Poyraz'ı topla buluşturamadılar ki tehlikeli bölgede. 1 tane yakalasa yazacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fransiz bir gazetenin canli yayinindan izledim.İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam maçı radyodanmi dinliyorsunuz!
Yorum
-
Meunier sözleşmesini feshetmeden önce Trabzonspor'a bilgi vermediği için Lille transferi askıya aldı.
Trabzonspor, Thomas Meunier ve Lille’i UEFA ve FIFA’ya şikayet etti. Trabzonspor’dan izin almadan oyuncuyla görüşüp anlaşan Lille kulübü Trabzonspor’a geri dönüş yapsa da bu dönüş Trabzonspor tarafından kabul edilmedi.
Yalan haberler servis edilmeye başlandı bile, burdan bir bok çıkmaz biz bu olaydan ötürü kesin Meunier'e tazminat öderiz, buda burda kalsın.En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 16.07.2024, 23:00.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
TRT spor.com Internet sayfasi canlı vermis maciİlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFransiz bir gazetenin canli yayinindan izledim.
bu yüzden merak etmistim tv de bulamayinca
tsk ederim yinedeBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
sezonu çöpe atarken dillerinde plan plan plan vardı hep
önümüzdeki sezon için hazırlıklar planlamalar cart curt
kamp öncesi hocanın iki yardımcısı birden istifa etti
kamp bitti direkt ilk 11e yazdığın ilk adam basıp gitti
orhan ak ile planlama yaptığın gün senin g.tüne tekme vuramayan koca Trabzonspor camiasına da yazıklar olsun
istifa edin
tek bir kuruş daha harcamayın
defolun gidin
camiayı içine soktuğunuz şu bulanık ortamdan, kaostan, durgunluktan, basitlikten başarı çıkmayacağını görün, anlayın, ısrar etmeyin, istifa edinhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Ertuğrul Doğan bile kendini bu şekilde savunamaz Agaoglu nun da hataları vardı ama hatasını telafi etme durumu da vardı, mevcut yönetim bizi uçuruma götürüyor hala savunuyorsunuz.İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim bazında yapılan hataları egzajere etmek için daha ne kadar saçmalayacaksınız merak ediyorum. Teklic Bardhi den iyiymiş, o yüzden mi küme düşen takımda kadroya giremedi. Lahtimi alternatif olurmuş, hangi olumlu özelliğini gördün adamın. Onun beynini kuşa taksan ters uçar. En kötü başkan, en kötü hoca bizdeymiş. He güzel kardeşim
Bir de abartılı Ağaoğlu güzellemeleri başladı. İnisiyatifi ele aldığı zaman takımın başına yardımcının yardımcısını nasıl getirdiğini, hangi kalitesiz oyuncuları aldığını çabuk unuttuk. Ya tutarsa diye ucuz oyuncu almış. Sadece sakat olduğu alenen belli olan Stiven Plaza kepazeliği yeter de Koita transferini tv de canhıraş şekilde savunduğu ve karşı çıkanlara tepki gösterdiği aklıma gelince yeter diyemiyorum.
Geçmiş yönetim ve bu yönetim bolca hata yaptı. Derdim Ağaoğlu veya Doğan ı yermek ya da övmek değil. İkisinin de doğruları ve yanlışları var. Ama biz her şeyi çok ama çok abartıyoruz.
Ve evet Teklic Bardhi den iyi futbolcu. O zargana yüzünden kargalara kupa verdik, o kadar para verdik geldiğinden beri ne katkı verdi?
Teklic ve Lahtimi yi geliştirmek benim değil hocanın işi, oynayacakları kulübe kiralamadılar bonservis verdiğimiz adamları bedavaya bırakıyoruz.
Oyuncu almayacaklarsa evet birisi 10, diğeri sağ kanada alternatif olurdu. Visca sakatlansa yerine kimi oynatacaksın var mı bir önerin? Yok.
Üreten değil sürekli tüketen başarısız bir antrenör ve hem saha içinde hem de saha dışında sürekli kaybeden, herkesin eleştirdiği başarısız bir yönetim. Evet ligin en kötü başkanı ve teknik direktörü bizde. Taraflı tarafsız herkes eleştiriyor, TS kötü yönetiliyor. Abartı yok gerçekleri söylüyoruz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Meunier istedikleri yere şikayet etsinler demiş.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladığım kadarıyla Avrupa'da bir kulübe transferine onay verilmiş sözleşmede, oyuncu ise kulüp mulüp araya katmadan tek taraflı feshediyor.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Edilmiş zaten, bir şey çıkarsa onun başı yanar. Biz o defteri kapattık, top Fifa'da. Dosyası olan adama kimse kolay kolay imza attırıp riske girmek istemez.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeunier istedikleri yere şikayet etsinler demiş.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 16.07.2024, 23:29.
Yorum
-
Bunu yazan adamla futbol konuşma zatenİlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokay'ı "stoper oynayabiliyor" şeklinde lütfen yazmayın
o korkunç gs maçı...
Yorum
-
Fifa direkt oyuncudan yana tavır alır. Dikkat edelim de şu hikayede yanan biz olmayalımİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdilmiş zaten, bir şey çıkarsa onun başı yanar. Biz o defteri kapattık, top Fifa'da. Dosyası olan adama kimse kolay kolay imza attırıp riske girmek istemez.
Yorum
-
Aynen öyle hiçbir şey çıkmaz burdan.İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu neyi tartışıyorsunuz adamın sözleşmesinde madde var ve gidiyor geldi aslanlar gibi oynadı bizim saflara istediği gibi sözleşme yaptırdı bastı gitti.
Acemiler, beceriksizler öyle bir şey olsa yapılan sözleşmeyi kamuoyu ile paylaşılardı, boş konuşuyorlar.
Aralıkta Allah'ın izni ve inayeti ile defolup gidecekler.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum