2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • asimavi
    • 03.06.2005
    • 2040
    • öğrenci
    • İstanbul

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
    Transferleri çok iyi yapmalıyız. Yanılgı şansımız yok. Alacağımız futbolcuların ilk önce karakterine bakmak lazım. Lider, inatçı, kaybetmeye tahammülü olmayan, iyi niyetli... Sosyal yaşama ayak uydurabilmeli, düzenli ve sakin bir yaşamı olmalı. Futbolu uzman işi olmalı
    Sıradan adamlar transfer etmemeliyiz

Bu sırada Denizli maçını seyrettim Yusuf enfes asistler yapıyor, şut atıyor. Hep pozisyonun içinde. Takımında kaptan. Kontratı bitiyor. İnsanın aklını çelmiyor değil
    ...inatçı ve kaybetmeye tahammülü olmayan derken ...syzmk ve stepanovu kasteddin dimi......

....evet bencede yanılgı payı hiç yok ..çünkü sıfırdan takım kurulacak...birde transferler uyuşmazsa ...hüsran olur....yerli ve yabancı transferi
    nde ilk sırada olan adamlar alınmalı...alternatif transfer istemiyoruzz.....

....özellikjle iç transferde....kesinlikle selçuk...giray ....m. çakır...bu isimlerden en az ikisi alınmalı....hadi yabancıya alternatif bulursun ama yerliye bulamazsın ...zaten ligde yetenekli adam 3- 5 tane ....bunlarıda alamazsak transfer yapmış olmayız...
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• shcebi
      • 06.03.2007
      • 565
      • muhasebe
      • İstanbul

biri bana mehmet çakır sevdasını açıklasın lütfen. yanılıyorsam düzeltin ama çoğu maçta ya sonradan oyuna girmiş yada maçta oynamamış. nedir özelliği trabzonlumu? yaşımı çok genç? gelecekmi vadediyor? nedir. yoksa yazacak adam bulamıyoruz da eskiden dilimizde kalmış ondanmı yazıyoruz. eminim mehmet yılmaz bizde oynamamış olsa herkes mehmet yılmaz da mehmet yılmaz diye yırtınacaktı burda.

Yorum

• Erdal
        • 06.09.2006
        • 23158
        • Sakarya

Bu arada yukarıdaki curz iyiymiş be )
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ertan 51
          • 14.08.2006
          • 13106
          • Emekli
          • Niğde

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
          Transferleri çok iyi yapmalıyız. Yanılgı şansımız yok. Alacağımız futbolcuların ilk önce karakterine bakmak lazım. Lider, inatçı, kaybetmeye tahammülü olmayan, iyi niyetli... Sosyal yaşama ayak uydurabilmeli, düzenli ve sakin bir yaşamı olmalı. Futbolu uzman işi olmalı
          Sıradan adamlar transfer etmemeliyiz

Bu sırada Denizli maçınının özetini seyrettim Yusuf enfes asistler yapıyor, şut atıyor. Hep pozisyonun içinde. Takımında kaptan. Kontratı bitiyor. İnsanın aklını çelmiyor değil
          hocam ilk paragrafına teşekkür etmek için yazdım
          herzaman derim karakter çok önemli diye
          evet elimizde karakter veya kişilik ölçer cihaz yok ama geçmişi az çok aynasıdır kişinin.verim almak istiyorsak bu kriterlerede çok dikkat etmemiz lazım.
          alınacak 4 yabancınında tam süper olması gerekli yoksa hedef 6.lık değilde bu seferde 4.lük olur
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• TSercaN
            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
            • 07.02.2008
            • 3864
            • Trabzonu Olumune Sevmek
            • Avrupa Diğer

İşte Yeni Şota Trabzonspor, Şota-Arçil kardeşlerin önerdiği 21 yaşında ki Giorgi Merebashvili transfer ediyor.
            Tiflis’te Oynuyor

Trabzonspor, Şota-Arçil kardeşlerin önerdiği Dinamo Tiflis takımının 21 yaşındaki genç yıldızı Giorgi Merebashvili’yi transfer etme kararı aldı. Kulüp başkanı Sadri Şener bu oyuncu için bu hafta içerisinde Tiflis’e giderek kulüp yetkilileriyle masaya oturacak.

Final Maçları Var

Gürcistan liginde 54 puanla lider durumda bulunan Dinamo Tiflis ile en yakın takipçisi Georgia Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Bu maçı da izlemeyi planlayan başkan Şener bu oyuncuyla ilgili yaptığı değerlendirmede “Şota çok ısrar etti. Gidip ekonomik şartlarını konuşacağız. Genç bir oyuncu yeni bir Şota neden olmasın” dedi
            Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut Bulut

Yorum

• TSercaN
              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
              • 07.02.2008
              • 3864
              • Trabzonu Olumune Sevmek
              • Avrupa Diğer

Ceyhun Gülselam, Daniel Cruz, Chermiti, Mehdi ve Simon Jentzsch için çalışmalar son aşamaya geldi.
              İsimler Netleşti

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Trabzonspor’da daha önce belirlenen isimlerle ilgili görüşmeler son aşamaya geldi. Belçika, Almanya, Tunus ile birlikte şimdi tüm gözler Gürcistan’a çevrildi. Belçika’da Daniel Cruz, Almanya’da kaleci Simon Jnetzsch, Tunus’ta Chermiti ve Mehdi’nin yanında Gürcistan lig lideri Dinamo Tiflis’in 21 yaşındaki Merabishvili için kulüpleriyle ekonomik olarak pazarlıklar başladı.

Kim Nereye Gidiyor?

Kulüp başkanı Sadri Şener Dinamo Tiflis’in 21 yaşındaki yıldızı için Tiflis’e gitme kararı aldı. 19 Nisan Cumartesi günü Gürcistan lig lideri D. Tiflis ile 1 puan gerideki Georgia arasında oynanacak maçında izleneceği belirtildi. As başkan Hayrettin Hacısalihoğlu teknik direktör Ersun yanal ile birlikte dün Belçika’ya oradan da Çarşamba günü Tunus’a giderek oyuncularla görüşecek.
              Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut Bulut

Yorum

• Murat'
                • 07.03.2005
                • 32842
                • İnsan
                • Ankara

Şu transfer işini erkenden bitirirsek çok ama çok iyi olacak....

Yorum

• asimavi
                  • 03.06.2005
                  • 2040
                  • öğrenci
                  • İstanbul

İlk olarak shcebi tarafından gönderildi
                  biri bana mehmet çakır sevdasını açıklasın lütfen. yanılıyorsam düzeltin ama çoğu maçta ya sonradan oyuna girmiş yada maçta oynamamış. nedir özelliği trabzonlumu? yaşımı çok genç? gelecekmi vadediyor? nedir. yoksa yazacak adam bulamıyoruz da eskiden dilimizde kalmış ondanmı yazıyoruz. eminim mehmet yılmaz bizde oynamamış olsa herkes mehmet yılmaz da mehmet yılmaz diye yırtınacaktı burda.
                  ......mehmet çakır sevdalısı değiliz elbette...ama çakırın maçlarını al izle o zamna anlarsın niye yazdığımızı....

....aslında işin aslı şu...mehmet çakır...şuan ligin iyi topçularından biri...yani alınacaksa bu adamlar alınmalı....artıları ise çok mevkide oynayabilmesi ...oyunu yönlendirebilmesi gole yakın olması....efendi olması....yaşının henüz 23 olması...tek dezavantajı ise gençlerde olması cavcav bi ton para ister bu adama....

....varmı yerli çok yetenekli oyuncular senin gözünde varsa söyle ...onlarıda konuşalım.....

Yorum

• Murat Keçeci
                    • 30.12.2007
                    • 4691
                    • Trabzon

İlk olarak asimavi tarafından gönderildi
                    ......mehmet çakır sevdalısı değiliz elbette...ama çakırın maçlarını al izle o zamna anlarsın niye yazdığımızı....

....aslında işin aslı şu...mehmet çakır...şuan ligin iyi topçularından biri...yani alınacaksa bu adamlar alınmalı....artıları ise çok mevkide oynayabilmesi ...oyunu yönlendirebilmesi gole yakın olması....efendi olması....yaşının henüz 23 olması...tek dezavantajı ise gençlerde olması cavcav bi ton para ister bu adama....

