Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hamsik Çin vs. derken fiziken bittiği için 2.2 milyona geldi bize.
    Rafa Silva'nın bjk ye maliyeti yıllık 6 milyon Euro!
    GS-FB deki yıldız maaşları daha da beter. 8-11 milyon euro arası dağıtıyorlar.
    Senin kadronun toplamı 31 milyon euro...

Kadro kurarken 3 oyuncu hatalı alınmış olabilir.
    Bunun karşısındaki argüman 3 üne verdiğimizi 1 adama verelim değildir.

Toplam maaş bütçenin %20-25 ini tek adama bağlayamazsın.

Boş yorum

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alırız kardeş sıkıntı yapma.
      Çocukluğumda evde denk geldiğim bir dizide bir lakap vardı "hallederiz Kadir"..
      En önemli özelliği hiçbir şeyi halledememesiydi.

Olmayan parayı harcamak için can atan metametik sıkıntılı insanları görünce ülkenin eğitim sistemi konusunda darlanıyorum.

Yorum

Boş yorum
        Yahu git önce toplama çıkarma öğren zerzevat...

Yorum

• bir önceki msjımda futbolun kirli yönlerinden bahsetmiştim. bu bizdeki her sene yapılan yanlış saçma sapan transferleri, saçma sapan paraları gördükçe biz ne kadar nasipleniyoruz bu kirli yapıdan, bizimki masum hata mı yoksa art niyet mi bilemiyorum. ama canım çok sıkılıyor. her sene aynı şeyleri konuşmaktan. geldik 45 yaşına nerdeyse. sadece şu foruma bıraksalar transferleri net eminim transferlerdeki başarı oranımız en kötü 2 ye katlar bilmem anlatabildin mi?
          En son ensarusta tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 15:25.

Yorum

Kardeş sana Lundstram gönderelim. Ama imza parası ister dikkat et

Yorum

• Kadroyu çöplerle doldurup eylül ayında avrupadaki tüm kulvarlardan elenirsen para yok diye ağlarsın. Tam çapsız yönetici ağzı. Bir de istanbullu kız kardeş ağzı var, trabzonspor oyuncu transfer ederek yarışamaz. Trabzonspor bir oyuncuya o kadar para veremez… uzar gider
              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 15:32.

Yorum

Kardeş sana Lundstram gönderelim. Ama imza parası ister dikkat et
                Lunstram'a asla bu paralar verilmemeli diye ben yazıyordum burada.
                Boş yere böğürmenin anlamı yok.
                Yanlış yanlışla düzeltilmez.

Para yok ama "verirriz" diyecek çürümüş beyine sahip tiplerin destekleri ile o Avcı denen katil takımın ırzına geçti.
                Şimdi nasıl toparlarız diye herkes yanıyor.

Çözümü de olmayan parayı harcamak.

Mümkünse para ile ilgili işlere girmeyin.
                Batma olasılığı çok yüksek.

Trabzonspor çok çok özel bir oyuncu bulmadığı sürece hiçbir oyuncuya öyle 3-4 milyon euro veremez.

Avrupa'nın en çok zarar eden kulübü haline geldi takım sizin bu çürümüş zihniniz yüzünden.

Yorum

Toplama çıkarmayı ertuğrul doğan öğrensin

Yorum

Toplama çıkarmayı ertuğrul doğan öğrensin
                    20 milyon euro geliri olan takıma 60 milyon euro para harcatıyor Ertuğrul Doğan.
                    Tam senin kafanda.
                    Derdin ne ki?

Ağaoğlu 1.5 milyondan fazla kimseye maaş veremeyeceğim diyen adamdı.
                    Hamsik gibi bir adam çıkınca 1,5+700 bin imza parası verdi. O da tek istisna olarak Hamsik'e?

Güya Ağaoğlu'nu savunup adamın ortaya koyduğu tezin tersini "veririz, veririz" diye ortaya koymak nasıl bir psikolojik buhran, tezat bir zihin yapısında yaşamaktır?

Yorum

20 milyon euro geliri olan takıma 60 milyon euro para harcatıyor Ertuğrul Doğan.
                      Tam senin kafanda.
                      Derdin ne ki?

Ağaoğlu 1.5 milyondan fazla kimseye maaş veremeyeceğim diyen adamdı.
                      Hamsik gibi bir adam çıkınca 1,5+700 bin imza parası verdi. O da tek istisna olarak Hamsik'e?

