Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar Weghorstu e ailesini hollandadan taniyorum ortak arkadaslarimiz var
    Sahsen kendisini tanimam fakat bildiklerimi size yazayim belki aydinlatici olur bazi yargilar

Futbolculugunu ben cok begenmiyorum, teknik bir oyuncu degil, onuachu daha teknik cok net ve kafa toplarina daha iyi cikiyor
    Weghorst daha agresif ve caliskan biraz bam gum kaos futbolcusu ve cok yirtici , profil olarak bize daha uygun gibi karekter olarak

En onemlisi bu adam para icin trabzona veya turkiyeye kesinlikle gelmedi ve gelmezde bunu net olarak biliyorum
    Adam turkiyedeki taraftarlarin coskusu ve heyacani icin geldi ve gelirse Trabzona bunun icin gelir
    Hanimi hakkinda kesinlikle bir yorum yapamam cunku bilgim yok

Ailece bunlarin 135 tane petrol istasyonu var ve Wout Weghorst bunlarin sahiplerinden. Butun sirketin geliri total yillik 325 milyon euro idi 2021 su an daha da artmis olabilir.
    Sirket baba Frans in , 4 oglu var , 1 tanesi pilot, 1 tanesi mimar, 1 tanesi sirketde calisiyor , 1 tanesi de Wout.
    Yani bu adamin paraya ihtiyaci yok zaten yillik sirket geliri butun kariyerinden kazandiginan net daha fazlasi.
    Ki zaten cevresi de bunu diyor, Futbolu tamamen sevdigi icin oynuyor ve cok disiplinli bir kisi. Bu adamlar ailece boyle. Bu bolgedeki insanlar genelde boyle oluyor cok caliskanlar fakat irkcilik ve yabanci dusmanli var bu bolgelerde. Weghorstun irkci oldugunu zannetmiyorum ama sert bir kisilik bana gore. Ailesi ve kendisi Hristiyan ve baya inanclilar.

Umarim Trabzonumuz icin hayirlisi olur. Katki net saglar. Onuachu etkisi yapar mi bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Weghorst-Okay-Cham hayırlı olsun.

Onuachu için üzüldüm, Weghorst'u pek gözüm tutmadı..
      weghorst kesinleşti mi

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslar Weghorstu e ailesini hollandadan taniyorum ortak arkadaslarimiz var
        Sahsen kendisini tanimam fakat bildiklerimi size yazayim belki aydinlatici olur bazi yargilar

Futbolculugunu ben cok begenmiyorum, teknik bir oyuncu degil, onuachu daha teknik cok net ve kafa toplarina daha iyi cikiyor
        Weghorst daha agresif ve caliskan biraz bam gum kaos futbolcusu ve cok yirtici , profil olarak bize daha uygun gibi karekter olarak

En onemlisi bu adam para icin trabzona veya turkiyeye kesinlikle gelmedi ve gelmezde bunu net olarak biliyorum
        Adam turkiyedeki taraftarlarin coskusu ve heyacani icin geldi ve gelirse Trabzona bunun icin gelir
        Hanimi hakkinda kesinlikle bir yorum yapamam cunku bilgim yok

Ailece bunlarin 135 tane petrol istasyonu var ve Wout Weghorst bunlarin sahiplerinden. Butun sirketin geliri total yillik 325 milyon euro idi 2021 su an daha da artmis olabilir.
        Sirket baba Frans in , 4 oglu var , 1 tanesi pilot, 1 tanesi mimar, 1 tanesi sirketde calisiyor , 1 tanesi de Wout.
        Yani bu adamin paraya ihtiyaci yok zaten yillik sirket geliri butun kariyerinden kazandiginan net daha fazlasi.
        Ki zaten cevresi de bunu diyor, Futbolu tamamen sevdigi icin oynuyor ve cok disiplinli bir kisi. Bu adamlar ailece boyle. Bu bolgedeki insanlar genelde boyle oluyor cok caliskanlar fakat irkcilik ve yabanci dusmanli var bu bolgelerde. Weghorstun irkci oldugunu zannetmiyorum ama sert bir kisilik bana gore. Ailesi ve kendisi Hristiyan ve baya inanclilar.

Umarim Trabzonumuz icin hayirlisi olur. Katki net saglar. Onuachu etkisi yapar mi bilmiyorum.
        Burdan da sayfalari Turkceye cevirip okuyabilirsiniz
        AVIA Weghorst is al meer dan 90 jaar brandstofleverancier. Door de opkomst van nieuwe energiebronnen hebben we ons meerdere malen getransformeerd.

Wout Weghorst is de man van dit moment. Zijn familie bezit ondertussen een tankstation-imperium dat miljoenen waard is.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mendy koysun 8 e rahat oymar ama Apo hocanız bize bunu hiç gösteremedi adamı alakasız stoper oynatmaktan. Taraftarımızın da 8 den beklentisi Marek Hamsik ama o işte 30 yıl da bir düşen birşey öylesi her zaman olmuyor. Arka taraf sağlam olsun 10 numara oyunu kurar tabi adam gibi transferse.

Fenerbahçe Alex döneminde oyunu Alex kuruyordu biraz 8 numaranın ezberinden kurtulalım.
          Hayır kesinlikle mendy 8 oyuncusu değil mendy yanında iyi bir sekiz no olursa ya da ön liberoda pasör bir ön libero olursa orta sahada sırıtmaz onun dışında mendy tek başına sekizi çevirecek bir adam değil yeni gelen iskoç ile bir denenir ona göre okunabilir belki lundstram mendy cham belki tutar ama ne olursa olsun bizim 8 no almamız şart yoksa her şey çöp olur

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            futbolun ve bu lanet olası ligin gerçekleri var insan konuşurken ona göre göre konuşmalı. lan ben futbolcu olsam trabzondan teklif gelse 40 kez düşünürüm
            İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olayın 2 yönü var,

1. Ülke futbolu çöp-projesiz-bizans elinde yalan dolanla dolu, bu sebeple nasılsa paralar çarçur olacak, Emre haklı Onachu %100 alınmalı yoksa stad 5. Hafta 5 bin kişi çekemez
            Mehmetin de diğer çoğumuzun da dediği gibi, bazıları ülke ve tff gerçeklerini hala anlayamamış, borç diyor-scout diyor, ülkede o denilenler olsa çöp Bakambu 10 , kovaltay 8, Muriç 20 etmez…

Bırakın ONAYLANMIŞ VE AŞI TUTMUŞ Onachu ya kavuşsun taraftar(Sörloth a da 8 verdirmedi bu kafa, 30 edeceği besbelliydi ama içerde yol verilenleri sahaya gömer diye Sörloth-Nwakaeme gibiler itibarsızlaştırılıp kovulur Trabzondan)
            En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 28.07.2024, 12:35.
            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• abi adam basına yansımadı diyor her yerde Weghorst işi nerden çıkıyor anlamadım. Basını mı takip etmiyor bu adam. Ben hepsi Onuachu için sinyal diye düşünüyorum gerçi de haberlerin. Hayırlısı. Gigot'u çözsünler bari.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Gigot sağ stoper değil mi, 2 sağ ayaklı stoper oluyor..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kargaların 10 numarası çok iyi oynamış. Bunlar 10 numarayı buldu mu şampiyon oluyorlar, 3 aydır gundem Onuachu bu kadar aciz beceriksiz yönetim olamaz yaw gidin şu Cham ı alın bari 10 numaramız olsun.

Paran yoksa kulübeye 2m verip Dragus niye alıyorsun, Enis de var kulübede hatta Umut var ve yaşı geçmeden piyasaya sürmemiz gereken Poyraz var. Şunlar varken Antep in forvetine 2m verdiler şimdi as forvete para bulamıyorlar. Adam mahalle takımına karşı bile etkili olamadı kayboldu gitti.

Enis Destan in da süresi azalacak. Elinde genç forvetler var sen gidip kulübeye yabancı forvet alıyorsun. Bu plansizlik İho dönemiyle kapışır.
                    En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 28.07.2024, 13:17.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ya bu okay transferi umarım yalandır. o bölgede kaç tane aynı tarzda oyuncu olacak. hiç gerek yok. bu herif okay'ı aldırıyorsa mendy'i kesin stoperde oynatıp adamın futbol kariyerini bitecek. orta saha oynayan adamı 1.5 senedir stoper oynatıp çöpe çevirdi. ruzomberok maçının ikinci yarısında bir pozisyonda mendy öyle bir adam kaçırdı ki savunma arkasına ben stoper değilim diyor. transferleri kampa yetiştiremediniz. 2 tane hazırlık maçı oynadınız. başakşehir avrupa maçı oynadı ertesi gün ümraniyespor ile hazırlık maçı yaptı. bu adam ise kamp bitti trabzon'a gelen takıma izin verdi. resmen trabzonspor sayesinde kazandığı 3 kupanın ekmeğini yiyor adam. böyle sorumsuz vurdumduymaz bir takım çalıştırma şekli olmaz. oyuncular daha birbiriyle oynamadı. bu takımın tam anlamıyla oturması en az eylül ayını bulur.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Mendy'de savunma sezgileri yok mal mal duruyor izliyor stoper de olup biteni, Avcı hem onu hem bizi bitirecek..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kargaların 10 numarası çok iyi oynamış. Bunlar 10 numarayı buldu mu şampiyon oluyorlar, 3 aydır gundem Onuachu bu kadar aciz beceriksiz yönetim olamaz yaw gidin şu Cham ı alın bari 10 numaramız olsun.

Paran yoksa kulübeye 2m verip Dragus niye alıyorsun, Enis de var kulübede hatta Umut var ve yaşı geçmeden piyasaya sürmemiz gereken Poyraz var. Şunlar varken Antep in forvetine 2m verdiler şimdi as forvete para bulamıyorlar. Adam mahalle takımına karşı bile etkili olamadı kayboldu gitti.

Enis Destan in da süresi azalacak. Elinde genç forvetler var sen gidip kulübeye yabancı forvet alıyorsun. Bu plansizlik İho dönemiyle kapışır.
                          Kime karşı oynamış genclerb7rligine karşı bardhi de o takıma karşı 2 gol atsa 10 numara almiyicakmiyiz

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kime karşı oynamış genclerb7rligine karşı bardhi de o takıma karşı 2 gol atsa 10 numara almiyicakmiyiz
                            Genclerbirligi nden daha zayıf rakibe karşı maç yaptık, Bardhi sahada miydi onu bile anlamadık. Mesele rakibin zayıflığı değil, kaliteli oyuncu almışlar adam topa dokunusuyla top taşımasıyla az çok kendini belli eder.

Peşinde olduğumuz Cham da iyi 10 numaraya benziyor ama elde ikisi genç 3 yedek forvet varken yabancı yedeğe 2m euro veren yönetimimiz sıra as oyuncuya gelince hesap kitap yapmaya başladı.

Edit: 3 değil 4 yedek forvet de diyebiliriz. Gomez i saymayı unuttum.
                            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 28.07.2024, 14:31.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Santrafor transferinden daha acil olan 8 numara transferi birakin hala okay falan pesinde kosmayi sahada bassiz tavuk gibi kalacagiz onca transfer yine bosa gidecek, hocanin takim oynatma kapasitesi olmadigi asikar kim gelirse gelsin oyununu en fazla bir adim ileriye tasir fazlasi olmaz bu adamla, hic degilse saha icinde takimi yonlendirecek akli basinda bir 8 numarimiz takim beyni olmali iki senedir hala daha sunu anlayamadilar..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Genclerbirligi nden daha zayıf rakibe karşı maç yaptık, Bardhi sahada miydi onu bile anlamadık. Mesele rakibin zayıflığı değil, kaliteli oyuncu almışlar adam topa dokunusuyla top taşımasıyla az çok kendini belli eder.

Peşinde olduğumuz Cham da iyi 10 numaraya benziyor ama elde ikisi genç 3 yedek forvet varken yabancı yedeğe 2m euro veren yönetimimiz sıra as oyuncuya gelince hesap kitap yapmaya başladı.

Edit: 3 değil 4 yedek forvet de diyebiliriz. Gomez i saymayı unuttum.
                                Ruzemberok her hattıyla gençlerden iyi Rapid wien i de eliyicez o da zayıf bir takım olur sonra

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X