Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Topçulara suç atan rahatsızdır suçlu hoca ve yönetim
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Topçulara suç atan rahatsızdır suçlu hoca ve yönetim
      Evet renktaş.
      Maçta oyun namına en ufak bir emare yokken, çıkmış "oyun disiplininden kopmamak lazım" minvalinden açıklamalar yapıyor. Yahu oyun mu oynatıyorsun da disiplinden bahsediyorsun. İki ön liberoyla maça çıkıyorsun. Yenmek için değil, yenilmemek için kadro çıkartıyosun. Ozi'n hiçbir şey yapmadan geziniyor. Pedro ağır, rakibi indiriyor. Cihan forvet arkası oynar diyoruz, ısrarla kanatlara koyuyorsun. Eren'e nasıl sabrediyorsun? Mendy'i hala neden ısrarla stopere koyuyorsun? Denswil'den neden vazgeçemiyorsun? Bardhi'den ne bekliyorsun?
      Senin gole ihtiyacın var, ilk yarı rakip kaleye gidemedin.
      Hikaye anlatma Allah aşkına.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet renktaş.
        Maçta oyun namına en ufak bir emare yokken, çıkmış "oyun disiplininden kopmamak lazım" minvalinden açıklamalar yapıyor. Yahu oyun mu oynatıyorsun da disiplinden bahsediyorsun. İki ön liberoyla maça çıkıyorsun. Yenmek için değil, yenilmemek için kadro çıkartıyosun. Ozi'n hiçbir şey yapmadan geziniyor. Pedro ağır, rakibi indiriyor. Cihan forvet arkası oynar diyoruz, ısrarla kanatlara koyuyorsun. Eren'e nasıl sabrediyorsun? Mendy'i hala neden ısrarla stopere koyuyorsun? Denswil'den neden vazgeçemiyorsun? Bardhi'den ne bekliyorsun?
        Senin gole ihtiyacın var, ilk yarı rakip kaleye gidemedin.
        Hikaye anlatma Allah aşkına.
        İlk yarı top oynayamayan kadro ile ikinci yarıya başlama gibi bir fantezisi var bide )

Mesela ilk yarı futbol namına bir şey göstermeyen takımdan ikinci yarı ne yapmasını bekliyor çözebilmek mümkün değil.

Bunu rezil oynadığımız TK finalinde de yaptı , ronzeberok maçlarında da yaptı , rapid ' in iki maçında da yaptı.

Futbolculara vahi inmesini bekliyor herhalde.

Yorum

• Arkadaşlar samimiyetle soruyorum Abdullah avcı kalmalı mı? . Beni şaşırtan takımın eski efsaneleri necmi iskender ali kemaller kalmalı diyor bu adamlar ne biliyorlar da kalsın diyor. Ben neyi kaçırıyorum. Allah şahid Bjelica kalsın istedim sırf Abdullah hoca gelmesin diye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk yarı top oynayamayan kadro ile ikinci yarıya başlama gibi bir fantezisi var bide )

Mesela ilk yarı futbol namına bir şey göstermeyen takımdan ikinci yarı ne yapmasını bekliyor çözebilmek mümkün değil.

Bunu rezil oynadığımız TK finalinde de yaptı , ronzeberok maçlarında da yaptı , rapid ' in iki maçında da yaptı.

Futbolculara vahi inmesini bekliyor herhalde.
            Çok doğru tespit
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Belki doğru konu burası değil ama dünden beri kazan kaynıyor transfer döneminde o geldi bu gitti aşama kaydedildi diye dakikada bir video atan muhabirler tek kelime etmiyor. ne yaşanıyor tek bir bilgi vermiyorlar. Kulüpte kimin iş yaptığını kimin birilerinin adamı olduğunu da net görüyoruz. Bunları daha önceden bilip buraya yazan arkadaşlar vardı ama benim gibi olayları uzaktan takip edenler için bu süreç bu açıdan da faydalı oluyor. Sesini çıkarabilen sadece Giray var, Oda muhabir değil zaten.

Yorum

• Manaj bizim maçta zaten oldukça hantal bir görüntü çizdi. Belli ki hazır değil. Şimdi bu adam Abdullah Avcı antrenmanları ile mi kendine gelecek? Akıl alır işler değil.
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• Şimdi de manaj ismi geçiyor. Bu takım bu sene küme düşebilir.Taraftar desteği falan yok bu saatten sonra onu unutsunlar. Son 3 senedir yapılan transferlere bakılırsa kulüp tamamen işlevini yitirmiş.
                  En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 16.08.2024, 17:46.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Çok iyi bir fırsat geldi, 3. hafta maçı da ertelendi. Hoca değiştirmek ve transferleri bitirmek için iyi bir boşluk, mini bir kamp arası. Bunu değerlendirmesi lazım başkan ve yönetimin. Bu fırsat bir daha gelmez trenin arkasından bakakalırsın.

__

bjkya yeni bir hoca geldi, başarılı olur veya olamaz orası ayrı ama adamın az çok ne oynadığı belli. 2. dönemine başlayalı neredeyse 1 yıl olan Avcı'nın daha ne oynattığı belli değil. Hücum desen hücum yapamıyor, defans desen defans yapamıyor. 60+ yaş halı saha maçı yaptırıyor sanki. Ula bizim efsanelerden bir kadro kursak bunlardan iyi oynar. Yeni kadro ayaklarını yemezler, 5 tane resmi maç oynamışsın. Sabredilecek bir şey kalmadı, bir ışık yok çünkü.
                    En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 16.08.2024, 18:10.

Yorum

• Bizim aldığımız adamlar hep 1-0 sonrası adamlar. Hiç 0-0 veya 0-1 oyuncusu almadık. Tek adam var o da 35'lik Waka. Maçı 1-0'a getirebilsek bir şeyler olacak, adamlar iş yapacak da getiremiyoruz. 8-9-10 olmak üzere 3 tane kapalı savunmaya hücum yapmayı bilen kaliteli oyuncu lazım.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim aldığımız adamlar hep 1-0 sonrası adamlar. Hiç 0-0 veya 0-1 oyuncusu almadık. Tek adam var o da 35'lik Waka. Maçı 1-0'a getirebilsek bir şeyler olacak, adamlar iş yapacak da getiremiyoruz. 8-9-10 olmak üzere 3 tane kapalı savunmaya hücum yapmayı bilen kaliteli oyuncu lazım.
                        şahane bir tespit.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• [QUOTE=emre6117;1921875776]Mevcut kadrodan ilk 11 de oynayabilecek isimler Uğurcan, Savic, Okay, Mendy, Visca, Trezeguet dir en fazla. Geri kalan oyuncuların bir kısmı eğer hedef şampiyonluğa oynamak ise en fazla yedek olabilir. Yedek olabilecek isimler ise Dragus, Cihan, Barisic, Eren, Orsic, Enis, Nwakame, Pedro, Denswill,Batagov. Bence kadro aşırı vasat. Ya enaz 3 net isim alıp Şenol güneşi getirtmeliyiz. Ya da transfer yapmayıp F.tekkeyi getirtmeliyiz.

Ben F.tekkeden yanayım. Gelsin adım adım gidelim. Mevcut kadrodan bir takım ve oyun çıkartmaya çalışşsın. Konfederasyonda ilerlesin biraz, ligde 4. yapsın, kupada birşeyler yapmaya çalışşsın, ama takımda birşeyler yapmaya çalışşsın, sahaya bir hırs koyalım. Devre arası ve sene sonu eksik kalan bölgelere net adamlar alarak yolumuza devam edelim.[/QUOTE

Sırf hocayı aklamak için bu çabayı göstermek taktire şayan
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Fatih Tekke gelirse güzel bir hava yakalayacağımızı düşünüyorum. Avcı ile güven problemi oluştu artık olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Juan Christian profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Juan Christian is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.

alanyanın yeni transferi

40 bin avro senelik kazanıyormuş brezilyada

tekke nin kanat oyuncularında ilk istediği şey hız

bu arkadaşta hızlı bir oyuncu

tabi hız ın yanında bitiricilikte oldu mu tadından yenmiyor

Das sind die Leistungsdaten von Juan Christian vom Verein Cuiabá EC (MT). Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

gol ve asist istatistiği sıkıntılı olsada sistem içinde yükseliş göstermesi işten bile olmaz
                              En son jairzinho tarafından düzenlendi; 16.08.2024, 19:35.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Avcı, Manaj için 7, 10, 15, 20 ne varsa verin derse asla şaşırmam. Bu saatten sonra tek amacı var Tekke Ya da Güneş'e daha da boktan kadro bırakmak!
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X