Güya Ağaoğlu'nu savunup adamın ortaya koyduğu tezin tersini "veririz, veririz" diye ortaya koymak nasıl bir psikolojik buhran, tezat bir zihin yapısında yaşamaktır?
                      Artık takımda çöp görmek istemiyorum. Para yok cümlesini bir yöneticiden duymak istemiyorum. Trabzon bir oyuncuya o kadar para veremez deyip 50 çöpe dünya para verilsin istemiyorum. Ertuğrul doğan gibi tipleri kulübün başında görmek istemiyorum. Sürekli mazeret üreten, fakat hiç çözümü olmayan tipleri kulübün etrafında görmek istemiyorum. Eylül ayında avrupadaki tüm kupalardan elenmiş bi takım görmek istemiyorum. 40 yaşına gelmiş moruk transferi istemiyorum. Trabzonspor transfer yaparak yarışamaz diyen tipleri görmek istemiyorum. Kulübün etrafında eğitimsiz, cahil tilpler istemiyorum. İyi adamı bulup paraya kıyıp alacaksın ve yıllarca o mevkide kafan rahat olacak
                      En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 16:02.

Yorum

• Ağaoğlunun transfer politikası genel olarak doğru olmakla birlikte korkak olması gerekli transferleri yapamamış olmamızdan ötürü şampiyonluktan etti bizi.Doğan ise cesaretli ama futbol bilgisi zayıf olduğu için takımı çöplerle doldurdu.Bize bir tane akıllı bir futbol direktörü lazım.Dünya çapında tanınan biri olmalı.

Avrupada iyi oyuncular 2 milyon euronun üzerinde maaş alır.Yardımcı nitelikte oyuncular ise 1 milyonun altında alır.

Trabzonsporun yüzde 70i 1 milyonun altında oynaması gereken oyunculardan oluşuyor ancak verilen maaşlar üst düzey oyunculara verilmesi gereken maaşlar olarak göze çarpıyor.

Şu kadronun maksimum alması gereken maaş 15 milyon euro falan olmalı.Lille takımı bir sürü yetenekli oyuncudan kurulu onların bile bütçesi 20 milyon euro.Adamlar genç oyuncularla harika bir takım yapmışlar.
                        En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 16:06.

Yorum

• Simdi bu onuachu ferrariydi ya su kaynatmismi oldu ingilizlerin elinde patlayinca.son macin kadrosuna yine alinmamis goztepeye de gitmedi, ferrari yatarsa chery döner dunyada ki yoneticileri futboldan anlamayan tek klup biz degilmisiz arada bir baska kluplerde cikabiliyormus tok saticiyi oynamaya devam etsinler, yedikleri kazigi cikartacak baska enayi klup arasinlar belki bulurlar
                          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 16:07.
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Simdi bu onuachu ferrariydi ya su kaynatmismi oldu ingilizlerin elinde patlayinca.son macin kadrosuna yine alinmamis goztepeye de gitmedi, ferrari yatarsa chery döner dunyada ki yoneticileri futboldan anlamayan tek klup biz degilmisiz arada bir baska kluplerde cikabiliyormus tok saticiyi oynamaya devam etsinler, yedikleri kazigi cikartacak baska enayi klup bulsunlar..
                            2026 Haziranda sözleşmesi bitiyor.Sezon sonu çok daha uygun bir rakama alırız hatta böyle giderse devre arası elden çıkarırlar diye düşünüyorum.Onuachu tam süper ligin adamı.Güçlü ve havadan etkili.Yerden de ağır değil.Banzanın zaten bonservisi 25 milyon onu alma şansımız yok.

8 numara,sağ kanat ve sol kanat almamız gerekiyor.

Dinamo Kievde Mykola Shaparenkonun sözleşmesi Eylül 2025 de bitiyor.Devre arası uygun bir bonservisle onu mutlaka bağlamamız lazım.Üst düzey bir merkez ortasaha oyuncusu.Çok yetenekli bir isim.Taraftarın sevgilisi olur.Sezon sonuna kalırsa bize yar etmezler onu.

Ayrıca şimdiden sağ ve sol kanat için araştırmalar başlamalı.İyi oyuncular hedeflenmeli.
                            En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 16:12.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2026 Haziranda sözleşmesi bitiyor.Sezon sonu çok daha uygun bir rakama alırız hatta böyle giderse devre arası elden çıkarırlar diye düşünüyorum.Onuachu tam süper ligin adamı.Güçlü ve havadan etkili.Yerden de ağır değil.Banzanın zaten bonservisi 25 milyon onu alma şansımız yok.

8 numara,sağ kanat ve sol kanat almamız gerekiyor.

Dinamo Kievde Mykola Shaparenkonun sözleşmesi Eylül 2025 de bitiyor.Devre arası uygun bir bonservisle onu mutlaka bağlamamız lazım.Üst düzey bir merkez ortasaha oyuncusu.Çok yetenekli bir isim.Taraftarın sevgilisi olur.Sezon sonuna kalırsa bize yar etmezler onu.

Ayrıca şimdiden sağ ve sol kanat için araştırmalar başlamalı.İyi oyuncular hedeflenmeli.
                              + 61

Yorum

• Eren Elmalı, Dik Oyna diye resim paylaşmış. Avcıdan rahatsız olanlardan biriydi sanırım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X