Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ziya Doğan'ın bizden sonrası umrumda değil de, oynattığı futbola iğrenç demek harbiden haksızlık.

Sürekli hücum eden, rakibi presle boğan bir takım hatırlıyorum. Tolga geldikten sonra müthiş bir savunma takımı yapmıştı. 2011 takımı kadar iyiydi Ziya Doğan dönemi. Siz neyi hatırlıyorsunuz, iğrenç olan neydi merak ettim doğrusu.

Ziya Doğan'ın iki hatası / eksiği oldu:

1) Avrupa
    2) "Bjk isterse giderim" demesi

Antrenörlerin iş bulma kriterlerinin bir dönem Terim'in onayından geçmek, bir dönem Mustafa Erdoğan'ın onayunı beklemek olduğu ülke koşullarında olduğu malum.
    Ziya Doğan vasat ortalama bir teknik adamdı ama kendisini Trabzonspor'a taşıyan güç Malatyaspor'un teknik direktörlüğünü yaptığı dönemde Malatyaspor'un presli oyun anlayışıydı..O pres futbolunu Avni Aker seyiricisine de izletti ilk döneminde..Velhasıl kelam Ziya hocanın antrenörlük namına bence bildiği tek şey pres futboluydu yeniliğe taktik çeşitliliğe atak uyduramadı kimine göre kendi inadı kimine göre cahilliği orasını Tanrı bilir ama gerçek şu ki futbolda yeniliğe kapalı her hoca bindiği dalı keser..Dünya futbolunda bunun karşılığı Jose Mourinho'dur.
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

Yok yok, hiç karıştırmıyorum. O dönem İstanbul'dan kalkıp Trabzon'a her maça gidiyorduk. Avni Aker 96 sonrasında o dönem yeniden havaya girmişti (Bunda Yattara'nın da başlı başına payı vardı). Ben stadyumda, iftar vakti izdiham yaşanılan, taraftarların otuzuncu dakikada içeri girebildiği 96' Samsun kupa maçını da seyrettim. Boş tribünlere oynanan Diyarbakır maçını da... O yüzden ezber değil yazdıklarım.

Öncelikle Szymkowiak ilk dönem yoktu. Hüseyin'in yanında İbrahim Ege, Emre Toraman, Somers'den biri oynuyordu. Aybaba'nın 2002 yazında sıfırdan kurduğu kadronun devamıydı. İleride Tekke, Mehmet, Gökdeniz, Yattara, Romaschenko vardı. On iki - on üç maç mı ne arka arkaya kazanmıştık. Kupa finalinde Valencia, Parma eleyen Gençlere 4 atmıştık. O beğenmediğiniz orta saha ligi ikinci bitirdi. Bu takım iki sezon önce 13. olmuştu. Şimdi geriye dönüp "İğrenç futbol, berbat teknik direktör" mü diyelim?

İkinci dönemde (Doğan'ın da ikinci defa getirimesi yanlıştı) Szymkowiak vardı. Zaten bence o ilk dönem hatırlanmıyor, bu ikinci bölüm eleştiriliyor. Lazaroni'nin kadrosunu almıştı o zaman. Lige çok kötü girmiştik. Szymek'in futbolu bırakma sebebi yazdığın şey mi bilmiyorum fakat Trabzon'dan gitme sebebini artık herkes biliyor. Bunun hocayla ilgisi yok. Bir de Allah aşkına, Marcelinho - sol bek efsanesini daha önce yazmıştım, girmiyorum bile. Ertesi sezon ilk maç... Bileti hala durur. Berbat bir nem, herkes perişan. Olaylı Sivas maçı. Ersen'in golüyle aslında kazanıp, masada kaybettiğimiz maç. Sezona saçma bir şekilde girdik. Hani yukarıda 13. olduğumuz sezondan bahsettim ya... Onda da Bursa'ya 5 attığımızda son düdük çalarken Hami'nin kolu kırılmıştı. Öyle berbat, talihsiz sezonlardır bu ikisi.
      Kastettiğiniz şey o gazete uydurması haber ise doğru değil. Ayrılma sebebi eşinin Türkiye'ye gelmek istememesi, sürekli iğne ile oynatılması ve ziya doğan'ın szymek'ten sürekli pres yapmasını istemesi. "Beynim ayaklarıma hükmetmiyor bir süre sonra" demişti.

Karısından uzak kalmak istemedi, futbolu bıraktı Polonya'ya döndü birkaç yıl sonra karısından da boşandı.

Szymek aile dostumuzdu. Ts'de oynarken evinde aylarca kaldığım olmuştu

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hocam syzmkoviak kulube gonderdigi mektupta ziya dogana da giydirmisti sanirim. Adami sakat sakat oynatiyorlardi agri kesicilerle ignelerle falan. Gerci o donem herkes oyleydi erman ozgur youtibeda anlatir bunlari. Syzmkoviak gitmek istedi yonetim izin vermedi ki oncesinde 2006 dunya kupasinda polonya milli takiminda yaotiklarindan dolayi juventus un teklif yaptigi da anlatilir.

Ziya dogan ligi ikinci bitirdi dogru besiktas serdar bilgili baskanliginda bilmem kac puan farkla aciik ara liderken sampiyonlugu aziz yildirima satti. Noumayi hani elini sortunun icine soktu diye gonderdikleri sene. Ziya doganin kadrosunu ozkan sumer ile samet aybaba ikiliisinin emekleri ile kuruldu. Hatta o 2003 senesinde turkiye kupasini almistik samet hoca ile. Roamschenko, fatih tekke, volkan bekiroglu, emrah eren falan samet aybaba nin gazinatepden eski ogrencileri bunlari bizzat kendi aldirdi. Sonrasinda ozkan sumer malum fener maci olaylarinda fenerin ceza almamasi donemin basbakanin cezayi kaldirmasi falan diye tepki olsun diye istifa etti. Yerine gelen atay aktug ile samet aybaba istifa edince kadroya ziya dogan cokuyor. Yani kadronun kurulmasinda ziya nin bir emegi yok. Zaten ayni ziya ertesi sene besiktasa hoca olucam diye basti istifayi ama olamadi orada hoca. O sezonu da senol gunes ile ikinci tamamladik. Ukinci gelisinde lazaroni ben bu adamlari aldirmadim dedi diye 4. haftada gonderilmesiyle oldu.

Ozetle ziya hoca belki alt sira takimlarinda kume dusmesi kesin olan takimlari ligde tutarak iyi isler yapmis olabilir ama bizde kesinlikle oyle ahim sahim ysptigi birsey yoktu. Samet aybaba ozkan sumer yapilanmasinin ustune coktu. Youtube videosunda syzmkoviak muhabbeti 46.40 da basliyor

https://www.sondakika.com/spor/haber...re-gitmiyorum/
        Katkı için teşekkürler. Sadece şunu düzeltelim, bir şeyin üzerine çökmedi. Samet Hoca'nın Erol Tuna'yla yaşadığı tartışmadan sonra Ziya Hoca takıma geldi. Yani bir fırsat kolluyordu da, Trabzon'a çöreklenmedi...

İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ziya Doğan vasat ortalama bir teknik adamdı ama kendisini Trabzonspor'a taşıyan güç Malatyaspor'un teknik direktörlüğünü yaptığı dönemde Malatyaspor'un presli oyun anlayışıydı..O pres futbolunu Avni Aker seyiricisine de izletti ilk döneminde..Velhasıl kelam Ziya hocanın antrenörlük namına bence bildiği tek şey pres futboluydu yeniliğe taktik çeşitliliğe atak uyduramadı kimine göre kendi inadı kimine göre cahilliği orasını Tanrı bilir ama gerçek şu ki futbolda yeniliğe kapalı her hoca bindiği dalı keser..Dünya futbolunda bunun karşılığı Jose Mourinho'dur.
        İlk mesajımda da belirtiğim gibi, bizden sonrası, yaptıkları veya yapamadıkları umrumda değil. Genç arkadaşlar ya hatırlamıyor ya kulaktan dolma bilgilerle zanna kapılıyor.

İlk olarak UYZD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kastettiğiniz şey o gazete uydurması haber ise doğru değil. Ayrılma sebebi eşinin Türkiye'ye gelmek istememesi, sürekli iğne ile oynatılması ve ziya doğan'ın szymek'ten sürekli pres yapmasını istemesi. "Beynim ayaklarıma hükmetmiyor bir süre sonra" demişti.

Karısından uzak kalmak istemedi, futbolu bıraktı Polonya'ya döndü birkaç yıl sonra karısından da boşandı.

Szymek aile dostumuzdu. Ts'de oynarken evinde aylarca kaldığım olmuştu
        Gazete haberinden kastınız ne? Anlamadım. Fizik olarak geldiği dönemin çok gerisindeydi. Aynısını Broos - Yattara döneminde yaşamıştık. Ne demişti Broos: "Bazen körlere yol göstermek gerekir." Herkes Yattara oynamalı diyordu. Bir maç oynattı hoca, dökülünce çıkardı. Szymek de o dönem bu haldeydi.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Katkı için teşekkürler. Sadece şunu düzeltelim, bir şeyin üzerine çökmedi. Samet Hoca'nın Erol Tuna'yla yaşadığı tartışmadan sonra Ziya Hoca takıma geldi. Yani bir fırsat kolluyordu da, Trabzon'a çöreklenmedi...

İlk mesajımda da belirtiğim gibi, bizden sonrası, yaptıkları veya yapamadıkları umrumda değil. Genç arkadaşlar ya hatırlamıyor ya kulaktan dolma bilgilerle zanna kapılıyor.

Gazete haberinden kastınız ne? Anlamadım. Fizik olarak geldiği dönemin çok gerisindeydi. Aynısını Broos - Yattara döneminde yaşamıştık. Ne demişti Broos: "Bazen körlere yol göstermek gerekir." Herkes Yattara oynamalı diyordu. Bir maç oynattı hoca, dökülünce çıkardı. Szymek de o dönem bu haldeydi.
          Karısı ile başka bir futbolcunun ilişki yaşadığı ve bu yüzden futbolu bıraktığı konuşuluyordu -hala daha konuşuluyor- onu kastettiğinizi düşünmüştüm.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunu etrafımdakı herhangi birisi de söylese aynı şeyi söylerdim. Eleştiri ayrı şeydir, hakaret ederek alaysı sözler söylemek ayrı şeydir. Böyle söz sözyleyenlere de terbiyesizlik yapma denir. Siz niye üstünüze alınıyorsunuz da?? Terbiyesizlik mi yaptınız
            Yazınızı hakaret eden dalga geçen olarak değiştiriniz o zaman. Orada eleştiren denildiği için genellemeye giriyor. Doğruya doğru yanlışa yanlış denilmesi lazım.
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak UYZD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Karısı ile başka bir futbolcunun ilişki yaşadığı ve bu yüzden futbolu bıraktığı konuşuluyordu -hala daha konuşuluyor- onu kastettiğinizi düşünmüştüm.
              Hayır, hayır. İbrahim Şimbil adında bir hocam vardı, biz akademiye adım attığımızda araştırmacının şüpheciliği içün "Gördüğünün yarısına, duyduğuna hiç inanma." derdi. Aslında üstteki Ziya Doğan mesajım da o paralelde. Dedikoduları değil yaşayıp gördüklerimizi aktarmak niyetindeyim. Herkes aynı gözle bakmayabilir tabii. Herkesin bildiği ifadesinden kastım fizik olarak yeterli olmayışıydı. Bir iki sene önce verdiği bir röportaj vardı, bulamadım şimdi, orada da anlatmıştı. Hatta epey konuşulmuştu.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Burası geçmişi kurcalama başlığı değil

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avcı'nın kankası ve geçen sezon yaşadığımız kötü sezonun sorumlusunu kurtarıcı diye başkan yapıyoruz ama bizi şampiyon yapan hocayı beğenmiyorsunuz

Ersun Yanal, 3 kere gelecek gidecek ona okey veriyorsunuz

Avcı gelemeyecek öyle mi,

Geçen sene olmadı muhtemelen adamın ayağını kaydırmak için uğraştı Trabzon lobisi, Bu sene geliyorsa tekrar eminim o kaydıracaktır o lobilerin ayağını. Futbolcular da dahil se bu lobi faaliyetlerine, Ne yaparsa yapsın hangi oyuncua neşter vuracaksa vursun arkasında olacağım..
                  Uzun zamandır Trabzonspor hakkında a’dan z’ye her şeyi eleştirmenin tek sebebi Avcı nın gitmesiymiş, Avcı bu takımı yaptığı şampiyonluk ile ve geçen seneki çöp oğlu çöp kadro ve CL ye sokamadığı ile teraziyi dengelemiştir hatta bence Terazinin kötü tarafı ağır basar, sen bilmem kaç sene sonra resmî olarak Şampiyonluk ol, ama transferine vesile olduğu adamlara kurdurduğu kadroya bir bak bir de bu seneki gs ye bir bak ve Avcının neden gelmemesini gerektiğini anlarsın.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Yan pas geri pas uyuz futbol

Gs şu topun yarısını oynamadan gruplara kaldı. Penaltı kaçır, altıpasta kaleciyi geçmişken kaleye yuvarlamak yerine penaltı kovala. Altıpastan dışarı vur. Kalecin iki tane rezil gol yesin, sen geleni geçeni kaleciye nişanla. Hocanın oynattığı oyunda oyuncuların kaliteli olması gerek. Transferde hata yaptığını kabul ediyoruz zaten de şu oyuna laf edilmez. Avrupa liginde falan da 9 puan alıp gruptan çıkamadın yani. Gomez eşşeği 10. dkda kırmızı görmese Monaco'dan puan alsan çıkmıştın.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://www.youtube.com/watch?v=Q7F3Ukt99DQ

Yan pas geri pas uyuz futbol

Gs şu topun yarısını oynamadan gruplara kaldı. Penaltı kaçır, altıpasta kaleciyi geçmişken kaleye yuvarlamak yerine penaltı kovala. Altıpastan dışarı vur. Kalecin iki tane rezil gol yesin, sen geleni geçeni kaleciye nişanla. Hocanın oynattığı oyunda oyuncuların kaliteli olması gerek. Transferde hata yaptığını kabul ediyoruz zaten de şu oyuna laf edilmez. Avrupa liginde falan da 9 puan alıp gruptan çıkamadın yani. Gomez eşşeği 10. dkda kırmızı görmese Monaco'dan puan alsan çıkmıştın.
                      O Gomez'in de onu topçu diye sayanin da... burada az degildi faydali maydali diyenler, onun faydasina da..... rezil topçunun teki, çok da huzurlu oldugu tahmin edilen Cadiz'de de bir sey yaptigi yok, çok süre de almiyor çünkü yetersiz, oynasa da bir sey degismez, bitigin teki
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O Gomez'in de onu topçu diye sayanin da... burada az degildi faydali maydali diyenler, onun faydasina da..... rezil topçunun teki, çok da huzurlu oldugu tahmin edilen Cadiz'de de bir sey yaptigi yok, çok süre de almiyor çünkü yetersiz, oynasa da bir sey degismez, bitigin teki
                        Gomezi en son daha taze bir kac hafta evvel Uruguay - Sili macinda izledim, milli takima davet ediliyor yani. Hocalari mac koptuktan sonra, uru 3-1 aldi, Nunezi cikartti Gomezi sürdü sahaya. Keske sürmez olaydim demistir herhalde.

O macta yildizlasan uruguay orta sahasi vardi de la cruz `muydu neydi daha basklarida var tabi. Bu nasil bir oyuncu diye baktim, boyu 1,64 mü 1,67 mi öyle birsey ve bayagida maliyetli.
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gomezi en son daha taze bir kac hafta evvel Uruguay - Sili macinda izledim, milli takima davet ediliyor yani. Hocalari mac koptuktan sonra, uru 3-1 aldi, Nunezi cikartti Gomezi sürdü sahaya. Keske sürmez olaydim demistir herhalde.

O macta yildizlasan uruguay orta sahasi vardi de la cruz `muydu neydi daha basklarida var tabi. Bu nasil bir oyuncu diye baktim, boyu 1,64 mü 1,67 mi öyle birsey ve bayagida maliyetli.
                          tam bir çöp kendisi yaa, bence futbolu kafasinda bitirmis
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yorum

• Ekim 2020 de borc 928 milyon tl idi. Haziran 2023 de ise borc 3 milyar 32 milyon tl idi. Sponsorluktan 1.4 milyar tl para geldi. Bu da borcun %46 %46 sine falan tekabul ediyordu. Hangi ara borcumuz 5 milyar tl ye cikti. Yonetim resmen kukubun parasini kendi zimmetine geciriyor. Para yemek icin oraya geldiler. Abdullah avci yi da kesin ya o da para yesin siyasilerle arasi iyi bize ses cikarmasinlar yada bunlarin yapacaklari islere ses cikarmayacak kukla bir hoca lazim diye.

Yorum

• Sponsorluk ile gelecek parayla borcun yarılanacağı düşünülürken, gelen bu para ile borcun,3.3 milyardan 5.2 milyar seviyelerine çıktığı duruma ilk kez şahit oluyorum.

Ne oluyor bu paralara?Hiç mi bu kulüp denetlenmiyor?

Sponsorluktan gelen para ile borç eritilmese dahi en azından borcun sabit kalması beklenirken böyle bir şey mümkün olamaz.

Neden kimse ağzını açıp en ufak birşey söylemiyor diyeceğim.Ama demiyorum çünkü nedeni belli.

Taraftar grupları da dahil her birinin işi görülüyor demek ki,bu yüzden de kimse hiçbir şeyi sorgulamıyor.

Bu borcun en büyük iki sorumlusundan biri ed hala başkanlık koltuğunda;diğeri ise daha artıklarını kulüpten temizleyemeden tekrardan geri dönüyor.

Umarım kulübü umarsızca sokmuş olduğunuz bu borç çoluk çocuğunuzdan çıkar.

Hani şu kadar cebinden para veriyordu hibeolarak.Hani kur arttığı için borç artıyordu ya!

Artık bu yalanların da hiçbirini söyleyemez.Borç ortada hibe tam olarak nerde?Veya 4 ayda kur arttı mı?

Kulübün içine ettiniz.Kulübün bir kapısına kilit vurulmadığı kaldı.

Sizden kimsenin birşey beklediği yok, seneye Aralık ayındaki kongreye kadar en azından borcu eritin.

Sonra al hocanı da bir daha gelmemek üzere defolun gidin bu kulübün başından.
                                En son Macellan tarafından düzenlendi; 10.10.2023, 23:13.

Yorum

Yükleniyor...
                                X