Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alman kaynaklı bir bilgide (sanırım Berlin'in duyum hesabı tarafından) Berlin'in Boyata'nın yerini doldurmadan satmayı düşünmediğini yazılmış.

Yorum

• Boyata hakkında detaylı bir analiz.

Linki açamayanlar için; https://twitter.com/EY61_/status/1547174598894141442

Yorum

• Bakalım Bailly ve Tuanzebe'nin durağı nere olacak.

Ek:

Napoli ve Bournemouth gündemleri varmış...

En son BatuhanB tarafından düzenlendi; 13.07.2022, 14:18.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Alman kaynaklı bir bilgide (sanırım Berlin'in duyum hesabı tarafından) Berlin'in Boyata'nın yerini doldurmadan satmayı düşünmediğini yazılmış.
          altindada su yaziyor. Transfer bitmis, Bobic bi kac bin € daha koparmak istiyor, o yüzden transfer resmi olmamis.
          En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 13.07.2022, 14:29.

Yorum

• Türkiye'nin en güçlü ailesinin önemli bir ferdi, 4 yıldır kulüp başkanlığı yapıyor ve hiç bir başarısı yok.
            Rezil oldu. Babasının "Şu takımı şampiyon yapmak için ne lazımsa yap, sonra da çekil kenara" dediğine eminim.
            Teknik ekibe 7M Euro veren adam tabi ki o teknik ekibin istediği her oyuncuyu alacak.
            Zaten 2 aylık görüşmelerde konuşulmuştur bunlar.
            Ben daha sezon bitmeden söyledim yineliyorum; bu yıl fb'nin şampiyon olması lazım.
            Yapılması için maddi,manevi,şikevi ne gerekiyorsa yapacaklardır.
            He olamayabilirler o ayrı.
            Olsalar da Ali Koç sonrası tufan.
            Ama olur da bu yıl şampiyon olamazlarsa onları Ali Koç da kurtaramaz.
            Bu yıl kadro yıllık ödeme maliyetleri muhtemelen 60-70M Euroları bulacak.
            1 Milyar TL
            E zaten buna yakın da yıllık faiz yükleri var.
            Döndürme şansları yok.
            Bizim için bu sene kritik.
            CL'ye girip 2-3- futbolcu satabilseydik, ekonomik sürdürülebilirlik açısından müthiş bir avantaj yakalardık.
            Bunu hal yapabiliriz.
            Yaparsak da önümüzdeki yıllar, ekonomik serbestliği olan 2 kulüpten biri oluruz(diğeri gs).
            bjk ve fb'nin bundan sonrası çok karanlık.
            Olur da biz bu seneyi her anlamda kötü geçirirsek, bizim için de durum sürdürülebilir olmaktan çıkar.

Yorum

• Hocam inşallah bu sene Kerem Şen'i kullanırsın.

Genç zaten diye bir köşeye atmazsın.

Antrenmanlarda genç olarak sürekli hocadan övgü toplayıp çocukla yakından ilgileniyormuşuz..

Orta sahaya transfer düşünülmemesi şu an için Keremden dolayı olduğunu düşünüyorum..
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ligin ilk devresinde geriden oyun kuran oyuncumuz Edgar'dı. Stoperin oyun kurup kuramadigini anlamak için asist istatistiğine bakan birini de ilk kez görüyorum, çok ilginç bir yorum olmuş.
                Edgarin sakarliklari, gs maçındaki gibi zaman zaman bombaları olabilir ama fb maçında 2-3 kişilik baskıdan top sürerek çıkıp Djaninye attığı pası bu ligde kaç stoper atabilir sorgulamak lazım.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Yorum

• Edgar Adamdır.

Bir takım sakarlıkları olsa da ayağı ile oyun kurabilen hızlı çevik bir stoperdir.

Sakatlanması bizim açımızdan maalesef çok çok kötü oldu..

Bak dünya piyasasında onun ayarında aylardır stoper bulamıyoruz.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Ahmetcan için Ajax ilgisi doğruysa onun adına çok sevinirim.
                      Türkiye'den Ajax gibi geliştirici bir takıma giden hatırladığım ilk futbolcu olacak.
                      7-8M Euro + sonraki satıştan %20-25'lik bir madde ile giderse kulüp için de ciddi bir kazanç olur.
                      Bu sene kadroda kalırsa muhtemelen 3.sol stoper olacak.
                      Ben olsam daha önce de burada yazdığım gibi CL maçlarına direkt Ahmetcan ile çıkar, piyasa yapmasını sağlardım.
                      Ama Avcı'nın tarzı değil bu tür riskleri almak.
                      Umarım gider ve bizim için de onun için de yeni bir kapı açılır.
                      Oradan gelecek para bizi bir nebze rahatlatır.

Bu arada ben Ahmetcan'ı satarsak, gelen para ile direkt Kaan Ayhan'a gideceğimizi düşünüyorum.
                      Oyuncunun gelmek istememesi gibi bir durum yoksa da muhtemelen bu sefer bitiririz işini.
                      En son cubido tarafından düzenlendi; 13.07.2022, 14:46.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Agaoglu Grillitsch'in babasinin dizine ilk görüsmeden sonra kursun siktirir.
                        35 yaşında emekli Gervinho 2.2 milyon euro istiyormuş gitmeden önce.Kurşun sıkacak olsaydı ona sıkardı

Grillitsch kardeşim ne isterse vermek zorundayız.Babasını Hamsi yemeye davet etmemiz lazım hatta bir köşkte ağırlamamız şart.Marlonun karısını ikna edemedik.Grillitsch kardeşimin babasını parayla her türlü ikna ederiz.Avcı fantezisi yüzünden Koita,Gervinho,Yunus vb. adamlara milyonlarca euroyu boşuna akıttık.Dolayısıyla Grillitsch kardeşim en yüksek paraları hakediyor.

Adam 26 yaşında,kariyerinin en iyi döneminde.187 cm boyunda.

Önlibero haricinde merkez ortasaha ve stoper olarak da oynayabiliyor.

Piyasa değeri 11 Mart 2020 de 25 milyon euroya kadar çıkmış bir oyuncu.

Atletik.

Teknik ve pasör.

Savunması iyi.Doğru pozisyon alıyor.İyi top çalıyor.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam inşallah bu sene Kerem Şen'i kullanırsın.

Genç zaten diye bir köşeye atmazsın.

Antrenmanlarda genç olarak sürekli hocadan övgü toplayıp çocukla yakından ilgileniyormuşuz..

Orta sahaya transfer düşünülmemesi şu an için Keremden dolayı olduğunu düşünüyorum..
                          Kerem şen ‘ in net mevkisi orta sahanın ortası.

Bizim futbolcu ihtiyacımız olan bölge ise , ön libero bölgesi.

Ki , hoca vermiş olduğu röportajlarda o bölge için fizikli ve kafa topu hakimiyeti olan bir isim istediğini söylemişti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ahmetcan için Ajax ilgisi doğruysa onun adına çok sevinirim.
                            Türkiye'den Ajax gibi geliştirici bir takıma giden hatırladığım ilk futbolcu olacak.
                            7-8M Euro + sonraki satıştan %20-25'lik bir madde ile giderse kulüp için de ciddi bir kazanç olur.
                            Bu sene kadroda kalırsa muhtemelen 3.sol stoper olacak.
                            Ben olsam daha önce de burada yazdığım gibi CL maçlarına direkt Ahmetcan ile çıkar, piyasa yapmasını sağlardım.
                            Ama Avcı'nın tarzı değil bu tür riskleri almak.
                            Umarım gider ve bizim için de onun için de yeni bir kapı açılır.
                            Oradan gelecek para bizi bir nebze rahatlatır.

Bu arada ben Ahmetcan'ı satarsak, gelen para ile direkt Kaan Ayhan'a gideceğimizi düşünüyorum.
                            Oyuncunun gelmek istememesi gibi bir durum yoksa da muhtemelen bu sefer bitiririz işini.
                            Bu dediğiniz şey , Ahmet can şampiyonlar ligi maçlarına çıkıp da iyi performans verdiğinde olabilecek bir şey.

Herkes iyiyi düşünüyor ama bir de bunun kötü senaryosu var.

Şampiyonlar ligi maçına çıkıp , birden fazla kritik hata yapıp oluşabilecek potansiyel piyasasını da bitirme ihtimali de var.

Ki, sizin söylediğiniz gibi Abdullah Avcı bu şekilde risk alacak bir hoca da değil. Özellikle de devler ligi arenasında.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 13.07.2022, 14:51.

Yorum

• Istedigimiz Stoper‘i alamadagimiz icin Hoca kafasinda ki Stoper Profilini degistirdi. O yüzden Boyata‘a yöneldik. Kaan veya Marlon gelseydi Orta saha alinmazdi bence ama eger Boyata geliyorsa, ayagi iyi olan bir 6-8 oyuncu Transfer ederiz. Boyata‘nin 5-6 macini izledim. En iyi maci Dortmund maciydi. Haaland ile baya bogusmustu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              HY67...

Yorum

• Birde Bonservis verilecekmis, anlasilmismis..yine su Boyata ismini görüyorum ya!!!

Ya hu Hertha takimi Hamburg ile eslesmese, küme düsmüstü bu sezon, bunda en büyük pay sahibi Trabzonspor icin konusuluyor Bu adam daha Ocak ayinda formasini Torunarigha´ya kaptirdi..sonra kendisini antrenmanda sakatladi, yine forma giymeye devam etti. Kasit aramiyorum ama mevcut oyuncularimiza sakar muamelesi yaparken, bu ismi istemekte bayagi abes kaciyor artik!!!
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Yükleniyor...
                                X