2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Colman kan naar Trabzonspor
22-04-2008

Ziet Germinal Beerschot zijn middenvelder Gustavo Colman vertrekken? De Argentijn kan alvast rekenen op de belangstelling van het Turkse Trabzonspor.
Trabzonspor heeft indirect bij Germinal Beerschot geïnformeerd naar de transfervoorwaarden voor Colman, zo meldt Gazet van Antwerpen. Trabzonspor voerde nog geen gesprekken met Colman zelf.
De 23-jarige Colman stond dit seizoen 16 keer aan de aftrap bij Germinal Beerschot en ligt nog tot 2011 bij de club onder contract.TRABZONSPOR 1967Yorum
-
Germinal Beerschot'ta ilgilenmediğimiz adam kaldı mı? Ne takımmış be
Ersun Yanal'la şampiyon olana kadar...
Bundan sonra ağzıyla kuş tutsa bile Hüseyin'e hayır...
Yorum
-
Yorum
-
standart liege 10 puan farkla lider bir tane oyuncusuyla ilgilenmedik...anlamadım gitti..bu arada biglia'mıdır nedir ikide bir szymek'le karşılaştırıp durmayın defansif orta saha diyorsunuz szymek'le aynı tarz diyorsunuz nasıl iş anlamadım szymek yılda en az 10 gol 10 asist yapıyordu...poetricusYorum
-
10 puan farkla lider olmakla ne alakasi var? Trabzonspor kac senedir sampiyon olmuyor ama adamlar gelip bizden yetenekli topculari aliyor. demek istedigim, her takimda kaliteli bir veya 2 tane kaliteli topcu vardir.Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut BulutYorum
-
biz adamların bütün orta saha oyuncularını istedik nerdeysepoetricusYorum
-
Bence tam tersi barcelona ronaldinho'nun marka değerini artırdı.Bizim yattara barcelonada oynasa ronaldinhodan daha fazla para kazanır, kazandırır.Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAKYorum
-
Yorum
-
standart liege 10 puan farkla lider bir tane oyuncusuyla ilgilenmedik...anlamadım gitti..bu arada biglia'mıdır nedir ikide bir szymek'le karşılaştırıp durmayın defansif orta saha diyorsunuz szymek'le aynı tarz diyorsunuz nasıl iş anlamadım szymek yılda en az 10 gol 10 asist yapıyordu...
Ben Belcikada yasiyorum, Biglia Trabzonsporun alabilecegi bir oyuncu degil, Anderlecht kar yapmadigi yerde hicbir oyuncusunu göndermez. 2010 kadar kontrati vardi ama bu arada 2012 ye uzatti. Trabzonsporun finansal yönden Bigliayi alacak gucu yetmez.
Adama zaten Palermo zamaninda 6 milyon teklif etmisti ama Anderlecht kabul etmemisti.
Szymekten kalitelimi o tartisilir ama yasi 22 olmasi ve ileride avrupanin sayili kuluplerine gitme ihtimali yuksek ve oradanda arjantin milli takima yukselebilme sansi cok yuksek. Kendisi herhalde Turkiye ligini en son tercih edecegi bir ligtir herhalde. Gönlü la liga da ve oradan da zaten talep var.
Tabi kendisine ucuk bir rakam vermek sartiyla bir ihtimal gelebilir, ucuk dediysemde Belcikaya gore cok ucuk bir rakam, yani bir huseyinin aldigi paraya kafasi donebilir
Yorum
-
TERCUMEColman kan naar Trabzonspor
22-04-2008

Ziet Germinal Beerschot zijn middenvelder Gustavo Colman vertrekken? De Argentijn kan alvast rekenen op de belangstelling van het Turkse Trabzonspor.
Trabzonspor heeft indirect bij Germinal Beerschot geïnformeerd naar de transfervoorwaarden voor Colman, zo meldt Gazet van Antwerpen. Trabzonspor voerde nog geen gesprekken met Colman zelf.
De 23-jarige Colman stond dit seizoen 16 keer aan de aftrap bij Germinal Beerschot en ligt nog tot 2011 bij de club onder contract.
Germinal Beerschot orta saha oyuncusu Gustavo Colman kulubunden ayriliyormu? Arjantinli oyuncu Trabzonsporun ilgisini cekmesini bildi. ANVERSIN GAZETESENE gore Trabzonspor DOLAYLI yolla tranfseri icin gereken bilgileri sormus. Trabzonspor oyuncunun kendisiyle henuz temas kurmamis. 23 yasindaki Colman bu sezon 16 kez ilk 11 de baslamis ve kontrati 2011 e kadar devam ediyor
SAKA MAKA brazilyadan sonra bu sezon herhalde ARJANTIN MODASI
Yorum
-
Bu başlığa girince yaşlandığımı anlıyorum. Tez, çoluk-çocuk derken vakit geçmiş. Birkaç sene öncesinde adı geçen her topçu hakkında bir fikrim olurdu. Şimdi futbolcu isimlerine bakınca sanki İtalyan mahkemesinde Çinli hakimle Portekizce konuşmaya çalışıyormuşum gibi geliyor
Hey gidi Zurawski, kulakların çınlasın...! Ne günlerdi bee
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

.. nerden cikti bu belcika sevdasi
Yorum