Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu Sangare övüldüğü kadar iyi mi? Rapid'i her hafta izleyen arkadaş Mendy'nin kumaşı daha iyi diyor.

Sangare kapalı kutu misali merak ediliyor sahada gorucuye ciktiktindan sonra buyuk ihtimal bu adamı mendy top diye oynar denecek😀

Yorum

Bu Sangare övüldüğü kadar iyi mi? Rapid'i her hafta izleyen arkadaş Mendy'nin kumaşı daha iyi diyor.
      Benim tek emin olduğum adamın avusturya altyapısı olması yani futbolun temel gereklerinin herhangi bir kulübün akademisine girdikten sonra ogretilmeden profesyonel olunamayan bir ortamdan gelecek.Skills videolarının yada bizimle gecen yil oynadıkları maçlarda yaptığı şovun bir anlamı yok.

Yanına öğretici yani bir usta bulamazsak cham'ın gördüğü muameleyi görecek bundan da adım gibi eminim.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Değil kardeşim.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Çok soğuk bi espri olacak ama tam bizlik,
          Kötü günler bitti, çok daha kötü günler bizi bekliyor.

Ne Uğurcan ın yerini doldurabilir bu aveller,
          Ne de adam gibi kadro kurabilirler.

Adım gibi eminim bu seneyi arayacağız

Yorum

• Monaco’dan adam alabilirmişiz.

Boadu olabilirmiş.

Pek ihtimal vermiyorum bu isme.

Başka bir mevki için iyi adamları varsa alınabilir, 10 milyonu kesin almak şartıyla. (Edgar gibi kadroda düşünülmeyen ama potansiyelli)

Uğurcan da gitsin haketti, 2-3 yıl sonra döner tekrar.
            En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 08.06.2025, 08:44.

Yorum

• Başkan sadece onuachuyu alsın o bile çok gelir bunların kalibresine.. kaldı ki romuloyu alacak

Yorum

• Uğurcan giderse kaleyi daha önce hiç profesyonel maçı olmayan onuralpe bırakırsak bocalayabilir en azından yeni bir Hakan Arıkan bulmamız gerekiyor en uygun Okan Kocuk geldi aklıma

Yorum

• İçinde bulunduğumuz transfer sürecine bakılırsa yeni sezondan geriye kalacak tek güzel şey formalarımız olacak gibi duruyor.İlgilendiğimiz topçular hep yanlış isimler ve profiller ,sangare-zaeferis gibi isimler için konuşulan 8-10 milyon eurolar çok uçuk Ts bir futbolcuya 10 milyon verecekse o adamın belli bir seviyeye ulaşmış olması gerekir misal bu şekilde yapılan sikan transferinede karşıydım.Bir zamanlar onuachu-pepe gibi isimlerle yakaladığımız doğru transfer ritmini hemen kaybettik.Lundstram-barisic le transferde tekrar özümüze döndüğümüz yanlış transfer süreci başka bir şekle evrilerek devam ediyor.Velhasıl kelam doğru oyuncular peşinde olduğumuza inanmıyorum.birkere 8 no şu anda kesinlikle tecrübeli kendini ispatlamış bir adam olmalı sangare zaferisle olmaz o iş..

Birde şu timo werner işi inşallah olur onuachu hariç adımızın anıldığı tek eli yüzü düzgün isim bu uşak..
                  En son doc holliday tarafından düzenlendi; 08.06.2025, 09:29.
                  THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Monaco’dan adam alabilirmişiz.

Boadu olabilirmiş.

Pek ihtimal vermiyorum bu isme.

