Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sorloth Afobe Cornelus Gomes Onaçu ???

bu sefer hata yapmayalım nolur
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Barisic Rıdvan'ın yedeği..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Erce Kardeşler müthiş kaleci direk bağlamalıyız.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Sörloth daha da acayip birşey olmuş Villereal'de. Barcelona,Madrid felan yaparsa sürpriz olmaz.

Yorum

• skout ekibi sanırım değişti.Bu yeni ekip doğru isimler buluyor.Zidan sertdemir videoalrdan epey iyi göründü.Bu tarz yatırımlar yapmalıyız ancak tabi bunlara süre de vermeliyiz.

oğuzhan,boran,muhammed ali,ömer faruk,abdurrahman,zekeriya,poyraz eldeki u19 iaimler.

umut güneş hariç mevcut kadrodaki yerli isimlerle devam etmeye gerek yok. Bana kalırsa göktan da iyi kumaş ama hoca pek tutmuyor.

eskihellaç,oğuz aydın bence ligden alınabilecek isimler.

cihan,zidan,eray,bilal veya doğan almamız gereken isimler.

emre akbaba vesair işlere gerek yok.Yerli isimlerin tamamı genç ve potansiyelli oyuncular olmalı.

stoper eray cömert yerli stoper lazım olduğu için yazdım.Taha yı beleşe vermesek şu an bir stoperimiz vardı.

kiralık isimlerden veysel ve batuhan geri gelmeli.Bir şansı fazlası ile hakediyorlar.

onuralp*kağan-oğuzhan,eray,hüseyin,eskihellaç-zidan*ömer faruk,muhammed ali*boran,umut güneşabdurrahman,poyraz,zekeriya*cihan

poyraz

yerli rotasyon kadrosu
            En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 19.05.2024, 21:06.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• hamsik/sosa tarzi oyuncu okadar önemliki bugun salatasaray bu sorunu yasadi.mutlaka zor anlarda kilidi acacak biri gerek...keske thiago müzmin sakat olmaza, cuk diye otturudu
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Sörloth insan mısın
                Edit: Sörloth real'e 4. golünü attı
                En son smart tarafından düzenlendi; 19.05.2024, 21:20.

Yorum

• Sörloth'a bak. Tam A kalite olmuş seneye kesin Barcelona yapar.

Yorum

• Sörloth çıldırdı reale 4 gol atan tarihte 1-2 oyuncu maks vardır
                    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                    Özkan Sümer

Yorum

• scaut ekibinin kuzey liglerini, fransayı, almanyayı deli gibi taraması lazım. kuzey liglerinde şörlot gibi bi deli oğlan daha mutlaka çıkar. adamlar insan gibi beslendikleri için hayvan gibi oluyorlar alacaksan olaralardan alacaksın foreveti

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sörloth çıldırdı reale 4 gol atan tarihte 1-2 oyuncu maks vardır
                        ilk futbolcu sanırım

Yorum

• Levo var şamp maçında 4 attı reale

Yorum

• Leipzig hocasına selam olsun ''Türkiye de gol atmak kolay burası o lige benzemez'' diyerek adamı yedek bırakıp güvenini kırmak hocalık değil. Sorloth'ta da helal olsun pes etmeden üst seviyelere çıkma hedefini adım adım gerçekleştiriyor.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Sörloth'a bak karısı yapmış madridi

Yorum

• 6s keşke şu Davidson Sanchezi bize verse, Okan pek tutmuyor zaten kendisini, hatta Uğurcana karşılık alırdım onu.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Yükleniyor...
                                X