Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Surpriz birkac takviye gelmezse son 20 yılın en kötü kadrolarından birisiyle lige girecegiz. Bizi Bursaspor yapmaya çalışıyorlar.

Ertuğrul Doğan ve yöneticileri bizi güçlendirmek ya da kurtarmak için değil resmen borclandirmak ve iflas ettirmek için gelmisler.

Farkinda misiniz bilmem ama İstanbullularda satacak çok oyuncu var, gelirleri de iyi. Üçünün de kadrosu A kalite seviyesine geldi.

Bizdeyse hem kadro kötü hem de para kazandıracak oyuncu sayısı az. Ayrıca Uğurcan satıldı diyelim, bu yönetim kasaya girecek parayı değerlendiremez kimsenin günahını almak istemiyorum ama önceki yönetimler gibi değil bunlar TS için değil kendi cepleri için oradalar gibi hissediyorum.

Sezona bu kadroyla ve kaosla girersek olmaz olmaz demeyin TS kümeye seslerini çok duyarız.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hakan yeşil ismine yok yere yükleniliyor.

Adam idmanda kendini gösterip kadroya girmek için elinden geleni yapıp , buna göre performans vermeye çalışıyordur.

Kendisinin yerinde ben de olsam , Trabzonspor'da oynamak için canla başla mücadele eder idmanda varımı yoğumu ortaya koyardım .

Yapmış olduğu hareketi bilerek yaptığını ve sonucunun buraya çıkacağını bildiğini sanmıyorum.

Geçtiğimiz senelerde de kamp döneminde çok fazla sakatlık yaşanmıştı.

Hocanın oynatmak istediği futbol da , sakatlanmaya çok açık . Sürekli pres , sürekli baskı istiyorsak bu tip şeylerin olması doğal.

Orsic ' in sakatlanması benim de modumu düşürdü. Transferler arasında en net olanın bir anda 9 ay gibi bir süre olmayacak olmasını duymak psikolojik olarak yordu . Takıma dair beklentilerimi de düşürdü.

Ancak , sanki bu tip olaylar sahalarda hiç yaşanmıyormuş gibi bir ismi hedef almak da çocuğa haksızlık diye düşünüyorum.

Hem genç , potansiyelli oyuncu isteyip hem de idmanlarda denenen genç oyunculara bu kadar yüklenilmesi ne kadar doğru onu da bilmiyorum .

Ben her şeyi ve sahada olabilme ihtimali olan şeyleri konuşmayı bir kenara bırakıp , yönetimin yapamadıklarını konuşmanın bize daha faydalı olacağı düşüncesindeyim...

Geçtiğimiz sezondan beridir bu takımın kalitesizliği biliniyor. Hangi bölgelerde aksaklık olduğu biliniyor .

Yönetime geleli neredeyse 4 ay oldu. Aday olurken bir plan belirlenmedi mi ?

Neden hala bu takımın bir çok bölgesinde eksik mevcut ?

Yaklaşık 20 gün önce , stat sponsorunu bir hafta içerisinde açıklamayı düşünüyoruz dediniz . 20 gündür açıklanmamış olan sponsorla ilgili durum nedir ?

Bir takımı yönetirken öncelikle açık sözlü olmak gerekiyor.

Ahmet ağaoğlu yönetiminde görmediğimiz her şeyi bu adam zamanında görmemiz beni ciddi manada düşünmeye sevk ediyor.

Futbolculara ödenen paraların , KAP da farklı reelde farklı görünmesi . Stat sponsorluğu ile ilgili oyalayıcı söylemler .

Kendi yaptıkları yanlış seçimler sonrasında, takıma ödenen 30 milyon uero' nun bir başarı gibi aktarılması falan .

Ciddi manada insanı takımdan soğutuyor .
      En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 25.07.2023, 09:18.

Yorum

• Bu sayılar bile bu senenin nasıl geçeceğini gösteriyor. Allah yardımcımız olsun.

İstanbul takımları bizden daha pahalıya kombine sattığı halde hepsini bitiriyorlar.

Senin zaten böyle bir rakamlarla o takımlarla yarışma imkanın yok.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu sayılar bile bu senenin nasıl geçeceğini gösteriyor. Allah yardımcımız olsun.

İstanbul takımları bizden daha pahalıya kombine sattığı halde hepsini bitiriyorlar.

Sponsor desteği, kombine, loca ve forma satışları, uluslararası arenada olan tanınırlık, devlet desteği... Bunlar şampiyon olduğumuz ve şampiyonluğa oynadığımız dönem de dahil olmak üzere hiçbir zaman üç İstanbul kulübünden daha iyi olmadı. Akıllı davranırsan paraya karşı galip gelmen kolay oluyor. Bu yıl için yüksekten uçmaya gerek yok ama erkenden de yelkenleri suya indirmek gereksiz bence.
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• Geçenlerde forumdaki bir mesajımda Trabzonspor'un uçurumdan aşağı yuvarlanması durumunda hiçbir siyasinin kılını kıpırdatmayacağını belirtmiştim. Başkan da sanırım hangi siyasiye telefon açsa ulaşamadığından dert yanıyormuş. Bu işler böyledir. Seçim öncesi aldığı hiçbir vaat gerçekleşmedi. Buna stat sponsoru da dahil. Trabzonspor taraftarı boş yere otel, Kartal projesi hayali falan kurmasın. Dua edin de elimizde olanı da almasınlar.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

Bu sayılar bile bu senenin nasıl geçeceğini gösteriyor. Allah yardımcımız olsun.

kimi izlemeye gitsin adam maxi gomezle doğucanımı…

heyecan verecek tek transfer yok, orsiç e üzüldüm ama onun bile ts de oynayabileceğinden şüpheliydim ben..
              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Para ile yarışmasında hırs mücadele koyucan ortaya..anelka appiah Van hooijdonk Alex li kadroya karşı alt yapıdan gokden8z fatih wisla krqlow dan symkowiak Belçika dan yattara bulup yarıştık .. he şimdi yarışamam benim yerim orta sıralar diyorsan bu kafayla bir kaç seneye ligin orta sıra takımı oluruz borç biraz azalır her sene ligde kalmayı hedef seçeriz

Yorum

• Onlara erişemeyiz, yarışamayız, bir değiliz. Bunları fazla zikretmek ikrara dönüştürür. Hiçbir zaman onlar gibi imkanlarımız olmadı ve hiçbir zaman olmayacak bir mucize olmazsa. Bu şekilde baş edebildiğimiz için Trabzonspor'uz. Daha biz bile bizim gücümüzü bilmiyoruz. Başkaları nereden bilecek böyle davranırsak?

Trabzonspor sükseli transferlerle şampiyon olmuyor, diğer takımlar yıldızları dizerken o bir yerlerden buluyor ve yarışıyor. Bu böyle sürmeye devam edecek. Enseyi karartıp, kendi kendimizi yetersiz algısına sokarak bu takımı sıradan orta sıra takımına dönüştürtmeyelim istirham ediyorum.

Yorum

• bir takım adam gibi bir rakiple, doğru düzgün bir yayını olan bir hazırlık maçı yapmaz mı?

taraftarını hiç mi düşünmez bir takım?

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir takım adam gibi bir rakiple, doğru düzgün bir yayını olan bir hazırlık maçı yapmaz mı?

taraftarını hiç mi düşünmez bir takım?
                      Takım kendini düşünmüyor ki sıra taraftara gelsin. Alayım artık transferlerimi de güzel futbol izleyelim.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hakan yeşil ismine yok yere yükleniliyor.

Adam idmanda kendini gösterip kadroya girmek için elinden geleni yapıp , buna göre performans vermeye çalışıyordur.

Kendisinin yerinde ben de olsam , Trabzonspor'da oynamak için canla başla mücadele eder idmanda varımı yoğumu ortaya koyardım .

Yapmış olduğu hareketi bilerek yaptığını ve sonucunun buraya çıkacağını bildiğini sanmıyorum.

Geçtiğimiz senelerde de kamp döneminde çok fazla sakatlık yaşanmıştı.

Hocanın oynatmak istediği futbol da , sakatlanmaya çok açık . Sürekli pres , sürekli baskı istiyorsak bu tip şeylerin olması doğal.

Orsic ' in sakatlanması benim de modumu düşürdü. Transferler arasında en net olanın bir anda 9 ay gibi bir süre olmayacak olmasını duymak psikolojik olarak yordu . Takıma dair beklentilerimi de düşürdü.

Ancak , sanki bu tip olaylar sahalarda hiç yaşanmıyormuş gibi bir ismi hedef almak da çocuğa haksızlık diye düşünüyorum.

Hem genç , potansiyelli oyuncu isteyip hem de idmanlarda denenen genç oyunculara bu kadar yüklenilmesi ne kadar doğru onu da bilmiyorum .

Ben her şeyi ve sahada olabilme ihtimali olan şeyleri konuşmayı bir kenara bırakıp , yönetimin yapamadıklarını konuşmanın bize daha faydalı olacağı düşüncesindeyim...

Geçtiğimiz sezondan beridir bu takımın kalitesizliği biliniyor. Hangi bölgelerde aksaklık olduğu biliniyor .

Yönetime geleli neredeyse 4 ay oldu. Aday olurken bir plan belirlenmedi mi ?

Neden hala bu takımın bir çok bölgesinde eksik mevcut ?

Yaklaşık 20 gün önce , stat sponsorunu bir hafta içerisinde açıklamayı düşünüyoruz dediniz . 20 gündür açıklanmamış olan sponsorla ilgili durum nedir ?

Bir takımı yönetirken öncelikle açık sözlü olmak gerekiyor.

Ahmet ağaoğlu yönetiminde görmediğimiz her şeyi bu adam zamanında görmemiz beni ciddi manada düşünmeye sevk ediyor.

Futbolculara ödenen paraların , KAP da farklı reelde farklı görünmesi . Stat sponsorluğu ile ilgili oyalayıcı söylemler .

Kendi yaptıkları yanlış seçimler sonrasında, takıma ödenen 30 milyon uero' nun bir başarı gibi aktarılması falan .

Ciddi manada insanı takımdan soğutuyor .
                        ANLAMADIĞINIZ KONU

Eleştiri Adamın canına dişine takması değil top adamın önündeyken ve topa en ufak müdahele şansı yokken arkadan adamın bacağını makasa alması.

Ben iyi niyetli olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Bence yapılanlar az bile. Bir an evvel s.tir edilmeli.

Bunu istekle,hırsla vesair ile açıklayamazsınız.
                        En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 25.07.2023, 10:16.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Nenad Bjelica:

"4-3-3 oynayacağımızı ifade etmiştim. Bunu 4-1-4-1 olarak da nitelendirebilirsiniz. Bir defansif orta saha, onun önünde oynayacak 2 ofansif orta saha, 2 kanat oyuncusu ve santrafor olarak değerlendirebilirsiniz."

Kuralım kadroları, yeni alınanları da koymaya çalışında şöyle bir şey oluyor.

-----------Uğurcan
                          Larsen-Benkovic-Fernandez-Eren
                          -----------Kourbelis
                          Visca-Bakasetas-Apo-Trezeguet
                          -----------Umut

ya da

-----------Uğurcan
                          Larsen-Benkovic-Fernandez-Eren
                          -----------Siopis
                          Visca-Bakasetas-Kourbelis-Trezeguet
                          -----------Umut

Apo yerine teklic de olabilir ben Teklic'i tanımadığım için ı Apo'yı önde tutuyorum ama hoca ne yapar bilmiyorum. Yabancı bir golcü alınacak, Hamsikvari adam alınacak vs. diyorlar ona göre kadro şekillenecek haliyle.
                          En son crixus_61 tarafından düzenlendi; 25.07.2023, 10:23.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ANLAMADIĞINIZ KONU

Eleştiri Adamın canına dişine takması değil top adamın önündeyken ve topa en ufak müdahele şansı yokken arkadan adamın bacağını makasa alması.

Ben iyi niyetli olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Bence yapılanlar az bile. Bir an evvel s.tir edilmeli.

Bunu istekle,hırsla vesair ile açıklayamazsınız.
                            Hocam adamın ayağını makasa aldığına emin miyiz ? Videoda daha çok duramamış ve o şekilde müdahale etmiş gibi duruyor . Ki , müdahale öyle aşırı sert de değil gibi .

Müdahale sonrası yanlış basma ya da dizin dönme gibi durumu söz konusu olabilir .

Başka bir video varsa da ben görmedim .

Zaten farkındaysanız futbolcular dahi bir anda toplanmıyorlar . Aşırı sert bir müdahale olsa hepsi bir anda futbolcunun başına toplanırdı diye düşünüyorum .

Yorum

• Bjelica dün Orsic'in yerine oyuncu istediğini söyledi. Demek ki Trezeguet'yle devam etmeyecek. Biri daha sprinter, forvet özellikleri olan geniş alan oyuncusu gibi diğeri kanattan oyun kurabilen, top tutabilen orta saha oyuncusu...

Olympiakos'taki Danimarkalı çocuk yeniden gündeme gelir mi?
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.07.2023, 10:42.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sol açık falan gerek yok bence. Trezeguet Visca Teklic zorlarsak Abdülkadir. Paramız yok belli. Bundan sonra en mantıklı hamle varı yoğu forvete akıtmak. Gomez, Bardhi, Djaniny sat, Koita'yı en az zararla gönder forveti indir. Iyi bir golcümüz olursa zaten 4.oluruz..
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Yükleniyor...
                                X