2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
katılıyorum
bügünün futbolunda chelsea bile ballack , lampard ikilisiyLe oynuyo , dünyada 10 numara oynayan adam kaLmadı zidane'dan sonra7Cngz_61Yorum
-
Bu transfer konusunda yönetim keşke isimleri saklasaydı. "Onla görüşüyoruz, bunla görüşüyoruz." dedikten sonra ismi anılan futbolcuları başka takımlar alırsa bu yönetim için pek olumlu olmaz. Bu kadar şeffaf olmaya gerek yok...Yorum
-
Yanal: Cruz İle İlgilenmiyoruz
Ersun Yanal Gençlerbirliği ile ortada bir karşılaşma oynadıklarını söyledi.
19 Nisan 2008 / 18:59
Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, Trabzonspor'un artık kendi durumuna göre değil, rakibin durumuna göre oynadığını belirterek, kalan 3 maçın futbolcuların kaderini belirleyeceğini söyledi.
Yanal, "Bugünkü noktada Trabzonspor, rakiplerinin durumuyla ilgili değil, kendi durumuyla ilgili oynaması gereken pozisyona sahip olmalı. Maalesef biz, rakiplerimizin durumuna göre oynayan pozisyondayız. Skor üretmede çok sıkıntı yaşıyoruz. Artık futbolcuların önünde 3 maç kaldı. Önümüzdeki dönemin hazırlıklarını yapmak durumundayız. Dolayısıyla kalan maçlarda her futbolcu kendini göstermek durumundadır" dedi.
Ersun Yanal, transferde ismi ön plana çıkan Daniel Cruz ile ilgilenmediklerini kaydederek, "Alınacak oyuncu, Trabzonspor'un hedeflerine uygun bir oyuncu olmalı. Oyuncu almak için transfer yapmak istemiyoruz.
Verebileceğim bilgi, Daniel Cruz olmayacak. Alman kaleci için de sadece kendisinin 'Evet' demesi yeterli değil, bizim de 'Evet' dememiz gerekir. Dolayısıyla bu konu şimdilik beklemede. Transferle ilgili tespitlerimiz var, şu olur bu olur diyemeyiz. İyice araştırıp Trabzonspor'u hedefe taşıyacak
futbolcuları seçme durumundayız. Şu an bir oyuncuyla anlaşsanız bile resmiyet kazanmayacak" dedi.
Gelecek sezonla ilgili çalışmaları da değerlendiren Yanal, kampın 3 aşamalı olacağını belirterek, "Muhtemelen 24 Haziran'da kampa gireceğiz. Kampın ilk ayağı Trabzon'da olacak. Daha sonra yurt dışından önemli bir takımla Trabzon'da bir hazırlık maçımız olacak" şeklinde konuştu."Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim RevivoYorum
-
Topu alıp götüren oyunculardan ziyade, elbette top sürme yeteneği olan ama takım oyunu oynayan, topu koşturan, topsuz oyunda iyi olan, boş alanlara kaçan, pas yeteneği üst düzey oyunculara ihtiyacımız varTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Senin bu saydiklarini en az 5 milyona alabilirsin, Bir oyuncuda o yetenekler olsaydi zaten o kulupte degil, buyuk bir kulupte top kostururdu.."Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim RevivoYorum
-
Yorum
-
bazı arkadaşlar özer deyip özer duruyor benim gördüğüm özer ne ilk onbirde oynuyor ne gol atıyor ne asist yapıyor inşallah denildiği gibi iyidir ama görünen buYorum
-
devamlı oynuyordu ilk 11'de birkaç haftadır yedek gol atamamsının sebebi ise sağ beke hapsettikleri için...poetricusYorum
-
Ya şu Lucas Biglia ve Nikola Kalinic ismi açıkçası beni heycanlandırıyor...Lucas Rodriquez Biglia çok iyi oyuncu bize gelirse süper olur yeni bir Szymek daha kazandırmış oluruz takıma ama Ander.. den bize gelirmi orası zor gibi gözüküyor???
Kalinic de çok iyi oyuncu bize gelirse çok iyi olur....İnşallah gelirler hadi hayırlısı....Yorum
-
evet arkadaslar.transferdeki son gelismeleri sizlerden alayim.birkac gündür foruma giremiyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum