Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol hocaya söyleyin 1 stoper sana yetmez

Mevcut stoperlerde güveneceğin hiçbir isim yok. Savic kronik sakat. Diğerleri vasat oyuncular

Sana 2 tane materazzi nesta gibi stoper lazım

Şenol hoca kendini kandırmasın

Yorum

• Ne Hugo'su Allah aşkına? Bir yönetim hiç mi ders çıkarmaz yaptıklarından? Bunların akıl hocası kim?

Yeni Yattara,
      Yeni Şota,
      Yeni Aurelio,
      Yeni Colman,
      Yeni Szykowiak,
      Yeni Durica,
      Yeni Hugo,
      Yeni Nwakaeme,
      Yeni Sorloth,
      Yeni Onuachu bulmak lazım.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hugo mu, Tolga abinin Hugo mu yoksa. Allah askina Hugo, Amartey falan bu isimleri zikretmeyin bile Allah askina. Yil oldu 2025 hala ayni isimler.

Trabzonspor u yönetenler kabile kafasindan cikip modern hayata gecememis anlasilan. Yok Hugo, yok Bakasetas yok, saka gibi

Yorum

• Bu yönetim çapsızlıkta, becerisizlikte çağ atladı resmen

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gözü karartıp transfer yapacaklarsa , bir sonraki kadronun iskeletini oluşturmak adına muhakkak Genk ' in forveti ve Orbanı almaları lazım.

Her takımın çekineceği tipte adamlar .

Visca ' nın miyadı doldu . Draguş' tan bize yar olmayacak belli . Kanat rotasyonunda bir tek Nwakaeme kalıyor. ( Orsic var ama olduramadık sanırım )

Orta sahada mendy ile oynayabilecek yetenekte bir isim olmalı.

Stoper hattına da bir isim alınırsa yeterli...

Bu arada ben hala transfer yapmamaları gerektiğini savunuyorum. Yönetim ve teknik heyet komple gittikten sonra ne yaparlarsa yapsınlar .

Yönetim zihniyeti hala AA ' dan emareler taşıyor.
            Tolu Arokodare, 24, Nijerya ➤ KRC Genk, 2022'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 18.00 mil. € ➤ * 23 Kas 2000, Festac, Nijerya

Yorum

• Hugo işi yalandır umarım

Yorum

• Jonathan Bamba ismi geçiyor umarım olur öyle bir kanada çok ihtiyacımız var

Yorum

• 1 hafta liglere ara veriliyor. samsun deplasmanına yeni transferler sahada çıkmadıysa bu yönetim istifa etsin yeter artık. daha transferler bitmedi mi. eskisi gibi 1 ay liglere ara verilmiyor artık.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yönetimin transfer anlayışı yusuf sarı...Başka diyeceklerim yok..

Yorum

• Hoca saviç in durumuna göre stoper sayısı artabilir demişse ilk önce batagovun yerine birini arıyor demektir. Yani sol ayaklı stoper arıyoruz allah yardım etsin şimdiden
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetimin transfer anlayışı yusuf sarı...Başka diyeceklerim yok..
                        Süper ligde 136 maçta 16 gol atıp 20 asist yapmış.Sağ kanada alternatif lazım bence.Cihan sprinter bir isim değil.Düşük maaşla Yusuf Sarı alınabilir.Dakika 60 da sokarsın kontra tehditi olur.

2022/2023 : 33 maç 7 gol 6 asist
                        2023/2024 : 30 maç 5 gol 10 asist

Yönetim eğer ilk 11 için gerekli transferleri yapmazsa bir daha geri dönemeyecek şekilde giderler zaten.Stoper,sol bek,8 numara ve kanat lazım takıma.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Süper ligde 136 maçta 16 gol atıp 20 asist yapmış.Sağ kanada alternatif lazım bence.Cihan sprinter bir isim değil.Düşük maaşla Yusuf Sarı alınabilir.Dakika 60 da sokarsın kontra tehditi olur.

2022/2023 : 33 maç 7 gol 6 asist
                          2023/2024 : 30 maç 5 gol 10 asist

Yönetim eğer ilk 11 için gerekli transferleri yapmazsa bir daha geri dönemeyecek şekilde giderler zaten.Stoper,sol bek,8 numara ve kanat lazım takıma.
                          Yusuf sarı kim? Alternatif değil as oyuncuya şhtiyacımız var.

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Yusuf Sarı değil tabii de ondan 3x üstün sprinter adama ihtiyacımız var. Ekuban gibi yara yara gitsin. Sağ kanat transferi skor açısından çok önemli.

Onuachumu da bi şekil alayım ya. Fena ezici üstünlük kuruyor adam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jonathan Bamba ismi geçiyor umarım olur öyle bir kanada çok ihtiyacımız var
                              Bu saatten sonra ispanyadan messi olsa almam

Yorum

• Tolu Arokodare, 24, Nijerya ➤ KRC Genk, 2022'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 18.00 mil. € ➤ * 23 Kas 2000, Festac, Nijerya

Süper lig için ideal forvet bu. Boyu çok iyi. O boya rağmen dengeli ve ayak içi vuruşları iyi. Ceza sahası içinde duvar gibi. Kimseyi kendine yanaştırmıyor.
                                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 21.12.2024, 15:06.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X