Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 Stoper
    1 Sol Bek
    1 Sağ Kanat
    1 Merkez Ortasaha

Toplam 5 transfer lazım.
    Bi de Onuachu almasak mı [emoji17]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2 Stoper
      1 Sol Bek
      1 Sağ Kanat
      1 Merkez Ortasaha

Toplam 5 transfer lazım.
      İlaveten kesinlikle yaratıcı sağ kanat ve forvet.Gol sıkıntısı çekiyor olmamızın en büyük nedeni takında waka harici pozisyon yaratıcı,rakip eksiltebilen bir oyuncu olmadığı için topu 90 dk boyunca 3. bölgede dolaştırıp bir türlü oyunu orta gol haricinde rakip ceza sahası içine yıkamıyor oluşumuz olduğunu düşünüyorum.

Banza orta gol haricinde tek forvet oynayabilecek oyuncu değil,gol yükünü üstlenecek takımda diğer x kişilere de ihtiyaç var.Cham,8,ve yeni alınacak kanat ve forvet bu işi üstlenebilecek oyuncular olmalı.Skorer olmayan hiçbir hücum oyuncusu bu açığımızı kapatamaz.Ceza sahası etrafında topu alan oyuncularımız orada birden engelliye bağlıyor çünkü..

Yorum

• bize dhizli fizikli dribling yapabilen topcular lazim. 1:1 girip cika bilen topcu.
        Takim statik.
        Avci denen capsizin 2-3 senelik transferi ve mentalitesi ile böyle rezil bir takim kuruldu.

Ben en azindan Gökdeniz Tekke Yattara Szymkowiak zamaninda gibi hizli ofansif oyun görmek istiyorum.

Bunu yapabilirsek Defansida yavay yavas haledip sampiyon kadro kurmus oluruz.

Ama ilk önce hizli hücumu haletmeliyiz.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bize dhizli fizikli dribling yapabilen topcular lazim. 1:1 girip cika bilen topcu.
          Takim statik.
          Avci denen capsizin 2-3 senelik transferi ve mentalitesi ile böyle rezil bir takim kuruldu.

Ben en azindan Gökdeniz Tekke Yattara Szymkowiak zamaninda gibi hizli ofansif oyun görmek istiyorum.

Bunu yapabilirsek Defansida yavay yavas haledip sampiyon kadro kurmus oluruz.

Ama ilk önce hizli hücumu haletmeliyiz.
          Katılıyorum, en iki tane dikine giden adam lazim, biri ortaya biri kanada

Yorum

• Allah askina bu takima net adam alın yarim adam almayin
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk 11'e ciddi transferler lazım ama buna odaklanırken bir yandan da kadro rotasyonunu da genişletmek lazım, onu gözden kaçırmamak lazım. Yedek kulübesinin durumu da en az sahadakiler kadar çok vahim. Bu gözle bakınca, birkaç fırsat transferi de geniş kadro sağlamak için düşünülebilir. Muhtemelen çok saçma gelecektir ve çokça itiraz da olacaktır ama aklıma gelen üç tane isim var paylaşmak istiyorum; birisi fenerden Samet, diğeri bjkden Massuaku diğeri de ADS'den Yusuf Sarı. Bu üç isim için de çok tepki gelecektir, ilk başta çok saçma geliyor farkındayım ama düşündüğümüz zaman hem bu üç ismi uygun fiyata alma şansımız olabilir hem de rotasyonda çok iş yapabilecek adamlar. Yani şu geride bıraktığımız maçlarda elimizde bu üç oyuncu olsa birçok maçta çok faydasını görürdük. Hepsi ihtiyaç duyduğumuz mevkiler ve kalburüstü oyuncular aslında. Şenol Hoca'mızın elinde bu isimlerden de verim alınır diye düşünüyorum, öneri olarak aklıma geldi yazmak istedim.
              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• 8 numara , saglam dribling teknik hizli 2 kanat/Kanatforvet takimi stabilize eder.

Biz merkez ve kanadi kaybetimiz icin zorluk cekiyoruz. bu 3 oyuncu alinsin toparlanir bu takim bu sezon sonra avci enkazi temizlemek kaldi bu da 2-3 sene sürür.

amaerto ile hic ümidim yok asil bas sorumlusu basimizda halen.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Adam bir şekilde alacaklar belli de, kimi gönderip yerine adam alacaklar orası belli değil . Şuan ki sözleşmelerinden hiç kimse çıkmaz . Neden ? Çünkü adamlar inek sağar gibi sağdılar kulübü .

Hayatlarında göremeyecekleri sözleşmeleri aldılar Trabzonspor'dan . Umarım illa transfer yapacağız diye yine aynı hataya düşmezler .

Genk ' in forveti ve Orbanı şu takıma katsınlar. Bu takım yediği kadar atar bir şekilde . Nwakaeme , Genk ' in forvetinin kafasına çarptırarak gol attırır .

Tabi Nwakaeme kaç maç daha sakatlanmadan gidebilir orasını bilemiyorum.

Yorum

• Nijeryalı Umar Sadiq nasıl acaba. Değeri bayağı düşmüş. Çapraz bağ sakatlığı yaşamış 2 sene önce. Fakir Osimhen i gibi duruyor. Tay gibi. Satın alma opsiyonlu kiralasak aslında. Forma şansı bulamıyor.
                    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nijeryalı Umar Sadiq nasıl acaba. Değeri bayağı düşmüş. Çapraz bağ sakatlığı yaşamış 2 sene önce. Fakir Osimhen i gibi duruyor. Tay gibi. Satın alma opsiyonlu kiralasak aslında. Forma şansı bulamıyor.
                      Revire transfer yapıyorsak iyi olur . Orda şuan 2 3 kişi net var zaten , yanlarına okeye 4. olur .

Yorum

• Almeira'da biraz takip edebildiğim ve şimdi championship de oynayan Largie Ramazani ismi var . Hem genç hem potansiyelli . Bize bırakırlar mı bilmiyorum ama bırakırlarsa tadından yenmez.

Transfer gerçekleştirene kadar takım kanat problemi çekmez.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Revire transfer yapıyorsak iyi olur . Orda şuan 2 3 kişi net var zaten , yanlarına okeye 4. olur .
                          reis bakmak lazım aslında. Ukraynalı çocukta aynı sakatlığı yaşamış ama bu sezon efsane geçiriyor. Denemekten zarar gelmez. 2. forvet olarak durabilir mesela. Bizdekiler gibi 2-3 haftada bir de sakatlanmamış.
                          En son CasTo tarafından düzenlendi; 23.12.2024, 10:44.
                          Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                          çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Takımı yabancı çöplüğünden kurtarıp rotasyon oyuncularını gidip İngiltere 2. Ligden yapmak lazım. Bir sürü canavar gibi kanat, bek, ciğersiz orta saha dolu.

Yorum

• Ciğerciz koşu atan kanada ihtiyaç var

V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk 11'e ciddi transferler lazım ama buna odaklanırken bir yandan da kadro rotasyonunu da genişletmek lazım, onu gözden kaçırmamak lazım. Yedek kulübesinin durumu da en az sahadakiler kadar çok vahim. Bu gözle bakınca, birkaç fırsat transferi de geniş kadro sağlamak için düşünülebilir. Muhtemelen çok saçma gelecektir ve çokça itiraz da olacaktır ama aklıma gelen üç tane isim var paylaşmak istiyorum; birisi fenerden Samet, diğeri bjkden Massuaku diğeri de ADS'den Yusuf Sarı. Bu üç isim için de çok tepki gelecektir, ilk başta çok saçma geliyor farkındayım ama düşündüğümüz zaman hem bu üç ismi uygun fiyata alma şansımız olabilir hem de rotasyonda çok iş yapabilecek adamlar. Yani şu geride bıraktığımız maçlarda elimizde bu üç oyuncu olsa birçok maçta çok faydasını görürdük. Hepsi ihtiyaç duyduğumuz mevkiler ve kalburüstü oyuncular aslında. Şenol Hoca'mızın elinde bu isimlerden de verim alınır diye düşünüyorum, öneri olarak aklıma geldi yazmak istedim.
                                İmdattttt

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X