Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor adına transfer bitmiştir.
    Dün zaten belliydi. Sol beki getirmemeleri bunun en açık örneğidir.
    En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu yönetimi Allah bildiği gibi yapsın!
    Takımın acilen bir oyun kurucuya ihtiyacı var ama bunlar gidip sol bek ve forvetle uğraştılar.
    Almak için kısmi çaba gösterdikleri orta saha ise koşucu ve bozucu bir amatör idi. İyi ki olmamış.
    Ancak neresinden bakarsak bakalım bunca zaman eksikleri gidermemek büyük amatörlüktür.

Yaz döneminde de bunların bir iş becerebileceğini sanmıyorum.
    Zira bir çok oyuncu kiralık ve geri dönecekler. Flavio, Gomez, Lahtimi, Serkan, Teklic, Kourbelis...
    Tüm bunların yanında performansı düşük yabancılar da var. Fernandez, Bardhi, Fountas...
    Şimdi bu yönetim tüm bu oyuncuları yazın gönderecek ve yerine iyilerini alacak öyle mi?
    Af edersiniz ama bunlar hiçbir halt beceremezler. Şurada aylardır iki tane oyuncu bile alamadılar.
    Ne diyeyim, yazıklar olsun. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun!

Yorum

• Daha önce de yazdım, şimdi de hatırlatma maiyetinde yazacağım .

TRABZONSPOR kulübünün asıl problemi transfer değildir.

Mevcut yönetim ve teknik ekip bu takımdan ayrılmadıkça , Trabzonspor kulübü dünyanın en iyi futbolcularını da alsa içerisinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kendisini kurtaramayacaktır.

Bununla beraber, TRABZONSPOR kulübü şuanda değer olarak satın aldığı futbolcuların değerlerini dibe çekmektedir.

Lütfen transfer yapmayın !!!

Yorum

• Abdullah Avcı artık yüzsüzlük yapıyor. Ve tahammül sınırlarımızı zorluyor.
        Dün akşam da maçtan sonra çıkıp ben de 7-8 adet iyi oyuncu alıp oynamak isterdim diyor.
        Bre haddini bilmeyen adam geçen yıl yaptırdığın transferleri unuttun herhalde?!
        Bartra, Gomez, Trezequet, Y.Yazıcı, Denswil, Eren, Gbamin, Larsen, Bardhi, Lahtimi, Naci, Doğucan ve U.Bozok'u kim aldırdı?
        Kulübe bir kamyon oyuncu aldırdı sonra da sahada rezil olup gitti. Utanmadan hala çıkıp konuşuyor.
        İstifa et, beceremiyorsun!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abdullah Avcı artık yüzsüzlük yapıyor. Ve tahammül sınırlarımızı zorluyor.
          Dün akşam da maçtan sonra çıkıp ben de 7-8 adet iyi oyuncu alıp oynamak isterdim diyor.
          Bre haddini bilmeyen adam geçen yıl yaptırdığın transferleri unuttun herhalde?!
          Bartra, Gomez, Trezequet, Y.Yazıcı, Denswil, Eren, Gbamin, Larsen, Bardhi, Lahtimi, Naci, Doğucan ve U.Bozok'u kim aldırdı?
          Kulübe bir kamyon oyuncu aldırdı sonra da sahada rezil olup gitti. Utanmadan hala çıkıp konuşuyor.
          İstifa et, beceremiyorsun!
          Buna 30-40 mio euro transer bütcesi ver genede sampiyon olamaz bu oyunu ile o1 kez olur ordada Waka kac kez kilidi acti.Marifeti kendinde ariyor.

Ha bizim de bir eksimiz vardi onu düzelti o sezon maci öyle yada böyle öne gectimizde vermiyorduk sans yanimizdaydi ve hakemler ve tff üzeri lobisi vardi fazla dogramadilar bizi o kadar.

Ama asil pay Ugurcan waka hamsik ve dogrukan di.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kasmaya gerek yok. El neny ve şörloth bu takımı şampiyonluğa oynatır. Boş yere diğer mevkiler için, başka adamlar için kasmaya gerek yok
            Evet bu seviyelerde iki oyuncu alabilsek şampiyonluğa oynarız. Ama bu seviyelerde oyuncu almayı kolay kolay beceremiyoruz. Sorloth tam bir piyangoydu zaten. Benim 30 yıldır ts de izlediğim en komple oyuncuydu. O seviyede performans verebilecek bir oyuncu bizi geçtim Türkiyeye gelmez.Ama oyun kurucu (sosa, hamsik tarzı) ve iyi bir santrafor ( sörloth, f.tekke) bir takımın çehresini tamamen değiştirebilir.

Yorum

• Munour dün akşam bazı şeyleri çok iyi yaptı Ama bazı basit şeyleri de çok kötü yaptı, anlamadım. Hemen yanındaki adama pas atayım derken çok basit 2-3 top kaybı yaptı, anlayamadım neden böyleydi. Ligde veya iyi takımlara karşı savunma oyuncuları bu kadar basit hatalar yaparsa yanarsın.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://www.transfermarkt.com.tr/tol.../spieler/53536

Kadro dışı mi kalmış

Alıp gelmesinler
                Son durumu nedie çok saldı mı oralarda bilmem ama sanırım geçen yaz gitti yâni daha yeni... fiziği bitmediyse ciddiyim karşı değilim, senelerdir gâyet iyi süreler alıp oynadı İtalya liginde
                İtalya ligi = bize transfer için en uygun lig
                1,5 yıllık imzâlayın gelsin, orada da 1,5 sene sonra bitiyor sözleşmesi
                Da niye kadro dışı kalmış?
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• * Nem
                  * Köstebek
                  * Her şeyi deniyorum düzelmiyor.
                  * Geçiş dönemi
                  * Umut ve Ömür'den haftalardır haberim yok.
                  * Maçtan önce ısınmadan haber geldi, enerjileri düşük.
                  * Trabzonspor'un mazisinde böyle mağlubiyetler var.
                  * Taraftarın istediği oynadık diye yenildik.

Şu kısa ömrümde, hiçbir şey öğrenmediysem de bir şeyi biliyorum:

"Acizlerin bahanesi tükenmez."

Şimdi de "yedi sekiz iyi oyuncu" istemiş. Sıradaki bahaneyi merakla bekliyorum.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güzel kardeşim bir kaç gün evvel Avcı dönemi transferlerini yazıp maliyetini hesapladılardı. 40 milyon avro sadece kendisine harcanmış. 40 küsür milyon avro. Bizim etimiz ne butumuz ne. Şu açıklamanın neresinden tutsan elinde kalır. Para desen zaten harcamış. Keşfedip yetiştirip futbolcu satmaya adam almak desen buna da ben o kadar bekleyemem diyor. Benim artık kafamın ermediği bir şekilde gerçeklerden kopuk bir gündem oluşuyor deli gibi peşinden koşuoruz. Şu dediklerinin gerçekte olanlarla hiç bir ilgisi yok ki bençi felan tartışalım maliyet bilmemne diyelim. Adam her türlü sı.mış vaziyette.
                    Aslında onu demeye çalıştım ,

Net olmayan adam miydi , aldirdiklari

Sanki ben getirdim
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      * Nem
                      * Köstebek
                      * Geçiş dönemi

Bu adam gelirken , bu kadar transfer isteyeceği gün gibi ortadaydı.

Asıl şaşılacak kısım , bizim bu kadar transfer yapacak bütçemiz olmamasına rağmen bu takımın başına transfer delisi bu ismin getirilmesiydi.

Onu da geçtim , bizim şuan transfer yapamıyor olmamızın en büyük aktörünün kendisi olduğu da gün gibi ortada .

Utanma var mı ? Sanmam !

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son durumu nedie çok saldı mı oralarda bilmem ama sanırım geçen yaz gitti yâni daha yeni... fiziği bitmediyse ciddiyim karşı değilim, senelerdir gâyet iyi süreler alıp oynadı İtalya liginde
                        İtalya ligi = bize transfer için en uygun lig
                        1,5 yıllık imzâlayın gelsin, orada da 1,5 sene sonra bitiyor sözleşmesi
                        Da niye kadro dışı kalmış?
                        Bu arada bizdeki orta sahada oynar , net
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kasmaya gerek yok. El neny ve şörloth bu takımı şampiyonluğa oynatır. Boş yere diğer mevkiler için, başka adamlar için kasmaya gerek yok
                          El neny artık çöp , yazmasaniz iyi edersiniz
                          HAMİ AYAZ

Yorum

• Forumda da kafalar karışık mesela

Net adam tabiri bana göre farklı , foruma göre farklı

Bizimle adı geçen net adam belotti ydi mesela olmadı

Örnek ;
                            Milik, trincao , alexy sanchez , lacazette, tolisso

Benim için net adam

Yaşlari olabilir ama sakatlık vb sorunu yoksa 35 yaşındaki ne bu kadar kaliteli ise okeyim

Milik mesela

Al oynat 3-4 m EUR veririm. Ama arkasına 200-300 bine oynayacak adam almak şartıyla, onu yedekleyecek adamın bbutcesini ona vererek.

Yoksa al milik i ver 3-4 m maas
                            Al yedek ver 1-2 m maas

Böyle olmaz....
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              * Nem
                              * Köstebek
                              * Geçiş dönemi

Mr. Hunter mental olarak çok yorgun. Bu yüzden açıklamaları bilimsel değil ve makul değil. Dün 90+6'da Münye o ortayı yapmasa büyük ihtimal valizini hazırlardı (valizini hazırlaması ve ayrılması gerekirdi ama Erdo göndermezdi).
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Münye'nin bir pozisyonunda VAR izleme tavsiyesi verecek diye korktum. Gri bir pozisyondu. Umarım bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olur.

İyi işler yaptı ilk maçı olmasına rağmen

Onauchu ve Pepe de dönerse vitesi arttırırız diye bekliyorum.

Önce şu Hatay'ı yenip uğursuz 37'den 40'lı puanlara erişmeliyiz.

Folcarelli yerine umarım başka biriyle anlaşırlar. Folca ülkesinden başka bir takıma gitmek istememiş. 8 numara takviyesi şart.
                                En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 11:01.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X