İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöztepeden Dennis bence daha uyguna bitebilir.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrezeguet Al Ahly'e transfer olabilmek için Trabzonspor'u futbolu bırakmakla tehdit ettiğini açıkladı:
"Kulüp başlangıçta yüksek bir bonservis bedeli talep etti ama onlara 'Ya Al-Ahly'de oynarım ya da bir daha asla futbol oynamam' dedim. Eğer kulüp reddetseydi, tehdit ettiğim gibi gerçekten evimde kalacaktım."
Trabzonspor ile görüşmeler çok zorluydu. Başka kulüplerden de büyük meblağlarda görüşmeler oldu ama ben gelen tekliflerin hepsini reddettim ve sadece Al-Ahly'ye gideceğimi söyledim."
On Time Sport
Yorum
-
(Lafım yönetime) -Ölüp geberin yine de uğurcan'ı istanbul'a vermeyin.
Ne Ali Kemal'i ağlaya ağlaya gönderdiğimiz dönem kadar fakru zaruret içindeyiz ne bir başkasının. Selçuğu engini umutu... bilumum 2010-11 kadrosunun belkemigini kaptırdığımızda nelerin temellerini kendi ellerimizle attık bundan da haberdarsınız aynı filmi izlemeye gerek yok.
Zaten istediğimizi alamayacagız gerekirse monaco'ya indirim yapın yine de bu çocuğu İstanbul'a kaptırmayın.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrezeguet Al Ahly'e transfer olabilmek için Trabzonspor'u futbolu bırakmakla tehdit ettiğini açıkladı:
"Kulüp başlangıçta yüksek bir bonservis bedeli talep etti ama onlara 'Ya Al-Ahly'de oynarım ya da bir daha asla futbol oynamam' dedim. Eğer kulüp reddetseydi, tehdit ettiğim gibi gerçekten evimde kalacaktım."
Trabzonspor ile görüşmeler çok zorluydu. Başka kulüplerden de büyük meblağlarda görüşmeler oldu ama ben gelen tekliflerin hepsini reddettim ve sadece Al-Ahly'ye gideceğimi söyledim."
On Time Sport
Araptan fayda mı gelir? Savaşta peygamber sözü dinlememiş bir ırk bunlar.
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de bu çöl faresini savunanlar tutanlar vardı.
Araptan fayda mı gelir? Savaşta peygamber sözü dinlememiş bir ırk bunlar.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSafacan pedro gidecek diyor 8-9 bandında?
Pedrodan ne istiyonuz 1 sene daha kalsın o çocuk ya.Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerine 2-3 tane sagbek alirlar para verip göndermeye çalışıriz..hep ayni hikaye...tabi oyuncu gitmek istiyorsa yapacak birsey yok...yetenekli cocuktu
Yorum
Yorum