Muzmin sakat hangi akilli takimda görmek istiyor sahet gelip sakatlanirsa onun maaşını kendi cepinden odiyecekse alsinlar l.ya bile bile 4 sene de sakatlikligi daha cok olan bir oyuncuyu istemek futvolun f bilmiek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuzmin sakat hangi akilli takimda görmek istiyor sahet gelip sakatlanirsa onun maaşını kendi cepinden odiyecekse alsinlar l.ya bile bile 4 sene de sakatlikligi daha cok olan bir oyuncuyu istemek futvolun f bilmiek.
700 gün futbola ara veren Tuanzebe'den ne bekleniyor?
TS staj yeri mi?
Yeter artık Erto.
Yeni sezon öncesi moral ve heyecan bırakmadınız.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 19.06.2025, 16:11.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaviç'ten ders çıkarmamışlar, yazık.
700 gün futbola ara veren Tuanzebe'den ne bekleniyor?
TS staj yeri mi?
Yeter artık Erto.
Yeni sezon öncesi moral ve heyecan bırakmadınız.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç haber vs takip edecek vakit bulamıyorum, arada sırada foruma bakıyorum. Gerçekten görüştüğümüz, alma ihtimalimiz olan kimse var mı? Yoksa burada yazılanlar arkadaşların kendi niyetleri, tavsiyleri mi?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtuğrul doğanın mail adresini bilen varsa yazabilir mi...Kendimi transfer ettirmeye çalışacağım bedava oynarım sorun yok yaşım 39 sol diz ön çapraz kısmı yırtık..Bütün şartları karşılayabiliyorum..
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş den ders cikarsak savic alinmazdi. Koita alinmazdi ner3d3 cop ahi gitmis vahi kalmis oyuncular buluyoruz. Bizim td onu begeniyorsa parasini cepinden ödesin adam gelip 1 mac oyniyacak 10 mac yatacak. Savic gibi ,isca gibi,nwakeme gibi akil.turulmasi yaşıyoruz. Ya bunlar transfer falan yapmasin u19 devam edelim
Tabi ki tüm takımı U19'dan kuramayız.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnuachu'da sona gelinmiş. 4,5 milyon euro bonservisi var ancak ilk taksidin ödenmesi noktasında tıkanan görüşmeler sürüyor.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnuachu'da sona gelinmiş. 4,5 milyon euro bonservisi var ancak ilk taksidin ödenmesi noktasında tıkanan görüşmeler sürüyor.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu düşünmek bile Trabzonspora ihanet ne cabuk unutuyoruz Trabzonspor yaptiklari yanina mert ve irfancan alalim istersen
Yorum
-
İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmiyorum ne geçtiğini ama futbolculuğunu ben beğeniyorum ve oynamasını isterimYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi misin sen Trabzomspor taraftarono yatirip yumruk atip ceza almiyan birini nasil laik görebiliyorsun. Bilmiyorsan google osayi Trabzonspor yaz o resim görürsün bu olayi nasil unutabiliyorsun Şaka galiba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum