2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Mürekkebinin son damlasına kadar haklı
Kusuruma bakmayın
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Yorum
-
İyi bir kaleci. Selçuk inan yanına ileri geri basan yabancı bir ortasaha daha. Sol açıkta ibrahim akın. Defansa iyi bir yerli takviye artı song. İyi bir solbek ve sağbek. Son olarakta mehmet yıldızı ve fernandao,tekke sitilinde bir forvet alırsak (gönül tekke geri gelsin ister) O zaman bu takımı zevkle izleyebiliriz.
Bu listeye ek olarak genç yetenekler arçil-şotanın önerdiği genç yetenekleri ve gurbetçilerden kaliteli isimleri katabilirsek demeyein keyifimize.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.Yorum
-
Erhan küçük ve benzeri küme düşmeye oynayan takımlardan alınan futbolculara karşıyım. (Selçuk inan gibi yetenekler hariç) Bazı arkadaşlar öyle isimleri bir arada sayıyorki hepsinin takımı küme düşmeye oynuyor kendi takımlarına faydaları yok. Bizde bir araya gelincemi şampiyonluğa oynayacaklar. Zaten geçen yıllarda bu transfer politikasıyla bu hallere gelmedikmi. Nuri bey nerde küme düşmeye onayan artı ikinci lig takımlarının oyuncularını ve 3 eziklerden kovulan topçuları aldı bu hallere geldik geçmişten biraz ders alalım.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.Yorum
-
ali bilgin ve volkan yamanın takımları da küme düşmüştüErhan küçük ve benzeri küme düşmeye oynayan takımlardan alınan futbolculara karşıyım. (Selçuk inan gibi yetenekler hariç) Bazı arkadaşlar öyle isimleri bir arada sayıyorki hepsinin takımı küme düşmeye oynuyor kendi takımlarına faydaları yok. Bizde bir araya gelincemi şampiyonluğa oynayacaklar. Zaten geçen yıllarda bu transfer politikasıyla bu hallere gelmedikmi. Nuri bey nerde küme düşmeye onayan artı ikinci lig takımlarının oyuncularını ve 3 eziklerden kovulan topçuları aldı bu hallere geldik geçmişten biraz ders alalım.
Bordomavi.netYorum
-
(Selçuk inan gibi yetenekler hariç) parantez içini bir kez daha gözden geçirmeni dilerim.
Böyle takımlardan 2 tane bilemedin 3 tane yetenekli oyuncu alırsın benim anlatmak istediğim bazı arkadaşlar takımı hep bu oyunculardan kuruyor. Üsttede yazdığım gibi bunu daha önce yaptık ve dibe çöktük bu yanlış zaten başkanımız böyle bir politika izlemez.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.Yorum
-
(Selçuk inan gibi yetenekler hariç) parantez içini bir kez daha gözden geçirmeni dilerim.
Böyle takımlardan 2 tane bilemedin 3 tane yetenekli oyuncu alırsın benim anlatmak istediğim bazı arkadaşlar takımı hep bu oyunculardan kuruyor. Üsttede yazdığım gibi bunu daha önce yaptık ve dibe çöktük bu yanlış zaten başkanımız böyle bir politika izlemez.
erhan küçük yetenekli bir futbolcu değil mi peki
Bordomavi.netYorum
-
bence yetenekli ..kac defa izledim sirf 61 giyiyo diye takip ediyodum...yetenekli..suan bizim takimda okun kadar toplara vuracak biri yok..ayrica sol ayagida cok iyi..he hizli birii..yani sol kanatta ilk 11 de oynamasada keceli ve misirlidan 40 gomlek ustuntut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61Yorum
-
Muhakkak yetenekli ama bizde oynayacak kadar değil benim görüşüm erhan küçüğün antepte, gençlerde vb. takımlarda oynaması sonucu daha başarılı olacağı murat ocak gibi harcanmasın. Yaşıda kemale ermiş zaten 28 yanılmıyorsam.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.Yorum
-
arkadaslar kisa birsey anlatayim..bugün hirvat bir arkadasimla futbol hakkinda konusduk...tabiki hemen cernat,kalinic ve drpici sordum ilgilendigimi adamlari...özelikle cernat icin cok iyi bi 10 numara oldugunu dedi kalinici zaten dev takimlar istiyormus Dino Drpicde Leverkusenle anlasmis..ama cernat iyi topcuymus ...Symekle ayni tarzda sadece biraz daha Ofansiv tipiYorum
-
Muhammet özdil tavsiye ederim Kocaelispor da sürekli forma sansı bulan bir oyuncu bu sezon sonu sözleşme bitiyor yaşı biraz geçmiş olur am stoper olarak fazla da yaslı değil kendisi de Trabzon lu.Sağ bekten stoperin olacağına gercek bir stoperin olsun daha iyidir.birde kendisi Trabzonspor un alt yapısından yetişmiş bir oyuncudur.
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum