İşte golü ve asisti bulunmayan(yukarıda okuduklarıma göre) DANİEL CRUZ Eğer böyle oynuyorsa gol asist yapmasına gerek yok!!! Süper bir oyuncu...
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
-
Bu Daniel bizim Daniel degil, bu Daniel Lopez Cruz, pogonda oynuyor ve Brezilyali.( pogon polonya liginde). Bizimki Belcikada Germinalde oynuyor ve Kolombiyali...En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 14.04.2008, 08:36.Yorum
-
bu galiba bizim daniel değil kardeşim yanlış daniiel
neyse pekde önemli değil bence yabancı oyuncu için hıratistan ligine gidilebilir hatta halilodziç bize bir stephanov daha bulurmuYorum
-
Özür dilerim arkadaşlar kenarda Germinal BA videolarını görünce o zannettim kusura bakmayın ...Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
-
Yönetimin transfer listesinde bulunan Iraklı Nashat Akram ...Videonun altındaki yorumlara bakarsanız Trabzonspor ismi geçiyor...Duran toplarımızın ilacı olabilir görüşündeyim...En son EyüpKILIÇ61 tarafından düzenlendi; 14.04.2008, 08:43.Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
-
Yorum
-
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
-
Trabzon'dan Kolombiyalı atağı
Bordo-mavili kulübün, Kolombiyalı futbolcunun menajeri ile temasa geçtiği ve Vargas'ın ilk etapta olumlu baktığı öğrenildi. Vargas'ın son maçlarda sürekli yedek soyunması, bu transferin olma ihtimalini yükseltiyor.
İKİ AYAĞI DA ÇOK İYİ
Geçtiğimiz
yıl kulübü ile sözleşme uzatan Kolombiyalı orta saha oyuncusu, 28 yaşında ve tam 29 kez milli takım formasını giydi. Boca Juniors'ın, Vergas'ı gözden çıkardığı ve bonservisinde problem yaşanmayacağı ifade ediliyor. Kolombiyalı futbolcu her iki ayağını da iyi kullanıyor ve başarılı defansif yönüyle dikkat çekiyor
www.ensonhaber.com
kaynağını yazmıştım ama onlarda fotomaç tan almış
asparagastır kesin
Yorum
-
Erhan için yakın takip
Trabzonspor, İsviçre Ligi takımlarından Young Boys'ta oynayan gurbetçi Erhan Kavak'ı transfer edebilmek için kolları sıvadı. Bordo-mavili transfer komitesi, 21 yaşında golcü oyuncunun son lig maçlarındaki performansını büyüteç altına aldı. Trabzonspor, gurbetçi futbolcu transferi için birkaç gün içinde menajeri ile temasa geçecek.
fotomaçTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Gazetelerde yazdı bu adamı.Sezon başı Manchester City istemiş ama ülkeyle ilgili bir problem olmuş o yüzden alamamışlar.Ama Akram'ı alacaklarını sanmıyorum.ColmandanteYorum
-
Transferleri çok iyi yapmalıyız. Yanılgı şansımız yok. Alacağımız futbolcuların ilk önce karakterine bakmak lazım. Lider, inatçı, kaybetmeye tahammülü olmayan, iyi niyetli... Sosyal yaşama ayak uydurabilmeli, düzenli ve sakin bir yaşamı olmalı. Futbolu uzman işi olmalı
Sıradan adamlar transfer etmemeliyiz
Bu sırada Denizli maçınının özetini seyrettim Yusuf enfes asistler yapıyor, şut atıyor. Hep pozisyonun içinde. Takımında kaptan. Kontratı bitiyor. İnsanın aklını çelmiyor değil
En son Travelair tarafından düzenlendi; 14.04.2008, 10:45.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum