Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

durum çok vahim aslında. özellikle 4 takımın ekonomik açıdan fiyasko bir durumda olduğu ortada.
    Bizim durum şikecilerden beter adamlara verilen bedava arsalari gayrimenkulleri takimi satsalar zaten borcun buyuk bolumunu
    karsilarlar borclari var ama karsiliginda degerleri de var,bizde satsak 3 un 1 ni belki karsilariz.millet kartal arazisini de bir bok saniyor onunden bir kere gecmemisler devasa birsey falan saniyorlar heralde,haftanin her gunu yanindan geciyorum oyle kartal arazisi projesi borcun yarisini kapatacak falan diyenlere gulup gecin ,gerci bu millet sponsorluk anlasmasi ile borcun 3 de 1 ni de kapattigini saniyordu erdonun ne soylersek bos..
    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 03.02.2024, 13:10.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Değerini bulan her oyuncu satılabilir hatta satılsın. A dan Z ye. Her oyuncunun yerini dolduracak planlaman varsa sorun olmayacaktır.

Yuusf çok iyi paraya satıldı. Kalite olarak o para eder mi tartışılır. Bizdeki performansı harikaydı. Orada maalesef olamadı.

Yattara, Abdüş, Uğurcan gibi oyuncular çok yüksek meblağlara satılabilecekken maalesef aç gözlülük mü diyeyim, iş bilmezlik mi, elimizde kaldılar. Hatta bizim abdurrahim ve serkan asan için bile teklifler vardı. Sat yahu.

Bir de şunu anlamıyorum. 10 yıl alt yapıda oyuncu izlenmiş, denenmiş, görülmüş. Bu oyuncu nereye gider, ne kadar gelişir, anlaşılamıyr mu.Tamam ben anlamam da orada çalışanlar da yıllarını futbola vermiş, pro insanlar. Anlamaları gerekmiiyormu

Yorum

• Gargara taktiği devam ediyor. Bu hafta başında servis edilen haberlerle "Tamam, bu kez alacaklar ya" izlenimi pompalandı ama sonuç yine yok.

Şampiyon olduğumuz sezon sonundan beri bu toksik yönetim hamleleri var. Edgar kasım ayında sakatlandı. Şampiyon olduk. Sağ stoper transferi yılan hikâyesine döndü. Uzadı da uzadı. Bartra 15 Ağustos'ta gelebildi. Listede kaçıncı sıradaydı artık siz tahmin edin. Bu arada, bu sezon aşilini koparmış.

Şimdi ise 8 numara transferi öyle olacak. Hatta 10 numara ve sağ bek transferi de.

Genç oyuncu ve parlayan yabancılar satılmadan önce anket yapılsa %70 satılmasın cevabı çıkar. Çünkü yerine yenisini alacağın inancı yok. Sistematik olarak iyi transfer yapamadıktan sonra eldekileri satarken zihnin sağlıklı işlemiyor.

Evet, diğer takımlar tamamen menajerlere teslim olmuş durumda. Artısı da var eksisi de. gs'ye soktukları kazıklar ortada. Davinson Sanchez, Ndombele, Tete bunların maliyetini ne, faydası ne mesela. Fb'de geçen sezon Joao Pedro, Bruma, Samet... Ama bunları ne yapıp edip yine az olmayan bir bedele satıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Edgar bileek mi aldilar saniyorsun.Gelmek bile istemedi gitti Hollandaya ertesi sezon piyangoda cikti bizde istedi fiyata yoliyamadi diye.

Ömür vardi zamaninda satilmaliydi.

ikisinden sonra sen kac genc topcu yetistirdin ve sahneye sürdün?
          Avrupali potansyele para verir. Ahmetcan 3-4 mac icin degil potansyeline verdiler o parayi aynisi Arda icin gecerli.Türkiyede olanlar bunu halen anlamadi onun icin kot kafalari ile orta yas topculara o kadar bonservis cekiyorlar ve ellerinde patliyor.Sikecilerin Kim min potansyeli belliydi Portekiz takimlari istedi oraya kontratina yüksek serbest kalma maddesi yazdirmak istediler o da sikecilere gitti istedi serbest kalma maddesi ile.

Yüksek Bonservis istiyorsan oyuncularina genc potansyel sahaya sürecen oynatacagin o zaman teklif gelir sana.
          orta yas icin zor teklif bulursun.

Enis Destan 7-12 Mio euro arasi gitme potansyeli var biraz daha oyniyip kendini gelsitirirse en gec gelecek sezona.
          Mendi gelisirse belki 10 mio onun da yasi gecti aslinda 24 den sonra zor bizim ligten o fiyata gelmez. Milli olsa belki.
          Baska kimse yok.Eren belki bek pozisyonu az dünyada avrupa sampiyonusuna giderse belki 4-6 mio

oyniyan gencler icinde Poyraz Potansyali var ama bu ve gelecek sezon oynamali ve skor üretmeli fizik iyi avrupa icin.
          Aynisi bjk semih icin onun da fizigi iyi o da avrupaya gider.Ama bjk basini yakar cocugun gene mal mal fiyat cekerek.
          Abi beni az biraz yıllardır takip ediyorsan bilirsin masaya teklif geldi mi, satarım.

Bu ligde genç oyuncuyu oynatırsan 3-5 garantisi var. Net böyle oynaması yeter.

O dönemin yaşla alakası yok , djaniny 5 kabul edilmedi. Bakambu 5 fazla geliyor insanlara

Bir takım iyiyse çöpü bile para eder.

Bu arada Enis destan sayfasına bakabilirsin görürsün 1 yıldır takım üzerine kurulmalı diyorum. Oynamalı

Enis BJK ye gol atarsa teklif gelecek, yazıda burda Dursun....

Aparmak a 3.5 Euro kabul edilmediği günler aklıma geldikçe , delriiyorum

Neyse uzar da uzar
          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
          HAMİ AYAZ

Yorum

• Bu transfer işi var ya bu kadar zor değil he. İsimler hazır olsa maksimum 1 haftada çözülecek konular bunlar.

Problem ne? Problem kararsızlık ve güvensizlik.

Kenar oyuncularında kararsızlığı inanın anlıyorum. Fakat stoper, 8 veya santrafor isteniyor ve alınmıyorsa NET çok çok NET hiçbir ciddi hazırlık olmadığı ortada. Menajerler 1-2 adam sıksın, bakalım bütçeye, kim ne kazanacak, yapıştır. Yöntem bu şekilde ilerliyor.

Cidden iğreniyorum tüm futbol kulüplerinden. Şu takıma yalvar yakar futbolcu getirmemize gerek yok, zaten Avrupada bizim verdiğimiz parayı alabilecekleri lokasyon yok. Bu bekleyiş niye anlamak mümkün değil, adam bekletiyorsa yol ver konuyu kapat başka bak şu takıma girip gayet net bir verim alabileceğimiz şu forumu sallasan 68 tane 8 numara çıkar, bizim gelirimiz ne bu işten? 0. Geliri olan adamlar ne yapıyor? Pizza söyleyip g.t büyütüyor bütün sene diye düşünüyorum.
            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
            Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi beni az biraz yıllardır takip ediyorsan bilirsin masaya teklif geldi mi, satarım.

Bu ligde genç oyuncuyu oynatırsan 3-5 garantisi var. Net böyle oynaması yeter.

O dönemin yaşla alakası yok , djaniny 5 kabul edilmedi. Bakambu 5 fazla geliyor insanlara

Bir takım iyiyse çöpü bile para eder.

Bu arada Enis destan sayfasına bakabilirsin görürsün 1 yıldır takım üzerine kurulmalı diyorum. Oynamalı

Enis BJK ye gol atarsa teklif gelecek, yazıda burda Dursun....

