                            • 05.04.2008
                            • 293
                            • Trabzon

Foto: unbekannt
                            Geburtsdatum: 03.09.1981 Alter: 26 Größe: 1,77 Nationalität: Guinea
                            Frankreich Fuss: links

Verein (RN): FC Toulouse Position: Mittelfeld Positionsdetails: linkes off. Mittelfeld Länderspiele: 27 Spiele für Guinea Länderspieltore: 9 Tore für Guinea Vertrag bis: 30.06.2009 Marktwert: 4.000.000 Spielerberater:

weitere Angaben
                            Elimde değil...

Yorum

• Night61
                              • 05.04.2008
                              • 293
                              • Trabzon

hayatımda trabzona yapılmasını çok isteyeceğim en büyük transferlerden biri riquelme versek 15 milyon euroyuda alsak şunu
                              Elimde değil...

Yorum

• Travelair
                                • 09.01.2005
                                • 36195
                                • İstanbul

Morfeo, Yusuf tarzı Ünal tarzı topu yönlendiren, asist gol frikik yapan ve takımı oynatan lider bazlı oyunculara ihtiyacımız var
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...