Başka bir mevki için iyi adamları varsa alınabilir, 10 milyonu kesin almak şartıyla. (Edgar gibi kadroda düşünülmeyen ama potansiyelli)

Uğurcan da gitsin haketti, 2-3 yıl sonra döner tekrar.
                    Para + oyuncu mu? O havuzdan Ouattara iyi olabilir. Geçen yıl PSG maçında seyretmiş, beğenmiştim. Bu sezon bir iki maçta yine denk geldim. Kanadı boylu boyuna kullanabilen bir oyuncu. Ters kademesi iyi. 20-21 yaşında...
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 08.06.2025, 09:44.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Para + oyuncu mu? O havuzdan Ouattra iyi olabilir. Geçen yıl PSG maçında seyretmiş, beğenmiştim. Bu sezon bir iki maçta yine denk geldim. Kanadı boylu boyuna kullanabilen bir oyuncu. Ters kademesi iyi. 20-21 yaşında...
                      Öyle bir haber/tweet okudum. Şu an hatırlamıyorum hangisiydi. Boadu ismi geçiyordu. Biz Onuachu’yu aldıysak bu isme gerek yok.

Valla ben 10’u kesin alırım. Yanına da sizin de belirttiğiniz gibi genç potansiyelli birisi alınsa harika olur.

Ouattara’yı ben de isterim. Mevki olarak da aradığımız adam.

Yorum

• ���� Trabzonspor, Fatih Tekke'nin kadrosunda görmek istediği Mamadou Sangare için şartlarını zorluyor. �� 6 milyon Euro'ya çıkan Trabzonspor'un, R. Wien'in beklediği 10 milyon Euro'yu fazla bulmasına rağmen tüm şartları zorlayacağı öğrenildi.�� Yunus Emre Sel / Sabah Spor ÖZEL

oyuncuyu bilmiyorum ama 3 milyon civarına Antalya’dan kaluzinskiyi getirsek daha makul bir hamle olmaz mı
                        En son mesaced1967 tarafından düzenlendi; 08.06.2025, 10:05.

Yorum

• Son gündemi yorumlarsak;

Uğurcan için 10 milyon tatmin edici bir rakam değil ama oyuncu gitmek istiyorsa kolaylık sağlama adına kabul edilebilir.

Bizim kale ne olacak sorusuna gelirsek Ahmet ve Onur Alp için 1.kalecilik henüz erken Trabzonspor’un yükü ağırdır öyle hemen bir anda kale verilmez.

Hemen Berke Özer’in kulübene teklif yapalım 3 milyon Euro + draguş kabul ederler belki.Geçen sezon güzel çıkış yaptı bu çocuk.

Orta saha için ismi geçenler sangare ve zafeiris çalışkan dinamik isimlere benziyor.Bize karşı oynadığı maçta sahanın en iyisi idi sangare.Yunanlılarıda karakter olarak beğenirim takım aidiyeti yüksektir.Türklere benzer sahiplenme duyguları vardır.

Açıkcası orta sahaya brozovic gibi bir tecrübe de gerekiyo..Ancak o zaman orta saha level atlar.

Santrafor konusunda hocada ne istediğini tam bilmiyor.Hem ön alanda güçlü pres yapacak bir takım kurmak istiyorum diyor hemde Onuachu bize uygun diyor.

Stoperde Savic kalıyorsa ucuz yollu bir sağ stoper ile yola devam edebiliriz.Ali şahin bana henüz güven vermedi.Milli maçta 2 depar attı hemen sakatlandı.Genç oyuncuların darbeye bağlı olmayan sakatlıkları beni sinirlendiriyor..Bu gençler neden bu kadar kolay sakatlık yaşıyor.

Mustafa yı milli maçta beğendim.Bence Erenden çok daha verimli oynadı.Hücum bindirmeleri güzeldi.

Sol açık konusu da çok önemli bu mevki için daha net isimler duymak istiyorum.

Yorum

• Screenshot_20250608_100705_Chrome.jpg

Şuradan iki üç oyuncu alamaz mıyız? Ya da buradan (messi, de bruyne falan dışarıda tutuyorum) işimize yarar kimler var? Brownhill dışında adının bizimle geçtiği oyuncu yok galiba.

Yorum

• Ters köşe yapacağız.
                              En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 08.06.2025, 10:36.
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• 10 milyon euro kaleci için iyi para Uğurcan da 30 yaşına geldi neredeyse. Gitsin çocuk 2-3 sene şansını denesin sonra dönüp gelecek zaten.

Yorum

Yükleniyor...
                                X