Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10 milyon euro kaleci için iyi para Uğurcan da 30 yaşına geldi neredeyse. Gitsin çocuk 2-3 sene şansını denesin sonra dönüp gelecek zaten.
    Uğurcan gibi bir kaleci için az para bence en az 15 olmalı.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Uğurcan-Embolo takasına ne diyoruz??
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onuachu ile Ramulo'yu aynı anda mı indirecekmiş başkan yok artık.
        Dünyanın en boş işi olur

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uğurcan giderse kaleyi daha önce hiç profesyonel maçı olmayan onuralpe bırakırsak bocalayabilir en azından yeni bir Hakan Arıkan bulmamız gerekiyor en uygun Okan Kocuk geldi aklıma
          Oynayacak, bocalamayacak. Bu günler için yetiştiriliyor.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oynayacak, bocalamayacak. Bu günler için yetiştiriliyor.
            Normal halinde mi bu yoksa burda mı böyle takılıyorsun ? Muhabbetin çok yoruyor ya.

Oynayacak, edecek, yapacak, olacak altı boş laflar.

Yorum

• en buyuk yatirim bence Diouf yapalim. sangare cok pahaliysa onun yerine zaferis alalim daha az maliyetli ve kontenjana uyuyor. gronbeak olacak gibi cham takasi ile.

hoca 3 lu oynayacak diyorlar.

---------------onuralp/ahmet/ yerli----------------------

-------------ismajli/baniya/taha-------savic/okay---------batagov/arda-------------------

mustafa/cihan----------zaferis/gorkem------jabol/salih--------gronbeak/boran/goktan----------diouf/arif

--------------zupkov/waka------------onuachu/sikan/enis/poyraz--------------------------

Bu takim 4 lu de oynar.

pedro,mendy,ugurcan satis cham takas.

barisic,m.taha fesih.

lunstram,visca,ozan bonservis olmadan satis. dragus ve teklic kiralik.

11 ayrilik 7 transfer
              En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 08.06.2025, 13:01.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Trezeguet Al Ahly'e transfer olabilmek için Trabzonspor'u futbolu bırakmakla tehdit ettiğini açıkladı:

"Kulüp başlangıçta yüksek bir bonservis bedeli talep etti ama onlara 'Ya Al-Ahly'de oynarım ya da bir daha asla futbol oynamam' dedim. Eğer kulüp reddetseydi, tehdit ettiğim gibi gerçekten evimde kalacaktım."

Trabzonspor ile görüşmeler çok zorluydu. Başka kulüplerden de büyük meblağlarda görüşmeler oldu ama ben gelen tekliflerin hepsini reddettim ve sadece Al-Ahly'ye gideceğimi söyledim."

��On Time Sport
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• fener ugurcan istiyorsa 15m+ismail yüksek+oğuz

Yorum

Trezeguet Al Ahly'e transfer olabilmek için Trabzonspor'u futbolu bırakmakla tehdit ettiğini açıkladı:

"Kulüp başlangıçta yüksek bir bonservis bedeli talep etti ama onlara 'Ya Al-Ahly'de oynarım ya da bir daha asla futbol oynamam' dedim. Eğer kulüp reddetseydi, tehdit ettiğim gibi gerçekten evimde kalacaktım."

Trabzonspor ile görüşmeler çok zorluydu. Başka kulüplerden de büyük meblağlarda görüşmeler oldu ama ben gelen tekliflerin hepsini reddettim ve sadece Al-Ahly'ye gideceğimi söyledim."

��On Time Sport
                    ben olsam 1 milyon için bu tehditi yemez futbolu bırak derdim.

Yorum

• galatasaray istiyorsa

15m+nelson+ahmet kutucu+eyüp

Yorum

Trezeguet Al Ahly'e transfer olabilmek için Trabzonspor'u futbolu bırakmakla tehdit ettiğini açıkladı:

��On Time Sport
                        Suç itirafı. Böylelerine bıraktıracaksın futbolu

Yorum

• Uğurcanı fetöcülerle şikecilere vereceğime 9 milyona monacoya bırakırım. Her şey para değil

Yorum

• Uğurcan ve Mendy satışından gelecek 20-25 üzerine 20 M.Euro koy beş net oyuncuya göm parayı.

Mustafa dururken sol bek,Malheiro kalırsa sağ bek almayı aklındann geçirme.U 19 'dan Arda ve Taha'yı stoper rotasyonuna al,Batagov ile birlikte orayı da çözersin.Kaleyi genç kalecilerine emanet et.Bütün parayı orta saha,forvet ve santrafor için kullan.Ucuza kaçma az oyuncu al ama sana sınıf atlatacakları seç.Gerisini gençlerden ve mevcut kadrodan tamamla.

Bunları yap,orta sahadan gereksiz safraları at,35 yaş üzeri oyunculardan kurtul,kadroyu 22-23'e düşür,biraz sabır ile 3.yılda şampiyonluğa oynarsın.
                            En son Larking tarafından düzenlendi; 08.06.2025, 14:11.
                            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Kenan Karamani istemisiz alamamamisiz. Simdi de takim arkadasi Bundesliga 2 de Schalke de forvet Moussa Sylla yi istiyormusuz. 25 macta 16 gol atti. Paris Fc, Rennes, Borussia Monchengladbach falan oyuncu ile ilgileniyormus. Fotospor haberi ne kadar dogru Kenan Karaman kazmasi ile bizim ne isimiz olur.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kenan Karamani istemisiz alamamamisiz. Simdi de takim arkadasi Bundesliga 2 de Schalke de forvet Moussa Sylla yi istiyormusuz. 25 macta 16 gol atti. Paris Fc, Rennes, Borussia Monchengladbach falan oyuncu ile ilgileniyormus. Fotospor haberi ne kadar dogru Kenan Karaman kazmasi ile bizim ne isimiz olur.

https://www.fotospor.com/amp/trabzon...bitirdi-678527
                                Yalan haber.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X