Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pedro gitmeyecekse sağ bek için alternatif oyuncu almaya dahi gerek yok Pedro, Mustafa ve Oğuzhan Yılmaz gayet götürür orayı. Aynı şey sol bek içinde geçerli Mustafa ve Arif gayet yeterli o bölge için fuzuli para harcamaya gerek yok. Hatta Saviç gitmeyecekse stoper almayada gerek yok Saviç, Batagov, Arda, Taha hatta göndermezsek eğer Baniya varken stoper almak fuzuli harcama olur.

Para harcayacaksak eğer 6,8 ve 10 en az 3 tane orta saha en az 2 kanat ve 1 forvete harcamalıyız parayı.
    Sağın da solun da alternatifi yok gibi bişi, ben Arif i beğeniyorum ama yine de ucuz yollu bi deli fişek şart, her iki tarafta da oynayabileninden.
    Onun dışında tamamen aynı düşünüyoruz, özellikle orta saha ve sol kanat takımın hedefini belirleyecek, bunlar iyi olursa 3.4.lük iddamız olur, yine aynı takozlarla oynarsak düşme hattında oluruz, lig ilk 5 haftada biter bizim için, sonrası sezon boyu işkence, aynı bu sene olduğu gibi.

Yorum

• 34 yasindaki Savic icin menajeri 3 milyonluk maasin yarisini siz odeyin Partizana doner demis. Ardindan Savic aciklama yapip Partizana gitmeyecegim dedi. Kocaeli Selcuk Inan bizden Visca, Serdar Saatci ve Taha yi istiyormus. 23 ocaktaVisca nin sozlesmesi Senol Gunes zamaninda haziran 2026 ya kadar uzatilmisti. 35 yasindaki Visca Trabzonspordaki sozlesmemi tamamlamak istiyorum dedi. Yani o da gitmek istemiyor.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        34 yasindaki Savic icin menajeri 3 milyonluk maasin yarisini siz odeyin Partizana doner demis. Ardindan Savic aciklama yapip Partizana gitmeyecegim dedi. Kocaeli Selcuk Inan bizden Visca, Serdar Saatci ve Taha yi istiyormus. 23 ocaktaVisca nin sozlesmesi Senol Gunes zamaninda haziran 2026 ya kadar uzatilmisti. 35 yasindaki Visca Trabzonspordaki sozlesmemi tamamlamak istiyorum dedi. Yani o da gitmek istemiyor.
        Bulmuşlar yağlı kapıyı bırakırlar mı?

Yorum

• adı bizle anılıyormuş gelirse shorlot etkisi yapar diyorum.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            34 yasindaki Savic icin menajeri 3 milyonluk maasin yarisini siz odeyin Partizana doner demis. Ardindan Savic aciklama yapip Partizana gitmeyecegim dedi. Kocaeli Selcuk Inan bizden Visca, Serdar Saatci ve Taha yi istiyormus. 23 ocaktaVisca nin sozlesmesi Senol Gunes zamaninda haziran 2026 ya kadar uzatilmisti. 35 yasindaki Visca Trabzonspordaki sozlesmemi tamamlamak istiyorum dedi. Yani o da gitmek istemiyor.
            Bence herkes Saviç çok uygun maaş alıyormuş gibi düşünsün. O adam o sözleşmede yazan tüm parayı almadan bi yere gitmez. Bu sebeple ben derim ki değerlendirelim sözleşme sonuna kadar.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• [QUOTE=Larking;1921942614]Güzel tespitler,eline sağlık.Şunların hepsi yapılsa ve bu takıma beş nokta atış oyuncu alınsa maksimum 20-25 M.Euro maaş bütçeli iyi bir takım kurmak mümkün.Transferleri iyi yaparsan bu takım en kötü önümüzdeki sezon 3-4 olur.Birkaç sene içinde şampiyonluk yarışına girersin.[/QUO

Hoca!!! farkiyla bu takim cok rahat 3-4,uncu olur ust duzey 8 ve 9 numara alinabilirse sampiyonluga oynar
              Diyer taraftan icinde yerel ve yabancı genclerin olmadigi kadro yapilanmasinin adi proje takim olmaz gunu kurtarma projesi olur

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adı bizle anılıyormuş gelirse shorlot etkisi yapar diyorum.
                Saviç etkisi yapar en fazla

Yorum

• Tanıtım videosu iyi olmuş. Şu işi yapabildikleri kadar transferi de yapabilseler, başarılı bir Trabzonspor izlemek içten bile değil.

Genç ısıran bir kadro kurmak bu kadar zor mu ?

Basacak olan bölgelere yaşı geçmiş oyuncu koyunca olmuyor işte bunu anlayamadık bir türlü.

Önde basan Paris’in ön ucunda bir tane yaşlı atletik olmayan futbolcusu yok.

Biz hala onauchu kovalıyoruz. 2 metre adam ile ne kadar baskı yapabileceksin? Kaç dakika baskı yapabilecek? Biz son 5 sezonda kaç kere pivot santrafor oynatacak oyunu oynadık?

Yorum

• sangare'yi hiç izlemedim ama çöpün önde gidenidir. rapid wien konferans liginde bunun yüzünden elendi. kırmızı kart görüp takımı 10 kişi bıraktı çeyrek finalde elendiler. topçu falan değil.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sağ bek alternatifi olarak Mehmet Can Aydın almayacaksak Furkan Demir'i alabiliriz.

Yanlış hatırlamıyorsam Instagram hesabı üzerinden Trabzonspor'u takip ediyordu ama yakın zamanda çıkmış olacak ki şimdi görünmüyor.

Şöyle bir yoklayayım dedim, Beşiktaş'a yazmışlar.

Yorum

• Sola alternatif olarak Marc Bola çok iyi seçenek olur sözleşmesi bitiyor

Yorum

• Mehmet Can Aydın boşta alınabilir ligi takımı tanıyor, Larsen bokuna bunu da harcamıştık, fena maçlar çıkarmamıştı.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geniş kadro lazım değil yazıp alta 10 adam yazmışsın yine ocam. Bu takımın stopere ihtiyacı yok. Arda ve batagov stoperlerimiz. Yedeği de baniya.
                            Kadroyu boşalttıktan sonra olduğunu belirttim zaten. Savic gidecek 1 stoper, orta sahada sakatlık sorunu olmayacaksa Jabol kalır gerisi posta. Yanına Salih. Daha nasıl geniş kadro oluyor? 10 tane falan adam gidecek.

Bu takıma en az 5 transfer lazım yarışmak için. 6. da duruma göre değişir. Bu yarış ben şampiyonluk olacağım yarışı değil tabi, zirveye oynayacağım ama kaç olurum belli değil yarışı.

Benim hocadan çok bir beklentim yok, adam inat. O yüzden iyi kadro yapmazsan bu takım ne olacağı belli olmaz. En azından iyi kadro yapıp hocaya fazla iş bırakmamak gerek.
                            En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 05.06.2025, 17:34.

Yorum

• Geniş kadro lazım değil deyince bazı arkadaşlar sanırım transfere gerek yok, altyapıdan gençleri oynatacağız diye algıladı. Bizim Waka Pereira falan çok iyi 7 oyunculu kadromuz vardı, gerisi eklemeydi. Bu 7 oyuncu bizi taşıyordu, birisi cezalı falan olunca kulübede adam yoktu neredeyse. Öyle bir şey lazım yani. Yabancılarımız iyi olmak zorunda.

Yorum

• proje serisine devam

TRANSFER YASAĞI PROJESİ

son dönemde bu projeden faydalanan takımlar samsunspor ve kayserispor oldu

proje neden faydalı, özellikle türkiyede , malum süper ligde her sezon kadrolarda büyük değişimler olur, geçmiş sezondan gelecek sezona devredilen çok az şey vardır, teknik adamlar içinde geçerli bir durum bu, değişim çok fazla

futbol takım oyunu olduğu için birlikte oynama devamlılığı ve uyumu çok önemli, psg de son 2 sezondur oyuncular birbirlerini çok iyi tanıyorlar, misal

bizdeki genel mantık ise yık ve yeniden yap mantığıdır, buda kadro uyumsuzluğuna neden oluyor, avrupada ise genelde taş taş üstüne koyma mantığı olduğu için geçmiş sezondan bir miras devralınır ve yeni sezona öyle başlanılır

transfer yasağı projesinde ister istemez ve zorunlu şekilde kadro uyumundan faydalanıyorsun, diğer takımlar oyuncularını uyumlu hale getirmeye birbirlerini tanımaya başlayıncaya kadar zaman geçiyor

peki bizde transfer yasağı olsaydı ne avantaj elde edebilirdik ? iki şeyi yapabilirdik, bazı yaşlı ve bol maaşlı oyuncularla yolları ayırıp daha genç oyunculara daha fazla süre verilirdi, misal cham ın oynama dakikaları daha fazla olurdu,

kadro daralacağı için daha uyumlu bir ilk 11 ortaya çıkardı , zaten geçen sezondan az da olsa oyuncular birbirlerini tanıyor, bu tanıma istikrarlı ilk 11 e evrilirdi

maaş bütçesini düşürürdük

ve en önemlisi, hazırlık kampı çok verimli geçerdi , biz genelde hazırlık kampını adeta yeni transferleri bekleyerek geçiriyoruz, hazırlık kampında olan oyuncuların çoğu lig başladığında takımda olmuyor, ama transfer yasağı olsa ligde kullanacağın oyuncularla hazırlık kampı yapmış olacaksın

türkiyede genelde hazırlık kampları boşa harcanıyor, gidecekler ve gelecekler çok fazla olduğu için hazırlık kampından lige bişey kalmıyor kadroda

transfer yasağı projesinin böyle bir güzelliği var futbola kattığı : ligde kullanacağın oyuncularla hazırlık kampı yapıyorsun, harika bişey

oyuncuların kafası rahat oluyor, gideceğim mi kalacağım mı diye bişey olmuyor

burda transfer konuşuyoruz (yeni tazminatla yollayacağımız oyuncuları konuşuyoruz aslında- değişen bişey yok) ama transfer yasağı projesi aslında hiç fena bir fikir değil

samsunspor bu proje ile ligde 3. oldu ve avrupa kupaları gruplarına katılmayı garantiledi, (en az 7 milyon avro gelir)

kayserispor daha da enteresan bir vakıa, son 4 yılda 2 sezonda 1 transfer yasağı ile ligde kaldı, yani 1 sezon transfer tahtası açık,sonra kapalı, sonra yine açık ve sonra yine kapalı, kayserisporun son 4 sezonu bu şekil

transfer yasağı projesinde 3 oyuncu ile yolları ayırırım, visca vakayeme saviç, yasak olduğu için zaten sıfır transfer, bu yıl oyuncu satmam, ve gelecek yıl eldeki bazı gençler daha değerli olacağı için gelecek sezon yani 2026 yazında slavia brugge projesine başlardım

neden böyle bir projeye dikkat çektim ? onaçu hamlesi maalesef arabistan projesinin devam ettiğini gösteriyor erdo tarafında, günü kurtarma projesi yapıp günü kurtaramamak ve oyuncularla tazminatla yolları ayırma projesi bu, haliyle transfer yasağı projesi bizim için harika olurdu bu sezon
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X