Kur evet 18 den 27 oldu, neredeyse yüzde 50 arttı. Ekstra sponsoruluk gelirleri tek kalemde dönemsel gelire girildiğini düşünmüyorum, işin uzmanları yazsa anlarız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKur evet 18 den 27 oldu, neredeyse yüzde 50 arttı. Ekstra sponsoruluk gelirleri tek kalemde dönemsel gelire girildiğini düşünmüyorum, işin uzmanları yazsa anlarız.En son Macellan tarafından düzenlendi; 11.10.2023, 12:27.
Yorum
-
İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır 4 ayda kur farkı olmadı.Haziran-Temmuzda $26 seviyelerindeydi şuan $27 seviyelerinde28 Mayıs pazar günü gerçekleştirilen seçimlerin ardından dün tarihin en yüksek seviyesine ulaşan Dolar/TL, bugüne de rekorla başladı. Dolar/TL, güne 20,66 seviyesinden başlayarak yeni bir rekor kırdı.
https://www.bloomberght.com/serbest-...20olmu%C5%9Ftu.
Tam hangi gün ile başlıyor acaba? Haziran başında 21-22 felanmış
edit: Görselde 31 mayıs diyor, o günkü kura göre gene hesaplanmamıştır bence hazırlıktan ötürü ama o gün bile 20,6 şimdi 27,7 neredeyse yüzde 33 felan bir artış sadece kurdan.En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 11.10.2023, 12:30.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır 4 ayda kur farkı olmadı.Haziran-Temmuzda $26 seviyelerindeydi şuan $27 seviyelerinde
Haziran ayı itibariyle kurda ciddi bir artış olmuştu.Ağustos ayı itibariyle ise stabil.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-695031
https://www.bloomberght.com/serbest-...20olmu%C5%9Ftu.
Tam hangi gün ile başlıyor acaba? Haziran başında 21-22 felanmış
edit: Görselde 31 mayıs diyor, o günkü kura göre gene hesaplanmamıştır bence hazırlıktan ötürü ama o gün bile 20,6 şimdi 27,7 neredeyse yüzde 33 felan bir artış sadece kurdan.Son dakika Trabzonspor haberleri: Trabzonspor’un net borcunun 3 milyar 32 milyon TL olduğu açıklandı. TS spor haberi
Şu an ben de baktım,aklımda haziran sonu gibi kalmış fakat en son borç 3 haziranda açıklanmış.
O gün $ 21 civarıymış şu an 27 civarı yani 100/25 civarı kur artmış.Buna paralel olarak borç ise 100/60 civarı artmış.
Şu an ki borç pepe,onoucho,mendy transferleri dahil edilince 5.2 milyar seviyelerinde.
Fakat,bjelicanın tazminatı ve avcının ücreti dahil bile edilmemiş hali ile 5.2 milyar.
Birde 4 ay içinde sponsorluk geliri de olduŞimdi bana bunu biri mantıklı bir şekilde açıklayabilir mi?
Yada bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi?Biz buna kısaca hayırlı işler diyoruz.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ekim 2020 de borc 928 milyon tl idi. Haziran 2023 de ise borc 3 milyar 32 milyon tl idi. Sponsorluktan 1.4 milyar tl para geldi. Bu da borcun %46 %46 sine falan tekabul ediyordu. Hangi ara borcumuz 5 milyar tl ye cikti. Yonetim resmen kukubun parasini kendi zimmetine geciriyor. Para yemek icin oraya geldiler. Abdullah avci yi da kesin ya o da para yesin siyasilerle arasi iyi bize ses cikarmasinlar yada bunlarin yapacaklari islere ses cikarmayacak kukla bir hoca lazim diye.
Hesaplar mısın ne kadar yapıyor ?“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
bi ara ahmet ağaoğlu döneminde ekim 2020 borcu 928 milyon tl yi inmişti ve bankalar birliği anlaşması ile borç tl ye sabitlenmişti diye hatırlıyorum. borç nasıl o kadar arttı. yoksa borç tl ye sabitlenmedi mi?
bu anlasma ziraat bankası, halkbank, denizbank, yapıkredi arasındaydı. bu bankalar trabzonsporun 928 milyon tl lik borcunun açıklanmasından 7 ay sonra 4 büyük kulüp ile mayıs 2021 de 8.4 milyar liralık anlaşma imzaladılar.
şöyle bi baktım da ekim 2020 de dolar 8.135, euro 9.717 idi. şimdilerde dolar 27.02 euro ise 29.66 tl. artık bilemiyorum valla.En son jpositve tarafından düzenlendi; 11.10.2023, 22:33.
Yorum
-
-
Trabzonspor'un borcu 2.8 milyar TL olarak gösteriliyor instegram sayfalarında 4 milyar 5 milyar nerden çıktı bjk nin borcu 5 milyar küsür fbn 5 milyara yakınAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un borcu 2.8 milyar TL olarak gösteriliyor instegram sayfalarında 4 milyar 5 milyar nerden çıktı bjk nin borcu 5 milyar küsür fbn 5 milyara yakın
Yorum
-
Nazar değmesin diye maç sırasında yazmadım da şu Petkovic kazmasını iyi ki almamışız. Adamlar 70'ten sonra falan bizim ceza sahasına çöktü bir tane topa çıkıp da vuramadı. Onuachu olsa iki stoperi bozar, bir indirir vurur bir şeyler yapardı. Bjelica'nın 3 ay kovalattığı kazmaya bak.
Bu sezon 14 maçta 7 gol 6 asistle oynuyor. Gollerin 5 tanesi penaltı. Zagreb kariyerinde penaltı hariç 40 civarı golü var sadece. Allah korudu.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNazar değmesin diye maç sırasında yazmadım da şu Petkovic kazmasını iyi ki almamışız. Adamlar 70'ten sonra falan bizim ceza sahasına çöktü bir tane topa çıkıp da vuramadı. Onuachu olsa iki stoperi bozar, bir indirir vurur bir şeyler yapardı. Bjelica'nın 3 ay kovalattığı kazmaya bak.
Bu sezon 14 maçta 7 gol 6 asistle oynuyor. Gollerin 5 tanesi penaltı. Zagreb kariyerinde penaltı hariç 40 civarı golü var sadece. Allah korudu.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNazar değmesin diye maç sırasında yazmadım da şu Petkovic kazmasını iyi ki almamışız. Adamlar 70'ten sonra falan bizim ceza sahasına çöktü bir tane topa çıkıp da vuramadı. Onuachu olsa iki stoperi bozar, bir indirir vurur bir şeyler yapardı. Bjelica'nın 3 ay kovalattığı kazmaya bak.
Bu sezon 14 maçta 7 gol 6 asistle oynuyor. Gollerin 5 tanesi penaltı. Zagreb kariyerinde penaltı hariç 40 civarı golü var sadece. Allah korudu.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
Yorum