Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konuşulan isimler gene yanlış.Bunlar Tekkenin işi zor. Sanmam o ismi geçenler ile istediği topu oynatabilsin .
    İsmi geçen 2-3 ismimize yarar ama biz alamayız. En fazla fiyat soruruz.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bize bu sefer geniş kadro lazım değil. Kadroyu yavaş yavaş büyütmemiz lazım. Koyduğun adamın mevkisine 2-3 sene bakmayacaksın. O yüzden alınan adamlar nokta atışı olmalı. Gelecek direkt 11 başlayacak adamlar. Dolayısıyla fazla transfer yapmayacaksın. Defansa 1 stoper, 1 sol kanat, 1 golcü. Bunlar kesin, orta sahada rakam en az 2, duruma göre 3 olabilir. Bunlar harici aman yedeğe adam alayım falan gerek yok, eldekilerle ve u19'la harman yapacaksın. Tabi bunları büyük bir temizlikten sonrası için söylüyorum. Gitmesi gereken çok adam var.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle birinin bu süreleri alması normal değildi zaten.
        80 milyon euro piyasa bedelinden 7 ye düşmüş zaten anormal bir durumu olduğu belli

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bize bu sefer geniş kadro lazım değil. Kadroyu yavaş yavaş büyütmemiz lazım. Koyduğun adamın mevkisine 2-3 sene bakmayacaksın. O yüzden alınan adamlar nokta atışı olmalı. Gelecek direkt 11 başlayacak adamlar. Dolayısıyla fazla transfer yapmayacaksın. Defansa 1 stoper, 1 sol kanat, 1 golcü. Bunlar kesin, orta sahada rakam en az 2, duruma göre 3 olabilir. Bunlar harici aman yedeğe adam alayım falan gerek yok, eldekilerle ve u19'la harman yapacaksın. Tabi bunları büyük bir temizlikten sonrası için söylüyorum. Gitmesi gereken çok adam var.
          Geniş kadro lazım değil yazıp alta 10 adam yazmışsın yine ocam. Bu takımın stopere ihtiyacı yok. Arda ve batagov stoperlerimiz. Yedeği de baniya.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geniş kadro lazım değil yazıp alta 10 adam yazmışsın yine ocam. Bu takımın stopere ihtiyacı yok. Arda ve batagov stoperlerimiz. Yedeği de baniya.
            Ben de aynısını düşündüm, fikir doğru, istek yanlış

Stopere gerek yok emir büyük yerden Arda Batagov oynayacak tartışma istemiyoruz

Ağalar 5 diyor ben 4 e razıyım,

1 tane Sağda ve solda oynayabilen bek,
            2 tane Merkez Orta saha,
            1 tane Sol kanat.

Bir de Gekas.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Christos Zafeiris için Slavia Prag 8 milyon istiyormuş. Fatih Tekke 15 temmuzdaki kampa kadar transferlerin yetiştirilmesini istiyor. Ay sonuna kadar oyuncu gönderme işinin de tamamlanması bekleniyor.

Fatih Tekke'nin, Transferleri şu tarihe yetiştirin diyecek kadar bir vizyonu yoktur. Diyemez demez , önüne ne koyarlarsa onu yer. Fatih Tekke'nin önce bunu ispatlayacak bir başarısı olması lazım
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• 8 milyon verebiliyorsak az daha çıkıp daha garanti adamlar alamaz mıyız ortasahaya ? Sadece oraya ama yoksa diğer tüm mevkilere alt yapıdan ya da yabancı kumar oynayalım sorun değil.

Bu yunan orta sahayı izleyen var mı yada hakkinda scout raporu falan.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  8 milyon verebiliyorsak az daha çıkıp daha garanti adamlar alamaz mıyız ortasahaya ? Sadece oraya ama yoksa diğer tüm mevkilere alt yapıdan ya da yabancı kumar oynayalım sorun değil.

Bu yunan orta sahayı izleyen var mı yada hakkinda scout raporu falan.
                  buradaki yorumlarda herkes kesin almaliyiz tam aradigimiz adam diyordu.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    buradaki yorumlarda herkes kesin almaliyiz tam aradigimiz adam diyordu.
                    Almalıyız diyen 10 kişinin 8 i ilk defa duymuş, görmüş, kısa videolarını izlemiştir BENİM GİBİ.
                    Ben Sangare den ziyade Zaferidis olsun diyorum ama bana güvenmeyin benimkisi his, biraz da Sangare yi gözüm tutmadığından, onu da 90 dk izlemedim

Yani tüm isimler için illa olsun diyenler de, aman diyim diyenler de hep rüzgar ile oluşan fikirler.

Pogba gibi adı var kendi yok isimler için aman diyim uzak dur diyenlere inan ama, onlar farklı.

Yorum

• S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Vaclav Cerny kariyer verisi ;

238 maç sağ kanat : 80 gol 56 asist
                        49 maç sol kanat : 13 gol 12 asist
                        6 maç 10 numara : 3 gol
                        3 maç santrafor : 2 gol

Oleksandr Zubkov kariyer verisi ;

186 maç sağ kanat : 47 gol 39 asist
                        29 maç sol kanat : 5 gol 8 asist
                        13 maç 10 numara : 2 gol 4 asist
                        6 maç forvet arkası : 4 gol 3 asist
                        6 maç santrafor : 2 gol 1 asist
                        En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 04.06.2025, 23:55.

Yorum

• Vaclav Cerny ve Oleksandr Zubkov kıyasım ;

Oyun zekası konusunda iki oyuncu da iyi seviyede. Şut konusunda Zubkov çok daha iyi.Cerny dribbling, patlayıcı hız ve dayanıklılık açısından daha iyi.

Cerny totalde daha fazla katkı sağlar.Tam bir sistem oyuncusudur.Savunmaya katkı sağlar.Kısa mesafede patlayıcılığı ve dribbling kalitesiyle adam geçer.Ayak içi iyi vurur.Oyun görüşü iyidir.

Zubkov ise ister ayak içi ister ayağının üstüyle harika şutlar atar.Her an için ciddi bir gol tehdididir.Bu yüzden kolay kolay kesebileceğiniz bir oyuncu değil.

Total anlamda iyi bir oyun oynasan Cernyi Yamal gibi sağ kanattan içe kateden,Zubkovu da Raphinha gibi sol kanatta savunma arkasına sürekli koşu atan şutör gibi kullanabilirsin aslında ama bunun için çok iyi bir sistem gerekiyor.

Yorum

• Şu ana kadar ismi bizimle geçenler içinde en dişe dokunur adam cerny onuachudan sonra ama onun mevkisindede zubkov var,başkada heyecan yaratan bi oyuncu yok bence..
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yunan lı Zafer i hoca da istiyorsa keşke alabilsek,sanki aradığımız profil gibi geliyor bana.
                              Ama Zaferidis gelse bile 1 tane daha 8 ister,
                              Ben pek beğenmesem de Sangare olsun hadi,
                              Tek 1 orta saha bu kadroya ilaç olmaz, hiç bişi değiştiremez.
                              Kesinlikle 2 net MOS lazım.
                              Rapid Wien bu sezon çift 6 lı 4-4-2 oynadı.Sangarenin yanında orjini önlibero olan bir oyuncu vardı.Sangare ise hücuma da çıkan 2 yönlü oyuncu gibi oynadı.Mbia tarzı klasik bir 6 numara değil ama ikili mücadele ve top çalma verileri oldukça yüksek.Aynı zamanda top kontrolü fena olmayan,dribblingle de çıkabilen,güçlü ve atletik bir fiziği var.Uzun pasları da fena değil.6-8 karışımı bir oyuncu.10 numara için çok yaratıcı olmadığı için 8 numaraya evrildi.Ortasahada derin oyun kurucu rolünde, savunma ağırlıklı bir oyuncuya evrilebilir.Savunmadan topu ilk alan ve oyunu yönlendiren isim olabilir.

Slavia Prag ise 3-4-3 düzeni ile oynadı.Kanatlar geri gelince 5 li savunma oluyor yani.Zafeiris yanında önlibero orjinli Oscar Dorley ile birlikte oynadı.Zafeiris sık sık hücumlara katılan bir oyuncu.Patlayıcı hızı,çevikliği ve dayanıklılığı iyi.Kornerleri çok etkili kullanıyor diyemem.Top kontrolü,pasları ve şutları fena değil.İki yönlü faydalı olur ama kesinlikle bir Sosa muadili değil.Sosa kalitesinde bir adam bulmak zor baya.Zaferisin ederi bence maks. 7 milyondur.

Yorum

• Bu Sangare cok fazla abartiliyor bizim orta sahamizin en buyuk eksigi akil koyacak tempo belirleyebilen pasor bir baba 8 numara
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X