Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saviç'le opsiyonsuz 3 yıllık anlaşmışız. 33 yaşındaki oyuncuya opsiyonsuz 3 yıl... Bu sözleşmeleri kim kabul ediyorsa, helal olsun. Biri antrenmana çıkmak için bizi kullanır, 1 yıllık sözleşmeyle 3 milyonu koparır gider; biri gelir sözleşmesine "istediğim zaman bedelsiz ayrılırım" yazdırır; biri gelir 33 yaşında son kontratını garanti sözleşme üzerinden bağlar... Bu malı yemeyen tabii keriz olur.
    mertens gibi kalibiyet ve deneyimlerini faydaya dönüştürebilecekse kimse laf etmeyecektir. öyle de bir oyuncu savic profil ve kabiliyet olarak

o başıboşluğu biraz böyle oyuncularla doldurmak genelde faydalı oluyor

Yorum

• Ben kendimi bildim bileli bu parasal muhabbetler bitmedi,bitmiyor
      Herkes ekonomist herkes Scout.
      Scout oyuncu bulsa 10 adam getirse 1 tutsa yine bu muhasebesi yapılacak ki bu dediklerinizi Nevzat Aydın yaptı adama küfür etmekten helak olmuştunuz
      Geçen yıllar parasızlıktan ağlayan Bjk 6 milyon € maaş veriyor.Yok para şuradan geliyor edebiyatı yapmayın boşa demek ki bizde de resmi olmayan kanallardan para geliyor
      Ben saha da futbol izlemek istiyorum bunu da kaliteli ayaklarla yaparsınız
      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
      Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mertens gibi kalibiyet ve deneyimlerini faydaya dönüştürebilecekse kimse laf etmeyecektir. öyle de bir oyuncu savic profil ve kabiliyet olarak

o başıboşluğu biraz böyle oyuncularla doldurmak genelde faydalı oluyor
        Bizim taraftar tüm oyuncular genç olsun çok az para verelim ama sahada eselim diyor..pepe 41 yaşında milli maçta izledik barış Alperi sahadan sildi .. savic atletoco gibi bir takımda sürekli oynamış biri ben cok memnunum kombinemi ve formamı aldım ki istanbulda oturduğum halde destek verin klube Enis ve poyrazla sezona başlayıp 5 ci hafta lige havlu atıp maçları 2 bin kişi izlesin istiyorlar sanirim

Yorum

• Stoperin 36 hatta kendine iyi bakarsa ve isterse 37'ye kadar yolu var. Saviç iyi transfer olur. Savunmada lider bir isme gerek vardı uzun zamandır.

Yorum

• Bu adamlar hiç bir şeyden memnun olmaz.. 2-3 genç at sahaya alınan olumsuz sonuçlardan sonra yine bu adamlar eleştirir.
            Verilen örneklere bak Glowacki,Durica.. bu mu yani.. Glowacki aldın da ne oldu 900 bin euroya aldın 2 sene sonra eski takımına bedelsiz gitti.

Durica 35 yaşında geldi çok mu iyi performans gösterdi..

Stepanov evet 40 yılda bir denk düştü de para kazanabildik.

Vitor Hugo 3.2 m euro ya aldın 1.8 e sattın.

Edgar İe Yusuf transferinde eşantiyon geldi.. performans verdi sakatlık yaşadı ve bedelsiz ayrıldı.

Var mi başka örnek??

Yarıştığın takımlar 3 Türk futbolcuya 16.5 m euro bonservis ödedi.. kiralık gelen oyuncuya 8m euro.. 34 yaşında ki forvete yıllık 6 m euro
            demediler ki elimizde Abubakar var Muleka var geçen sezon yıldızı parlayan Semih var ama yok gittiler Immobile aldılar.. ve emin olun kimse sizler gibi verilen maaş olsun,bonservis olsun umursamıyor.. yıllardır şampiyon olamayan,başkanlık süresince tüm rakiplerinin şampiyonluğunu gören başkanları da savunuyorlar.. yeniden seçiyorlar.. ama onların gelirleri bizden kat kat fazla değil mi.. adamların en ucuz kombineleri bizim belkide en pahalı kombinemiz.. ama yok oturduğun yerden sabah akşam salla.. futbolcu çöp,hoca çöp falan.

Yorum

• Taraftara düşen yılda hiç değilse bi formacuk almak. Sade konuşuyoruz, herşeyi de çok iyi biliyoruz.
              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Ya burada herkesin futbol görüşü farklı. Bir 11 yapın deyince farklı farklı kadrolar çıkıyor. Hoca da aynı şekilde, adamın kadro anlayışı farklı. Kendi kafandakini ona dayatamazsın yani. Onun futbol görüşü sana uyacak diye bir şey de yok. Senin doğrun başkasının yanlışı, başkasının doğrusu ise senin yanlışın olabilir. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu zaman gösterir. Şöyle bir gerçek var ki maç kazanırsan kimseden ses çıkmaz, maç kazanamazsan herkes konuşur. O zaman kimse doğru veya yanlışla ilgilenmez, sonuçla ilgilenir. Bu işin sonucu da puan tablosunda ligi nerede bitirdiğindir. Şahsen ben Avrupa'da başarıyı tercih ederim bu saatten sonra. O zaman ligde başarı kaçınılmaz olacaktır zaten. Avrupa'da en kötü ihtimalle Konferans Ligi'nde final yapan bir takım bu ligi gözü kapalı götürür.

Yorum

• savic iyi transfer

Yorum

• ----------ugurcan----------

pedro-----savic-----wesley------barisic

-------ozan-----mendy------cham------

visca-------------******------------trezeguet

onuralp-***,baniya,denswil,eren-lunstram,okay,bardhi-cihan,enis/dragus/poyraz,waka

hem yedek hem as olarak fena kadro değil.Ama 8 numara lazım
                    En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 23.07.2024, 13:23.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taraftara düşen yılda hiç değilse bi formacuk almak. Sade konuşuyoruz, herşeyi de çok iyi biliyoruz.
                      Doğrudur da takımı için hiçbir maddi destekte bulunmayan taraftar da eleştiri hakkına sahiptir. Çünkü taraftardır o. Birçok şeyden ödün verir. Yeri gelir psikolojisi/morali bozulur, işi gücü rast gitmez. Yeri gelir sinirden, heyecandan, coşkudan uyku uyuyamaz. Yeri gelir sırf takımının maçı var diye işini erteler. Örnekler çoğaltılabilir. Taraftar gösterdiği özveri ve tutku sayesinde çevresinde öyle etki yaratır ki işyerinde, okulda veya herhangi bir yerde insanlar bilir ki burda mutlaka Trabzonsporlu var. O yüzden büyüğüz zaten. Elinden geldiğince maddi destek vermek de ekstradır ama yönetim bu taraftar gücünü kullanarak o devasa sponsorları buluyor zaten. O yüzden taraftarlığı maddiyata indirgemek biraz yanlış geliyor bana. Her kim olursa olsun eleştirirken de makul zeminde akla yatkın şeyleri dile getirmek lazım. İşleri takıntı derecesine getirmemek lazım.
                      There is no spoon...

Yorum

• merkez : ozan,mendy,cham,lunstram,okay,bardhi,umut

kanat : visca,cihan,tre,waka

bek : pedro,?,barisic,eren

stoper : savis,wesley,baniya,denswil,hüseyin veya ali şahin

forvet : dragus,enis,poyraz,?
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Geçen sezona göre ne değişir? İlk bakışta, derinde beklerken daha sert savunuruz fikri beliriyor bende. Savic o konuda büyük katkı verir. Orta saha merkeze de sertlik katarız.

Hareketlilik ve pres yine soru işareti, hücumda topu kaybedince açık vermeden kontrollü şekilde geri döneriz yine. Bunları yapmak için savunmayı öne çıkarman şart, aldığımız/alacağımız iki stoper de ağır. Savic'in adımları uzun fena koşmuyor gibi ama o Hollandalı stoper kağnı gibi geldi bana.

