Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sözüm size değildi. Sizin yorumlarınızı özenle okurum. Temenni olarak olması gerekenler olarak da dikkate alırım
    Eyvallah abi.

Bu arada Saviç transferi teknik olarak bu sene yapılmış en iyi transfer bana göre.
    O bölgeye gelebilecek en iyi adam diyebilirim.

Lakin diğer eleştrilerim halen güncel. Maalesef.

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO;[URL="tel:1921867394" tarafından gönderildi
      1921867394[/URL]]üç büyütülmüşlerin transfer bütçesi nasıl belirleniyor, nasıl böyle paraları saçabiliyorlar ben açıkçası anlamadım. biz ise böyle bir şey hiç yapamadık. demek istiyorum ki ortada bir adaletsizlik var. dolayısıyla sınırlı bütçe ile birşeyler yapmaya çalışıyoruz, başarılı olamadığımızda iyice dibe doğru gidiyoruz. bu sefer taraftar hesap kitap işine giriyor normal olarak. ama üç büyütülmüşlerde ben böyle bir şey görmedim. başarısız bile olsa yine gidip pahalı transfer yapıyor, dibe gitmiyorlar. (istisna varmıdır bilmiyorum) dolayısyla yüzde 99 şampiyon oluyorlar. bunun sonucunda bizde şampiyonluklar yaşamamız için üç büyütülmüşler gibi pahalı topçu alıp, arkaya yaslanalım hesap kitap yapmayalım diyen bir kesim oluşuyor. her iki tarafta kendince haklı görünüyor. bizim diğer bir dezavantıjımız, kalite topçu bize gelecekse aleyhimize birçok tavizle geliyor. daha sonra zarar görüyoruz. nasıl bir çözüm bulanabilir bilmiyorum. ancak ben de hesap kitap yapmaktan sıkıldım. şampiyonluk için/başarılı olmak için riske girmemiz lazım. yoksa biz çok daha yönetime TD ye sallarız.
      Büyük firmalar devlete vergi vermemek için 3 büyütülmüşlere sponsor oluyor. Firmaların spor ile alakası olmasa da örneğin tüpraş, vermediği vergileri bu büyütülmüş kulüpler yiyor. Bu sayede batmıyorlar. Firmalar da ne diye boşa vergi versin? Millet yiyeceğine koç gibi zengin bebeler oyun da kumarda kaybeder o parayı. Salak mı millete yedirecekler dimi?
      En son acan61 tarafından düzenlendi; 23.07.2024, 13:52.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu adamlar hiç bir şeyden memnun olmaz.. 2-3 genç at sahaya alınan olumsuz sonuçlardan sonra yine bu adamlar eleştirir.
        Verilen örneklere bak Glowacki,Durica.. bu mu yani.. Glowacki aldın da ne oldu 900 bin euroya aldın 2 sene sonra eski takımına bedelsiz gitti.

Durica 35 yaşında geldi çok mu iyi performans gösterdi..

Stepanov evet 40 yılda bir denk düştü de para kazanabildik.

Vitor Hugo 3.2 m euro ya aldın 1.8 e sattın.

Edgar İe Yusuf transferinde eşantiyon geldi.. performans verdi sakatlık yaşadı ve bedelsiz ayrıldı.

Var mi başka örnek??

Yarıştığın takımlar 3 Türk futbolcuya 16.5 m euro bonservis ödedi.. kiralık gelen oyuncuya 8m euro.. 34 yaşında ki forvete yıllık 6 m euro
        demediler ki elimizde Abubakar var Muleka var geçen sezon yıldızı parlayan Semih var ama yok gittiler Immobile aldılar.. ve emin olun kimse sizler gibi verilen maaş olsun,bonservis olsun umursamıyor.. yıllardır şampiyon olamayan,başkanlık süresince tüm rakiplerinin şampiyonluğunu gören başkanları da savunuyorlar.. yeniden seçiyorlar.. ama onların gelirleri bizden kat kat fazla değil mi.. adamların en ucuz kombineleri bizim belkide en pahalı kombinemiz.. ama yok oturduğun yerden sabah akşam salla.. futbolcu çöp,hoca çöp falan.
        Glowacki eski takımına bedelsiz gitti ise, o da sözleşme başarısızlığıdır. Benim orada anlatmak istediğim önerme gayet net . Fiyat / performans.

Alacağın savic yada diğer stopere hem maaşı fazla vereceksin hem de adamların son sözleşmesi zaten . Üstelik bu bölgede 2.3 milyon euro maaş verdiğin bir adamın daha var .

Glowacki bu örnekte maaşı düşük profil. Gitse de en azından fayda aldığın isim oluyor .

Durica geldiğinde gayet iyi performans gösterdi .

Higoyu aldın ve bonservissel olarak bu adamdan fayda sağlayabilirdin . Zira gösterdiği performans ile de sana bunu getirebilirdi . Ailesel sebeplerden dolayı brezilya'ya gitti . Sonrasında da annesi ve / ve ya başka birisi vefat edince zaten geri gelmek istemişti.

Algı yapmaya gerek yok. Gerçekleri detaylı olarak anlattığınızda daha sempatik olabilirsiniz .

Edgar ' ın bize gelişinde bile , adamı bize verdiler bir sezon adamı görmeden kiraladık. Sebep ? Ben bu tip şeyleri sorguluyorum , siz hemen kabul ediyorsunuz diye ben kötü olmuyorum. Ben takımımın hakkını savunurum kardeşim.

Senin futbolculara verilen paralar hoşuna gidiyordur. Ancak , yarın öteki gün AA ile ED gittiğinde bu takımı yine ben takip ediyor olacağım .

Adamlar öyle ya da böyle bonservisten gelir elde ediyor. Bunu anlaman için filozof olmana gerek yok .

Sen son 3 senedir bonservis olarak kimden gelir elde ettin ? Benim tek hatırladığım cornelius var . Başka ? Bir de 2.5 milyon euro' ya sattığın abdülkadir ? ee ? Buna ek olarak gönderdiğin hemen her futbolcuya fesih bedeli de ödedin . Kulübüne parasal girdi yok ama çıktı olsun istiyorsun .

Ondan sonra o 16.5 yerliye veriyor diye örnek verirsin. Önce adamlar satış yapabiliyor mu ? Kasasına para giriyor mu ona bak .

Adamlar elindeki 18 yaşındaki çocuğu bonuslarla beraber 30'a okuttu. Bunu söyleme , verdikleri parayı söyle ne güzel dünya . 6sarayın sağ bekini verdiği fiyatı da söylememe gerek yok sanırım .
        En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 23.07.2024, 14:02.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımın ekonomik olarak girdiği çıkmazı görmek için uzman olmaya gerek yok .

Takımına maddi açıdan girdi sağlayamıyorsun ama sürekli max düzeyde çıkış var. Azıcık aklı selim olan bir insan bu durumun nereye gideceğini algılayabilir .

Ayrıca Mendy vari transfere kimsenin sesi çıkmadı bu forumda . Mantıklı olan iş var , mantıksız olan iş var .

Fener bugün avrupa maçına çıkacak , oynadığı hazırlık maçı sayısı 5 .

Sen 2 gün sonra maça çıkacaksın oynadığın hazırlık maçı sayısı 2.

Hocayı ve takımı eleştirmeyeceğim de , burada genel ülke konularını mı konuşacağım ?

Polyannacılığınız takıma bir girdi sağlamıyor. Eleştirilmeye aynı çok sevdiğiniz hocanız gibi zerre açık değilsiniz .
          Eleştiri yapılmasın diyen yok, hadi oturup Hocayı yerden yere vuralım ya da oyuncuları tek tek analiz yapalım. Eleştiri forumun genel kuralıdır ve bende bunu çok sık yaparım hatta yıllardır en çok eleştiren belki de benim ama her şeyin bir zamanı ve hududu var..

Ekonomik olarak batık bir durumda ki kulübüz. İstanbul takımları ile para olarak asla yarışamadık yarışamayız da. Ama bu demek değildir ki, çoluk çocukla yola devam edelim. Futbol nalet bir sektör, benim bir ömür kazanacağım parayı s...dirik heriflere prim olarak dağıtıyorlar, Şimdi oturup da bu futbolcuların senden benden ne artıları var da bir ömür kazanacağımız paraları bir senede kazanıyorlar diyerek forumda tartışalım mı, esas konuşulması gereken bunlar. Eğer bu konuyu konuşamıyorsak ve bu dümenin suyu nerden geliyor sadece alacağımız forma ve bir kaç ürünle katkı sağlayan taraf oluyorsak o zaman yok şuna 2 milyon vermişler, yok o bu kadar eder mi diyerek bedeli biçen biz olamayız değiliz de zaten. zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış. Kim ne derse desin, bu futbolcular ve yöneticiler bu paraları hem de deli paralarıo harcayacaklar ve sen ben de sadece konuşacağız, dün de böyleydi bugün de böyle yarında farklı olmayacak.. Devlete olan 1 liran borcunu şimdiye kadar sildiler mi? En son bayram da yediğin radar cezalarını affeden olacak mı?? olmayacak, ama bu adamların bir şekilde borçlarını silerler ve bir şekilde yine para bulurlar. Ne ben takımda çok para var diye gurur duydum ne de paramız niye yok diye hayıflandım.

Ben taraftarım ve taraftar olarak sahada iyi oyun oynayan oyuncular görmek isterim. Bana bunu hangi koşullarda sağladıklarına bakmam bakmayacağımda. Çünkü, bunun daha iyisi yapıp da kazanılan paralarla şahane kadrolar kurup da takımın gelecek 10 yıllarını garanti altına alan bir yönetim görmedim görmeyeceğimde. kasa dolup taşşa da kendi aralarında kırışacaklar parayı ve sana her zaman vasatı sunmaya devam edecekler. O halde ben BERAT 'I , Eren gibi vasatı, Baniya gibi boş adamları , sarkan asanı, izlemek istemiyorum arkadaş. Alsınlar ve daha fazlasını alsınlar. Alıp da beceremediklerinde seneye tekrar alacaklar, U 19 ile çıktığımız bir sezon var mnı? yok eee Ben kalite istiyorum

Bu sene yapıyorlar bir şeyler. Yetmez, ayak yapmasınlar. Transfer bombalarını erken patlatmışız, yalan oğlu yalan. Ana mevki oyuncularının tamamı duruyor daha üstüne sağ bek de gitti.. Rotasyon oyuncularını transfer ettik diye takla atacak halim yok. Forvetim hala yok, 8 numaram hala yok, Stoperimiz dün alındı, Sağ bek daha yok,???

Amaç, şampiyonluk ise ki, futbolda amaç hedeftir ve 1. liktir. 3. olduk diye sokağa çıkıp tur atan var mı? yok o halde 1. olmak için en iyilerini alacaksın, en iyilerini alamıyorsan yakın olan ve takım disiplinine uyacak karakterli oyuncular alacaksın. Bu sene bulamadıysan seneye bulacaksın. Bu döngü böyle devam edip gidecek.

Bu yönetimi desteklemedim, Hocamız illa bu olsun da demedim. Ama Morinyo'yu sen getiremiyorsan, O zaman Avcı hoca ile devam edeceksin, Çünkü Avcı da yoksa , Sadi Tekelioğlu gelecek.. Yarışmak için hedef koyacaksın. Ben de o halde diyorum ki, Bizi şampiyon yapan bir Hocamız var, Daha iyisini alacağına inanmadığınız bir yönetim varken, Avcı Hoca da gitsin diye feryat etmenin manası ne???

Koşullar bu, Başarısız olurlarsa gidecekler, Trabzonspor'da kimse koltuğa yapışamaz. Bir Şikeciler gibi tarikat değiliz ki 20 sene bir başkanla devam edelim..
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Saviç gibi profili alıp kaç paraya oynatmayı düşünüyorsunuz?

Saçmalamayı da geçti bazı kişiler artık.

20’lik oyunculardan 10 milyon maliyetli takım kurup şampiyon olmak imkansız. Şampiyonluğu geçtim ilk 5’e giremezsin. Şu rüyadan uyanın artık.

Fm’de bile yapamazsın.

Altyapıdaki o saçma sapan adamlarla oynadığın maçlarda 6-7 yiyip rezil olmuştuk. O günlere dönmeyi mi istyorusunuz? Bu ne iş bilmezliktir.

Abdurrahman -artık her kimse tanımıyorum- ve Göktan’ı niye oynatmıyor diyor? Absürt komedi.

