Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kulüple anlaşma zaten olmuş olsa, kulüp izin verse bunu hepimiz yazılı olarak görürdük diye düşünüyorum. Kabul edilen bir teklif olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum.

Emrivaki yapalım, bağlarız nasılsa şeklinde ilerliyor süreç. Fifa'ya da muhtemelen Clermont gider, tertemiz cezamızı alırız.

Bunlar olayı yorumlayınca benim fikirlerim, gerçekler ortaya elbette çıkacaktır.

Bunun dışında Brownhill'e 6-7 vereceğimize, Hong'a 4-5 vereceğimize Nunez'e 10 vermek daha mantıklı geliyor. Çünkü aradığımız futbolcu biraz daha hareketli olmalı Brownhill gördüğüm kadarıyla daha statik, Hong ise daha yumuşak bir oyuncu.

Onuachu transferinin artık olacağını düşünüyorum, herife kulüp bul demişler, bu saatten sonra kimse ne o paraları verir ne de Onuachu bizden alacağı parayı bir yerde bulabilir.

Hoca da zaten 2 transfer dedi, fakat yine de ben bir stoper daha alacaklarını düşünüyorum. Hatta artırıyorum belki de bir sağ bek daha alacaklar.

Şu 4 lü savunmadan yılıp 20 yıllık bir karar alsak ve bu takım 3 lü stoper oynasa da rahatlasak arkadaş. Yok 100 tane bek geliyor 2-3 tanesi istediğimize yakın şeyler yapıyor, biz bu transferi beceremiyoruz. Stoper alalım seri olanı kenara koyalım bitsin bu işkence. Hüseyin Türkmen, Ali Şahin sağda, Arif ve Denswil solda oynasın Ortada da Savic ve şu Ukraynalı çocuk oynasın bitsin bu iş. Valla bunaldım bek arama işleri yüzünden

Zaten defansif orta 3 lü ile oynayacağız, çok bariz. Bari Kenar oyuncularının oyun boylarını kısaltacak şekilde 3 stoper formasyonuna gidelim de kapatalım şu işi. Orsic(Trezeguet)-Dragus(Cihan) kenarlarda oynasın 3-5-2 ye döndüğümüzde forveti Trez veya Waka ile 2 leyelim çok mu zor bu fikirler ben bilmiyorum. 4 lü formasyonun en önemli 3 saç ayağı var sağ,sol bek ve 6. Bizde 3 kişi de ilk kez birlikte oynayacak. Asla buradan bir büyük başarı hikayesi çıkmayacak, çok bariz bu
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• Trabzonspor'un Cham transferi resmen gerçekleşti. Clermont oyuncunun transferine izin verdiği yazıyı kulübe gönderdi.

Clermont’un ekstra para talebine Trabzonspor Başkanı Doğan FIFA ile cevap verince Fransızlar geri adım attı. Burada Cham’ın dik duruşu ise takdir edilesi. Slavia Prag’ın teklifi Trabzonspor’un kabul edilen teklifinden 1.5 milyon Euro kadar fazlaydı.

Hasan Tüncel.
      En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 29.08.2024, 13:07.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İnanılmaz kötü bir yönetim var
        çok kötü bir yönetim ve yöneticiler

Fransa 2.liginden ne çıkacağı belli olmayan bir adamın transferini bile yapamıyor

Sizin hiç mi başka planınız yok
        Fransa liginden hiç mi oyuncu takip etmiyorsunuz

Bu kadar kötü bir yönetim olamaz
        Koskoca yaz mevsimi ilk baharda dahil ne yaptınız
        ne forvet var ne orta saha var ne başka ihtiyaçlar var

Kış geldi kış

Yorum

• Avcı kendini çok büyük bir teknik direktör sandığı için bu problemleri yaşıyoruz, adam resmen Guardiola falan sanıyor kendini, ve işin komik tarafı buna da inanıyor, ve işin daha da komik tarafı Başkan da buna inanıyor.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnanılmaz kötü bir yönetim var
            çok kötü bir yönetim ve yöneticiler

Fransa 2.liginden ne çıkacağı belli olmayan bir adamın transferini bile yapamıyor

Sizin hiç mi başka planınız yok
            Fransa liginden hiç mi oyuncu takip etmiyorsunuz

Bu kadar kötü bir yönetim olamaz
            Koskoca yaz mevsimi ilk baharda dahil ne yaptınız
            ne forvet var ne orta saha var ne başka ihtiyaçlar var

Kış geldi kış
            Sacit adamın son sezonu Fransa Ligue 1'de geçti. Orada da Clermont gibi küme düşmemeye çalışan bir takımda ligin en çok skor katkısı veren 3 10 nosundan biri oldu.

He ama transfer süreci öylesine uzadı ki bu inanılmaz bir beklenti yarattı. 4 aydır transferi için uğraşılan, şehre getirip imza attıramadığın tuhaf bir hikaye çıktı ortaya. Bunca uğraşın altından millet Jaja çıkacak sanıyor. Çıkmazsa -ki çıkmama olasılığı da yüksek- o zaman yangın yapılacak maalesef.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Bu Cham bizim yaylalara kıymalıya ölüp bitmiyor ya
              muhtemelen yıllık 100 aldığı ikinci lig takımı clermodan kaçıp kurtulmak istiyor
              çekler en fazla 400 felan teklif etmiştir
              bizimkiler 1.8 felan

clermonun fifa tehdidiyle geri adım attığı haberleri de sipariştir
              istedikleri parayı vermiştir bizim iş bilmezler
              herkes yanlış bizim başımızdaki sütten çıkmış ak kaşık
              anasını belledi koca camianın

bu vira meselesini de emniyetle planlamıştır bu beceriksizler
              kafaları takımın aleyhine oldu mu kendi menfaatlerine oldumu domuz gibi çalışır
              böylece problemi çözüp viraya tirbündeki tek muhalif gruba şirin gözüküp onları da yanına çekmeye çalıştı erto
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Konuyla ilgisiz ama akşam Erzurumda yolculuk sırasında mola verip maçı izleyebileceğim bir yer arıyorum. Saat 9 olunca BJK maçını açarlarsa o zaman sıkıntı çıkabilir. Var mı bizim bir dernek vs?

Yorum

• Sorun çözülmüş Cham kap gelir heralde bugün.

Yorum

• Cham ile ilgili detaylı scout raporu:

Yorum

• Yalnız Slavia da iyi takım yapmış, akşam Lille’i duman ettiler ama turu geçecek skoru yapamadılar. Cham orada iş yapardı. Bakalım bizde ne yapacak.

Yorum

• Yalnız teklik Slavidansa ve elendikleri akşamın sabahına transfer oluyorsa da bir tuhaf yani. Acaba elenmeselerdi yine olacak mıydı transfer?

Yorum

• Yorum

• Screenshot_20240829_142550_Instagram.jpg

Cham bitti. Hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Almanca bişey yazmışlar.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X