Bjelica bugün 4-3-3 veya 4-1-4-1 oynayacağız dedi.Yani savunma ve hücumda farklı dizilişler olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrsic’e acil şu tarifeden lazım. 9 ay nedir, bacak kopsa yeniden tutar.
( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu havuza girerse eskisinden 10 kat güçlü olur, keşke girse..
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan tek kalp atar artık napalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
kobelis,siopis
baka,ömür,teklic
doğucan,göktan ve kerem alternatif olur.
bence merkeze 1 değil iki adam lazım.
tochi ve bir tane de kariyerli isim alınmalı.
Forvet petkovic olur.
Kanat belaili bana mantıklı geliyor. Hoca onu disipline eder. Yetenek olarak ben waka ya benzettim.
Bu arada lider stoper ve sag bek mutlaka alınmalı.En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 24.07.2023, 23:32.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
ugurcan,benkovic,korbelis,ömür,baka,teklic,trezegu et beklentimin yüksek olduğu isimler.
umut,denswil,kerem,eren,visca katkı beklediğim isimler.
3-4 nokta atışı ve bir iki tane potansiyelli isim alabilirsek yarışan takım oluruz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Kalp lazımsa ben veririm getirin zenci orta sahamı
Şaka bir yana o kadar potansiyelli bi adamsa bize düşmez.
Belki rahatsızlığı vs der kandırır alırız belli olmaz.
Böyle potansiyelli gençleri toplayın gelin ben okeyim. Zaten bu seneden bişey olmayacak bari mücadeleci takım izleyelim bir iki satış yapalım. 100 milyon euro borç var.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
-------------ugurcan-----------
larsen----benkovic-----denswil-----eren
--------------korbelis---------------------
visca---baka----------ömür--------trezeguet
------------------umut-------------------------
elde çıkabilecek kadro.
merkeze 8 numara alınıp ömür kenarda oyun kurucu kanat oynar. forvete petkovic gelir umut yedek klübesine geçer. kanat,bek,ortasaha için alternatif isimler alınırsa bu takım olur.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
Yorum