Aparmak a 3.5 Euro kabul edilmediği günler aklıma geldikçe , delriiyorum

Neyse uzar da uzar
              pazar önemli Avrupa pazariysa profil baska Arap pazari Profili baska .En büyük pazar Avrupa bizim icin.Orda takimlar fazla onlarda potansyele bakiyor.Araplar sova bakiyor.

Misal Türkmene vs teklif gelmisti potansyeli belli yüksek degil orda satacaktik.satmadik elimizde patladi.simdi onlara sahada sövülüyor.
              Bende fiyat uyarsa sat ama profile göre avrupa profili genc ise 2-3 mio satmam arapsa ben satardim.satmadik elde patladi djannini hem gs maci öncesi rezil etti bizi hemde iki kurusa yoladin.

simdi bazilari o kadar kolaysa sen yap der.Yok o kadar zor degil sadece biraz akil ve Trabzonspor menfatini gözetleyecek vijdan olacak, herkes yapar bunu.
              Bunlar yok diye o kadar borc icindeyiz sonra sözde para bulup kendi bokunu temizliyip birde büyük baskan diye etrafta dolasanlar var

Gucci Ademden buraya geldik.Son sözüm bu Gucci Adem yönlendirmesi ile Bizim elimiz zayfladiydi pazarlikta Agagoglu ya Ömür ya Yusufu satacakti sözleri ile takimda tuma niyeti yoktu cünkü her sen en az 1 oyuncuyu 10 mio euro ve üzeri satma plani vardi bunuda her zaman söyledi ekonomi döngüyü tuturmak icin.
              Aynisi Sörloth da oldu Trabzonda apar topar kacmasaydi pazarlik elimiz daha güclü olacakti.

Agaoglu önüne engel koymiyacakti cünkü gitmek istediklerini bildi sadece Trabzonspor pazarlik eli daha güclü olmasi icin ugrasti.

Simdi buna a diyen ömürün gitti sekile da B demeli Alman degimi ( Wer A sagt muss auch B sagen ).Pendike degil Hulla gitti ve sana sormadan pazarlik gücünü elinden alinarak.
              En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 03.02.2024, 14:26.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 2014'ten beri buradayım takip ediyorum herkesi.... Kimler için neler söylenmedi ki.... Uğurcan, Ömür ve yazıcıya gelen tekliflerii değrlendirilmemesi, bu oyuncuları satanın şampiyonluğu satacağından tutun da Ağaoğlu'nun Başakşehir'e şampiyonlu sattığına kadar neler de neler.... O zman çok gülüyordum bu söylemlere, ama bakıyorum da artık millet akıllandı, lakin biraz pahalıya mal oldu... Neymiş efendim Büyük takım iyi oyuncusunu satmazmış, takımın en iyiler neredeler şimdi üstelik hiç paralara gittiler....ŞUNJ ARTIK ANLAYIN ederini bulan herkes S A T İ L M A L İ D İ R.... Ederini 3 şekilde buluyorlar, takımın iyi olursa, milli takımında veya Avrupa maçlarında iyi olursa, ya da yaşı çok genç potansiyelli olursa...Şuan maalesef Enis dışında bu kriterleri sağlayan tek bir oyuncumuz dahi yok...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2014'ten beri buradayım takip ediyorum herkesi.... Kimler için neler söylenmedi ki.... Uğurcan, Ömür ve yazıcıya gelen tekliflerii değrlendirilmemesi, bu oyuncuları satanın şampiyonluğu satacağından tutun da Ağaoğlu'nun Başakşehir'e şampiyonlu sattığına kadar neler de neler.... O zman çok gülüyordum bu söylemlere, ama bakıyorum da artık millet akıllandı, lakin biraz pahalıya mal oldu... Neymiş efendim Büyük takım iyi oyuncusunu satmazmış, takımın en iyiler neredeler şimdi üstelik hiç paralara gittiler....ŞUNJ ARTIK ANLAYIN ederini bulan herkes S A T İ L M A L İ D İ R.... Ederini 3 şekilde buluyorlar, takımın iyi olursa, milli takımında veya Avrupa maçlarında iyi olursa, ya da yaşı çok genç potansiyelli olursa...Şuan maalesef Enis dışında bu kriterleri sağlayan tek bir oyuncumuz dahi yok...
                  dostum o dönemler üzerimizde şampiyonluk baskısı vardı. artık o baskı da kalmadı. çok daha rahat hareket etmemiz gerekirken sürekli panik işleri yapıyoruz.

Yorum

• Gs daha 1 hafta önce gönderdiği iki oyuncunun yerini yok paraya hemen doldurdu. Alacakları verimi zamanla görecek herkes o meçhul ancak bizim neredeyse sezonun başından beri olan eksikleri gidermek için hala bir adım atmamış olmamız bahaneye sığınılabilecek bir şey değil.

Ha desen satış yaptılar gidip parayı verip aldı adamlar öyle de değil. Biz o şartlarda o iki oyuncuyu getirseydik çıldırmıştık. Transfer dönemi kapanacak neredeyse bizimkiler hala sözde transfer için birileriyle anlaşmış.

Yorum

• O kadar kötümser değilim ben.

Şu an TD olarak doğru bir seçim yapılsa, iyi bir 8, iyi bir sağ bek, iyi bir 6 ve iyi bir stoper ile çok düzgün bir takım oluruz.

Tabi ki fazlalıklardan kurtulmamız lazım bir de.

Uğurcan, eren, visca, Enis, Mendy, trezege iyi topçular.

İyi bir takım olunursa barhdi, denswil, berat, baniya, fountas da iyi performans verir.

pepe ve onuachuyu saymıyorum

Bu arada konya rize de pozisyon üstüne pozisyon yakalıyor. Biz ise mahkum oynadık. Ve kabız futbolunda ısrarla devam eden TD mize biz de sabırla devam diyoruz. Yazık

Yorum

• Avcının söylediği kadar kötü bir kadro yok sırf zaten kadro kötüydü yalanına sığınmak için rol yapıyor. Bu hafta 2 kanadında Visca ve Trezege gibi özel 2 tane oyuncun var. Hadi Pendik gibi 4 tane at susalım.

Yorum

• biron ve folcarelli isimlerine çok ısındım.Takımın şu an en büyük eksiği dinamiz.Her iki oyuncu da buna ciddi katkı sağlıyacaklar isimler.

Worrall ismi de bana mantıklı geliyor.Fernandez den farkı yok deniyor ancak premier lig görmüş stoper candır.

sağ bek mutlaka portekizli olmalı.Atal iyi bir isim ama portekizli bek candır.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Biz yetiştirici bir kulüp kesinlikle değiliz. Şu genç bu genç felan hepsi hikaye. Kırk yılın başı biri ikisi tamamiyle kendi beceri ve şanslarıyla parlayıp tutunabilirse tutunur. ALtyapıdan çıkan adamlar ortada. Daha temel bilgilerden yoksunlar.

Ayrıca yönetici profillerine bir bakın Allahınızı severseniz. Kimseyi tanımıyoruz. Tanıdıklarımızı da dolandırıcılık ve ya mafya soruşturmasından düşen haberlerden tanıdık. YK'ni oluşturulma sürecini de biliyoruz. Malum kişinin sicili de maşallah. Bu yapıdan bu kafalardan düzgün bir futbol yöneticiliği beklemek hayal arkadaşlar. Kulübü kurtarabilirsek öpüp başımıza koyalım bence.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Şu ana kadar tek ısındığım bu oly deki mady camara isimli eleman.eli yüzü düzgün bi uşağa benziyor
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Abi 4 tane mi ne stoper var sen mesela bunun üstüne stoper alacaksan göndermeden, sakın alma bu kulübü batırmak demektir. Göndermekten kastım bedavaya değil. Eğer kazanç sağlayamayacaksan bu stoperler kalsın çöp muamelesi yapma.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X