Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    🔴🔵 Trabzonspor, Fatih Tekke'nin kadrosunda görmek istediği Mamadou Sangare için şartlarını zorluyor. 💰 6 milyon Euro'ya çıkan Trabzonspor'un, R. Wien'in beklediği 10 milyon Euro'yu fazla bulmasına rağmen tüm şartları zorlayacağı öğrenildi.📰 Yunus Emre Sel / Sabah Spor ÖZEL

oyuncuyu bilmiyorum ama 3 milyon civarına Antalya’dan kaluzinskiyi getirsek daha makul bir hamle olmaz mı
    Göztepeden Dennis bence daha uyguna bitebilir.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Göztepeden Dennis bence daha uyguna bitebilir.
      Yazik paralar yine cöpe gidiyor... bunlar yine fantazi pesinde ya tutarsa hesabi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Ben sampiyonlugu gectim seneye hedef ne?? Yönetim hedefini aciklasin bilelim..

2. liglerde topcu bakiyorlar hedef ilk 3 bile olamaz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trezeguet Al Ahly'e transfer olabilmek için Trabzonspor'u futbolu bırakmakla tehdit ettiğini açıkladı:

"Kulüp başlangıçta yüksek bir bonservis bedeli talep etti ama onlara 'Ya Al-Ahly'de oynarım ya da bir daha asla futbol oynamam' dedim. Eğer kulüp reddetseydi, tehdit ettiğim gibi gerçekten evimde kalacaktım."

Trabzonspor ile görüşmeler çok zorluydu. Başka kulüplerden de büyük meblağlarda görüşmeler oldu ama ben gelen tekliflerin hepsini reddettim ve sadece Al-Ahly'ye gideceğimi söyledim."

��On Time Sport
          fanlarına duyurulur

Yorum

• (Lafım yönetime) -Ölüp geberin yine de uğurcan'ı istanbul'a vermeyin.

Ne Ali Kemal'i ağlaya ağlaya gönderdiğimiz dönem kadar fakru zaruret içindeyiz ne bir başkasının. Selçuğu engini umutu... bilumum 2010-11 kadrosunun belkemigini kaptırdığımızda nelerin temellerini kendi ellerimizle attık bundan da haberdarsınız aynı filmi izlemeye gerek yok.

Zaten istediğimizi alamayacagız gerekirse monaco'ya indirim yapın yine de bu çocuğu İstanbul'a kaptırmayın.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trezeguet Al Ahly'e transfer olabilmek için Trabzonspor'u futbolu bırakmakla tehdit ettiğini açıkladı:

"Kulüp başlangıçta yüksek bir bonservis bedeli talep etti ama onlara 'Ya Al-Ahly'de oynarım ya da bir daha asla futbol oynamam' dedim. Eğer kulüp reddetseydi, tehdit ettiğim gibi gerçekten evimde kalacaktım."

Trabzonspor ile görüşmeler çok zorluydu. Başka kulüplerden de büyük meblağlarda görüşmeler oldu ama ben gelen tekliflerin hepsini reddettim ve sadece Al-Ahly'ye gideceğimi söyledim."

��On Time Sport
              Bir de bu çöl faresini savunanlar tutanlar vardı.
              Araptan fayda mı gelir? Savaşta peygamber sözü dinlememiş bir ırk bunlar.

Yorum

• Trezeguet'in o hale gelmesinde taraftarin da sucu var. Orsic iyilestiyse Trezeguet fazlalik diyenler vardi, Nwaka geldi Treze daha forma alamaz diyorlardi. Ne Orsic forma giydi, nede Nwakaeme devamlilik getirdi. Bal yapmayan ari diyordular, bal gormedik ari'dan da olduk.

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• 30 haziran çok geç değil mi yahu transfer sezonu açılması için? 22 gün bekle dur şimdi.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir de bu çöl faresini savunanlar tutanlar vardı.
                    Araptan fayda mı gelir? Savaşta peygamber sözü dinlememiş bir ırk bunlar.
                    Üç ırkın birbirine bağlı olduğunu söylüyor ırk bilimciler Araplar Yahudiler ve Kürtler. Bunlara güvenilmez
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Safacan pedro gidecek diyor 8-9 bandında?
                      Pedrodan ne istiyonuz 1 sene daha kalsın o çocuk ya.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Safacan pedro gidecek diyor 8-9 bandında?
                        Pedrodan ne istiyonuz 1 sene daha kalsın o çocuk ya.
                        Yerine 2-3 tane sagbek alirlar para verip göndermeye çalışıriz..hep ayni hikaye...tabi oyuncu gitmek istiyorsa yapacak birsey yok...yetenekli cocuktu
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yerine 2-3 tane sagbek alirlar para verip göndermeye çalışıriz..hep ayni hikaye...tabi oyuncu gitmek istiyorsa yapacak birsey yok...yetenekli cocuktu
                          Gitmek istiyorsa yapacak birşey yok diye birşey olamaz abi. Profesyonel takımsan 3 -4 senelik kapı gibi sözleşmen varsa oyuncuya bok yemek düşer afedersin de. Sen istemedikçe gidemez hiç bi yere. Bunlar para yiyecekler ya sat babam sat.

Yorum

• "5 garanti adam gelecek" dediler, bu gidişle 5 garanti adam gidecek. Zaten toplamda ancak 5 garanti adam vardı takımda.

“Beşiktaş için canımı veririm.”
                            —Şenol Güneş

Yorum

• Allah sonumuzu hayır etsin. Öyle gözüküyor ki bu günlerimizi de bize aratacaklar.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Valla ederini bulan herkes satılabilir o yüzden çok karşı değilim Pedro’nun gönderilmesine Uğurcan gitsin istemem ama ona da verilmiş söz var yılların emeği var

Yorum

Yükleniyor...
                                X