Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İbiş vurgun yapmış. Yedi sülalesine yeter haramzadenin. Adamım diye dolanıyordur şimdi bi yerlerde
    çok para harcamış olsa da satış yapabildiğimiz dönemlerdi , olcan adın , henriqe, adrian 'dan ciddi gelir elde edildi .
    mbia bedava alındı , 6 milyon'a çin'e satıldı . waris'e çok para verildi, satışıyla az zararla kurtulmuş olduk .
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk 2 için tren kaçtığı için sindire sindire gitmek lazım. Bir kere kulübeye asla adam alınmamalı. Zaten bu sene aldığımız adamların %90'ı kulübe adamı. Bizim mevkileri oturta oturta gitmemiz lazım. Fazla transfer değil maksimum 2-3 tane adam alacaksın ama A kalite adam olacak. Direkt 8 numara ve kanat alacaksın. Bu 2 adam olmazsa olmaz. 3. adamı da hoca belirlesin. Savic ayrılırsa stoper olur.

Yorum

• Berkay Özcan-Ozan Tufan takası olur mu acaba?
        If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
        Milton Friedman

Yorum

• Son 50 yılın en kötü transfer sezonu geliyor. Gönderemeyeceğimiz adamlar, almaya çalışacağımız vasatlar, hocası, başkanı vs. vs. tam bir cendere olacak

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Berkay Özcan-Ozan Tufan takası olur mu acaba?
            Takas olur mu bilmem ama Berkay'in da Ozan'dan bir farki yok

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Keşke alabilsek bu Vargas iyi futbolcu. diğer vargas'a ise gerek yok

Yorum

• Serdar Bali de tam benim kafadanmış

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Berkay Özcan-Ozan Tufan takası olur mu acaba?
                  çok güzel olur. ozan zaten istanbula seve seve gider. berkay da bize gelir. efsane takas olur

Yorum

• brynhildsen tam Şenol hocalık transfer bence kesin doğrudur.Onu sol kanat forvet olarak çok verimli kullanacaktır.Aslında ben dragus ismini öyle kullanır diye düşündüm ama olmadı.
                    umut güneş yerine salih malkoç süre almalı.Ayrıca enis destan mutlaka süre bulmalı.Göktan bu sene iyice kendine gelsin seneye kadroda ciddi katkı verecek.O çocuktan harika bir 8-10 çıkacak.
                    Bu arada u19 onuralp çakıroğlu eğer doğru kullanılırsa bizi zengin etme potansiyeline sahip.Bence vakit kaybetmeden en geç önümüzdeki sene kadronun önemli bir parçası olmaya başlamalı.Aynı şey stoper arda öztürk için geçerli.Arif boşluk için ergün benzetmesi yapılmış.Çok eksiği olmakla beraber top tekniği ve sakinliği bana da ergünü hatırlatıyor.

onuralp çevikkan,pedro,serdar,batagov,arif,mendy,cham,cihan,enis,draguş,salih,poyraz,onuralp çakıroğlu,abdurrahman dur bakalım buradan neler çıkartabileceğiz.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• brynhildsen tam Şenol hocalık transfer bence kesin doğrudur.Onu sol kanat forvet olarak çok verimli kullanacaktır.Aslında ben dragus ismini öyle kullanır diye düşündüm ama olmadı.
                      umut güneş yerine salih malkoç süre almalı.Ayrıca enis destan mutlaka süre bulmalı.Göktan bu sene iyice kendine gelsin seneye kadroda ciddi katkı verecek.O çocuktan harika bir 8-10 çıkacak.
                      Bu arada u19 onuralp çakıroğlu eğer doğru kullanılırsa bizi zengin etme potansiyeline sahip.Bence vakit kaybetmeden en geç önümüzdeki sene kadronun önemli bir parçası olmaya başlamalı.Aynı şey stoper arda öztürk için geçerli.Arif boşluk için ergün benzetmesi yapılmış.Çok eksiği olmakla beraber top tekniği ve sakinliği bana da ergünü hatırlatıyor.

onuralp çevikkan,pedro,serdar,batagov,arif,mendy,cham,göktan,cihan,enis,draguş,salih,poyraz,onuralp çakıroğlu,abdurrahman dur bakalım buradan neler çıkartabileceğiz.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bir kac yerde Adil Demirbag haberleri falan okudum sacmalamasinlar rezalet bir stoper transfer yapmak icin transfer yapmayin
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir kac yerde Adil Demirbag haberleri falan okudum sacmalamasinlar rezalet bir stoper transfer yapmak icin transfer yapmayin
                          Serdar'ı niye aldık o zaman? Karavelli'nin işi gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            banza çok ilginç bir eleman. ara sıra afobe'ye dönüşüyor ama bir şekilde gol atıyor. bu adamın bonservisini almamız lazım. tarihin en kötü trabzonspor takımında 8 golle gol krallığına oynuyor adam.
                            Onuachu ile iyi ikili olurlar.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Adil Demirbağ, Berkay Özcan, Vargas margas.. kabus yaklaşıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• El Hadji Malik Diouf, Lukas Provod. Müthiş adamlar. Diouf 19 yaşında bize gitmez de Provod 28 yaşında. Tam bizlik yaşlar. İleri geri sürekli koşuyor, her topu olumlu kullanıyor. Kenardan kaldırdığı her top kafaya. Müthiş adam ya.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X