Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdullah Avcı ile olan hikayemiz beyaz adamla Afrikalıların hikayesine döndü. Avcı adam gelmeden önce onun elinde şampiyonluk kupası, bizim ise her şeyimiz vardı. O geldikten sonra bizim elimizde sadece şampiyonluk kupası kaldı ve her şeyimiz gitti.

Bir taraftarımız yazmış twitter'a son zamanlarda daha da katıldığım bir yorum olmamıştı

Yorum

• Sezon başı güya transferleri kampa yetiştirmek için alel acele yapılan transferlerden son zamanlarda büyük kazık yiyoruz geçen sene Kourbelis bu sene ise Barisic ve Lundstram

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sezon başı güya transferleri kampa yetiştirmek için alel acele yapılan transferlerden son zamanlarda büyük kazık yiyoruz geçen sene Kourbelis bu sene ise Barisic ve Lundstram
        Hocam futbolcuların kötü olduğunu nereden anladın ?

Hayır bu adamların alınmasına özellikle de bu maliyetlere alınmasına ben de karşıydım da , adamların kalitesini nerden anladın onu çözemedim.

Senin takımın herhangi bir oyuncunun performans gösterebileceği bir futbol oynamıyor ki .

Bu futbol , 4 maçta da yaşadığımız gibi ancak kalecinin performansını arşa çıkarabilecek bir futbol .

Onun haricinde , temassız oynanan futbolda kimse kalitesini gösteremez . İyi de olsa gösteremez, kötü de olsa gösteremez.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam futbolcuların kötü olduğunu nereden anladın ?

Hayır bu adamların alınmasına özellikle de bu maliyetlere alınmasına ben de karşıydım da , adamların kalitesini nerden anladın onu çözemedim.

Senin takımın herhangi bir oyuncunun performans gösterebileceği bir futbol oynamıyor ki .

Bu futbol , 4 maçta da yaşadığımız gibi ancak kalecinin performansını arşa çıkarabilecek bir futbol .

Onun haricinde , temassız oynanan futbolda kimse kalitesini gösteremez . İyi de olsa gösteremez, kötü de olsa gösteremez.
          Lundstram belki iyi bir hocayla farklı bir performans gösterebilir ama Barisic her anlamda yanlış bir transferdi hele de bu maliyetlere

Yorum

• Kopenhagen ferencvaros ne olduysa burada dahada kötüÅ› oldu
            Forvete: Tencere Hill
            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lundstram belki iyi bir hocayla farklı bir performans gösterebilir ama Barisic her anlamda yanlış bir transferdi hele de bu maliyetlere
              Belki Barisic de savunma yönü kötü ama çok iyi bindiren bir adam. Bilemiyoruz ki.

Hoca adamları korkudan ileri çıkarmıyor.

Saçma sapan futbolcu öğüten bir takım haline geldik.

Korkarım ki , bu özelliğimiz dünyaya yayılacak ondan sonra da takıma kazandıracak futbolcu bulamayacağız .

Yorum

• A.A istifa ettirilmelidir ama yetmez Yönetim de bırakmalı ve erken seçim kararı alınmalıdır. Ahmet Ağaoğlu veya onun tarzi bir isim (bence başka öyle biri yok) tekrar gelip sürece tekrar baştan başlamalıdır. Yoksa bu yönetim ve mevcut kadro ile bu takım ligde hocası kim olursa olsun ilk 3 e giremez ve yeni gelecek hocaya da yazık olur.

Futbolu hatırladığım kadarıyla 1996, 2003-2006 arası (f.tekke, gökdeniz,yattara,symkoviaklı seneler), 2010, 2019, 2021 senelerinde gerçekten şampiyon olabilecek çok iyi kadrolarımız oldu. Bir takım nedenler yüzünden bu senelerden sadece 1inde resmi şampiyon olabildik. Ancak bu yazdığım seneler dışında geri kalan senelerin çoğunda kadromuz oldukça vasattı ve genelinde şampiyonluktan epey uzaktık.

