Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yönetime yakın birisi varsa 8 numaraya Davy Klaassen i söylesin adam boşta bonvervis bedeli yok
    aradığımız pasör ortasahadır kendisi hiç baskasına yönelmesinler hamsik etkisi yapacak adamdır kendisi.

Yorum

• Çimşir, Tolga Zengin ve Ergin Keleş de ekip de olsa güzel olur.

Oyuncu iletişimi,sahadaki ruh,aidiyet açısından çok önemli bence.
      En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 04.09.2024, 09:37.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çimşir, Tolga Zengin ve Ergin Keleş de ekip de olsa güzel olur.
        ergin ve tolga hiç antrenörlük yapmadılar bildiğim kadarıyla hocanın yaşı da gereği biraz üzerinden yük alacak yetkin adamlar lazım bence yanına

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ergin ve tolga hiç antrenörlük yapmadılar bildiğim kadarıyla hocanın yaşı da gereği biraz üzerinden yük alacak yetkin adamlar lazım bence yanına
          Saha içinden ziyade bir görev verilebilir. Özellikle Ergin Keleş gerçekten kendini yetiştirmiş gençlerle iyi iletişim kurabilecek bir potansiyel gibi görünüyor bana.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yönetime yakın birisi varsa 8 numaraya Davy Klaassen i söylesin adam boşta bonvervis bedeli yok
            aradığımız pasör ortasahadır kendisi hiç baskasına yönelmesinler hamsik etkisi yapacak adamdır kendisi.
            Son yıllarda çok düştü, tabi tsl de hala iş yapabilirde ama sonu dele alli gibide olabilir burada..
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Saha içinden ziyade bir görev verilebilir. Özellikle Ergin Keleş gerçekten kendini yetiştirmiş gençlerle iyi iletişim kurabilecek bir potansiyel gibi görünüyor bana.
              he o ayrı tabi. çimşir'i görünce teknik ekip için yazdın gibi gelmişti

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son yıllarda çok düştü, tabi tsl de hala iş yapabilirde ama sonu dele alli gibide olabilir burada..
                hiç öyle olacağını düşünmüyorum adamın seviyesi yüksek çünkü
                uygun ve hızlı getirtebileceğimiz tek oyuncu bence.

orta sahadaki beyin ve pasörlük görevini sorunsuz yapar.

mendy
                klassen cham

Yorum

• Bu yönetim bu kafayla borcu kapatacak öyle mi ? ....Trezeguetden bile 1 kuruş kazanamayan yönetim lustrama ona buna 2 3 dağıtıp borcu kapatacak öyle mi ?

Yorum

• Eriksen’i satışa çıkarmış Manu ,keşke alabilsek tam ihtiyacımız olan adam .Premier ligde oynayamaz artık ama bizim gibi liglerde 2-3 sene daha üstdüzey iş yapar..
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Tolga hariç diğer ikisi kesinlikle olmalı. Bir beşiktaşlı daha kaldıramaz bünyem

Yorum

• Trezequet'den en az 7-8 milyon Euro gelir bekliyordum bedava gitti adam şaka gibi

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Waka milli takımda oynamadı Trezeguet oynadı bu mu kıyas, futbol cehaletinizi şuralara kusmayın ya Waka 2022 de takımı şampiyon yaptı onun döneminde kupalar kaldırdık derbi galibiyetleri gördük İstanbullulara üstünlük kurduk.

Ortalığı yangın yeri yaptığınız adama Araplar hariç kim teklif yapacaktı Trezeguet bize ne kazandırdı yılda 1-2 tane Anadolu maçına etkisi olan topçu, Gallen maçında kaçırdığı goller yüzünden elendik.

Öyle yorumlar yazılıyor ki sanki adam takımın yildiziydi da taraftar çok seviyormuş gibi ilginç yorumlar. Adam 2 maça daha çıksa yuhalanacakti. Arabistan in satışa izin vermemesi kötü olmuş, adamlar Turkiye'ye para girmesin diye transferi bile iptal ediyor.
                          kıyas değil mi ne olması lazım kıyas olması için ? wakayeme dediğin adam topçu mudur. kariyerinde ne yapmış yaz da bilelim aga o zaman. wakayeme'nin oynadığı kadrolara bak bide trezege'nin oynadığı kadrolara bak. WQD:QWDQ:WDQ
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kıyas değil mi ne olması lazım kıyas olması için ? wakayeme dediğin adam topçu mudur. kariyerinde ne yapmış yaz da bilelim aga o zaman. wakayeme'nin oynadığı kadrolara bak bide trezege'nin oynadığı kadrolara bak. WQD:QWDQ:WDQ
                            Ahahahah Nwakaeme topçu mudur diye yorum da gördüm ya daha ölsem de gam yemem Kıyası hiç söylemiyorum bile .

Yorum

Çimşir'in hadi az hocalık geçmişi var da diğerlerinin hiç yok
                              Ergin yeni futbolu bıraktı onun için o da kabul tamam
                              Tolga yıllardır boşta ve tek yaptığı şey beinsports yorumculuğu

Önceki hoca kimi getirse eleştiriyorduk, ki hakkımız
                              Şimdi Şenol nerde kankası var onları getirecek, herkes şakşak yapacak
                              Ben bu işten bir şey anlamadım

Şenol hoca gaynının eniştesinin şeysini getirse "Şenol hocamın bildiği vardır" diyecek herkes öyle anlıyorum
                              Ztn eskiden de öyleydi en saçmaladığı zamanlarda da hocanın bildiği vardır derdi tüm şehir, deli olurdum bu duruma
                              Yine o günlere döneceksek işimiz var
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• mesela visca örneği var. bu adamı niye hiç bir avrupa takımı almıyor. halbuki türk futbol tarihinde en çok gol ve asist yapan futbolculardan birisi. siz her olaya duygusal bakıyorsunuz aga. wakayeme arabistan'a bonservissiz gitmedi mi. yere göğe sığdırılamayan heykeli dikilen adam bedavaya arabistan'a gidiyor. orada yaptıkları da ortada. dandik türk liginde kasılan istatistiklerin edirne'nin ötesinde karşılığı yok.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X