Geriden oyun kurarken orta saha ne yapar, hücuma dönük oyuncu kim olacak? Oraya yapılacak Cham vs transferi ile durum belli olur.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçen Trabzonspor tarihi gelişimini anlattım sana. Şovenizmin kralını yapan sensin.

Takımın ilk 11 ine şu ana kadar 8 tane finansal geri dönüşü olmayan adam oturmuş olacak santrafor da geldiği anda.

Şu vaziyeti savunacak kişinin ya matematiği sorunludur, ya da sorgulamadan aciz biyatçının önde gidenidir.
                            Sözüm size değildi. Sizin yorumlarınızı özenle okurum. Temenni olarak olması gerekenler olarak da dikkate alırım
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adamlar hiç bir şeyden memnun olmaz.. 2-3 genç at sahaya alınan olumsuz sonuçlardan sonra yine bu adamlar eleştirir.
                              Verilen örneklere bak Glowacki,Durica.. bu mu yani.. Glowacki aldın da ne oldu 900 bin euroya aldın 2 sene sonra eski takımına bedelsiz gitti.

Durica 35 yaşında geldi çok mu iyi performans gösterdi..

Stepanov evet 40 yılda bir denk düştü de para kazanabildik.

Vitor Hugo 3.2 m euro ya aldın 1.8 e sattın.

Edgar İe Yusuf transferinde eşantiyon geldi.. performans verdi sakatlık yaşadı ve bedelsiz ayrıldı.

Var mi başka örnek??

Yarıştığın takımlar 3 Türk futbolcuya 16.5 m euro bonservis ödedi.. kiralık gelen oyuncuya 8m euro.. 34 yaşında ki forvete yıllık 6 m euro
                              demediler ki elimizde Abubakar var Muleka var geçen sezon yıldızı parlayan Semih var ama yok gittiler Immobile aldılar.. ve emin olun kimse sizler gibi verilen maaş olsun,bonservis olsun umursamıyor.. yıllardır şampiyon olamayan,başkanlık süresince tüm rakiplerinin şampiyonluğunu gören başkanları da savunuyorlar.. yeniden seçiyorlar.. ama onların gelirleri bizden kat kat fazla değil mi.. adamların en ucuz kombineleri bizim belkide en pahalı kombinemiz.. ama yok oturduğun yerden sabah akşam salla.. futbolcu çöp,hoca çöp falan.
                              üç büyütülmüşlerin transfer bütçesi nasıl belirleniyor, nasıl böyle paraları saçabiliyorlar ben açıkçası anlamadım. biz ise böyle bir şey hiç yapamadık. demek istiyorum ki ortada bir adaletsizlik var. dolayısıyla sınırlı bütçe ile birşeyler yapmaya çalışıyoruz, başarılı olamadığımızda iyice dibe doğru gidiyoruz. bu sefer taraftar hesap kitap işine giriyor normal olarak. ama üç büyütülmüşlerde ben böyle bir şey görmedim. başarısız bile olsa yine gidip pahalı transfer yapıyor, dibe gitmiyorlar. (istisna varmıdır bilmiyorum) dolayısyla yüzde 99 şampiyon oluyorlar. bunun sonucunda bizde şampiyonluklar yaşamamız için üç büyütülmüşler gibi pahalı topçu alıp, arkaya yaslanalım hesap kitap yapmayalım diyen bir kesim oluşuyor. her iki tarafta kendince haklı görünüyor. bizim diğer bir dezavantıjımız, kalite topçu bize gelecekse aleyhimize birçok tavizle geliyor. daha sonra zarar görüyoruz. nasıl bir çözüm bulanabilir bilmiyorum. ancak ben de hesap kitap yapmaktan sıkıldım. şampiyonluk için/başarılı olmak için riske girmemiz lazım. yoksa biz çok daha yönetime TD ye sallarız.

Yorum

• Saviç beğendiğim bi futbolcu.
                                Bir hatırlatma glovaçki ağır ve biraz olgun bi stoperdi ama bence bize gelen en iyi stoperlerden biriydi. Oyunu biliyordu sezgileri çok iyiydi.
                                Saviç ondan aşağı kalmaz bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X