Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyuncularimizi avci değersizleştiriyor.

Orsic > Ozan + Lundstram (Ozan 2 Milyon bonservis 1.7 Milyon maas, Lundstram 2 Milyon maas)
    Maxi Gomez = Dragus
    Fountas > Waka

sen her oyuncunu değersiz edersen üstüne daha kötü adam alip para verirsen batarsin.

Yorum

• Nwakame sirf taraftari susturmak icin alindi ya yasli diye yollayip 2 sene sonra genclesti diye geri aliyoruz yilin komedisi bence. Nwakemeyi severiz ama eski nwakemeyi Transfere en erken baslayip plansiz projesiz transferler yaptik ya ozan,nwakeme alinmasi yanlis . Transferlerden tek cihan umutlu bakiyorum tabi Avci onu bitirmezse cünkü kendisinde oyuncu gelistirme yetenegi yok onun icin hep 30 yas üstü istiyor onlara verecek bir kapazitesi yok
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Kornelyusumu alsak tekrar?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dönemin kilit maçlarının tamamında çok kötü performans sergiledik.
          Sadece hafızalara gelsin diye hatırlatıyorum,
          İçerde dışarıda Gs maçları, içeride dışarıda bjk maçları, dışardaki Fb maçı, deplasman Altay - Göztepe maçları, içerde dışarda Antalya maçları...
          Bak bir çırpıda aklıma gelenler.

Tamamı gerçekten çok kötü oynadığımız, maç içindeki 5-10 dakikalık aksiyonlar ile kazandığımız ya da kaybetmediğimiz maçlar.
          Bunların çoğunda goller son dakikalarda falan geldi.
          Tamamında rakip bizi fizik olarak dövdü.
          Tamamında Uğurcan Buffon performansı gösterdi.

Velhasılı, biz o sene istisnai maçlar dışında iyi performans sergilemedik.
          Özel oyuncularımız vardı, ligin başında Baksetas uğurcan ile birlikte takımı taşıdı. Devamında yine uğurcan ve wakame 'nin insanüstü performansları sonucu getirdi.
          Bu kadar özel performansa rağmen devre arasında Visca'yı almasak gene başımız belaya girebilirdi.

Alanya maçı gibi birkaç istisna maç dışında asla takım oyunu olarak iyi oyun oynamadık...
          Şampiyonluk senesi harika bireysel performanslar ile dolu bir sene.
          Hoca etkisi hiç yoktur elbette denmez.
          Lakin ben şampiyonluk senesinde takım olarak iyi bir oyun oynadığımız iddiası varsa kesinlikle katılmıyorum.
          hiç bir derbiyi kaybetmedik.
          liderlik maçında evimizde feneri yenip lider olduk.
          deplasmanda bjk yi yendik onların liderlik şansı bitti sergen gitti
          deplesmanda gs yi yenerek şampiyonluğu neredeyse kesinleştirdik
          en yakınımızdaki konyayı evimizde yenip puan farkını açtık.
          üç malubiyetin birini antalya deplasmanında kendi kalemize attığımız golle, ikinci malubiyeti karlı rize deplemanında 3 penaltı ile, son malubiyeti şampiyonluk sonrası başakşehire karşı aldık.
          bu arada lige dorukhan sakat başladı uzun süre düzgün maç oynamadı, gervinho ve edgarın çapraz bağlşarı koptu sezon içinde bakasetas ve hamsikin uzun süreli sakatlığı oldu kadroya giremedi.
          bütün bunlara rağmen hoca nefretiniz yüzünden o başarıyı sıradanlaştırmayın.
          hocanın yönetimin sistemin camianın eleştirilecek çok şeyi var. eleştiri de her durumda şart ama güneşi de balçıkla sıvamayalım.
          En son gerenimo tarafından düzenlendi; 15.08.2024, 16:53.

