İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ligde 3. olmaktan maksat Avrupada olmak değil mi, hâl böyleyken Avrupa maçlarına göre bir planlama nasıl olmaz insanın aklı almıyor, ligde 3 olsan 13 olsan prestij dışında ne faydası var, hazır fırsat varken oyuncun vitrin görür değer kazanır, kasana sıcak hazır para girer maalesef umrunda değil adamların, ligde zaten başarı ihtimali zayıfken şu yaşananları aklım almıyor, ne yalan söyleyim gram ümidim yok Wien eşleşmesinden hatta elensek Konferans play offu içinde başarılı olabileceğimizi sanmıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Bazi arkadaslarda dile getirdi..Basari zerre kadar umurlarinda degil.Tek hedefleri bu transfer döneminde en büyük vurgunu yapabilecekleri sözlesmeleri imzalayacaklari oyunculari bulmak. Eski futbolcular bu is icin son derece uygun..Yusuf Yazici, Berat, Nwakaeme, Okay vs. gibi oyuncularda maksimum yolsuzlugun yapildigina inancim tam..Klübü herkesin gözü önünde soyuyorlar. Yilbasina kadar birakacaklar gibi geliyor. Önce Avci sonra yönetim..Bu paralari ucurma durumunun sonuna geliniyor gibi geliyor bana. Sonraki sürec felakat..Klübün kapanma noktasina gelisi ve tek kurtulus olarak görülecek "satisi"..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 06.08.2024, 12:23.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2008-2009 şampiyonluk yarışı verdiğimiz yıldı sanki 2-1 yenildik
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransferler bu gece geliyorlar yarın 3 lü imza şow varr. onachu cham ve WW üçü birden gelecekler. rapid maçına 4-4-2 çıkacağız ilerde onachu ve WW oynayacak.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSallıyor musun yoksa bilgi kaynağın sağlam mı?
Nede olsa isteyen istediğini yazıyor bende istediğimi yazayım dedim.
Niyet önemli abi.
Ayrıca benim scout ekibinde tanıdığım da yok .
Yönetimdekilerin adını bilmem Başkan ve Zeyyad dışında.
Yönetimi ve hocayı hedefe koymak için Galip Ömer Tefik e dayanan iddialara karşılık dedim ki benim Galip Ömer Tevfin onlardan aşağı kalır yanı yok 120kg adamım benimki daha büyüktür dedim.
En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 06.08.2024, 12:42.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi neden soruyorsun bu soruyu. Transfer olmayacak diyene sormuyorsunuz. Bana da sormayın
Nede olsa isteyen istediğini yazıyor bende istediğimi yazayım dedim.
Niyet önemli abi.
Yorumlarını beğeniyorum her zaman, seviliyorsun Ozan'cığım2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBin mukavele abicim. Hem hopalısın hem Trabzonsporlusun hemde çocukluğumun en güzel anılarının olduğu Zonguldakdasın ki bu daha sevgi ve saygımı katlıyor .2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransferler bu gece geliyorlar yarın 3 lü imza şow varr. onachu cham ve WW üçü birden gelecekler. rapid maçına 4-4-2 çıkacağız ilerde onachu ve WW oynayacak.
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCornelius'u da alıp 4-3-3 yapıyormuşuz hatta.
Hatta asıl bomba hoca giderse diye şimdiden jurgen klopp ile anlaşmışlar transferleri o yapıyormuş.
Kaynak : Galip Ömer TefikBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Uefa listesine oyuncu eklemek istiyorsak kim geliyorsa bu akşam/gece gelmesi lazım ki evrak mevrak işleri derken yarın listeye ancak yetişir. Aksi halde Rapid maçlarında alınacak kötü sonuç başkanı hocası dahil hepsine yazar. Bunun bilincinde olduklarını umuyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum