Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Koita müzmin sakat. Emrehan ile enis olmasa da senin bu adamı yollaman gerekiyor. Zira kendisinin aldığı para şuan 20 milyon tlye yakın.

Senin oynamayan bir oyuncuya 20 milyon tl verme gibi bir lüksün yok.

Hüseyin ise ilk oynadığı sene haricinde bu takıma katkı sağlayamamış ve üstüne üstelik egosu yüksek olan bir arkadaşımız. Bunu bu sene oyundan çıkarıldığında verdiği tepkiden anlayabiliyorsunuz.

Ki, sağ stoper hüseyin varken sağ stoper bölgesinde sol ayaklı ahmetcanın oynamasından da kadroda düşünülmediğini görebilirsiniz.

Hem performans vermediği için hem de takım içerisinde karışıklık çıkardığı için hüseyin gitmeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Güzel kardeşim Koita'nın bir sözleşmesi var, 2024 yılında bitiyor. Sen bu adamı bir yere yolladığın vakit 2 senede 40 milyon TL vermesen bile 25 milyon TL ödeyeceksin. Ben seni istemiyorum, şimdi benden alacağın hiçbir şeyi vermiyorum uç git şeklinde gitmiyor bu oyuncular, bunu biliyorsun sen de.

Hüseyinde tabiki gidebilir. Ben harikalar yarattığını iddia etmedim. Sadece, stoper rotasyonu içinde Türk alternatifi alınmazsa durması gerektiğini düşünüyorum. Zaten benim savunduğum şey 10-15 maç oynar şeklinde bakabileceğimiz bir adam geldiği vakit gitmesi. Taha bu değil henüz, Ahmetcan da değil. İdareten çocuğa verdiğimiz mevkisi olmayan sorumluluk yüzünden kariyerine zarar vermememiz gerekiyor.
    En son bilginsem tarafından düzenlendi; 20.05.2022, 16:14.
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birincisi Bok konuşan sensin, ikincisi herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil katılmıyorsan katılmadığını belirt ya da gül geç. Bu ne üslupsuz ve saygısız bir yorum.Melo kaç yaşında gelmişmiş...
      birak bu işleri taşçı olumsuz saçma sapan yorumları kendine sakla ortada fol yok yumurta yok imzalar atilsin sonra konuşursun, sizler nasıl Trabzonspolusunuz idrak edemiyorum her boka bir eleştiri bir olumsuz bakış açısı.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ortasahaya aradigimiz adam karaboga ünal karaman gibi olmali..
        bu konuda hemfikiriz sanirim da varmi böyle oyuncu piyasada
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bu arada benteke 2. Campel vakası olur. 1990 yıllarına ait bir forvet bence. Bu ligde gol atacağına inanmıyorum. 7 sene önce de gelse 10 golü geçemezdi!
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende allan gueye hamsik orta sahasının kurulmasını isterim ama fernando bostayken alabilirdik şimdi adama bir buçuk milyon avro bonservis mantıksız geliyor.. şöyle bisi yapsak abdulkadir bakasetas ve djaniniyi satıp 30 milyon euro gelse edgar kaan eren sorlot tello eriksen allan alsak kaan 5 eren 5 eriksen imza parası ile 5 allan 4 sorlot 8 muazzam kadro olurdu tello bedelsiz
            Erikseni alamazsın . Adam brentfordda devam etmek istediğini açıkladı. Ki, herkes adama sırtını döndükten sonra brendfort bu adama sahip çıktı. Açıklaması haricinde de ayrılacağını düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
              Ne yapacaktın Allani 60 milyon euro piyasa değeri varken 25 yaşında mi alacaktın hayatımda senin kadar bok konuşan adam görmedim, Hagi Melo kaç yaşında geldi bu lige ?
              Melonun g saraya geldiği ilk yıl yaşı 28 falandı.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                birak bu işleri taşçı olumsuz saçma sapan yorumları kendine sakla ortada fol yok yumurta yok imzalar atilsin sonra konuşursun, sizler nasıl Trabzonspolusunuz idrak edemiyorum her boka bir eleştiri bir olumsuz bakış açısı.
                Gerçekleri söylemek :2 milyar borç, halan ödenen futbolcu taksitleri, yaşlanan kadro, temposuz geriye giden futbol vb vb. duymak zoruna gidiyor biliyorum sen İho dönemi gibi Kap sarhoşluşuyla kendinden geçmek istiyorsun, bugün Allan'lar yarın İdris, ler gelsin dünya starları gitsin eldeki çöpler... Klüpler BATIK BATIK, Şuan klüp değil de başka bir Şirket olsa iflasını ister Konkardato ilan ederdi.Sen kalkmış olumsuzluk saçıyor diyorsun gerçeklerle yüzleşmek zoruna gidiyorsa git City'i, PSG'İ destekle onlarda sermaye de Çok para da, kimi istersen alırsın...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haklılık payın var lakin yaşlı oyuncuların handikapları de çok,bütün omurgayı, oyun stratejisini üstüne kuruyorsun, çok sık sakatlanıyırlar, hedef kalmayınca salıyorlar, bir çoğu doymuş oluyor, ligin periyodunda iyice formdan ve güçten düşüyorlar vb. vb.... Benim asıl korkum kardeş elimizde zaten Hamsik, Visca gibi iki adam var. Bunlara 11 düzeyinde 3 adam daha eklenirse takımın yarısı nerdeyse 32 ve üstü olacak... Azcık koşan, tempolu, kondisyonlu takımlar bizi çok rahat dağıtır.Tecrübeli ve atletik oyuncu sayısını iyi ayarlamak lazım... Herkes Hamsik gibi her maç 12 km üzeri koşamıyor maalesef... O da o koşu sayılarını o yaşta devam ettiremiyor ki öyle de oldu...
                  Temponun veya atletizmin yaşla alakalı olduğunu iddia etmek zor bu devirde. Modric-Benzema ne tempolara çıkıyor görüyoruz. Üst düzey profesyonel oyuncu için bunlar problem değil. Atiba bu lige 30 yaşında geldi, 5-6 sene tozunu attı ligin. Sen gebermiş adam alırsan, mental olarak futbolu bitirmiş adam alırsan başka yere kabahat bulmayacaksın. Bizim yaştan bağımsız takım koşmuyor zaten. Oyuncu özellikleri hantal. O zaman daha hareketli oyuncular alacaksın. Kadromuz yaşlı diyoruz; 34 yaşındaki Hamsik takımın en çok koşanı, e gençler niye koşmuyor, ayaklarına pranga mı bağladık? Bu yaşla falan değil tamamen oyun stilleriyle alakalı işte.

Yorum

• alınacak oyuncuların isimlerinden ziyade sahada ne verecekleri önemli bekleyip görecegiz mecbur.

kim derdiki sorlothun topu sol ayagina aldiginda c. ronaldoya dönüşecegini, kim derdiki romada neredeyse tüm maclarda forma giyen peresin sportingde kadroya giremeyen rosierin yarısı kadar performans gosteremeyecegini ya da pijanicin sahada hayalet gibi dolasacagini

bekleyip görecegiz

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güzel kardeşim Koita'nın bir sözleşmesi var, 2024 yılında bitiyor. Sen bu adamı bir yere yolladığın vakit 2 senede 40 milyon TL vermesen bile 25 milyon TL ödeyeceksin. Ben seni istemiyorum, şimdi benden alacağın hiçbir şeyi vermiyorum uç git şeklinde gitmiyor bu oyuncular, bunu biliyorsun sen de.

Hüseyinde tabiki gidebilir. Ben harikalar yarattığını iddia etmedim. Sadece, stoper rotasyonu içinde Türk alternatifi alınmazsa durması gerektiğini düşünüyorum. Zaten benim savunduğum şey 10-15 maç oynar şeklinde bakabileceğimiz bir adam geldiği vakit gitmesi. Taha bu değil henüz, Ahmetcan da değil. İdareten çocuğa verdiğimiz mevkisi olmayan sorumluluk yüzünden kariyerine zarar vermememiz gerekiyor.
                      Sözleşmesi 2024 yılına kadar olabilir. Sen bu adama zaten hak etmediği parayı veriyorsun bir de çok değerli olan yabancı kontenjanını işgal ettiremezsin. Öyle bir lüksün yok. Tabiki öyle git demekle olmuyor ama gönderileceği kesin. Aksi halde kadro kuramıyorsun. Ki, bu adama güvenerek sadece corneliusla da sezona başlayamazsın.

Elindeki kaliteli yabancılar : hugo , denswil ( kalırsa ), edgar ( imzalarsa ) , peres ,siopis , hamsik , nwakaeme ( kalırsa ) , gervinho , kouassi , visca , djaniny , cornelius .

Yukarıdaki listeye henüz göndermediğimiz : flavio , diabate , trondsen , koita gibi oyuncuları da eklemedim.

Bunlara ek , yapılacak transferler de var. Koitayı elinde tutunca yapamıyorsun işte. Adam maaş bütçesinden de 1 milyon euronu tertemiz işgal ediyor.

Yorum

• Arkadaşlar
                        Ligin ilk yarısına dönelim.
                        Hoca takıma basaksehir'de çok başarılı oynattığı 4-1-4-1 sistemini benimsetti.
                        Orta saha üçlümüz,
                        Berat ön libero
                        Hamsik sol içte 8-10 karışımı bir rolde
                        Bakasetas sağ içte 8-10 karışımı bir roldeydi genel olarak.
                        Baka ve Hamsikin normalden çok daha serbest ve yüzü rakip kaleye dönük oynadıkları bu sistemde doğal olarak çok statik kalan Berat çok sırıtmıştı.
                        İkinci devre Hamsik biraz daha geride konumlandi
                        Zaman zaman Abdüş Bakasetas'ın yerine tercih edildi defansif enerjisinden ve topla oynarken çevik olmasından dolayi.
                        Sakatlıklar bizim ayni şablonu sürekli oynamamiza engel oldu.
                        Edgar öne çıkıp oyuna katıldığında işler lehimize kolaylasiyordu.
                        Daha sonra hamsik daha geriye geldi
                        Bakasetasa daha çok defansif görev verildi
                        Edgar sakatlandı falan hücum gücümüzde düşüş yaşadık.
                        Birde puan farkının rehavetinden çokta kasmadik yani.
                        Şayet baka gitmezse,
                        Şayet hoca,Baka'nın yeni bir sezona başlayınca yine sezonun ilk yarı performansinı yeni sezonda vereceğini dusunuyor ve onu oynatacaksa,
                        Şayet aynı şekilde Hamsik'i geriye cekipte hücumdaki meziyetlerinden mahrum olmak istemiyorsa,
                        Özetle aynı oyunda ısrar edecekse,
                        Bu takımın on libero mevkisini ancak Allan gibi bir oyuncu doldurabilir.
                        4-1-4-1 i oynamak çok zordur.
                        Çok yüksek efor ve taktik disiplin gerektirir stoper ve on liberolar için
                        Mesela en iyi zamanındaki Melo,
                        En iyi zamanındaki Atiba
                        En iyi zamanındaki Mbia
                        En iyi zamanındaki Marco Aurello
                        En iyi zamanındaki Appiah
                        Vesaire vesaire.
                        Aklınıza kim geliyorsa siz cogaltin.
                        Yani bu sistemde en kritik oyuncu ön libero oluyor ve bizim yıllardır sert ve net bir on liberomuz yok.
                        Avcı bunu başakşehirde baya iyi yapmıştı
                        Mahmut tekdemir
                        Önünde emre ve mossoro çift 8-10 karisimi
                        Bazen attamah ön libero
                        Önünde emre ve irfan can
                        Vesaire
                        Bunu iyi uyguladığı dönemde bile başakşehirle şampiyon olamamıştı
                        Zor bir sistem fakat iyi bir on liberoyla müthiş bir ofansif güç elde edilir.
                        Tek on liberonun bu kadar yük aldığı sistemin stoperleride yük almalıdır ki Edgar ve Hugo çok etkili oldular bundan dolayı.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Melonun g saraya geldiği ilk yıl yaşı 28 falandı.

Bu arada Hagi de 30'unda gelmişti, Biz ise aynı standartta Hamsik 'i 4 yaş daha yaşlı halini alabildik.Salla reis adama kalsa Veteranlar takımı kuracak, Ömür ve Uğurcan gidince kimi satacağız göreceğiz bakalım.Avcı'nın tek sevmediğim yönü genç oyuncuyu parlatamamsı öyle de bir derdi yok zaten,kaç yıl antrenörlük yaptı Cengiz dışında para kazandırdığı adam yok galiba... 5 genç aldık, Cebeci, Hakan Yeşil Veysel gibi adamlar da var göreceğiz kaçını şans verecek, Valla elde stoper kalmasa Ahmet Can'a da asla süre vermezdi, son anlarda değil de erkenden Dorukhan'ın stoper özelliğini keşfetse Ahmet Can'ı seneye Ümraniyede falan izler ordan da kaybolup giderdi. Maalesef gerçekler bunlar...

Yorum

• Bizim takımda futbolu doğru oynayan fazla oyuncu yok. En doğru oynayan Hamsik. En çok mesafe katetmesi rakip kovalamasından kaynaklı değil, hareketli oyunundan kaynaklanıyor. Nerede top alınır, nerede verilir, verdikten sonra nereye koşu atılır, bunların hepsini sahada uyguluyor, adam futbolun kitabını yazıyor sahada. Ondan sonra diyorlar ki Hamsik defansif olarak fazla aksiyon almıyor. Arkadaş adamın yaptıklarını herkes sahada yapsa zaten fazla bir defansif aksiyona da gerek kalmayacak. Hamsik sürekli hareketli, takım robot gibi duruyor. Adam bu ligin 2-3 tık üstünde futbol kalitesiyle oynuyor, yanına Allan'ı veya Gueye'yi, belki de ikisini koy da ligin anasını nasıl ağlatıyorlar gör.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Temponun veya atletizmin yaşla alakalı olduğunu iddia etmek zor bu devirde. Modric-Benzema ne tempolara çıkıyor görüyoruz. Üst düzey profesyonel oyuncu için bunlar problem değil. Atiba bu lige 30 yaşında geldi, 5-6 sene tozunu attı ligin. Sen gebermiş adam alırsan, mental olarak futbolu bitirmiş adam alırsan başka yere kabahat bulmayacaksın. Bizim yaştan bağımsız takım koşmuyor zaten. Oyuncu özellikleri hantal. O zaman daha hareketli oyuncular alacaksın. Kadromuz yaşlı diyoruz; 34 yaşındaki Hamsik takımın en çok koşanı, e gençler niye koşmuyor, ayaklarına pranga mı bağladık? Bu yaşla falan değil tamamen oyun stilleriyle alakalı işte.
                              Saygı duyoyrum ama yaşla büyük bir bağı var bence... Çok istisna adamlar 32'sinden sonra büyük takımların temposunu kaldırabiliyor... Hele Avrupada erken keşfet iliklerine kadar yararlan sonra Çin'e, Katar 'a, Arap yarımadasına pazarla mantığı var.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gökkuşağı düşmanı Idrissa Gueye'ye ilgimiz varmış.
                                Ateşşşşşşş. Keşke olsa.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X