....varmı yerli çok yetenekli oyuncular senin gözünde varsa söyle ...onlarıda konuşalım.....
                    mehmet çakır bizde iş yapamaz gençlerbirliğinin oyun şekli ona yatkın forvetleri gol atamadığı için bu sürpriz golcü olarak çıkıyor devamlı bi maçta en az 7-8 pozisyona giriyor içlerinden birini atıyor bazen kaçırdıklarıda evlere şenlik trabzonsporda oynuycak adam sinekten yağ çıkarmak zorunda trabzonsporda ona her maç 7-8 pozisyon düşmez önüne

Yorum

• asimavi
                      • 03.06.2005
                      • 2040
                      • öğrenci
                      • İstanbul

İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi
                      mehmet çakır bizde iş yapamaz gençlerbirliğinin oyun şekli ona yatkın forvetleri gol atamadığı için bu sürpriz golcü olarak çıkıyor devamlı bi maçta en az 7-8 pozisyona giriyor içlerinden birini atıyor bazen kaçırdıklarıda evlere şenlik trabzonsporda oynuycak adam sinekten yağ çıkarmak zorunda trabzonsporda ona her maç 7-8 pozisyon düşmez önüne
                      ......valla gençlerin forvetleride bizden iyi ya neyse...(kahe isaacc..okan...)

....bu oyuncuda ısrar etmemin sebebi gerektiğinde rahatlıkla ilk 11 istendiğindede....çok iyi bir alşternatif olur...git al forvet arkasına üst düzey bi yabancı ...çakırda hem onun hem forvetin hem sağ kanadın alternatifi olsun fenamı....

Yorum

• shcebi
                        • 06.03.2007
                        • 565
                        • muhasebe
                        • İstanbul

haklısın ben senin kadar takip etmiyorum mehmet çakır'ı, bu haftaki maçına baktım gençlerin 76' dakikada girmiş oyuna. bu kadar iyi bu adam neden ilk 11 de başlamaz sonradan girer oyuna. büyük takımlar farketmesin diyemi?.

cavcav dediğine göre aynı mehmet çakır'dan bahsediyoruz.

Yorum

• asimavi
                          • 03.06.2005
                          • 2040
                          • öğrenci
                          • İstanbul

İlk olarak shcebi tarafından gönderildi
                          haklısın ben senin kadar takip etmiyorum mehmet çakır'ı, bu haftaki maçına baktım gençlerin 76' dakikada girmiş oyuna. bu kadar iyi bu adam neden ilk 11 de başlamaz sonradan girer oyuna. büyük takımlar farketmesin diyemi?.

cavcav dediğine göre aynı mehmet çakır'dan bahsediyoruz.
                          ....üstadım ...adam 3 aydır sakat ....yoksa gençlerin yarısı mehmet çakır ve isaac.......kondisyon eksiği vardır adamın onun için sonradan girmiştir...

Yorum

• Murat Keçeci
                            • 30.12.2007
                            • 4691
                            • Trabzon

......valla gençlerin forvetleride bizden iyi ya neyse...(kahe isaacc..okan...)

....bu oyuncuda ısrar etmemin sebebi gerektiğinde rahatlıkla ilk 11 istendiğindede....çok iyi bir alşternatif olur...git al forvet arkasına üst düzey bi yabancı ...çakırda hem onun hem forvetin hem sağ kanadın alternatifi olsun fenamı....
                            2.5 3 milyon euroluk alternatif oyuncu alacak kadar lüksümüz yok malesef cavcavla iş yapılmaz

Yorum

• asimavi
                              • 03.06.2005
                              • 2040
                              • öğrenci
                              • İstanbul

İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi
                              2.5 3 milyon euroluk alternatif oyuncu alacak kadar lüksümüz yok malesef cavcavla iş yapılmaz
                              ....haklısın...bende onun için pek ihtimal vermiyorum...adam her seferinde kazıkladı nuriyi.....

Yorum

• Osman Yavuz
                                • 23.12.2006
                                • 6321
                                • Jeofizik Mühendisi
                                • İstanbul

Mehmet Çakır'ı alacağına Oftaşta Serkan Atak var.Mehmet'den çok daha etkili bir isim bana göre.Ayrıca Bjk- Oftaş maçını seyrettim, Giray'la İlhan mükemmel bir ikili oluşturuyorlar.7 yaşından beri beraber oynuyorlarmış.Gerçekten ikisini de hayranlıkla izledim.Bir de Manisa'dan Selçuk'u, şeftaliden de Egemen'i alırsak iyi transferler olurlar.Hem Manisa büyük bir ihtimalle küme düşecek.Selçuk burada kalmak istemeyecektir diye düşünüyorum.Uygun bir fiyata alırmışız gibime geliyor.Başkan da zaten açıkladı yurt içinden de anlaştığımız isimler var diye.
                                Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...