Malesef şampiyon olduğumuz sene sonrası 3 senede neredeyse yapılan her transferde kadro kalitemiz düştü. Bunda kimlerin sorumluluğu varsa hesap sorulmalıdır. Başta yönetim ve hoca ve izleme ekibi. Mevcut kadroda Uğurcan ve Savic ( ne vereceğini bilmiyoruz) hariç özel oyuncu yok. İyi ve kendini veren bir hoca ile daha iyi oyun oynarız ancak bu kadro ile yapabileceklerin çok sınırlı. Malesef elimizde bol bol fesih yapacağımız kadro var. Çoğu şampiyonluğa oynayacak bir takımda anca yedek olabilecek isimler. Ve işin en üzücü tarafı bunların çoğu yeni alındı.

Yorum

• Mevcut kadrodan ilk 11 de oynayabilecek isimler Uğurcan, Savic, Okay, Mendy, Visca, Trezeguet dir en fazla. Geri kalan oyuncuların bir kısmı eğer hedef şampiyonluğa oynamak ise en fazla yedek olabilir. Yedek olabilecek isimler ise Dragus, Cihan, Barisic, Eren, Orsic, Enis, Nwakame, Pedro, Denswill,Batagov. Bence kadro aşırı vasat. Ya enaz 3 net isim alıp Şenol güneşi getirtmeliyiz. Ya da transfer yapmayıp F.tekkeyi getirtmeliyiz.

Ben F.tekkeden yanayım. Gelsin adım adım gidelim. Mevcut kadrodan bir takım ve oyun çıkartmaya çalışşsın. Konfederasyonda ilerlesin biraz, ligde 4. yapsın, kupada birşeyler yapmaya çalışşsın, ama takımda birşeyler yapmaya çalışşsın, sahaya bir hırs koyalım. Devre arası ve sene sonu eksik kalan bölgelere net adamlar alarak yolumuza devam edelim.
                  En son emre6117 tarafından düzenlendi; 16.08.2024, 11:27.

Yorum

• Çapları ozan ile okay’a yeten adamlardan transfer bekliyoruz.

Yorum

• oynadığımız "uyduruk sistemde"!!! kimin iyi kimin kötü futbolcu olduğunu anlamak mümkün değil.
                      oyuncu eleştirisini bunu düşünerek yapmak lazım bence.

avcı istifa

Yorum

• Rapid forması giyen 17 numara Sangare iyi topçu. Okay Ozan Lustdram gibi adamlar alacağına bunun gibi adamlar alacaksın. Adam donunda salladı bizimkileri
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• Manaj ismi dolasiyormus.
                          4 Mio Euro + Umut Bozok + Umut günes önermisiz ama ret etmis sivas.
                          7 mio bekliyorlarmis.
                          Sakin bunlar transfer yapmasinlar.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Transfer yapılacaksa Avci ya değil takıma yapılsın Avci nin miladi doldu dolacak en fazla 2-3 maçı var daha, o yüzden yerine başkası geleceği için Avcinin istediği kimseyi almamak lazım.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Şu gidişe camiada neden kimse sesini çıkarmıyor aklım hafsalam almıyor. Nerede Ağaoğlu, Sadri Şener, Hekimoğlu vb.?

Bir tane adam Trabzonspor'u oyuncağa çevirmiş, başkanın gözünü boyamış kafasına göre oynuyor. Kimse de çıkıp sesini bir şey sormuyor?

Nerede eskiden en ufak bir hoca hatasında ortalığı velveleye veren Trabzonspor yorumcuları? Neden Erdal Hoş eskiden teknik direktörlere ve başkanlara dediğinin çeyreğini Avcı ve Ertuğrula demiyor?
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Manaj ismi dolasiyormus.
                                4 Mio Euro + Umut Bozok + Umut günes önermisiz ama ret etmis sivas.
                                7 mio bekliyorlarmis.
                                Sakin bunlar transfer yapmasinlar.
                                Yalan haber olduğu dolaşıyordu. Zaten olsada Manajın Draguştan daha çok katkı vereceğini düşünmüyorum. ihtiyaç belli. En az 2 transfer gol atan ve arkasında gol atan ve attıran. Bunuda beceremiyorlarsa dediğin gibi daha fazla transfer yapmasınlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X