Zamanında mbamba almaya çalıştık. Portodan ayrılırken. Adama yok +10 yaş yaşlı nüfusa küçük yazıldı muhabbeti dönüyordu yurt dışında. Bizim taraftar da ürkmüştü.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut kadroda ki 4 tane 6 numara kimlerdir ? 6 numaradan kasıt ön libero yani??
1- Mendy
2- Lundstram
İki yani senin hesaba göre
3- Okay
4 olmuyor da 3 oluyor,
Artı Ozan Tufan da, Umut Güneş te hem Merkez orta saha oynayan hem ön libero oynayan oyuncular ki 5 ediyor,
Yani Okay a gerek var mı,
hemde ana eksikler duruyorken.
Gereksiz abartı eleştiriler var katılıyorum da şu durumda Okay transferini savunmakta ne biliyim bu da gereksiz başkan sahiplenmesi değil mi.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 21.07.2024, 01:28.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Koreli iyi iş olur ama sanmıyorum.
Bu arada 6 numara bolluğundan bahsediyoruz ama bence gelirse takımdaki tek saf 6 numara Okay olurMendy daha çok 8 özellikli. Lundstram da yine iki yönlü daha etkili olur. Ozan Umut Güneş falan zaten farklı profiller. Dün buraya bir yazı atmıştım 6 ve 8 numara farkı diye. O yazıdaki 6 numarayı karşılayan tek adam Okay. Ha efendi uşak severim ama ağır oyuncu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi süper lig takımı doğru idare ediliyor?
Yanlışı örnek alıp bana bunu bahane olarak mı sunuyorsunuz?
Kötüyü kendine örnek almak gibi bir hastalık nasıl bir hastalıktır?
,
Ayrıca benim izlediğim Gs-Fb kadrolarında epeyce ilk 11 genç oyuncuları var.
Senin ilk 11'ine eklemlenmiş, ilk 11 oynayacak henüz oyuncun yok 29 yaşın altında.
Yeri garanti olanların hepsi 30+, tutmuş bana bahane olarak "acaba kaç takımda 5 tane 29 yaşından küçük oyuncu var diye bahane üretiyorsun.
Bizim istisnalar dışında kadrolarımızın hepsinde 10-27 yaş bandında en az 6-7 oyuuncumuz vardı bu herif başımıza musallat olana kadar.
AhmetCan'ı sen süre vererek satmadın. Adamı izliyorlardı altyapıda 16 yaşından beri.
Denswill ve Hugo birlikte sakatlanmasalar zaten oynamayacaktı adam.
Hayır bunu bir de bir plan dahilinde yapılmış gibi anlatıyorsunuz, hepten komedi.
Eren yedek, Umut sakatlık vs dışında asla süre alamaz, Cihan hakeza. Oynadığı bölgeler azı dişleri ile dolu. Tek boş alan Cham ile doldurmaya çalışacağımız hücumcu orta alan bölgesi.
Dragush sol kanatta çok zor. Onuachu gelirse ve sakat/cezal yaşarsa oynar.
Enis'i zaten geç...
Kupa maçlarında oynar, bir de maç sonlarında zaman geçirmek için.
Mendy'i stoper oynatıyor adam. Bu sayede çocuğu geriye doğru götürmeye başladık zaten.
Bakalım aldığımız paraya satabilecek miyiz.
Ahmetcan örneğini yetenekli oyuncuyu oynatmadan bile satabiliyorsun diye verdim.
Aslında çok farklı noktalarda değiliz, kalan boşlukları yaşlı topçularla doldurmazsak ben ok diyorum, marka ayağına 32lik topçular getirirsek senin safa kayarım.( ゚д゚)
Yorum
-
( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmrahım şöyle ki,
1- Mendy
2- Lundstram
İki yani senin hesaba göre
3- Okay
4 olmuyor da 3 oluyor,
Artı Ozan Tufan da, Umut Güneş te hem Merkez orta saha oynayan hem ön libero oynayan oyuncular ki 5 ediyor,
Yani Okay a gerek var mı,
hemde ana eksikler duruyorken.
Gereksiz abartı eleştiriler var katılıyorum da şu durumda Okay transferini savunmakta ne biliyim bu da gereksiz başkan sahiplenmesi değil mi.
Ozan Tufan merkez orta saha + ofansif orta saha
Umut Güneş merkez orta saha
Mendy ön libero fakat ön libero olarak kesici top kapma gibi özelliklere pek sahip değil ki hoca da çoğu zaman stoper oynattı kendisini.
Lundstram ön libero ve merkez orta saha oyuncusu olarak mevcut kadroda ki mücadeleci,top kapma özellikleri olan tek futbolcu..
Şu haliyle nasıl 4 tane 6 numaramız oluyor onu sordum
Şampiyon olduğumuz sezon orta sahanın tüm pozisyonları için 6 tane 11 seviyesinde oyuncumuz vardı.. Berat,Dorukhan,Siopis,Hamsik,Baka ve Ömür
Şu an hem kalite olarak hem de sayı olarak eksiğiz ki en büyük eksiklik Hamsik gibi top dağıtabilen,oyunu yönlendirebilecek bir oyuncumuzun olmayışı fakat mevcut oyuncular için hepsini 6 olarak görmek de doğru değil.. koskoca sezon Mendy bile dahil edersek 4 oyuncu ile nasıl tamamlanacak.. o yüzden Okay uygun maliyetli olursa bence ise yarar.. Mendy'nin stoperde oynayacağını da düşünürsek..En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 21.07.2024, 02:28.
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoreli iyi iş olur ama sanmıyorum.
Bu arada 6 numara bolluğundan bahsediyoruz ama bence gelirse takımdaki tek saf 6 numara Okay olurMendy daha çok 8 özellikli. Lundstram da yine iki yönlü daha etkili olur. Ozan Umut Güneş falan zaten farklı profiller. Dün buraya bir yazı atmıştım 6 ve 8 numara farkı diye. O yazıdaki 6 numarayı karşılayan tek adam Okay. Ha efendi uşak severim ama ağır oyuncu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Bizim sistemde 10 yok zaten, iki tane iç oynayabilecek oyuncu alacaklar. Koreli izlediğim kadarıyla o işi yapar. Ben sevdim elemanı. Kaldı ki adamın kariyerinin yarısı 8 no’da geçmiş. Yani adam tam bir 8-10. Bunun diğer tarafına Cham olur mu, sorulması gereken soru bu bence. Tabi onun da kariyerinde sadece 10’da oynamak yok. Ha bunlardan birisi bizim kafamızdaki 8 değil ama Hamsik’in ilk maçlarındaki sol içteki muazzam oyununu hatırlarsınız, bizim yapmak istediğimiz tam da o yani. Önliberonun yanında değil iç koridorda istiyoruz 8’i.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk yıldız transferleri,saçma sapan harcamalar ile gelmez. Doğru oyuncular,doğru yönetim ve en önemlisi bu doğru oyuncuları harmanlayacak bir hoca. Sen mourinho al ne olacak ki kaldı ki mourinho kariyeri düşüşte olan emekliliği gelmiş bir adam.
Yorum
-
Milli takımda izlediğim okay, bizdeki son halinden daha gelişmiş bir seviyedeydi.
Korelinin oyun görüşü , bilekleri , pirpirligi, top tekniği vs. Abdulkadir ömürden de chamdan da net şekilde daha iyi görünüyor . Ama Türkiye'de nice futbolcuların sadece "fizik" meselesi sebebiyle kaybolup gittiginide biliyoruz .
Chamda da fizik yok bu arada da neyse ...En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 21.07.2024, 09:17.61
Yorum
-
Bardhi nin Koreli versiyonu, 8 desen değil 10 desen değil sadece 4 3 3 sisteminde 6 önünde oynayabilecek mevkisiz oyuncu.
Şu sistemden nefret ettim. Bul bir tane Jaja, köy önüne golcü forvet, merkeze de al çift yönlü maestro 8 Sosa gibi lider olsun.
Ama yok. Hep aynı tip saçma saçma mevkisiz oyuncular. Kadro planlaması facia."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Alinan ya da ismi gecen oyunculardan birtek stoper wesley e isinamadim. Ayaklari iyi imis diyorlar, geriden oyun kurar diyorlar v.s lakin defansif reaksiyonlari cok iyi gibi gelmedi. Atletik degil. Yirtici degil. Arkasina adam kacirma riski cok. Guven vermedi bana. Bilemedim.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBardhi nin Koreli versiyonu, 8 desen değil 10 desen değil sadece 4 3 3 sisteminde 6 önünde oynayabilecek mevkisiz oyuncu.
Şu sistemden nefret ettim. Bul bir tane Jaja, köy önüne golcü forvet, merkeze de al çift yönlü maestro 8 Sosa gibi lider olsun.
Ama yok. Hep aynı tip saçma saçma mevkisiz oyuncular. Kadro planlaması facia.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum