bu serdar denen arkadaş ne iş yapıyor gazeteci midir. bu haberleri nereden alıyor. senelerdir sosyal medyada görüyorum bir şey anlamadım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu serdar denen arkadaş ne iş yapıyor gazeteci midir. bu haberleri nereden alıyor. senelerdir sosyal medyada görüyorum bir şey anlamadım.
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.transfermarkt.com.tr/dom...spieler/177843
Birileri sakat oyuncu mu dedi))
Şaka bir yana kararsız kalırımTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Kuracağınız kadroyu da sistemi de düzeni de. 11 tane herhangi bi adama üstünlük kuramayan bi takım. Herkes 38 yaşında Nwakayeme pas atma derdinde. Başka sorumluluk alabilecek kimse yok. Takımda yedeği geçtim 11 de bile kanat oyuncusu yok. Lundstram Barisic bilmem ne. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Bu saatten sonra bu o.çocuklarını Trabzonda protesto etmeyen taraftar grupları da şerefsizdir.Paracı şenol itiyle,yalancı sahtekar Doğan y.vşağı bir daha şehre adım atmamalıdır.
Ozanını al götüne sok Şenol.S.ktir git bu kulüpten.
Doğan sende o Torreiradan iyi dediğin Lundstramı alıp götüne sok ve s.ktir git.
Ulan o.çocukları.Parası olmayan Ağaoğlu döneminde Mikel,Sosa,Ekuban,Waka,Sörloth izledik lan.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 04.01.2025, 22:11.
Yorum
-
Çok ciddi küme düşme tehlikesi var paran yoksa bir halt yapamayacaksan niye başkan ve yonetici oluyorsun bunun tek açıklaması var kulübün parasını yiyorlar haram lokma peşindeler çünkü ben ortada kulüp yönetmeye çalışan birilerini göremiyorum.
TS gibi marka rezil oluyor hala transfer yok, en az 3-4 ismin bitmiş olması lazımdı hiç mi çalışma olmamış eğer yaptığın hatayı düzeltecek çapın yoksa niye tekrar başkan oldun çıkarın nedir Ertuğrul Doğan???
2001 sezonunun benzeri olacak mevcut oyuncularımızın çoğu karaktersiz ve vasat isimler. Bunları temizleyip yeni en az 5 oyuncuyla sahaya çıkmak yerine hala Ozan, Lundstram, Cihan mihanla sahaya çıkıyoruz takımı 1461 e çevirdiler utanmaz arlanmazlar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bu saatten sonra beklemenin hiçbir anlamı yok.13 ocakta transfer dönemi başlıyor,yarından tezi yok bu takımın transferleri halledilip 13 ocağa herbiri yetiştirilmeli.(Yazarken buna ben de inanmıyorum ama olması gerekeni söylüyorum sadece)
Savunma oyuncularımız net kağnı gibi,minimum bir bence 2 tane hızlı ve hava hakimiyeti iyi olan stoper,iki bek kesinlikle oyun aklı olan bir oyun kurucu 8, mendyyi yedekleyecek 6,birebirde etkili sağ ve sol kanat,banzanın yanına en az bir bence 2 tane forvet..
Kesinlikle yabancı kontenjanı gibi bir saçmalık duymak istemiyorum, zaten sözleşmesi bitmeye yakın oyuncularla fesih yapıyoruz,bu yol yakınken yapılıp kadroya yeni oyuncular katılmalı.
Özellikle de lundstram aveli... son yıllarda orta sahaya yapılan en kötü yabancı oyuncu net lundstramdır.Ben hayatımda bu kadar düz, bu kadar vasat bir oyuncu görmedim.
Tek yaptığı şey aldığı topu yanındakine vermek başka hiçbirşey yok.Şimdi bu oyuncu senin yabancı kontenjanını dolduruyor öyle mi?aldığı ücrete de hiç girmiyorum.Allah belanızı versin.
Öncelikle direk lundstram,barisic,bardhi,denswill gönderilip kontenjan açığı yaratılmalı.Bu isimlerin hiçbir faydası olmayacaksa kadroda kalmalarının da bir anlamı yok.Zaten kalsalar da o parayı senden alacaklar hem de sana,hiçbir şey vermeden...
Bugün oyunu izlerken gözlerim kanadı resmen.5,6 oyuncu ile atağa çıkıp hiçbir oyuncunun mesuliyet alıp topla rakip ceza sahasına giremeyişine mi?kendilerinin birşey yapamayacaklarını bildikleri için,topu aldıkları her pozisyon transfer edildiğinde en çok eleştiriye uğrayan wakaya atmak isteyişlerine mi?
Yoksa geldiği günden beri topu kaldırmayı beceremeyen,tüm pozisyonlarda çizgiye inip topu rastgele yerden içeriye gönderip tüm pozisyonları heba eden malheiroya mı?kime üzüleyim bilemedim.
Kadrodaki birçok isim için trabzonspor bir lütuf...En son Macellan tarafından düzenlendi; 05.01.2025, 01:41.
Yorum
-
Utanma sıkılma da yok çabada yok. En elzem hangi noktaya transfer gerekli ona bile karar veremiyor insan. Stoper yok, sol bek yok, ortasaha yok, 8 yok, kanatlar yok, yok yok. Sonra da insan sizin transfer yapmanızdan bile ürküyor. Neticede bu hale getirende sizsiniz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum