Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yine hedef şaşırtmak için piyasaya isim atıyorlar abi. Bu transfer döneminde yaşlı topçulardan uzak duracağımızı düşünüyorum.
Bak sezon sonuna doğru 34'lük Hamsik'in performansında düşüş oldu.
En fazla 30 bandına kadar oyuncu almalıyız derim.
Alttaki haber de bence hedef şaşırtmaca (Trézéguet ismi dolaşıyor gizliden çünkü ancak şb de talip sanırım)
Son dakika Trabzonspor haberi! Masouras atağı...
Teknik direktör Abdullah Avcı'nın transfer listesinin ilk sıralarına yazdığı sol kanat için yeniden harekete geçen Bordo-Mavililer, 8 milyon Euro isteyen Olympiakos’u indirime ikna etmeye çalışıyor. Sezon sonunda Yunan ekibiyle sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor'a gelmek istemesi de Fırtına'nın elini güçlendiriyor.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 30.05.2022, 12:28.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Valla bilemedim Boateng nedense burada pek oynamaz gibi geliyor bana. Motivaasyonu varsa olabilir ama hani yaşlı almayacaktık...
boateng.jpgEn son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 30.05.2022, 12:58.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitterdaki Rossi isimli hesap Denswil kalıyor, Boateng geliyor diyor.
Ben istemem Boateng açıkçası
Ayrıca Yusuf Demir'i alsak o da yabancı sayılacak yaa, aptal uşak yaktı kendini, kandırıldı..
Nerede görülmüş 17 18 yaşında A milli takım tercihi yapmak ?
Euro 2021 için kandırdılar kadroya bile almadılarEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 30.05.2022, 14:38.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağlam sayfalardandı sanırım ama bakalım...
Ben istemem Boateng açıkçası
Ayrıca Yusuf Demir'i alsak o da yabancı sayılacak yaa, aptal uşak yaktı kendini, kandırıldı..
Nerede görülmüş 17 18 yaşında A milli takım tercihi yapmak ?
Euro 2021 için kandırdılar kadro bile almadılar
18 yaşında,önemli bir potansiyeli var.Hızlı,teknik,top sürebilen bir oyuncu.Orta ve şutu geliştirilebilir düzeyde.Güç,dayanıklılık vs. gibi fiziksel özelliklerde zamanla gelişecektir.
Gelecekte Cengiz Ünder etkisi yaratma ihtimali var sağ kanatta.Barca 10 milyon euroluk opsiyonu kullanmamıştı.
Umarım bir şekilde yerli yapılır ve öyle kullanılır.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 30.05.2022, 13:04.
Yorum
-
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya basınına göre Abdülkerim'i istemişiz. Doğruluk payı varsa Hugo gidici midir?
Sol stoper yerli yapılıp sağ stoperde mi yabancıya dönülecek acaba.
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Demirin yabancı sayılması harbiden kötü olur.Yerli sayılması için yapılabilecek birşey var mı acaba ?
18 yaşında,önemli bir potansiyeli var.Hızlı,teknik,top sürebilen bir oyuncu.Orta ve şutu geliştirilebilir düzeyde.Güç,dayanıklılık vs. gibi fiziksel özelliklerde zamanla gelişecektir.
Gelecekte Cengiz Ünder etkisi yaratma ihtimali var sağ kanatta.Barca 10 milyon euroluk opsiyonu kullanmamıştı.
Umarım bir şekilde yerli yapılır ve öyle kullanılır.
Yorum
Yorum