Şu an için tek korkum bu haftaki Gençlerbirliği maçından önce Girayla sözleşme imzalamak.İnşallah böyle birşey olmaz.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
evet Giray istediğimiz futbolcu inşallah alınır ama kesinlikle o paralara değil
belki teleffuz edilen paranın 3 te 1 i olabilir fazlası kesinlikle hata olur
yeni yönetimimizin böyle bir hata yapacağını zannetmiyorum
herşey mantık çerçevesinde gelişmesi lazım
Ceyhun'un 2 m euro etmeyeceği gibi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Ahalkalı olanlarına da cemaatçi diyoruz nasıl olacakEn son Trabzondaki maçta attığı golden sonraki kol hareketi ilk aklıma gelen.Beşiktaşa oynarken yanından geçerken yere atlayıp yaptırdığı ve yaptırmak istediği penaltılar ve emek hırsızlığı diğer aklıma gelen.Yine Beşiktaşdayken yanılmıyorsam Gençlerbirliğinden bir futbolcu söyledi.Maç boyunca bana küfür etti diye Lig tv ye röportaj vermişti.
Ben bunlara ahlaksızlık diyorum.Siz futbolun içinde olan şeyler olarak düşünüyorsanız onada saygı duyarım
))
Sülayman sana katılıyorum. Ancak genç iken oluyor .Fatih Tekke yi düşün.Ben Burak ın iyi bir forvet olduğunu düşünüyorum.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
ColmandanteYorum
-
Erdal Fatih Tekkenin saha içinde kendini yerelere bıraktığını ve futbolculara küfürler salladığını hiç hatırlamıyorum
O genelde Antrenörlere sarkardı
Yorum
-
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
ŞELÇUK VE BURAK’IN TRANSFERİNİ
BAKIN HANGİ OLAY NETLEŞTİRECEK
Bordo mavili yönetim Vestel Manisa’nın talip olduğu Selçuk İnan ve Burak ikilisinin transferini sezon sonunda bitirecek. Bu transferin bitmesinde ise etkin rolü bakın ne belirleyecek..
Ligde kalma savaşı veren Vestel Manisaspor küme düşerse Burak ve Selçuk İnan transferi gerçekleşecek. Eğer ligde kalırsalar bu transferin olma şansı yok.
Bordo mavili yönetim prensipte anlaştığı bu iki oyuncu için gündem oluşturup takımın konsantrasyonunu bozmamak istiyor.
Sadri Şener ve ekibi etik açıdan uygun olmadığı için kümede kalma savaşı veren bu iki oyuncunun transferini el altından yürütüyor.
medyatrabzon
öyle el altından yürütüyorlar ki uçan kuşun bile haberi yokYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum