Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Folcarelli denen arkadaş videolarda göründüğü kadarıyla çift yönlü dinamo orta saha. Takımı yönlendiren bir adam değil. Adamı transfer ediyoruz ama hangi oyun planına göre transfer ediyoruz. Mendy ile ikisini oynatacaksan önlerine skorer bir adam koyman gerek veya 4-4-2 yapacaksın. E hocanın oyun planı da bu değil. Ama şimdi ama sezon sonu oraya bir oyuncu daha alınacak demektir.

Önlerine Hamsik ve Sosa gibi skorer bir oyun kurucu almak lazım. İşte o vakit denklem tamamlanır.

Yorum

• Mis gibi Berrard var orta sahada 8 mi arıyorsunuz daha

Yorum

• Level olarak bilemiyorum ama oyuncu tipi olarak Mendy-Folcarelli ikilisi eh işte, olur. Önlerine tamamen hücum düşünen, az biraz geri yardımı olan yaratıcı bir ortasahayla olur ama.

Yorum

Evet bu tip birini almadan orta saha kurgusu tamamlanamaz. Oyunun merkezi olacak bir oyuncu elzem. Şimdi alabilirsek çok iyi olur ama sezon sonu daha iyi oyuncular da bulunabilir.

Ya da Bardhi içindeki cevheri dışarı çıkartıp takıma liderlik yapar.
          Esasında böyle bir şey olsa şahane olur. Zira şutu var. Skor yapma olasılığı olan bir oyuncu.
          Ancak en büyük eksiği bir oyun kurucu gibi merkezde top dağıtma işine girmiyor.
          Bizim de takım olarak eksik kaldığımız kısım tam olarak bu.
          Bence devre arasında bu operasyon yapılmayacak.
          Bardhi sezon sonuna kadar bu rolde oynar.

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• 4 1 2 3

Kanatlar mümkünse ters ayaklı olmasın biz de iş yapmıyor. 10 numaraya da jaja gelmeyecekse ömür boyu görmek istemiyorum öyle bir mevki

Yorum

Yorumum zaten oyun tarzımızla alakalıydı. Oyunu yönlendirecek bir komutan değil bu eleman göründüğü kadarıyla. Bunu alıyorsan elde de Mendy varsa orta saha top yapmaktan ziyade basan orta saha olacak. O zaman da biz topu kanatlardan oynayacağız demektir bu. Zaten beke 2 transfer yapılmasının bir nedeni bu olabilir.

Eğer bu dediğim gibi olmazsa yanlış transferdir bu adam. Aynı oyun stilinde oyuncudan olmayan özellikleri beklemek oyuncuyu yemektir. Oyuncular bu yüzden başarısız. Oyuncu tarzı ile oynadığımız oyun uyuşmuyor.
                forvet arkasına pepe sağ tarafa visca yapar.Pepe oyun yönlendirmez ama skor yapar.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Jabol Folcarelli denen çocuğu çok mu aramışız abi biz, 24 yaşında adam senelerdir 4.ligde oynamış bu sene Fransa 2.liginde oynamaya başlamış, sizin beğendiğiniz adam batsin, Baniya denen adamın Orta saha şubesi.
                  En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 07.02.2024, 13:44.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    championshipten gelen oyunculara şüpheyle bakıyorum bazen çok dandik oyuncular çıkabiliyor.üstelik oyuncu kuzey afrikalı en sorunlu topçuların olduğu bölge, bilemedim..
                    2020/2021 de 45 maçta 8 gol 4 asist , 2021/2022 de 43 maçta 9 gol 8 asist,2022/2023 de 40 maçta 5 gol 9 asisti var.Bu sezon ise 28 maçta 3 gol 5 asist var.

Oyuncu 26 yaşında.Genç bir oyuncu.2022 de piyasa değeri 10 milyon euroyu görmüş.Belçikalı ama Fas asıllı bir oyuncu.

Karakter olarak yorum yapmak çok zor ama kalite olarak mutlaka katkısı olur.Championship iyi bir lig ve orada tutunabilen süper ligde de başarılı olur diye düşünüyorum.

Haberlerde QPR nin kilit oyuncu olarak gördüğü için teklifi reddettiği yazılıyordu.Onlar için özel bir oyuncu.

Yorum

• praat de oyun kurmaz ama bu ikilinin önünde dehşet skor yapar.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herkes 8 numaraya odaklanıyor ama 6 numara kim olacak? Mendy mi Berat mı? Düğmeyi yine yanlış ilikliyoruz gibi geliyor bana, sonra gömleği çekiştirip düzeltmeye çalışırız.

Mendy'nin 6 numaraya alıştırılması lazım diyorum ama orayı savunacak agresiflikten, becerilerden uzak gözüküyor şu an. Berat ise bu takıma en fazla yedek olur.

6 numara-Mendy-Folcarelli oldu yine olmaz. Çok kısır kalırsın.

Mendy-Folcarelli-10 numara fena olmaz yine de.

Yeni Hamsik bulup tek başına onun oyun kurmasını beklememek lazım. "8 numara" tiplemesiyle söylenen ihtiyaç doğru ama sadece onunla oyun kurmaya çalışırsan sırtına adam verir döndürmezler. Hamsik'in tek başına zorlandığı maçlar da oluyordu. 6'ya falan kayıyordu hatta.
                        sosa tarzı bir adam bulup geriden oyun kurduracaksın. Önlerine mendy-folcarelli koyacaksın.Ön tarafta basan tempolu takım yaratacaksın.

Belki bana kızarsınız ama berat defans önünden oyun kurma işini becerebilir diye düşünüyorum.Mükemmel yapmaz ama elde en iyi yapacak isim.

Yorum

• Avcı'nın forvet için istediği adam Rey Manajmış bu arada Sivasa Umut+para teklifinde bulunulmuş.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Level olarak bilemiyorum ama oyuncu tipi olarak Mendy-Folcarelli ikilisi eh işte, olur. Önlerine tamamen hücum düşünen, az biraz geri yardımı olan yaratıcı bir ortasahayla olur ama.
                            Mendy o aradığımız adam yiyen canavar yamyam 6 numara değil maalasef.O yüzden dediğine katılıyorum.Savunmayı tek başına kotarması mümkün değil.

Beratla bile becerip bir tane top çalamıyorlar.Beşiktaşlı Semih önce Mendy,sonra Berat ve Baniyanın yanından yürüyerek geçip gol attı.Baniyanın büyük hatası var ama esas hatalı olan Berat-Mendyin gevşek savunmaları.

Gs deki Toreirayı çok beğeniyorum mesela.Adam yiyor resmen.Savaşçı,her yere ayağını sokuyor.İnanılmaz çalışkan ve dayanıklı.Her yere basıyor,sürekli pres yapıyor.Tüm bu meziyetlerinin yanında ayakları da gayet iyi.Topla arası fena değil o yüzden basit top kaybetmiyor.

Yorum

• Orsic sakatlandığında kaç ay denmişti?
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avcı'nın forvet için istediği adam Rey Manajmış bu arada Sivasa Umut+para teklifinde bulunulmuş.
                                Hiç düşünmesinler. Bozok'un TS kariyeri bitti. Ondan bize fayda çıkmaz.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X