Boateng falan oynayacagina defansta edgar oynasin denswill oynasin artik emekliligi gelmis adam gormek istemiyorum iydir hostur lig icin yeterlidir ama surekli cepten yiyerek nereye kadar 2 milyondan asagi yillik maliyeti olmaz bize adam lig basladiginda 34 yasinda olacak bundan bonservis falan almamiz cok zor 1 yil oynatip arap cografyasina falan satip maliyetini cikarma fikri varsa yonetimin hayir demez kimse ama cl playoff icin tecrubesindende yararlaniriz..hazira dag dayanmaz cepten yiyoruz afrika balkanlar ve kuzey ulkelerinin genc potansiyelli yeteneklerine verceksin bonservis, vereceksen ki ilerde donus olsun klup ayakta kalsin euro yil basinda 20 tl olcak bunlar cok ciddi maliyetler. kluplerin gelirleri bitti bu seneden sonra avrupada yalan turk takimlari icin ,gelir gideri karsilamaz artik her adim hesapli planli atilmali deniz bitti gecti lale devri ulke takimlari icin bundan sonrasi izdirap..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya basınına göre Abdülkerim'i istemişiz. Doğruluk payı varsa Hugo gidici midir?
Sol stoper yerli yapılıp sağ stoperde mi yabancıya dönülecek acaba.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
'Artık günümüz futbolunda atletik tempolu' cart curt.
Yeter be kardeşim. Herkes farkında. Biliyoruz.
Ama hocanın futbola bakışı bu.
Bu adam kebapçı. Etini terbiye edecek, serin yerde bekletecek, yumuşatacak, kıvama gelince şişe dizecek falan.
Hocam al şu taze lagosu da bize güzel bi buğulama yap demenin ne manası var?
Kabullen artık. Bi sal şu tempolu atletik geyiğini.
Yorum
-
Geçen sezon Koita, Mallı, Yusuf, Puhac, Kouassi, İsmail haricinde yapılan transferlerden verim aldık.
Bakalım bu yaz da bu başarıyı yakalayabilecek miyiz?
2021'de Trabzonspor'da transferlerin kampa yetiştiği ilk kez görülmüştü.
Kulübün para kazanması lazım ve bunun için ilk şart devler liginde gruplara kalmak
Avrupa'da ses getiren bir takım olmalıyız.
Ülke puanını yükseltmeliyiz Avrupa'ya gidecek tüm takımlar olarakEn son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 30.05.2022, 16:19.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
yusuf demir yabancı statüsünde oynayacak ise bence çok gerekli değil transferi zaten elimizde baskasetas var.
---------------ugurcan-------------
mert m-----boateng-----hugo-------kazımcan
-------dorukhan---fernando---bakasetas----
visca-----------cornelius---------------masouras
bu takımda tempo sorunu falan olmaz.
Hücum hattı pres yapabiliyor.
merkezdeki adamlar iki yönlü.
Ve pozisyon bilgisi oldukça yeterli isimler.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı yönde düşünüyorum.
mesela merkez ortasaha ve defans hattını sağlam kursak cornelius-canini çift forvet oynayabiliriz.
Bu ikili birlikte oynadıklarında çok uyumlu göründüler.
Defansın arkasına kaçacak kanat oyuncularına ise iyi servis yapacağını düşünüyorum.
Djaniny 10 numara pozisyonunda da düşünülebilir. Zira kayseri maçında gezgin bir 10 numara gibi oynadı. Çok da iyi performans verdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Trabzonspor’un Sörloth planı belli oldu… Djaniny satılırsa gelecek parayla Norveçli alınacak. Aksi taktirde Sörloth için bir hamle yapılmayacak. Ama Leipzig kalkar da Sörloth’u, kiralamak isterse o zaman hiç durulmayacak. Norveçli oyuncu her durumda kiralanacak.
SÖRLOTH TRANSFERİ BEŞİKTAŞ İÇİN ZOR
Ancak Almanlar, Sörloth’u kiralamak değil satmak istiyor. Sociedad aradan çekildiği için tek talip şu anda Beşiktaş. Ancak Leipzig’in istediği 10 milyon euro ile Beşiktaş’ın önerdiği 6 milyon Euro arasında uçurum var. Bu yüzden transfer çok da yakın değil.
TRABZONSPOR, FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNİ BEKLEYECEK
Fenerbahçe adı son günlerde Sörloth için yazılıyor. Ağaoğlu’nun kararı ise Sörloth’u ezeli rakiplerine bırakmamak. Fenerbahçe’nin verebileceği her türlü rakamın Sörloth için Leipzig’e teklif edilmesi kararı alındı. Amaç rakamın yükselmesi Fenerbahçe’nin Norveçli oyuncu almaması. Üst limit ise 10 milyon Euro. Eğer Fenerbahçe 10 milyon Euro’nun üzerine çıkarsa Sörloth için bir teklif yapılmayacak.
İLK SATIN ALMA HAKKI TRABZONSPOR'DA
Trabzonspor’un Sörloth için elinde ilk satın alma hakkı var. Leipzig herhangi bir takımla Sörloth için anlaşırsa resmi takamı Trabzonspor’a bildirmek zorunda. Eğer Trabzonspor o rakamı kabul ederse, Sörloth’un ilk alış hakkı direkt bordo-mavililere geçiyor.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyusuf demir yabancı statüsünde oynayacak ise bence çok gerekli değil transferi zaten elimizde baskasetas var.
---------------ugurcan-------------
mert m-----boateng-----hugo-------kazımcan
-------dorukhan---fernando---bakasetas----
visca-----------cornelius---------------masouras
bu takımda tempo sorunu falan olmaz.
Hücum hattı pres yapabiliyor.
merkezdeki adamlar iki yönlü.
Ve pozisyon bilgisi oldukça yeterli isimler.
Yaşı da bonservis kazanabilmemiz hususunda avantaj.
Bakasetastan gelen gelir de cebe kâr kalır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Demirin yabancı sayılması harbiden kötü olur.Yerli sayılması için yapılabilecek birşey var mı acaba ?
18 yaşında,önemli bir potansiyeli var.Hızlı,teknik,top sürebilen bir oyuncu.Orta ve şutu geliştirilebilir düzeyde.Güç,dayanıklılık vs. gibi fiziksel özelliklerde zamanla gelişecektir.
Gelecekte Cengiz Ünder etkisi yaratma ihtimali var sağ kanatta.Barca 10 milyon euroluk opsiyonu kullanmamıştı.
Umarım bir şekilde ye8rli yapılır ve öyle kullanılır.
Ama ben olsam yapardım, kandırdılar 3 maç 5dk oynatıp kenara attılar derdim, çünkü gerçekten bunu yaptılar...
18 olmadan zorla A millî takımı seçtirdiler nerede görülmüş la bu ?
Ama bu konuda kendisi ve ailesine çok şaşırdım valla, burada çakallık var demelilerdi...
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı olmasaydı harika olurdu valla. Çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Kısa barça performansı da beklenenden iyiydi bence.
Hem mevkî tam aynı değil, hem de Baka gitse de yerine yabancı alınır Yazıcı gelirse bir tek istisnâ olur...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Nwakaeme'de son dakika gelişmesi
Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe'ye gideceği iddia edilen Tony Nwakaeme'nin bordo mavili takımda kalmaya yakın olduğu belirtildi.
30 Mayıs 2022 Pazartesi 00:33 | Son Güncelleme: 30 Mayıs 2022 Pazartesi 00:43
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Tony Nwakaeme için Acun Ilıcalı ile Deniz Türker’i kullandığı ortamda Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan sürpriz hamle geldi. Ağaoğlu, Trabzonspor eski yöneticisi iş adamı Nevzat Kaya’yı devreye soktu. Nwakaeme’yi ikna etmesini istedi. Kaya, Nwakaeme’yi ikna etme aşamasına geldi.
Operasyonu yürüten Kaya ise "Belki görüşmeler çok uzadı ama Nwakaeme, Trabzonspor'da kalmaya daha yakın" açıklamasını yaptı. Koç’un kısa süre önce Nijeryalı oyuncu için yaptığı, “yaşlı ve çok sakatlanıyor” manevrası ise Trabzonspor’a avantaj oldu.
Kaynak: Fotospor2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoateng falan oynayacagina defansta edgar oynasin denswill oynasin artik emekliligi gelmis adam gormek istemiyorum iydir hostur lig icin yeterlidir ama surekli cepten yiyerek nereye kadar 2 milyondan asagi yillik maliyeti olmaz bize adam lig basladiginda 34 yasinda olacak bundan bonservis falan almamiz cok zor 1 yil oynatip arap cografyasina falan satip maliyetini cikarma fikri varsa yonetimin hayir demez kimse ama cl playoff icin tecrubesindende yararlaniriz..hazira dag dayanmaz cepten yiyoruz afrika balkanlar ve kuzey ulkelerinin genc potansiyelli yeteneklerine verceksin bonservis, vereceksen ki ilerde donus olsun klup ayakta kalsin euro yil basinda 20 tl olcak bunlar cok ciddi maliyetler. kluplerin gelirleri bitti bu seneden sonra avrupada yalan turk takimlari icin ,gelir gideri karsilamaz artik her adim hesapli planli atilmali deniz bitti gecti lale devri ulke takimlari icin bundan sonrasi izdirap..O Liverpool takımı bizim ligin 2 takımını arka arkaya 2 90'dakika oynayarak yenecek kalibredeydi.
istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
Yorum