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Büyük firmalar devlete vergi vermemek için 3 büyütülmüşlere sponsor oluyor. Firmaların spor ile alakası olmasa da örneğin tüpraş, vermediği vergileri bu büyütülmüş kulüpler yiyor. Bu sayede batmıyorlar. Firmalar da ne diye boşa vergi versin? Millet yiyeceğine koç gibi zengin bebeler oyun da kumarda kaybeder o parayı. Salak mı millete yedirecekler dimi?
              bu korkunç bişey. benim vergimle üç büyütülmüşler şampiyon oluyor demektir. yani böyle birşeyi yönetim biliyordur herhalde. biliyorsa ne yapabilir nasıl bunu engelleyebilir yada engelleyebilir mi? derin bir çukurdayız sanki.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğrudur da takımı için hiçbir maddi destekte bulunmayan taraftar da eleştiri hakkına sahiptir. Çünkü taraftardır o. Birçok şeyden ödün verir. Yeri gelir psikolojisi/morali bozulur, işi gücü rast gitmez. Yeri gelir sinirden, heyecandan, coşkudan uyku uyuyamaz. Yeri gelir sırf takımının maçı var diye işini erteler. Örnekler çoğaltılabilir. Taraftar gösterdiği özveri ve tutku sayesinde çevresinde öyle etki yaratır ki işyerinde, okulda veya herhangi bir yerde insanlar bilir ki burda mutlaka Trabzonsporlu var. O yüzden büyüğüz zaten. Elinden geldiğince maddi destek vermek de ekstradır ama yönetim bu taraftar gücünü kullanarak o devasa sponsorları buluyor zaten. O yüzden taraftarlığı maddiyata indirgemek biraz yanlış geliyor bana. Her kim olursa olsun eleştirirken de makul zeminde akla yatkın şeyleri dile getirmek lazım. İşleri takıntı derecesine getirmemek lazım.
                Yorumunun çoğuna katılıyorum. Manevi bağımız sevdamız dünyaya bedel zaten orasını kimse tartışamaz.

Ancak kendince gücü nispetinde kulübe katkı da sağlamalı taraftar, tribünde ya da tribün dışında. Mevcut ekonomik şartlar belli ona elbette saygım var.

Her halükarda yıkıcı yorumlar, umutsuzluk ve bezginlik pompalamak asla memnun olmamak çoğumuzun alışkanlığı halini aldı. Benim de eleştirim buna.
                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Malheiro 14:30 imza töreni varmış

Yorum

• Bu işi ekonomiden bağımsız olarak düşünenler birkaç sene sonra parasızlıktan sıradan bir takım izlemeyi de göze almalılar.Bankalar Birliği anlaşmasını burada eleştirirken,çok sayıda destekleyen vardı.Şimdi kulüp anlaşmadan çıkmaya daha doğrusu kaçmaya çalışıyor.

Ülkedeki tüm Trabzonspor'lular forma alsa da biz bir oyuncuya 6 M.Euro veremeyiz. Her kulübün kendi kültürü vardır,bunu oluşturmalı ve ona göre hareket etmelidir.Sürdürülebilir başarı böyle gelir.Yoksa boğa olmaya özenen kurbağaya dönersin.Gerçeklikten uzaklaşmamak lazım.
                    En son Larking tarafından düzenlendi; 23.07.2024, 14:23.
                    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• 433 oynayacak isek,
                      Ortadaki 3 lü kim olacak,
                      Mendy-Ozan-Okay-Lundstram-Cham-Çekik göz
                      Değişik bi durum, ismi geçen oyuncular alınırsa yarısı yedek kalacak, lig uzun, avrupa maçları var tamam ama geçmişte pek böyle bir kadro yapımız yoktu, 2011 şampiyonluğumuz 13 futbolcu ile olmuştu, son şampiyonluğumuz da öyle sayılır. Şimdi üstte renktaşın birisi kadro yapmış Lundstram yok mesela ve daha 2 kişi alınacak oraya.

İleri 3 lü normal duruyor solun fazlalığı hariç,
                      Visca(Cihan) Onaçu(Draguş) Trezege(Orsic,Waka)
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eleştiri yapılmasın diyen yok, hadi oturup Hocayı yerden yere vuralım ya da oyuncuları tek tek analiz yapalım. Eleştiri forumun genel kuralıdır ve bende bunu çok sık yaparım hatta yıllardır en çok eleştiren belki de benim ama her şeyin bir zamanı ve hududu var..

Ekonomik olarak batık bir durumda ki kulübüz. İstanbul takımları ile para olarak asla yarışamadık yarışamayız da. Ama bu demek değildir ki, çoluk çocukla yola devam edelim. Futbol nalet bir sektör, benim bir ömür kazanacağım parayı s...dirik heriflere prim olarak dağıtıyorlar, Şimdi oturup da bu futbolcuların senden benden ne artıları var da bir ömür kazanacağımız paraları bir senede kazanıyorlar diyerek forumda tartışalım mı, esas konuşulması gereken bunlar. Eğer bu konuyu konuşamıyorsak ve bu dümenin suyu nerden geliyor sadece alacağımız forma ve bir kaç ürünle katkı sağlayan taraf oluyorsak o zaman yok şuna 2 milyon vermişler, yok o bu kadar eder mi diyerek bedeli biçen biz olamayız değiliz de zaten. zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış. Kim ne derse desin, bu futbolcular ve yöneticiler bu paraları hem de deli paralarıo harcayacaklar ve sen ben de sadece konuşacağız, dün de böyleydi bugün de böyle yarında farklı olmayacak.. Devlete olan 1 liran borcunu şimdiye kadar sildiler mi? En son bayram da yediğin radar cezalarını affeden olacak mı?? olmayacak, ama bu adamların bir şekilde borçlarını silerler ve bir şekilde yine para bulurlar. Ne ben takımda çok para var diye gurur duydum ne de paramız niye yok diye hayıflandım.

Ben taraftarım ve taraftar olarak sahada iyi oyun oynayan oyuncular görmek isterim. Bana bunu hangi koşullarda sağladıklarına bakmam bakmayacağımda. Çünkü, bunun daha iyisi yapıp da kazanılan paralarla şahane kadrolar kurup da takımın gelecek 10 yıllarını garanti altına alan bir yönetim görmedim görmeyeceğimde. kasa dolup taşşa da kendi aralarında kırışacaklar parayı ve sana her zaman vasatı sunmaya devam edecekler. O halde ben BERAT 'I , Eren gibi vasatı, Baniya gibi boş adamları , sarkan asanı, izlemek istemiyorum arkadaş. Alsınlar ve daha fazlasını alsınlar. Alıp da beceremediklerinde seneye tekrar alacaklar, U 19 ile çıktığımız bir sezon var mnı? yok eee Ben kalite istiyorum

Bu sene yapıyorlar bir şeyler. Yetmez, ayak yapmasınlar. Transfer bombalarını erken patlatmışız, yalan oğlu yalan. Ana mevki oyuncularının tamamı duruyor daha üstüne sağ bek de gitti.. Rotasyon oyuncularını transfer ettik diye takla atacak halim yok. Forvetim hala yok, 8 numaram hala yok, Stoperimiz dün alındı, Sağ bek daha yok,???

Amaç, şampiyonluk ise ki, futbolda amaç hedeftir ve 1. liktir. 3. olduk diye sokağa çıkıp tur atan var mı? yok o halde 1. olmak için en iyilerini alacaksın, en iyilerini alamıyorsan yakın olan ve takım disiplinine uyacak karakterli oyuncular alacaksın. Bu sene bulamadıysan seneye bulacaksın. Bu döngü böyle devam edip gidecek.

Bu yönetimi desteklemedim, Hocamız illa bu olsun da demedim. Ama Morinyo'yu sen getiremiyorsan, O zaman Avcı hoca ile devam edeceksin, Çünkü Avcı da yoksa , Sadi Tekelioğlu gelecek.. Yarışmak için hedef koyacaksın. Ben de o halde diyorum ki, Bizi şampiyon yapan bir Hocamız var, Daha iyisini alacağına inanmadığınız bir yönetim varken, Avcı Hoca da gitsin diye feryat etmenin manası ne???

Koşullar bu, Başarısız olurlarsa gidecekler, Trabzonspor'da kimse koltuğa yapışamaz. Bir Şikeciler gibi tarikat değiliz ki 20 sene bir başkanla devam edelim..
                        Söylediklerim yanlış anlaşılıyor sanırım . Ben her transferimiz genç olsun demiyorum. Mesela Savic kadroya mı katılacak , yanındaki adam o zaman genç profil olsun diyorum . Mesela orta sahaya hamsik mi aldın , yanındaki adam daha genç profilde biri olsun diyorum .

Şuana kadar 11'e yapılan transferler ; Lundstram ( 30 ) , Barisic ( 31 ) , Nwakaeme ( 35 ) , Ozan Tufan ( 29 ) , Dragus ( 24 ) .

Mesela sizin dediğiniz " bu sene yapıyorlar bir şeyler " ile başlayan kısma da kesinlikle katılıyorum . Ek olarak bazı bölgelerde yığılma varken asıl mevkilerimiz hala boş . 2 gün sonra da konferans ligi maçına çıkacağız . Transferde ve kadro yapılanmasında rezil bir durumdayız . Eldeki yabancıların kontratlarından da hala çıkabilmiş değiller .

Bu takımın yaklaşık 2 senedir aynı bölgeleri eksik . Bakın 1 sezon demiyorum , 2 sezondur takımda aynı bölgeler eksik . Hala bunun çalışması yapılmayıp , kervanı yolda düzmeye uğraşıyorlarsa ben de taraftar olarak buna tepki gösteririm. Çünkü çalışılmadan ve son dakika yapılmış her transfer Trabzonspor kulübüne maddi manada eksi yazıyor . Günü kurtarırken aslında seneler harcanıyor .

Avcı konusunda da sizinle ayrışıyoruz . Öncelikle Avcı hoca ' nın futbolu , futbolcuları geliştirmiyor. Türkiye kupası finalinde gördüğümüz üzere , futbol namına da sahaya bir şey yansıtmıyor. Bir tane atalım sonra çanakkale geçilmez savunması yapalım mantığında oyunla da bir yere varılmıyor . Hoca' nın takımın başında olduğu 3 senede , rahat rahat kazandık dediğiniz 15 - 20 tane maç söyleyebilir misiniz ? Şampiyonluk senesi de dahil .

Hoca ile devam edileceği aşikar bu konuda sıkıntı yok . ED ile de devam edeceğiz zaten . Ancak bu isimlerle devam edeceğiz diye eleştirmeyelim mi ? Adamın zaten eleştiriye açık olmadığını verdiği röportajlardan görüyoruz. Mesela diğer takımlar fazla fazla hazırlık maçı yaparken , biz neden 2 tane hazırlık maçı yaptık deyince niye taraftar suçlu oluyor ? Ya da diğer takımlar haftada 1 - 2 gün izin yaparken biz daha fazla izin yapıyoruz deyince niye hoca karşıtı oluyoruz ?

Adamın oynattığı futbolu forumun yarısından fazlası beğenmiyor zaten . Yapılan ankette de bunu gördük . Ben sadece sessiz kalmıyorum dillendiriyorum , bu da beni karşıt olarak gösteriyor.

Hepimizin ortak kaygısının Trabzonspor olduğundan eminim . Ben sadece işin finansal kısmına biraz fazla takığım .

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu işi ekonomiden bağımsız olarak düşünenler birkaç sene sonra parasızlıktan sıradan bir takım izlemeyi de göze almalılar.Bankalar Birliği anlaşmasını burada eleştirirken,çok sayıda destekleyen vardı.Şimdi kulüp anlaşmadan çıkmaya daha doğrusu kaçmaya çalışıyor.

Ülkedeki tüm Trabzonspor'lular forma alsa da biz bir oyuncuya 6 M.Euro veremeyiz. Her kulübün kendi kültürü vardır,bunu oluşturmalı ve ona göre hareket etmelidir.Sürdürülebilir başarı böyle gelir.Yoksa boğa olmaya özenen kurbağaya dönersin.Gerçeklikten uzaklaşmamak lazım.
                          Sonunda konuya mantıkla yaklaşan birini gördüm . Şükür .

Herkes hayaller aleminde yaşıyor .

Yorum

• Pedro Malheiro ve Saviç transferleri profil olarak doğru transferler.

Konu aslında çoğunlukla yüksek maliyet değil, konu oyuncuların ederinin fazlasının ödenmesi. Aslında rakamların hiçbir önemi yok. 1 milyon euro da verebilirsin 5 milyon euro da ama kime veriyorsun bu parayı. Bizim sorunumuz 2 milyon euroluk oyuncuya 3 vermek yoksa 7 milyon euroluk oyuncuyu 5'e alırsın kimse itiraz etmez.

Pedro Malheiro gelecek vaat eden bir oyuncu. Bu oyuncuya verilecek 2.5 milyon euro bonservise kimse itiraz etmez. Fakat Boatisva'da muhtemelen 200 bin euro altında oynarken bir anda oyuncuya 1.3 milyon euro maaş bağlanmasının akılcı bir tarafı yok. 200 bin euro kazanan adam sıçrama yaptıysa maaşı 500 bin euro olur. Bu adamı Gaziantep alsa 450 bin euro maaş bağlar. Sen neden her defasında kapıyı 1-1.5 milyon eurolardan açıyorsun ben buna hayret ediyorum. Bu adamın bonservisine 3 milyon euro da versen sesimi çıkarmam ama 600-700 bin euro'dan fazla maaş bağlanması akla mantığa izaha aykırı olur. Kim bir hareketle bi anda maaşına yüzde 600-700 zam alıyor.

Saviç ise tecrübeli ve karakterli bir oyuncu. Tabii 3 yıl yerine 2+1 yıl olması tercih sebebi olurdu fakat bu adam Güney Amerika'lı disiplinsiz bir adam değil aksine profesyonelliği ile ön plana çıkan bir isim olduğu için yaşına rağmen 3 yıllık sözleşme beni ürkütmüyor. İmza parası ile birlikte yıllık 2.5 - 2.8 milyon arası bir maliyet makuldur bu isim için. İlk yıl 3 milyon ikinci yıl 2.75 üçüncü yıl 2.5 gibi bir sözleşme bekliyorum.
                            #Dik oyna

Yorum

• Geçen sene 50 stoper transferi yaptık elimizde bir şey yok. En azından Saviç garanti bir adam. Sakatlık vs olmazsa gönül rahatlığı ile kadroya yazılabilecek bir isim.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                              YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Pedro Malheiro ve Saviç transferleri profil olarak doğru transferler.

Konu aslında çoğunlukla yüksek maliyet değil, konu oyuncuların ederinin fazlasının ödenmesi. Aslında rakamların hiçbir önemi yok. 1 milyon euro da verebilirsin 5 milyon euro da ama kime veriyorsun bu parayı. Bizim sorunumuz 2 milyon euroluk oyuncuya 3 vermek yoksa 7 milyon euroluk oyuncuyu 5'e alırsın kimse itiraz etmez.

Pedro Malheiro gelecek vaat eden bir oyuncu. Bu oyuncuya verilecek 2.5 milyon euro bonservise kimse itiraz etmez. Fakat Boatisva'da muhtemelen 200 bin euro altında oynarken bir anda oyuncuya 1.3 milyon euro maaş bağlanmasının akılcı bir tarafı yok. 200 bin euro kazanan adam sıçrama yaptıysa maaşı 500 bin euro olur. Bu adamı Gaziantep alsa 450 bin euro maaş bağlar. Sen neden her defasında kapıyı 1-1.5 milyon eurolardan açıyorsun ben buna hayret ediyorum. Bu adamın bonservisine 3 milyon euro da versen sesimi çıkarmam ama 600-700 bin euro'dan fazla maaş bağlanması akla mantığa izaha aykırı olur. Kim bir hareketle bi anda maaşına yüzde 600-700 zam alıyor.

Saviç ise tecrübeli ve karakterli bir oyuncu. Tabii 3 yıl yerine 2+1 yıl olması tercih sebebi olurdu fakat bu adam Güney Amerika'lı disiplinsiz bir adam değil aksine profesyonelliği ile ön plana çıkan bir isim olduğu için yaşına rağmen 3 yıllık sözleşme beni ürkütmüyor. İmza parası ile birlikte yıllık 2.5 - 2.8 milyon arası bir maliyet makuldur bu isim için. İlk yıl 3 milyon ikinci yıl 2.75 üçüncü yıl 2.5 gibi bir sözleşme bekliyorum.
                                Dostum sence 500 bin euro verseler ok diyecek bir adama 1.2-1.3 neden verirler? Yani bu işleri yürütenler Trabzonspor'a düşman mı? Pazarlık masasında çok mu beceriksizler? 200-300 bin Euro fazla verirsin bir şekilde adamlar fazla para koparmış diye yorumlarsın. Ama 200 alan adama 1.2 veriliyorsa 6 katı maaşla aldık yazıklar olsun demek yerine irdelemek lazım. Bu işler nasıl dönüyor? Menajerin geldiği paralar mı bunlar. Adama Türkiye'yi tercih ettirmek için mi veriliyor. Vs bin tane senaryo var.

Karışık mevzular, bende fazla ücretler ödendiğini düşünüyorum. Fakat sebebinin tek olduğunu düşünmüyorum.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X