Yorum

• AVCI takımı şampiyon yapmadı söylemlerine katılmıyorum
            oyun olarak yapmadı kabul,sistem ve taktıkle yaptı
            96 kadrosu 21 22 kadrosundan 5 gömlek daha üstündü
            Vanspor maçında 35 şut 15 korner %80 topla oynama sonuç 0-1 aynı istatistik fb maçında'da vardı sonuç 1-2 ve şampiyonluk gitti
            bizim kaçırdığımız şampiyonluklarda hep o sezonun en iyi oynayan takımıydık
            benim hatırladığım 94 95 96 2011 2019 sezonlarında en iyi biz oynuyorduk ama şampiyonluk gelmiyordu

fakat bu sezon da ligin en kötü oynayan ilk 3 takımdan birisiyiz
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Aykut Akgün>Lundstram. Bu adamı bu takıma bela eden kim varsa hepsi allahından bulsun. Yazık gerçekten. Bir de bu adam ilk transfer. Sözde izlenmiş, takip edilmiş de alınmış.

Yorum

• 10 tane transfer yapıldı kadro geçen seneden bile kötü. aralık ayında başkan değişmezse yeni bursaspor olur bu camia.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Trezeg.t
                  “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Hüseyin Çimşir'in İngiliz versiyonuna 6 milyon Euro'luk kontrat yaptık (3 yıl).
                    Söyleyeceklerim bu kadar.

Yorum

• Ya bu alınan adamlar hep yardımcı rolde dedik, bunları ancak rotasyonda kullanırsın. 10 tane adam aldı aldığı tek adam Savic dedim. 6 numarada da Okay oynar. Onun yanına 2 transfer lazım. Bu orta saha ile ligde 4. olursun ancak ama 30-40 puan yersin yine. Gol atamaz bu takım bu orta saha ile. Ancak hücumcu bir hoca 4-4-2 yapar belki iş değişir.

Yorum

• Takım sahada doğru şekilde pozisyon alamıyor ve baskı planı yok. O durumda Ozan, Lundstram gibi oyuncuların hepsi sahada işlevsiz kalıyor. Kanatlar desen, bir tane topa basan ve ayağı pas yapan adam yok. Topsuz oyunu bu hocayla çözemezsin. Ancak topa sahip olma oyununu bu kadro pek oynayamaz. 28 yaşındaki Nwakaeme ve Djaniny gibi adamlar lazım.

Hoca "temaslı oynayacaz" ayağına takımı berbat etti. Keşke kendisi gibi olup 11 tane Bardhi falan oynatsaydı.

Hangi hoca gelirse gelsin bundan iyi oynarız ama ne kadar iyi oynarız orasında iyimser değilim. Yönetim ve Avcı takımı mahvetti.

Yorum

• jkya kupa hediye etti avrupadan etti ne zaman kovulacak bu adam küme düşürünce mi

Yorum

• Bu takım küme düşer. Acil müdahale edilsin.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Her maç oynadığı halde her sene başı trezegetin form tutmasının 2 ayı bulması cidden can sıkıcı olmaya başladı artık

Yeni transferlere bakıyorum dragus ve savic veya yerli diye belki okay gelecek vaad eden cihan haricinde her birini izleyip onay verenin Allah belasını versin...

Mutlak gole ihtiyacın olduğu halde okay lundstram ozan orta sahasıyla maça çıkıp, bir tane organize atak yapamadığın gibi rakibin ataklarına bile engel olamayacak futbol zekanı öpeyim avcı.

Defansı bu kadar geriye çektiğin halde rakip iki arapasıyla senin defansını darma duman ediyorsa senin olmayan defans taktiğini de öpeyim.

Ofans için birşey demeyeceğim zaten öyle bir taktik yok...

Milli takım yada boşta istanbul takımı yok yani gideceğin daha iyi bir yer yok sen gitmezsin,ama zorlama artık ver istifanı sen yoluna biz yolumuza.
                              .

Yorum

• Maç sonu açıklamasına bak hele camiayı en iyi şekilde temsil ediyormuş.

Senin de hala seni o koltukta tutan başkan ve yönetimin de Allah belasını versin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X